2015-04-19 ساعت 13:27
چرا پست من پاک شد؟؟؟؟؟؟؟؟
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
|
چرا پست من پاک شد؟؟؟؟؟؟؟؟
برنده خوش شانس
حرفمو رک بگم
نمیدونم چرا پست من و اون دوست عزیز رو پاک کردید ولی حتما خیال کردید قصد جدال داریم یا قرار فضای سبز (یا بهتر بگم حبابی) اینجارو بهم بزنیم ![]() ![]() ![]() ولی نه من قصد ام این بود نه اون دوستمون نه من اومدم تو این فروم که بخوام رتبه بگیرم یا چه میدونم پست زیاد کنم هر روز پستام این باشه : سلام الی جون ،سلام ملی جون ، سلام ساناز خانم و از این چرتا !!! و نه قصد موندم تو این فروم و این مملکت رو دارم (همش ارزونی خودتون ، از فضای سبز بگیر تا جناح سبز) حرف من به مزاج خیلیا نمیچسبه چون حقیقته همه دنبال این هستن که سریع یه جواب به من بدن تا خودشون رو در واقع گول بزنن یکی مثل اون دوستمون میگه تو کفش نیستی یکی مثل این رفیقمون میگه این اومده اینجارو بهم بزنه و ... هزار تا بونه ی دیگه حقیقت چیزی بود که گفتم خواه پند گیر ،خواه ملال ولی بگم کسی که حرف من و فهمید (ده بار خوند) ، قبولش کرد ، جزو افراد موفقه الاباقی و المعطل مدیر عزیز : لطفا قبل از پاک کردن هر پستی ، تعمل فرمایید ، یا بعضا اگر جایی دعوا شد بدون پاک کردن پستها ، دوستان رو به آرامش دعوت کنید افرادی که پست اینجا میزارن نه بیکاران و نه .... حداقل ما 5 درصدی ها تشکر کنندگان: msr839 ،
2015-04-19 ساعت 13:37
یاد دوران خدمت مقدس سربازی به خیر(که اینم در پروسه لاتاری معظلیه واسه خودش)
میگفتیم: نبوددددددددددددد؟؟؟ . . . . . . . . . فقط شانزده روز دیگه؟؟؟؟؟
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
2015-04-19 ساعت 13:44
از بچه های باتجربه یک خواهشی دارم.البته پیشنهاد میکنم
که بیاین یک تقویم لاتاری بسازیم(شمسی میلادی)یعنی توی یه جدول که از 5 می شروع میشه باشه تا آخر کار
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش....
بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش.... از بس که دست میگزم و آه میکشم، آتش زدم چو گل به تن لَخت لَخت خویش
2015-04-19 ساعت 14:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-19 ساعت 14:19 توسط alireza_guitar.)
امروز تولدمه مبارکمه 30/1/1365 به امید قبولی و پیروزی و شادیه ی همتون در 5 می
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared ♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال) ♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن ★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!) توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم) توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت انسان با Hope زندس تشکر کنندگان: taherifar ، سوار ، امید به خدا ، runioe ، fairy ، satin ،
خدایش در هر حالتی ما آدمهای عادی بریم برامون یک برد محسوب میشه
تجربه تلخ امروز من امروز بصورت اتفاقی رفتم بانک (چون عزادار بودیم 3 ماه نرفته بودم ) .توی بانک قوامین یک مقداری پول سپرده کردم از پارسال گفتم آقا ببخشید پیامی مبنی بر واریز سود به حسابم هیچوقت نمیاد چرا؟ گفتن : ما برا واریز سود پیام نمیدیم گفتم:خوب الان چقدر اومده رو حسابم با این حساب که 18 درصد زرین بوده گفتن : 18 درصد بود از برج 10 شده 10 درصد و بانک قوامین به مشتری ها پیام داده که بیاید و قوامین به روشی قانون رو پیچونده حساب به اسم یکساله با سود 22 درصد باز کنید گفتم : خدا شاهده من پیامی دریافت نکردم حالا بابت این تقریبا 3 ماه و خورده ی من چقدر ضرر کردم گفتن : اگر 3 ماه در نظر بگیریم شما 2 میلیون 400 هزار سود ضرر کردید و نگرفتید گفتم چطور همه پیامهای که از حساب برداشت و واریز کردم بهم رسیده اما این نرسید گفتن خدا خیریت بده چقدر ساده ی خوب اگر قوامین این رو علنا اعلام میکرد مردم هجوم میاوردن پولهاشون رو میبردن خیلی بهم برخورد یک اس ام اس 24/000/000 میلیون ریال برام حساب شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اومدم خونه به خواهرم گفتم اون هم گفت من هم خبر نداشتم فردا میرم حساب رو میبندم می برم بانک ملی همین سود رو میده تازه مطمن تر هم هست شما دوستان هم هر شخصی که اطلاع نداره بهش سریع بگید بره پول شو جابجا کنه ببره یک بانک درست و درمون نمیدونم اسم این کار رو چی میذارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من که حتما حتما برنده بشم میرم و هر وقت دلم تنگ شد خاطرات تلخم رو میخونم و یاد آوری میکنم به خودم که از جایی اومدی که بانکش سود وامش 30 درصده همین امروز تشکر کنندگان: سوار ، reza1312 ، fairy ،
2015-04-19 ساعت 14:38
(2015-04-19 ساعت 14:23)reza0611 نوشته: گفتن خدا خیریت بده چقدر ساده ی خوب اگر قوامین این رو علنا اعلام میکرد مردم هجوم میاوردن پولهاشون رو میبردن !! هركسي از دوستان كه ميخواد پولش رو بانك يا موسسه اي سرمايه گذاري كنه، حتماً قبلش فروم پرشين تولز رو بخونه.... بچه هاي اونجا از تجربيات خودشون ميگن و اينكه كدوم بانك يا موسسه بالاترين درصد سود سالانه يا روزشمار رو ميده.... یک روز، بر گونهی این خاك بوسه ميزنم، بالای سرش یک یادداشت میگذارم و میروم:
آنچنان زیبا خوابیده بودی که دلم نیامد بیدارت کنم…
2015-04-19 ساعت 14:41
نمیدونم چرا امروز این دومین پست که میزارو و به دوران سربازی میرسه.
تو اون دوران میگیفتیم اگه کارتمو بگیرم فلانی رو ال میکنم فلان کسک رو بل میکنم فلانی رو میزنم و...... ولی بعد از گرفتن کارت پایان خدمت همه چیز یادت میره و فقط یه مشست خاطره با دوستان میمونن.این اتفاق تو همه مراحل زندگی هست حتی تو پرسه لاتاری پس دوست من زندگی رو با دید فان ببین تا این اوضاع بد بهت فشار نیاره چون فشار روحی آدم رو از اهداف اصلی دور میکنه.دوست عزیز اینا میگذرن و خاطرات است که همیشه زنده میمونه. به خوبیها فکر کن و از بدی ها دوری کن.انشاالله همه برنده بشن و از همه مهمتر همه برنده ها بتونن برن و به این ایام به عنوان خاطره فکر کنند و برای دیگران هم آرزوی خوبیها رو بکنن. فقط شانزده روز اندی تا پایان ماراتن مونده.
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
2015-04-19 ساعت 14:51
خدایا شکرت شرمنده دوستان من دوروز هی می خواستم بیام داخل سایت
هی لینکارو باز کنم هی با ارور lock direct مواجه میشدم کوکی هارو حذف می کردم باز باهمین ارور مواجه میشدم خدارو شکر که امروز تونستم بیامو سری بزنم ____________________ امروز 30 فروردین 1394 هست فردا 31 و از سه شنبه اول اردیبهشت ماه است که میریم ماه می الیته فعلا 19 آپریل هستیم ___________________ فکر می کنید سهم ایران نسبت به سالهای پیش چقدر است؟؟؟ فکر می کنید شانس پیروزی ایرانیان در لاتاری نسبت به سال پیش چقدر است؟ به دو سوال بالا پاسخ بدین ![]() ____________ ای بسا کس که زنجیر خویش نتواند گسست، اما بندگُسلِ، دوستِ خویش تواند بود
2015-04-19 ساعت 15:04
(2015-04-19 ساعت 14:17)alireza_guitar نوشته: بنده از طرف خودم و تمام دوستان بهتون تبریک میگم ایشالا 5 می هم خبر قبولیتونو اینجا بشنویم و بهتون تبریک بگیم! 2016
2017
2019
تشکر کنندگان: alireza_guitar ،
2015-04-19 ساعت 15:27
داکوتای شمالی
![]() زمستان داکوتای شمالی :
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی
فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست تشکر کنندگان: سوار ، pouya007 ، Abdorrezaa ، rezijon ، ostokhan ، amir_ebrahimi99 ، payamshad ، ziba62ka ،
2015-04-19 ساعت 15:38
سلام.کسی میدونه کدوم یکی از جاهای زیر برای کار و زندگی بهتره؟البته با توجه به اینکه هر سه جا هم دوستان هستند.ممنون میشم .
ایالت ویرجینیا سیاتل واشنگتن. تشکر کنندگان: pouya007 ، rezijon ، amir_ebrahimi99 ، payamshad ، msr839
رده بندی قدرتمندترین و با ارزشترین پاسپورتهای کشورهای جهان، پاسپورت ایران در این رده بندی کجا قرار دارد؟ آمریکا و انگلیس اول جدول ، ايران ٧٧
http://www.marketwatch.com/story/which-p...nk=sfmw_fb
2015-04-19 ساعت 16:07
(2015-04-19 ساعت 15:04)pouya007 نوشته:(2015-04-19 ساعت 14:17)alireza_guitar نوشته: به به زاد روزت مبارک برات بهترین آرزو ها رو دارم ![]()
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED 2017 HAS NOT BEEN SELECTED 2018 کی مرده کی زنده ؟ دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکل ![]() تشکر کنندگان: pouya007 ، alireza_guitar ، javadgorgani ، tabim4 ، msr839
|