کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
ایشالا یه روز تیم ملی کشورمون رو در خاک آمریکا تشویق کنیمو ببره... ساعت 6:30 صبح...
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تبرییییک به همه
تیم کشتی ایران قهرمان جهان شد
ساعت 7 صبح
تک و تنها توی این فروووم
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

We must be:
Strong enough to admit our mistakes;
Smart enough to correct them;
And wise enough to correct them.
Good Morning, Friends!
می گذرد ...
به امید روزی که لاتاری ایران برگزار شود و مردم دنیا در آن شرکت نمایند
خودش اگه بخواد حتما میشه
(2015-04-12 ساعت 14:48)pagan نوشته:  سلام به همه دوستان پشت خط، مرتضی هستم با شماره کانفیرمیشن 20164B0VIB8A6Q49 و الآن سالهاست سنگر رو حفظ کردم، از وقتی که فکر می کنم اینترنتی شد همچنان امیدوارانه دارم شرکت می کنم، امیدوارم همه به آرزوشون برسند و موفق باشند و "5 ماه می" لبشون خندان و خوشحال باشند، برای من دیگه تقریبا مثل روتین شده فکر می کنم اگر یک سال نباشم کارمندای سازمان مهاجرت آمریکا دلشون برام تنگ بشه، احتمالا هر سال که با عکس جدید ببینم ذوق مرگ میشن و میگن باز این پررو اومد، ولی در کل برای من یک عمر بود وقتی که اولین بار شرکت کردم حدود 22 یا 23 سال بودم....پس همگی با گامهائی استوار پیش به سوی آمریکای جهانخوار

داداش منم مثل خودتم
این سال ها رو که نوشتی انگار رو تن من حک کردن
به امید خود خدا که امسال نوبتت باشه

یا راهی پیدا میکنم یا راهی خواهم ساخت
تشکر کنندگان: mona_ir ، msr839 ، rezijon ، puryapurya ، vashahri ، pagan ، lottory2015 ، pouya007
(2015-04-13 ساعت 08:29)lottory2015 نوشته:  
به امید روزی که لاتاری ایران برگزار شود و مردم دنیا در آن شرکت نمایند

اگر یه خورده واقع بین تر باشیم میبینم که عمر ما به همچین روزی قد نمیده پس نسیه رو بیخیال میشم و به نقد میچسبیم یعنی به امید قبولی در گرین کارت 2016 امریکا :d d:

چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟
همه جا ارزانی است...
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر
انسان !!!
.::سیاتل::.
هییییی هییییی هییییی لاتاری ایران هه ،نوه نتیجه منم اینو نمیبینه [emoji30] ، به خاطر همین میرم آمریکا اشاالله ادامه نسل رو با خودمون میبریم اونجا تکثیر میکنیم [emoji6] [emoji41]
تشکر کنندگان: msr839 ، pichak333 ، rezijon ، alireza_guitar ، vahid.vp ، vashahri ، lottory2015 ، pouya007 ، kuwait
سلام دوستان.منم اومدم.
ایشالا امسال خبرهای خوب بشنویم
برگی از درخت نمی افتد مگر باذن الله.قربونت برم خدا اینبار دیگه مارو رد نکن.Sad
سلام
منم بعد از مقاومت های بسیار که نیام اینجا بالاخره اومدم
گفتم هر چی دیرتر بیام کمتر استرس میکشم
امسال اصلا حال و هواى قبل و ندارم و خودمو صد در صد قبول نميدونم روحيه الكى هم به خودم و ديگران نميدم هر چى شد خدا رو شكر ميكنم زندگي ادامه داره چه با لاتارى چه بدون لاتارى دوستاى گلم لاتارى و مهاجر سرا يه بازيه اگه خدا بخواد همچين ميزارتتون وسط خاك امريكا كه خودتونم نفهميد چه جورى رفتيد بهتره اميدى به لاتارى نداشته باشيدو اميدتون به خدا باشه
(2015-04-13 ساعت 11:54).samira نوشته:  امسال اصلا حال و هواى قبل و ندارم و خودمو صد در صد قبول نميدونم روحيه الكى هم به خودم و ديگران نميدم هر چى شد خدا رو شكر ميكنم زندگي ادامه داره چه با لاتارى چه بدون لاتارى دوستاى گلم لاتارى و مهاجر سرا يه بازيه اگه خدا بخواد همچين ميزارتتون وسط خاك امريكا كه خودتونم نفهميد چه جورى رفتيد بهتره اميدى به لاتارى نداشته باشيدو اميدتون به خدا باشه
درسته که نباید زیاد روی لاتاری حساب کنیم اما همه ی زندگیمون رو ناخداگاه تحت تاثیر قرار میده ...مثلا میخوای مبل خونه رو عوض کنی میگی ولش کن شاید برنده شم هزینه ی بیخود نکنم . الان 2 ساله همش میخواییم خونه رو جابه جا کنیم میگیم صبر کن ببینیم چی میشه... میخواییم یه دونه قاشق هم بخریم میگیم شاید رفتیم الکی اسباب و وسیله زیاد نکنیم... باور کنید دست و دل آدمی که هدفش رفتنه به هیچ کاری نمیره ... من که کارمندم حتی مثل همکارام دنبال ارتقا هم نیستم ... خیلی بد وضعیSad
Big Grin
تشکر کنندگان: msr839 ، pichak333 ، hamid32 ، rezijon ، fatima96 ، nima2016 ، Ali_Hunter ، .samira ، lottory2015 ، taherifar ، pouya007 ، kuwait ، engmadelat
(2015-04-13 ساعت 12:22)vashahri نوشته:  
(2015-04-13 ساعت 11:54).samira نوشته:  امسال اصلا حال و هواى قبل و ندارم و خودمو صد در صد قبول نميدونم روحيه الكى هم به خودم و ديگران نميدم هر چى شد خدا رو شكر ميكنم زندگي ادامه داره چه با لاتارى چه بدون لاتارى دوستاى گلم لاتارى و مهاجر سرا يه بازيه اگه خدا بخواد همچين ميزارتتون وسط خاك امريكا كه خودتونم نفهميد چه جورى رفتيد بهتره اميدى به لاتارى نداشته باشيدو اميدتون به خدا باشه
درسته که نباید زیاد روی لاتاری حساب کنیم اما همه ی زندگیمون رو ناخداگاه تحت تاثیر قرار میده ...مثلا میخوای مبل خونه رو عوض کنی میگی ولش کن شاید برنده شم هزینه ی بیخود نکنم . الان 2 ساله همش میخواییم خونه رو جابه جا کنیم میگیم صبر کن ببینیم چی میشه... میخواییم یه دونه قاشق هم بخریم میگیم شاید رفتیم الکی اسباب و وسیله زیاد نکنیم... باور کنید دست و دل آدمی که هدفش رفتنه به هیچ کاری نمیره ... من که کارمندم حتی مثل همکارام دنبال ارتقا هم نیستم ... خیلی بد وضعیSad

پروانه ی دلم در تاری اسیر است كه عنكبوتش سیر است
نه می تواند پرواز كند
نه بمیرد...
می گذرد ...
تشکر کنندگان: pichak333 ، hamid32 ، vashahri ، rezijon ، puryapurya ، nima2016 ، Ali_Hunter ، lottory2015 ، pouya007 ، redbull ، azadeh.mohamad
(2015-04-13 ساعت 12:22)vashahri نوشته:  
دقیقا حس و حال تو رو دارم، اماده رفتنم. انشالا چه لاتاری چه تحصیلی، منم دقیقا برای خرید هر جنسی برای خونه کلی تردید میکنم، به امید قبولی
2017  ؟ Big Grin
تشکر کنندگان: pichak333 ، vashahri ، puryapurya ، msr839 ، hamid32 ، Ali_Hunter ، lottory2015 ، pouya007 ، engmadelat
یک روزهایی یک موقعیت هایی داری که به راحتی از دست میدی که واسه من پیش اومده و از لحظه ها استقاده نکردم ولی این رو بدونین که اگه واقعا مغرور باشین و از کوچکترین فرصت استفاده نکنین یک روز بد جور پشیمون میشین . فرصتها تکرار نشدنی هستند .
تشکر کنندگان: nima2016 ، asher ، hamid32 ، Ali_Hunter ، rezijon ، pichak333 ، lottory2015 ، taherifar ، pouya007 ، vashahri ، msr839 ، kuwait
سلام بر دوستان منتظر ،امیدوارم به زودی دلتون شاد بشه،پستهاتون رو میخوندم گفتم بیام چند تا چیزم من اضافه کنم:
۱-وقتی از خدا یه چیزیو میخواین روشنتر آرزوتون رو بگید،فقط نگید میخواین لاتاری برنده شین،بگید انشاالل.. هم برنده شین،هم کیس نامبرتون پایین باشه،هم زود کارنت شین،هم زود نامه دومتون بیاد،هم افیسر خوش اخلاق به پستتون بخوره،هم کلیرنس نخورید مثل ما و خیلی های دیگه
۲- وقتی برنده میشین یه سال بی نهایت پر استرس و انتظار پیش رو دارین،انرژیهاتون رو نگه دارین
۳-دوستان به ما توصیه کردن گوش ندادیم،امیدوارم شما درس عبرت بگیرین،وقتی می خواین جواب رو چک کنین فقط خودتون اینکار رو بکنین،اگه برنده شدین به هیچ کس نگبن و این رو مثل یه راز تو نفرات اصلی خونواده نگه دارین،الان مردم ما رو کلافه کردن هی سوال ،هی حرف پشت سر و هی تو رومون میگن خر شانس و از همه بدتر تو چشمها و تو لحن خیلیا میبینین که اصلا راضی نیستن شما کارتون شدنی بشه و دلشون خنک شه،یکی از دوستای صمیمیه ما وقتی FBI check خوردیم گفت راستش خیلی خوشحال شدم شاید یه ۷٬۸ ماه کارتون طول بکشه با هم بربم یا بمونین اینجا وردل خودمون و.... از این داستانها اگه بخوام تعریف کنم باید چند صفحه گلگی دوست و آشنا رو بنویسم که از حوصله خارجه
۴- کیس نامبرتون رو هیچ کسی جز خودتون نباید بدونه،این واقعأ امنیتی هست،چون ممکنه بعضیا دلشون خیلی درد بگیره و شیطنت کنن
۵-خدای نکرده اگر متاهلین و مشکل دارین با هم و خیلی جدیه دندون رو جگر بذارین،چون اگه روز مصاحبه کسی بدون زوج یا زوجه ذکر شده در ثبت نام اولیه بره حتی اگه زبانم لال طلاق گرفته باشن هم ،متاسفانه کیسشونو در جا ربجکت میکنن
معذرت که وقتتون رو گرفتم
CN:3###مصاحبه ۸ فوریه،ابوظبی،وضعیت:کلیرنس،آپدیتها۸و۹و۱۰ فوریه و۱۴آپریل با ایمیل هر دو نفر ،۱۶ آپریل نفر اصلی،۲۰ آپریل هر دو نفر

و تاریخ طلایی ۲۱ آپریل: تو سایت ابوظبی کلیر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان