کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
(2015-04-19 ساعت 18:08)ostokhan نوشته:  
Texas

or

Florida

TEXAS or FLORIDA?

Big GrinBig GrinBig GrinCool

[عکس: mlsmdmh3p176.jpg]
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: ostokhan ، nima2016 ، کوهنورد ، msr839 ، fatima96 ، roadhog
با درود به دوستان گرامی گروه . من اولین بار فک کنم سال 1374 تو لاتاری شرکت کردم . اون موقع بصورت پستی باید ارسال میشد . خلاصه داستانی بود . از اون موقع تقریبا همه ساله شرکت کردم . امسال برای 14 نفر ثبت نام کردم . دو سال قبل خیلی ذهن خودم رو درگیر کرده بودم . خیلی امیدم زیاد شده بود . تقریبا هر روز تو مهاجرسرابودم . وقتی اسمم در نیومد یه مدت خیلی تو خودم بودم . حوصله هیچ کاری رو نداشتم افسرده شده بودم . ولی یه روز نشستم با خودم فک کردم دنیا که به آخر نرسیده خودم و جم و جور کردم . یک سال گذشته خودم رو مشغول کاری تو ارمنستان کردم تموم صفحات یه جلد پاسپورتم برای ارمنستان تموم شد . خلاصه اینکه سرتون رو درد نیارم اسمتون در نیومد هیچ طوری نمیشه من که بیست ساله منتظرم امیدم رو از دست ندادم . زندگی جاریست . در حال و به امیدروزهای خوب آینده زندگی میکنیم . با آرزوی سربلندی تمام ایرانیان عزیز در سراسر گیتی .
تشکر کنندگان: pouya007 ، .samira ، nima2016 ، alireza_guitar ، msr839 ، kuwait ، roadhog
(2015-04-19 ساعت 14:17)alireza_guitar نوشته:  
امروز تولدمه
مبارکمه
30/1/1365
به امید قبولی و پیروزی و شادیه ی همتون در 5 می

[عکس: 13523514096.jpg?82]
تولدت مبارک دوست عزیز. امیدوارم کادوی تولدتو 15 اردیبهشت با 16 روز تاخیر بگیری
منم تولدم 17 اردیبهشته. ایشالا منم 2 روز زودتر
همیشه سرم بالاست،چون بالای سرم خداست
تشکر کنندگان: کوهنورد ، pouya007 ، alireza_guitar ، msr839 ، nima2016
3 هفته دیگه 4 شنبه شب 8 شب به وقت ایران نتایج اعلام می کنند

امیدوارم درست گفته باشم 3 هفته ی دیگه 4 شنبه شب

از آنجا که روزمرگی آنچنان تغییرات تدریجی ایجاد می‌کند که در طول زمان کنترل ما را در دست می‌گیرد، درک واقعیت زندگی اغلب بسیار دشوار است. این کار مانند نگاه کردن در یک آیینه بخار گرفته است: دیدن اینکه واقعا چه کسی هستیم، دشوار است و زمانی هم که بالاخره در یک لحظه جادویی، نگرشی واضح پیدا می‌کنیم، گاه واقعیت می‌تواند رنج آور باشد. همان‌گونه که یکی از مدیران اقرار کرد:«من ناگهان دیدم همان فردی هستم که هرگز نمی‌خواستم باشم.
تشکر کنندگان: msr839 ، nima2016 ، pouya007 ، tabim4 ، pichak333 ، کوهنورد
" ﺁﻝ ﭘﺎﭼﻴﻨﻮ" میگه:

ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ، ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﻳﻪ ﺩﻭﭼﺮﺧﻪ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ

ﺍﻣﺎ ﺑﻌﺪﺵ ﻓﻬﻤﻴﺪﻡ ﮐﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﺻﻼ ﮐﺎﺭﺵ ﭼﻴﺰ ﺩﻳﮕﺴﺖ

ﭘﺲ ﻳﻪ ﺩﻭﭼﺮﺧﻪ ﺩﺯﺩﻳﺪﻡ ﻭ ﺑﻪ ﺟﺎﺵ ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﮐﻪ ﻣﻨﻮ ﺑﺒﺨﺸﻪ !...

دیالوگ شاهکار از فیلم پدر خوانده
2013 نشد
2014 نشد
2015 نشد
2016 ...........
سلام دوستان من مدت زیادی نبودم و دوباره برگشتم
بچه ها امسال من ثبت نام لاتاری رو انجام ندادم و خواهرم انجام داده و نمیدونسته بجای عکس جدیدم از عکس قدیمیم که قبلا هم استفاده کرده بودم استفاده کرده . میدونم این بحث تکراریه ولی به نظرتون اشکالی به وجود میاد . اساتیدی که اطلاعات دارن یه خانواده رو از نگرانی در بیارن
تشکر کنندگان: pouya007 ، tabim4 ، msr839
(2015-04-19 ساعت 19:53)khatarnak نوشته:  3 هفته دیگه 4 شنبه شب 8 شب به وقت ایران نتایج اعلام می کنند

عزیز محاسبات شما اشتباه... 15 اردیبهشت میاد. امروز 30 فروردینه. 16 روز دیگه....برای همه هووورا می کشیم
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: motinus ، hamhi ، nima2016 ، khatarnak ، pouya007 ، tabim4 ، puryapurya ، kuwait ، .samira ، taherifar ، msr839
(2015-04-19 ساعت 20:32)hamhi نوشته:  سلام دوستان من مدت زیادی نبودم و دوباره برگشتم
بچه ها امسال من ثبت نام لاتاری رو انجام ندادم و خواهرم انجام داده و نمیدونسته بجای عکس جدیدم از عکس قدیمیم که قبلا هم استفاده کرده بودم استفاده کرده . میدونم این بحث تکراریه ولی به نظرتون اشکالی به وجود میاد . اساتیدی که اطلاعات دارن یه خانواده رو از نگرانی در بیارن

سلام
نگران نباشید مشکلی نداره
تشکر کنندگان: pouya007 ، motinus ، hamhi ، tabim4 ، puryapurya ، Hezha ، kuwait ، کوهنورد ، msr839
(2015-04-19 ساعت 20:35)alireza_guitar نوشته:  
(2015-04-19 ساعت 19:53)khatarnak نوشته:  3 هفته دیگه 4 شنبه شب 8 شب به وقت ایران نتایج اعلام می کنند

عزیز محاسبات شما اشتباه... 15 اردیبهشت میاد. امروز 30 فروردینه. 16 روز دیگه....برای همه هووورا می کشیم

شرمنده Sad
تشکر کنندگان: mohsen7337 ، pouya007 ، tabim4 ، کوهنورد ، msr839 ، alireza_guitar
[عکس: 007_royaya_mohaghagh_mishavand.jpg]
تشکر کنندگان: sib 24 ، nima2016 ، khatarnak ، motinus ، mohsen7337 ، pouya007 ، tabim4 ، lighter ، ProEngineer ، Mansour92 ، kuwait ، .samira ، moxtar88 ، کوهنورد ، msr839
(2015-04-19 ساعت 20:35)alireza_guitar نوشته:  

(2015-04-19 ساعت 20:56)nima2016 نوشته:  
(2015-04-19 ساعت 20:32)hamhi نوشته:  سلام دوستان من مدت زیادی نبودم و دوباره برگشتم

سلام
نگران نباشید مشکلی نداره

مشکلی پیش نمیاد منم از عکس فدیم پاسپورتم استفاده کردم
تشکر کنندگان: hamhi ، mohsen7337 ، pouya007 ، tabim4 ، کوهنورد ، msr839
خدااااااااااااایا امسال دربیام اول جوونی میتونم زندگی داشته باشم . لذا دعا کنید من دربیام پنجاه درصد قسم میخورم ریشامو بزنم از این حالت ژاوی آلونسویی در بیام Big Grin
تشکر کنندگان: nima2016 ، pouya007 ، khatarnak ، ali diana ، tabim4 ، lighter ، کوهنورد ، msr839
میامی با سواحل جادویش

[عکس: Miami-family-with-daughters.jpg]

[عکس: images?q=tbn:ANd9GcR1vBBeu6LtLyLeYLuHhWg...GGfHWuXusP]

[عکس: miami-night-abpan.com_.jpg]

شب های میامی

[عکس: florida-miami-beach-art-deco-district.jpg]

پارک میامی

[عکس: 348s.jpg]

[عکس: florida-miami-beach-ocean-drive.jpg]

[عکس: florida-miami-vizcaya-museum-gardens.jpg]

موزه ی میامی

[عکس: florida-miami-zoo-miami.jpg]

باغ وحش میامی
[عکس: florida-miami-jungle-island.jpg]

Jungle Island

[عکس: florida-miami-seaquarium.jpg]

آکواریوم میامی

میامی دنیای آرامش است

مدیران عاملی که همه گزینه‌های ممکن را پیش روی خود نگاه می‌دارند معمولا هیچ‌کدام را اجرا نخواهند کرد. بنگاه‌هایی که همه قسمت‌های بازار را هدف می‌گیرند معمولا دست‌آخر به هیچ‌کدام دست نمی‌یابند. فروشنده‌ای که همه معامله‌ها را تعقیب می‌کند در انتها هیچ معامله‌ای را جوش نخواهد داد.
ما گرفتار یک اجبار وسواسی برای برداشتن هر تعداد هندوانه ممکن با یک دست هستیم و سوار هیچ کاری نیستیم؛ ولی گزینه‌ها را پیش رویمان باز نگه می داریم. این موضوع به‌راحتی می‌تواند به‌قیمت موفقیت‌مان تمام شود. باید یاد بگیریم که درها را ببندیم.
یک استراتژی کسب‌و‌کار در درجه اول بیانیه‌ای است برای چیزهایی که نباید مشغول‌شان شویم. یک استراتژی مشابه برای زندگی‌تان قرار دهید: چیزهایی را که نباید در زندگی دنبال کنید، روی کاغذ بیاورید. به عبارت دیگر به یک تصمیم حساب‌شده برای آزادکردن برخی امکانات برسید و هر وقت گزینه‌ای مطرح شد آن را با فهرست آنچه که نباید سراغ‌شان بروید و درگیرشان شوید بسنجید. این کار نه‌تنها شما را از به دردسر افتادن حفظ می‌کند، بلکه کلی از زمانتان را برای اندیشیدن آزاد خواهد کرد. یک بار این فکر سخت را به سرانجام برسانید و بعد به‌جای آنکه هر بار که دری گشوده‌شد بنشینید و ذهن‌تان را مشغول کنید، فقط به این لیست مراجعه کنید.
بسیاری از دروازه‌ها ارزش وارد شدن را ندارند حتی وقتی که دستگیره‌های درشان به‌راحتی بچرخد و باز شود.
(2015-04-19 ساعت 14:17)alireza_guitar نوشته:  
امروز تولدمه
مبارکمه
30/1/1365
به امید قبولی و پیروزی و شادیه ی همتون در 5 می

[عکس: 13523514096.jpg?82]
با تبریک
توجه به مطلب زیر بد نیست:

روانشناسان باستان معتقد بودند که افراد از لحاظ عناصر تشکیل دهنده به 4 دسته تقسیم میشوند:

1. عنصر آتــش(fire)

"الهــام پذیــر"

( فـروردین , مـرداد , آذر )

پر انرژی , پرتحرک , عاشق زندگـی .این افراد به مرتب بودن ظاهر خیلی اهمیت میدهند و زندگی تجملی و مدرن و شيك را دوست دارند. بسیار تاثیر گذار در دیگران و جذاب و گيرا

2. عنصر هـوا(باد)(cloud)

"نیروهای ذهنی "

(خـرداد,مهر، بهمـن )

قدرت فرکانس مغزی بسیار قوی در گیرنده و فرستنده , دید بسیار قوی , فکر آزاد , هوش و ذهن بسیارقوی
و باشخصيت
3. عنصر خــاک($)

"مادی "

( اردیبـهشت , شهریـور , دی )

اهل زندگی معمولی وبی ریا و صادق ، عاشق مالکیت بر همه چيز ، عجول و بسیار مهربان و حساس به اتفاقات پيرامون

4. عنصـر آب(rain)

"احساسات"

( تیـر , آبـان , اسفنـد )

زود رنج و عاطفی , استاد لذت بردن از تمام لحظات , روان و دارای احساساتی پاک
شما متولد چه ماهی ؟

گروه خونی شما چیه؟

+A……………………جذاب
-A…………………… خود پسند
+B……………………حساس
-B……………………مهربون
+O…………………… دوست داشتنی
-O…………………… باحال
+AB……………………زیبا
-AB……………………ساده

مطلب روانشناسی سوال داشتید در خدمت هستم....
با آرزوی موفقیت برای کلیه ی دوستان گرامی
تشکر کنندگان: battosai ، nima2016 ، Mansour92 ، azadeh.mohamad ، kuwait ، pichak333 ، pouya007 ، taherifar ، tabim4 ، msr839 ، alireza_guitar
(2015-04-19 ساعت 18:08)ostokhan نوشته:  [عکس: won8dp2fw8rrzzd18lqt.jpg]

TEXAS or FLORIDA?

هیوستون پرجمعت‌ترین شهر در ایالت تگزاس و چهارمین شهر پرجمعیت در کشور ایالات متحده آمریکا با جمعیتی بالغ بر ۶٬۳۱۳٬۱۵۸ نفر می‌باشد. همچنین هیوستون به عنوان بزرگترین شهر در جنوب ایالات متحده شناخته می‌شود.[۳] هیوستون در سال ۱۸۳۶ بر روی کرانه Buffalo Bayo که هم اکنون تحت نام Allen's Landing شناخته می‌شود پایه‌گذاری شد و در پنجم ژوئن ۱۸۳۷ به عنوان شهر، جامعیت یافت.[۴][۵] موقیت بندری، صنعت راه آهن و به دنبال آن کشف نفت در سال ۱۹۰۱ سبب شد تا رشد جمعت در این شهر، شتاب زیادی به خود بگیرد. در میانهٔ قرن بیستم به خانه‌ای برای مرکز پزشکی تگزاس (بزرگترین مرکز پزشکی-تحقیقاتی در دنیا) و مرکز فضایی ناسا (مرکز فضایی جانسون) که مرکز کنترل مأموریتهای ناسا می‌باشد تبدیل شد.[۶] اقتصاد هیوستون عمدتاً بر پایهٔ انرژی، ساخت و تولید، هوا-فضا و حمل و نقل استوار است. همچنین هیوستون در زمینهٔ مراقبتهای پزشکی و تولید تجهیزات نفتی از شهرهای پیشرو بوده و بعد از شهر نیویورک، مرکز بیشترین شرکتها از بین ۵۰۰ شرکت پردرآمد برتر در رنکینگ مجلهٔ فورچن (فورچن ۵۰۰) می‌باشد.[۷][۸] بندر هیوستون از نظر حجم مبادلات بین‌المللی، اولین و از نظر حجم کل مبادلات، دومین بندر در ایالات متحده می‌باشد.[۹] این شهر دازای طیف وسیعی از مردم با نژادها و مذاهب گوناگون بوده که آن را به متنوع‌ترین شهر در ایالت تگزاس و کل آمریکا بدل کرده است.[۱۰] هیوستون، خانهٔ بسیاری از انستیتوها و نمایشگاههای فرهنگی بوده که سالانه ۷ میلیون نفر را جذب محدودهٔ موزهٔ (Mueseum District) این شهر می‌کند. همچنین محدودهٔ تئاتر (Theater District) این شهر از نظر اجرای هنرهای تجسمی بسیار فعال می‌باشد.[۱۱]

منبع ویکی پدیا
تشکر کنندگان: nima2016 ، Ali.ghz ، saidoo ، ProEngineer ، pichak333 ، pouya007 ، tabim4 ، msr839

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان