کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
صبر خیلی خیلی تلخه ولی رویای شیرینی داره ...
تشکر کنندگان: pouya007 ، tabim4 ، ostokhan ، msr839 ، pichak333 ، rezijon ، puryapurya
دوستای عزیز برای همتون آرزوی موفقیت می کنم...ما از برنده های 2015 هستیم که هنوز به مصاحبه دعوت نشدیم با گذر 1 سال از اعلام قبولی...راستش با اتفاقی که پارسال افتاد ما دوباره(من و همسرم) امسال هم شرکت کردیم و منتظر اعلام نتایجیم...البته امیدوارم دیگه به سالهای بعد کشیده نشه و همین چند ماهه هم ویزامون را بگیریم ما توی سال چهارم برنده شدیم...امیدوارم شما هم به زودی زود لبخند روی لبهاتون بیاد و طعم شیرین برنده شدن را بچشید....
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاسCool

در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.
ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند،بره های این حوالی گرگ ها را میدرند سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها زنده ها ابروی مردگان را هم میبرند
تشکر کنندگان: pouya007 ، msr839 ، tabim4 ، pichak333 ، rezijon ، ProEngineer ، puryapurya
[عکس: jomlat-15.jpg]
(2015-04-20 ساعت 17:33).samira نوشته:  
(2015-04-20 ساعت 12:08)redbull نوشته:  
(2015-04-20 ساعت 01:45).samira نوشته:  امروز يه روز عجيب بود تو خيابون داشتم به لاتارى و مراحل بعدازقبولى وارسال مدارك فكر ميكردم كه يه ماشينTNTاومد جلوم داشتم شاخ در مياوردم به فاصله چند ساعت بعد جايى بودم كه يه دختر خانومى وارد اونجا شد وقتى ديدمش احساس كردم دنبال كاراى مهاجرتيه وقتى بهش گفتم كه من اين حسو دارم خيلى تعجب كرد چون چند هفته ديگه عازم بودو داشت مهاجرت ميكرد بازم شاخ دراوردم دوباره به فاصله چندساعت تو مدرسه پسرم با آقاى مدير در حال صحبت بودم كه بهم گفت تو اين مملكت هيچ چيز جاى خودش نيست و كلا سيستم آموزشى خرابه هر كى ميتونه بايد بچشو تو سن كم برداره و بره خلاصه اين دفعه هم يه شاخ بزرگتر از قبل توسرم سبز شدسرتونودرد نيارم امروز كلا هر جا ميرفتم يه فازى از مهاجرت بهم ميرسيد آدم خرافاتى نيستم ولى اين اتفاقات و به فال نيك ميگيرم براى همتون بهترين وزيباترين راه مهاجرت و آرزو ميكنم
فقط حواست باشه آمریکا با همه خوبیاش ولی تفاوت فرهنگی با ماها دارند !
اونجا تو مدارس گلاب ب روت همه باهم میرن حموم !!!البته این فقط یکیش هست بقیش اگه بگم اخراجم ...
فقط گفتم یهو‌ فرزندت دچار دوگانگی ارزشی نشه...البته این چیزا رو همه میدونند فقط برا یاداوری گفتم ...
مرسى دوست عزيز ممنون از يادآورى وراهنماييتون البته اينو ميدونم بعد از قبولى علاوه بر آمادگى مالى حتما يه آمادگى روحى وروانى هم لازمه البته خيلى خوبه كه برنده هاى عزيز حتما قبل از رفتن در مورد بچه هاشون يا حتى خودشون از يه روانشناس راهنمايى بگيرن منم اگه قسمت شدو اسمم دراومد حتما اين برنامه رو در مورد فرزندم اجرا ميكنم
سلام
امیدوارم رویا پردازی دوستان رو در آخر کار ناراحت نکنه
به امید موفقیت همه دوستان
خودش اگه بخواد حتما میشه
تشکر کنندگان: redbull ، tabim4 ، pichak333 ، rezijon ، pouya007 ، msr839 ، nima2016 ، puryapurya ، kuwait
[عکس: ElhamBakhsh17_Persian-Star.org_09.jpg]
(2015-04-20 ساعت 19:16)Memolk نوشته:  دوستای عزیز برای همتون آرزوی موفقیت می کنم...ما از برنده های 2015 هستیم که هنوز به مصاحبه دعوت نشدیم با گذر 1 سال از اعلام قبولی...راستش با اتفاقی که پارسال افتاد ما دوباره(من و همسرم) امسال هم شرکت کردیم و منتظر اعلام نتایجیم...البته امیدوارم دیگه به سالهای بعد کشیده نشه و همین چند ماهه هم ویزامون را بگیریم ما توی سال چهارم برنده شدیم...امیدوارم شما هم به زودی زود لبخند روی لبهاتون بیاد و طعم شیرین برنده شدن را بچشید....
یادمه از برندگان لاتاری 2013 که عضو این انجمن نیز بودند در لاتاری 2014 هم برنده شده و شگفتی آفریدند منتهی دیگه خبر ندارم بالاخره رفتند یا نه
تشکر کنندگان: hamid32 ، pichak333 ، alireza_guitar ، rezijon ، pouya007 ، msr839 ، satin ، Memolk ، nima2016 ، elahe mousavi ، ProEngineer ، puryapurya ، kuwait
(2015-04-20 ساعت 19:34)lottory2015 نوشته:  
(2015-04-20 ساعت 01:45).samira نوشته:  امروز يه روز عجيب بود تو خيابون داشتم به لاتارى و مراحل بعدازقبولى وارسال مدارك فكر ميكردم كه يه ماشينTNTاومد جلوم داشتم شاخ در مياوردم به فاصله چند ساعت بعد جايى بودم كه يه دختر خانومى وارد اونجا شد وقتى ديدمش احساس كردم دنبال كاراى مهاجرتيه وقتى بهش گفتم كه من اين حسو دارم خيلى تعجب كرد چون چند هفته ديگه عازم بودو داشت مهاجرت ميكرد بازم شاخ دراوردم دوباره به فاصله چندساعت تو مدرسه پسرم با آقاى مدير در حال صحبت بودم كه بهم گفت تو اين مملكت هيچ چيز جاى خودش نيست و كلا سيستم آموزشى خرابه هر كى ميتونه بايد بچشو تو سن كم برداره و بره خلاصه اين دفعه هم يه شاخ بزرگتر از قبل توسرم سبز شدسرتونودرد نيارم امروز كلا هر جا ميرفتم يه فازى از مهاجرت بهم ميرسيد آدم خرافاتى نيستم ولى اين اتفاقات و به فال نيك ميگيرم براى همتون بهترين وزيباترين راه مهاجرت و آرزو ميكنم
اونجا تو مدارس گلاب ب روت همه باهم میرن حموم !!!البته این فقط یکیش هست بقیش اگه بگم اخراجم ...
فقط گفتم یهو‌ فرزندت دچار دوگانگی ارزشی نشه...البته این چیزا رو همه میدونند فقط برا یاداوری گفتم ...
مرسى دوست عزيز ممنون از يادآورى وراهنماييتون البته اينو ميدونم بعد از قبولى علاوه بر آمادگى مالى حتما يه آمادگى روحى وروانى هم لازمه البته خيلى خوبه كه برنده هاى عزيز حتما قبل از رفتن در مورد بچه هاشون يا حتى خودشون از يه روانشناس راهنمايى بگيرن منم اگه قسمت شدو اسمم دراومد حتما اين برنامه رو در مورد فرزندم اجرا ميكنم
سلام

فكر ميكنم تمامى دوستان مهاجر سرايى آدماى منطقى وواقع بينى هستند واينجا فقط براى سرگرمى و انرژى مثبت دادن به همديگه ميان منو دوستاى مهاجر سراييم يه نقطه مشترك داريم واز صحبت كردن در مورد نقطه مشتركمون لذت ميبريم شما خودتو ناراحت نكن مطمئن باش ما از عقل و شعور كافى در مورد اين مساله برخورداريم شما هم خيلى نگران ناراحتى دوستان نباش
تشکر کنندگان: hamid32 ، pichak333 ، Ali.ghz ، rezijon ، tabim4 ، pouya007 ، redbull ، msr839 ، someonelikeyou ، nima2016 ، puryapurya ، taherifar
سالها میگذرد، دوستان میروند، انتظار فرج از نیمه اردیبهشت کشم
مدعي خواست که آيد به تماشاگه راز ______ دست غيب آمد وبر سينه نامحرم زد
ديگران قرعه قسمت همه برعيش زدند _______ دل غمديده ما بود که هم برغم زد
(2015-04-20 ساعت 14:51)redbull نوشته:  خدایی این علیرضا گیتار من گیرش نیارم ...
اخه من نمیدونم این چجوری میگفت من تو ازمون استخدامی به خدا توکل کردم ...
والله ما هرچی سعی کردیم توکل کنیم وقتی میچرخیدم پشت سرم رو میدیدم که ی جمعیت عظیم حدودا ۲ هزارنفر برا ی رشته خاص و ی شغل خاص و ...اومده بودند ...و من با هزار تا سلام وصلوات نمیتونستم یکدونه سوالارو جواب بدم ....فقط داشتم ب این فکر میکردم که علیرضا گیتار چطوری قبول شده...ازمون استخدامی بانک تجارت بود ....داشتم ب این فکر میکردم ایا شانس من از ۲۰۰۰ نفر ۲۵ تا قبولی برا استخدامی بیشتره یا لاتاری !؟!؟!؟!؟

این سوال هرکی جواب داد جایزه داره ..ی لایک کوچولو

[/color]سلام عزیز
هر اعتقادی یه رنگ و بویی داره. و هرکسی تعریفی از اون رو برای خودش داره. یکی نذر میکنه یکی صلوات میفرسته و...اما در کنار این ها عواملی هم دخیل هستن که مهمترینشون تلاش هست.
به امید خدا برای شما بهترین ها رقم می خوره.
ولی من از نوشته هات یه چیزی متوجه شدم، اونم اینکه شما با توجه به اینکه به خدا توکل کردید، اما در عین حال یه جورایی شک و تردید هم داشتید!
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: rezijon ، tabim4 ، pouya007 ، pichak333 ، redbull ، msr839 ، lighter ، nima2016 ، ProEngineer ، puryapurya ، kuwait
(2015-04-20 ساعت 19:55).samira نوشته:  
(2015-04-20 ساعت 19:34)lottory2015 نوشته:  
سلام

فكر ميكنم تمامى دوستان مهاجر سرايى آدماى منطقى وواقع بينى هستند واينجا فقط براى سرگرمى و انرژى مثبت دادن به همديگه ميان منو دوستاى مهاجر سراييم يه نقطه مشترك داريم واز صحبت كردن در مورد نقطه مشتركمون لذت ميبريم شما خودتو ناراحت نكن مطمئن باش ما از عقل و شعور كافى در مورد اين مساله برخورداريم شما هم خيلى نگران ناراحتى دوستان نباش

درسته اینجا اگر ما آرزوی موفقیت میکنیم رویا پردازی میکنیم بخاطر این نیست که تمام امیدمون به لاتاریه بلکه بخاطر اینه که حال و هوامون تغییر کنه و جنبه خنده داره بیشتر ( به قول اونور آبیا بیشتر جنبه فان داره Big Grin)
[font=Arial][font=Times New Roman]
«مَنْ تَوَكَّلَ عَلَى اللّهِ لايُغْلَبْ وَ مَنِ اعْتَصَم بِاللّهِ لا يُهْزَمْ»
كسى كه بر خدا توكّل كند مغلوب نمى‌گردد و هر كه به خدا پناه آورد، شكست نمى‌خورد.
[/font][/font]
Rolleyes
تشکر کنندگان: tabim4 ، pouya007 ، pichak333 ، msr839 ، rezijon ، nima2016 ، saidoo ، .samira ، kuwait ، azadeh.mohamad
سلام
من خودمو خیلی وقته تو لاتاری بازنده میدونم...درست همون حسی رو دارم که اون جمله معروفو دیدم و مطمئنم که من جزو برندگان نیستم.

این چند وقت حالم خیلی بد بود....البته همینجورم ادامه داره...
برام دعا کنید نه برای برنده شدن برای اینکه حالم خوب بشه و شرایط زندگیم بهتر بشه...
من همش براتون دعا می کنم که برنده بشید تو لاتاری.چون حتی شما برنده بشید من خوشحال میشم...

15 روز تا اعلام نتایج...
تشکر کنندگان: tabim4 ، we are one ، pouya007 ، pichak333 ، Ali.ghz ، redbull ، msr839 ، rezijon ، lighter ، satin ، nima2016 ، saidoo ، Mansour92 ، .samira ، alireza_guitar ، kuwait

Diversity Visa 2016

14 days
359 hours
21591 minutes
1295471 seconds

until Tuesday, 5 May 2015, 20:30:00

It is 14 days, 23 hours, 51 minutes, 11 seconds
until Tuesday, 5 May 2015, 20:30:00

Years of waiting to reach the pure land of America from Iran and Iranians disgusted me
تشکر کنندگان: pouya007 ، pichak333 ، msr839 ، tabim4 ، rezijon ، DELPHI5 ، nima2016 ، .samira ، puryapurya ، alireza_guitar ، kuwait ، saidoo ، azadeh.mohamad
من "محسن " امسال لاتاری قبول میشم(شدم).
تشکر کنندگان: pichak333 ، pouya007 ، redbull ، msr839 ، tabim4 ، rezijon
(2015-04-20 ساعت 20:30)mona_usa نوشته:  سلام
من خودمو خیلی وقته تو لاتاری بازنده میدونم...درست همون حسی رو دارم که اون جمله معروفو دیدم و مطمئنم که من جزو برندگان نیستم.

این چند وقت حالم خیلی بد بود....البته همینجورم ادامه داره...
برام دعا کنید نه برای برنده شدن برای اینکه حالم خوب بشه و شرایط زندگیم بهتر بشه...
من همش براتون دعا می کنم که برنده بشید تو لاتاری.چون حتی شما برنده بشید من خوشحال میشم...

15 روز تا اعلام نتایج...

ممنون از دعاهات ايشالا تو هم حتما جزو قبول شدگان هستي الان كه وقت روحيه باختن نيست تا وقتي يه چيزي اتفاق نيفتاده بايد اميد داشت Smile Rolleyes
[font=Arial][font=Times New Roman]
«مَنْ تَوَكَّلَ عَلَى اللّهِ لايُغْلَبْ وَ مَنِ اعْتَصَم بِاللّهِ لا يُهْزَمْ»
كسى كه بر خدا توكّل كند مغلوب نمى‌گردد و هر كه به خدا پناه آورد، شكست نمى‌خورد.
[/font][/font]
Rolleyes
تشکر کنندگان: mona_ir ، pouya007 ، pichak333 ، redbull ، msr839 ، tabim4 ، rezijon ، lighter ، nima2016 ، .samira

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان