کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
(2015-04-15 ساعت 11:43)Peyman123 نوشته:  یا سلام
دوستان عزیزم لازم دونستم بیام اینجا و یسری مواردو خدمتتون بگم
تا 20 روز دیگه اینشاالله جواب ممیاد و هموتون (از ته دل اینو می خوام ) نامه خوشگل قبولیو می بینین
به نظر من همین الان هم بیکار نشینین و فرم ds260 رو دانلود کنین و تمام اطلاعات و ب خیال راحت تو ی کاذ جواب بدین ، جوریکه اگه یک روز فرم رو باز کردن شما بتونین در عرض 10 دقیقه تکمیل کنین .
در روزی که ثبت فرم ds260 باز میشه سعی کنید در ساعت اول تموم کنید .من با توجه به اینکه کیسم سه رقمی بود به دلیل همین دیر پر کردن مجبور شدم دو ماه دیرتر برم مصاحبه.
در اخر فرم می تونین محل مصاحبه رو تغییر بدین محلی رو انتخاب کنین که کمترین مراجعه کننده رو داره .
من ابتدا انکارا رو انتخاب کردم ولی به دو دلیل 1 شلوغی سفارت و 2 واکسن های اضافی و پول سرسام اور اونا ترجیح دادم بزنم یروان
شما حساب کنید روزی حداقل 15 کیس ایرانی در انکارا مصاحبه می شن و حداقل 13 تا شون ادمین پروسسینگ میشن حالا حساب کنید چقدر پرونده باید بررسی بشه
ولی روز مصاحبه من در ایروان کلا 5 نفر خارجی مصاحبه داشتن که 3 تاشون ایرانی بودن
در مورد هزینه ها دوستان پرسیدن باید بگم سری اول من حدود 100$ نفری برای مدیکالم دادم 330$ نفری بابت سفارت 330$ بابت هتل یک هفته 15 $میانگین برای هر وعده غذا و حدود 20-30$ برلی تاکسی و .... در ضمن 860,000 تومن هم برای بلیط رفت و برگشت برای هر نفر
سری دوم 100$ نفری مدیکال 250$ هتل ومتاسفانه به دلیل چند بار جابجایی بلیط نفری 1,200,000 تومن بلیط
باز اگه سوالی بود در خدمتم
سلام دوست عزیز
مگر قوانین برای کشور ها یکسان نیست؟منظورم اینه که میگین بحث کلیر شدن و مدیکال تو آنکارا و ایروان متفاوته
ممنون
تشکر کنندگان: msr839 ، pouya007 ، payamshad ، rezijon ، pichak333 ، MEHR52 ، vashahri ، ostokhan
سلامی چو گل به همه دوستان عزیز
تشکر کنندگان: msr839 ، pouya007 ، payamshad ، elnaz.sh ، rezijon ، pichak333 ، MEHR52 ، tabim4
خداوندا خواهش میکنیم یک بار دیگه با وجود همه لطف هایی که بهمون داشتی و داری . به ما لطف کن . من مطمئنم همه کسایی که اینجان از سر خوشی نمیخواهند مهاجرت کنند . همه به نوعی از وضعیت موجودشون ناراحتن . خداوندا این روزنه امید رو برای ما باز کن . تمام دوستانم تو مهاجر سرا به لطف تو نیاز دارند .
همیشه دست ما ها رو گرفتی ما رو این بار هم تنهانزار
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
تشکر کنندگان: pouya007 ، kuwait ، tabim4 ، msr839 ، taherifar ، King Eagle ، nima2016 ، rezijon ، amir_ebrahimi99 ، pichak333 ، fairy ، mohsen7337 ، reza12 ، elnaz.sh ، redbull ، MEHR52 ، Ali.ghz ، .samira ، DELPHI5 ، amin_j
چند روزیه که خدا حسابی حواسش بهم هست هرکاری ازش میخوام بلافاصله راه میفته! (خدا رو شکر) (البته خدا حواسش همیشه به بنده هاش هست اما امیدوارم هوامو تو اون روزی که منتظرشم هم داشته باشه)
با خودم گفتم بیام و از خدا بخوام خودم و شما دوستای خوبم رو به اون چیزی که میخوام برسونه! (من که ته دلم یه چیزی میگه کارا درست میشه)

[عکس: gtxqbyq8qijo.jpg]
2016
2017
2019
کاربران در حال بازدید این موضوع: .samira، Msns، msr839، payamshad، pouya007، runioe، tabim4، ریاحی، 3 مهمان
مهمانان عزیز بفرمایید تو دم در بدهTongue Coolبفرمایید و در عرض چند دقیقه عضو بشید و از تمامی اطلاعات لذت ببرید و اسفاده نمایید.
امیدوارم تمامی دوستان به تمامی خواسته های خودشون برسند.
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
سلام بر مدیران و پیشکوستهای عزیز و زحمتکش
با توجه به نزدیک شدن اعلام نتایج خواهشمند است لینکهای مربوط به ترجمه فارسی فرم DS260 رو که ظاهرا منقضی شده اصلاح بشه یا لینک جدید بابت این فرم قرار داده بشه تا قبل از اعلام نتایج آشنایی لازم انجام گیرد.
با تشکر فراوان

با توجه به نزدیک شدن اعلام نتایج خواهشمند است لینکهای مربوط به ترجمه فارسی فرم DS260 رو که ظاهرا منقضی شده اصلاح بشه یا لینک جدید بابت این فرم قرار داده بشه تا قبل از اعلام نتایج آشنایی لازم انجام گیرد.
با تشکر فراوان
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
تشکر کنندگان: nima2016 ، King Eagle ، rezijon ، tenardie2bai ، pouya007 ، msr839 ، reza12 ، .samira ، kuwait ، tabim4 ، کوهنورد ، YOUNES
(2015-04-16 ساعت 11:37)runioe نوشته:  سلام بر مدیران و پیشکوستهای عزیز و زحمتکش
با تشکر فراوان

با تشکر فراوان
سلام
لینک ترجمه و اصلی رو تو همین تاپیک گزاشتم
فکر کنم حول و حوش صفحه100 تا 130 باشه اگه اشتباه نکنم.تو ارسال های منم می تونید پیداش کنید
تشکر کنندگان: King Eagle ، payamshad ، rezijon ، puryapurya ، pouya007 ، pichak333 ، msr839 ، .samira ، tabim4 ، ostokhan
آخرین رده بندی قدرت پاسپورت بر اساس مسافرت به کشورهای مختلف بدون نیاز به گرفتن ویزا

۱. آمریکا
.
.
.
۷۰ ایران

منبع:
http://t.co/oNNWzAI1GA

[عکس: 286wjde.jpg]

[عکس: 2agtbmt.jpg]
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند

(2015-04-16 ساعت 11:45)nima2016 نوشته:  
(2015-04-16 ساعت 11:37)runioe نوشته:  سلام بر مدیران و پیشکوستهای عزیز و زحمتکش
با تشکر فراوان

با تشکر فراوان
سلام
لینک ترجمه و اصلی رو تو همین تاپیک گزاشتم
فکر کنم حول و حوش صفحه100 تا 130 باشه اگه اشتباه نکنم.تو ارسال های منم می تونید پیداش کنید
سلام
نمیشه دوباره لینکش رو بزارید ؟؟؟
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
تشکر کنندگان: pouya007 ، pichak333 ، msr839 ، rezijon ، کوهنورد
(2015-04-16 ساعت 10:04)kuwait نوشته:  
(2015-04-16 ساعت 00:17)A L I R E Z A 67 نوشته:  سلام
منم به جمع خودتو راه بدید

علیرضا هستم 27 ساله

مادر و خواهر و پدرم تو لاتاری 2015 برنده شدن و پدرم در انتظار کلیر شدنه...دعا کنید منم امسال قبول شم تا بهشون ملحق شم

به امید قبولی هر کی که دلش واقعا اونجاست
سلام
ببخشید یه سوال داشتم
علت کلیر شدن پدرتونو می تونید بگید (مثلا کار دولتی داشتن یا ....)؟
انشا الله شماهم مثل دوستان گل مهاجر سرایی قبول بشین
ممنون

سلام
ممنونم از لطفت

پدرم سربازی قبل از انقلاب داشتن و اینکه کارشون نه دولتی بود نه خصوصی...تو یکی از شرکتهای تابعه ایرانخودرو کار میکردن...تو این مملکت هم کسی نمیدونه ایرانخودرو دولتی حساب میشه یا خصوصی Big Grin
❶کیس نامبر : 2015AS17XX
❷تعداد افراد کیس : 3 نفر (برنده اصلی: مادرم)
❸کارنت شدن : 12 آگوست (21 مرداد)
❹ارسال فرم 260 : 14 آگوست (23 مرداد)
❺دریافت نامه دوم : 23 ژانویه (3 بهمن)
❻تاریخ مصاحبه : 4 مارچ (13 اسفند)
❼سفارت : آنکارا
❽مادرم و خواهرم: یکضرب
❾پدرم: کلیر (آپدیت ها: 5 مارچ کل کیس - 6 مارچ کل کیس - 20 مارچ کیس کلیرنسی - شب 3 جون کیس اصلی - شب 8 جون کیس کلیرنسی - روز 9 جون کل کیس) ----> کلیر : 9 جون ساعت 7 شب
♣♣♣سفرنامه
تشکر کنندگان: pouya007 ، pichak333 ، msr839 ، nima2016 ، rezijon ، MEHR52 ، javadgorgani ، kuwait ، tabim4 ، vashahri ، کوهنورد ، ostokhan
این سایت منبع خوبی برای کسب اطلاعات بیشتر و دیدن ایالت ها و شهرهای مختلف امریکا از طریق لنز دوربین عکاسان حرفه ایی و آماتوره ...بیکار بودید و حوصلتون سر رفت یه سر بهش بزنید

USA Pictures

[عکس: 2cymx60.jpg]
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند

کمتر از 19 روز دیگه تا اعلام نتایج! بهترین آرزوها رو برای همه دوستان دارم. فقط یه سوال. مهلت برای ارسال فرمهای سری اول چقدره؟ من حدود یک ماه بعد از اعلام نتایج سربازیم تمام میشه . و حدود 45 روز بعد از اعلام نتایج تازه پاسپورت میرسه دستم. چون شنیدم توی فرمهای سری اول اطلاعات پاسپورت رو هم باید وارد کرد.
تشکر کنندگان: Ali_Hunter ، pouya007 ، payamshad ، mohsen7337 ، pichak333 ، rezijon ، elnaz.sh ، msr839 ، kuwait ، D$A$N ، tabim4 ، کوهنورد ، hamid32
(2015-04-16 ساعت 13:18)primeoflife نوشته:  کمتر از 19 روز دیگه تا اعلام نتایج! بهترین آرزوها رو برای همه دوستان دارم. فقط یه سوال. مهلت برای ارسال فرمهای سری اول چقدره؟ من حدود یک ماه بعد از اعلام نتایج سربازیم تمام میشه . و حدود 45 روز بعد از اعلام نتایج تازه پاسپورت میرسه دستم. چون شنیدم توی فرمهای سری اول اطلاعات پاسپورت رو هم باید وارد کرد.

یکی از دوستای منم تو همچین موقعیتی هست ولی اون تو مرداد سربازیش تموم میشه به نظرتون اگه قبول بشه امیدی هست که بتونه تو شهریور فرم 260 پر کنه??

چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟
همه جا ارزانی است...
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر
انسان !!!
.::سیاتل::.
تشکر کنندگان: pouya007 ، payamshad ، mohsen7337 ، pichak333 ، nima2016 ، rezijon ، msr839 ، tabim4
(2015-04-16 ساعت 13:26)Ali_Hunter نوشته:  
(2015-04-16 ساعت 13:18)primeoflife نوشته:  کمتر از 19 روز دیگه تا اعلام نتایج! بهترین آرزوها رو برای همه دوستان دارم. فقط یه سوال. مهلت برای ارسال فرمهای سری اول چقدره؟ من حدود یک ماه بعد از اعلام نتایج سربازیم تمام میشه . و حدود 45 روز بعد از اعلام نتایج تازه پاسپورت میرسه دستم. چون شنیدم توی فرمهای سری اول اطلاعات پاسپورت رو هم باید وارد کرد.

یکی از دوستای منم تو همچین موقعیتی هست ولی اون تو مرداد سربازیش تموم میشه به نظرتون اگه قبول بشه امیدی هست که بتونه تو شهریور فرم 260 پر کنه??

سلام دوستان
مشکلی نیست شما تا سپتامبر سال دیگه قانونا وقت دارید فزمو بفرستید
ولی طبیعتا هر چه دیرتر ارسال شه دیرتر بررسی میشه و احتمال گرفتن ویزا کمتر میشه
تشکر کنندگان: Ali_Hunter ، pichak333 ، rezijon ، pouya007 ، msr839 ، King Eagle ، kuwait ، puryapurya ، tabim4
just kidding :d d:

[عکس: fdc7070ddfdb.jpg]

چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟
همه جا ارزانی است...
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر
انسان !!!
.::سیاتل::.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان