کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
(2015-04-16 ساعت 12:04)payamshad نوشته:  
(2015-04-16 ساعت 11:45)nima2016 نوشته:  
(2015-04-16 ساعت 11:37)runioe نوشته:  سلام بر مدیران و پیشکوستهای عزیز و زحمتکش
با توجه به نزدیک شدن اعلام نتایج خواهشمند است لینکهای مربوط به ترجمه فارسی فرم DS260 رو که ظاهرا منقضی شده اصلاح بشه یا لینک جدید بابت این فرم قرار داده بشه تا قبل از اعلام نتایج آشنایی لازم انجام گیرد.
با تشکر فراوان

سلام بر مدیران و پیشکوستهای عزیز و زحمتکش
با توجه به نزدیک شدن اعلام نتایج خواهشمند است لینکهای مربوط به ترجمه فارسی فرم DS260 رو که ظاهرا منقضی شده اصلاح بشه یا لینک جدید بابت این فرم قرار داده بشه تا قبل از اعلام نتایج آشنایی لازم انجام گیرد.
با تشکر فراوان
سلام
لینک ترجمه و اصلی رو تو همین تاپیک گزاشتم
فکر کنم حول و حوش صفحه100 تا 130 باشه اگه اشتباه نکنم.تو ارسال های منم می تونید پیداش کنید
سلام
نمیشه دوباره لینکش رو بزارید ؟؟؟

سلام چشم در اسرع وقت میزارم
تشکر کنندگان: pichak333 ، payamshad ، rezijon ، pouya007 ، msr839 ، King Eagle ، kuwait ، puryapurya ، tabim4 ، کوهنورد
لحظه ها میگذرن ، چه سخت چه آسون
اولین باری که لینک کانت دان را دوستان توی همین تاپیک گذاشته بودند 158 روز تا اعلام نتایج مونده بود و توی چشم به هم زدنی شد 19 روز...
19 روز ، کمتر از یک ماه ، کمتر از 500 ساعت ...
خیلی کمتر از یک دوره تحصیلی ، خیلی کمتر از یک دوره بارداری ، خیلی کمتر از تعطیلات تابستانی...
خیلی بیشتر از زمان یک فیلم ، خیلی بیشتر از جلسه کنکور ، خیلی بیشتر از یک روز کاری...
19 برابر فاصله امروز تا فردا...
جداً 19 روز کمه یا زیاد؟
این 19 روز هم میگذره ، قدر لحظه ها را بدونیم...
(2015-04-16 ساعت 14:09)nima2016 نوشته:  
(2015-04-16 ساعت 12:04)payamshad نوشته:  
(2015-04-16 ساعت 11:45)nima2016 نوشته:  
(2015-04-16 ساعت 11:37)runioe نوشته:  سلام بر مدیران و پیشکوستهای عزیز و زحمتکش
با تشکر فراوان

سلام بر مدیران و پیشکوستهای عزیز و زحمتکش
با تشکر فراوان
سلام
لینک ترجمه و اصلی رو تو همین تاپیک گزاشتم
فکر کنم حول و حوش صفحه100 تا 130 باشه اگه اشتباه نکنم.تو ارسال های منم می تونید پیداش کنید
سلام
نمیشه دوباره لینکش رو بزارید ؟؟؟

سلام چشم در اسرع وقت میزارم
ممنونم از لطفتون تو تاپیک های دیگه بود ولی لینکش شکسته شده بود
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
تشکر کنندگان: nima2016 ، pouya007 ، rezijon ، msr839 ، pichak333 ، tabim4
...
لينك دانلود راهنماي فارسي تكميل فرم DS-260

البته براي برندگان خوش شانس ... اميدوارم كه دوستان منتظر مهاجرسرايي، شامل اين خوش شانسي بشن Big Grin
یک روز، بر گونه‌ی این خاك بوسه ميزنم، بالای سرش یک یادداشت می‌گذارم و می‌روم:
آنچنان زیبا خوابیده‌ بودی که دلم نیامد بیدارت کنم…
(2015-04-16 ساعت 14:25)taherifar نوشته:  ...

البته براي برندگان خوش شانس ... اميدوارم كه دوستان منتظر مهاجرسرايي، شامل اين خوش شانسي بشن Big Grin

سلام
این لینک درسته و ترجمه درسته ولی اولین ترجمه هست
این ترجمه بعدها اپدیت شد .البته چیز خاصی نداره فقط کوتاه شده با کمی توضیحات.
تشکر کنندگان: taherifar ، pouya007 ، Alirezawee ، rezijon ، asher ، msr839 ، MEHR52 ، pichak333 ، King Eagle ، tabim4 ، YOUNES
(2015-04-16 ساعت 14:28)nima2016 نوشته:  
(2015-04-16 ساعت 14:25)taherifar نوشته:  ...

سلام

واقعا متشکرم از لطفتون Wink براتون بهترین ها رو آرزو دارم
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
تشکر کنندگان: pouya007 ، nima2016 ، rezijon ، taherifar ، S@R@V ، msr839 ، MEHR52 ، pichak333 ، kuwait ، tabim4 ، vashahri ، کوهنورد
(2015-04-16 ساعت 14:25)taherifar نوشته:  لينك دانلود راهنماي فارسي تكميل فرم DS-260

سلام

فايل من، آخرين ترجمه اي بود كه از فرم DS-260 ارائه شد. حدود 14 صفحه هست و آخرين بار در تاپيك2015 ارائه شد. بعد از اون هم ديگه هيچ ترجمه اي آپلود نشد.
حالا اگه شما فايل ديگه اي در دسترس دارين بزارين تا اونو جايگزين كنيم.
یک روز، بر گونه‌ی این خاك بوسه ميزنم، بالای سرش یک یادداشت می‌گذارم و می‌روم:
آنچنان زیبا خوابیده‌ بودی که دلم نیامد بیدارت کنم…
(2015-04-16 ساعت 14:57)taherifar نوشته:  
(2015-04-16 ساعت 14:25)taherifar نوشته:  لينك دانلود راهنماي فارسي تكميل فرم DS-260

سلام

فايل من، آخرين ترجمه اي بود كه از فرم DS-260 ارائه شد. حدود 14 صفحه هست و آخرين بار در تاپيك2015 ارائه شد. بعد از اون هم ديگه هيچ ترجمه اي آپلود نشد.
حالا اگه شما فايل ديگه اي در دسترس دارين بزارين تا اونو جايگزين كنيم.

نه همینه فقط ادیت شدش
میزارم تو سیستمه الان با موبایلم دسترسی ندارم
تشکر کنندگان: rezijon ، taherifar ، pouya007 ، payamshad ، asher ، S@R@V ، msr839 ، MEHR52 ، pichak333 ، kuwait ، tabim4 ، vashahri
سلام
به اینهمه شوق و شورتون احترام میزارم ، ولی بدونید که قبولی در لاتاری وارد شدن در ماراتنی بسیار سخت و نفسگیره و به معنی تموم شدن همه چیز نیست . ولی شماره کیس نامبر شما بسیار مهم و تعیین کننده هست . شما اول باید بعد از قبولی فرم 260رو کامل کنید . بعد باید منظر بشین تا کارنت بشین (یه منتظر میگم یه منتظر میشنوین ) . بعد باید منتظر نامه دوم بشین . بعد برای مصاحبه اقدام کنین . تجربه میگه کلیرنس یه مانع بزرگ برای ما ایرانی هاست . حالا خدای نکرده اگه کلیرنس بخورید بازم باید منتظر باشین تا کلیر بشین . حالا میتونید ویزا بگیرید به امید خدا . بعدش دیگه اینجا جاش نیست و باید برید تاپیکهای دیگه بخونید که جریان مهاجرت خودش چه فرازو نشیبهایی داره . پس با چشم باز و عاقلانه عمل کیند . توکل به خدا یادتون نره .
موفق باشید
❶کيس نامبر : 2015AS6###
❷ تعداد افراد :۴ نفر
❸ مصاحبه : July 6- Abudhabi
❹ سه نفر یکضرب ، یکنفر کلیرنس
❺ آپديتها : 12 و 13و 14و 28 جولای خودم ، 15 و 29 جولای نفر اصلی ، 10آگوست تمام کیس ، 13 آکوست فقط خودم ، 14 آگوست کلیر
❻ کلیر: 14 آگوست
❼ مقصد: نامعلوم

[/color]هر کجا هستم،باشم ، آسمان مال من است. پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین مال من است.
سلام دوستان
بنا بر خواهش و تقاضای مکرر دوستان عزیز در صندوق پیام، علیرغم اینکه گفته بودم دیگه پستی نمیزارم، ولی با توجه احترامی که برای دوستان بالاخص بچه های قدیمی سایت دارم تصمیم گرفتم بعدر از حدود 15 روز یه پستی بزارم

"دیروز، پانزدهم آوریل صد و پنجاهمین سالگرد درگذشت آبراهام لینکلن بود. کالسکه ای که در تصویر می بینید و امروز در موزه ملی تاریخ آمریکا در شهر واشنگتن در معرض دید عموم قرار گرفته ، کالسکه ای است که مـِری و آبراهام لینکلن صد و پنجاه سال پیش، دیشب، با آن به سالن تاتر فورد رفتند، جاییکه آن شب آبراهام لینکلن هدف شلیک گلوله ای مرگبار قرار گرفت.
آبراهام لینکلن شانزدهمین رییس جمهوری ایالات متحده بود. او کشور را در دوران جنگ داخلی که از خونین ترین جنگهایی است که این کشور به خود دیده، رهبری کرد. دوران ریاست جمهوری او با شدیدترین بحرانهای سیاسی، اخلاقی و قانون همزمان بود ولی او موفق شد اتحاد کشور را حفظ کند، برده داری را پایان دهد، دولت فدرال را قدرت بخشد و اقتصاد کشور را به سبکی نوین درآورد.
پرزیدنت لینکلن می خواست زنان در سال ۱۸۳۶حق رای داشته باشند. او خود هر روز انجیل می خواند ولی هرگز به هیچ کلیسای سازمان یافته ای نپیوست. او همچنین تنها رییس جمهوری بود که اختراعی را به نام خود ثبت کرده بود. لینکلن وسیله ای را اختراع کرده بود که قایقرانان به کمک آن می توانستند قایقهایی که با موتور بخار کار می کردند و به گـِل نشسته بودند را از گـِل آزاد کنند.
ظهور لینکلن از خانواده ای فقیر و رشد و ترقی او تا سرحد ریاست جمهوری، همچنان الهام بخش مردم این کشور است تا به عهد این سرزمین ایمان بیاورند؛ پیروزی او در حفظ اتحاد کشور یکی از پرارزشترین پیروزیهای ماست، و مرگش یکی از فجایعی است که آمریکا به خود دیده است.

[عکس: u8uvlo5nosqbvuaui3x2.jpg]
در رابطه با فرم 260
دوستان من سال پیش فرم 260 رو که برای خواهرم پر کردم به این موضوع دقت نکردم که آیا سایت مورد نظرش فارسی هم داره یا نه!
اما وقتی همین زمستون فرم160(برای توریستیه) پر کردم(که 99% شبیه ds260 هست )؛ دیدم بالای سایت سمت راست انتخاب زبان فارسی داره! با انتخاب اون و بردن موس روی جمله ها و هر جایی از سایت، بلافاصله ترجمه فارسیشو زیرش می نوشت!
احتمال زیاد برای فرم DS260 هم ترجمه فارسیه تمام مطالب به صورت آنلاین در همون سایت موجود هست.
پس نگران نباشید عزیزان.
البته تا به اینجا این امید از شما میره که شما تا به الان یه جورایی (در حد خیلی کم هم که شده) زبان بلد باشید!
به امید قبولی عاشقان یو.اس.آ
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

(2015-04-16 ساعت 00:17)A L I R E Z A 67 نوشته:  سلام
منم به جمع خودتو راه بدید

علیرضا هستم 27 ساله

مادر و خواهر و پدرم تو لاتاری 2015 برنده شدن و پدرم در انتظار کلیر شدنه...دعا کنید منم امسال قبول شم تا بهشون ملحق شم

به امید قبولی هر کی که دلش واقعا اونجاست

آقای علیرضا

از صمیم قلبم برات آرزوی قبولی در لاتاری 2016 را میکنم و این آرزو در اصل به

خاطر مادرتونه چون من خودم دو ماهه که تحت شرایطی خدارو شکر تونستم

به اتقاق همسر و دخترم ایران و ترک کنیم و به یکی از کشورهای اروپایی بیاییم

ولی متاسفانه نتونستم پسر 19 سالمرو بیاورم Sad

دوستان شاد و موفق باشید
شاید بعضی وقتها که
انتخابی وجود ندارد ،
اعتماد
بهترین راه باشد.
دوستان اگر امکان داره از گذشتن فیلم از سایت هایی که امکان دیدنش برای دیگران سخت است، خودداری کنن!

ممنون Smile
(2015-04-16 ساعت 13:26)Ali_Hunter نوشته:  
(2015-04-16 ساعت 13:18)primeoflife نوشته:  کمتر از 19 روز دیگه تا اعلام نتایج! بهترین آرزوها رو برای همه دوستان دارم. فقط یه سوال. مهلت برای ارسال فرمهای سری اول چقدره؟ من حدود یک ماه بعد از اعلام نتایج سربازیم تمام میشه . و حدود 45 روز بعد از اعلام نتایج تازه پاسپورت میرسه دستم. چون شنیدم توی فرمهای سری اول اطلاعات پاسپورت رو هم باید وارد کرد.

یکی از دوستای منم تو همچین موقعیتی هست ولی اون تو مرداد سربازیش تموم میشه به نظرتون اگه قبول بشه امیدی هست که بتونه تو شهریور فرم 260 پر کنه??

سلام خدمت شما دوستان گرامی
نگران این موضوع نباشید توی فرم DS260 میتونید گزینه other travel documents رو وارد کنید و دیگه نیاز بهوارد کردن اطلاعات گذرناه نیست
موفق باشید-با آرزوی قبولی
[font=Arial][font=Times New Roman]
«مَنْ تَوَكَّلَ عَلَى اللّهِ لايُغْلَبْ وَ مَنِ اعْتَصَم بِاللّهِ لا يُهْزَمْ»
كسى كه بر خدا توكّل كند مغلوب نمى‌گردد و هر كه به خدا پناه آورد، شكست نمى‌خورد.
[/font][/font]
Rolleyes
تشکر کنندگان: pouya007 ، rezijon ، payamshad ، pichak333 ، msr839 ، King Eagle ، puryapurya ، tabim4 ، کوهنورد
دوستان اگه تاپیکی موجود هست که همه شرایط خودمون برو بگیم و هرکسی میتونه برای مهاجرت همدیگر رو راهنمایی کنیم رو بلده اعلام کنه

فعل و فاعل و مفعول جمله رو دریابین
2017  ؟ Big Grin
تشکر کنندگان: pouya007 ، pichak333 ، MEHR52 ، msr839 ، amir_ebrahimi99 ، tabim4 ، vashahri

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان