کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
(2015-04-20 ساعت 23:04)redbull نوشته:  
(2015-04-20 ساعت 22:54)بازگشت نوشته:  میون ما 2 الی 3 فرد خوشناس وجود داره که تا 15 روزه دیگه خوشبخت می شن.به نظرتون این دو سه نفر کی هستن؟
چیه شاکی شدی که دوسه نفر کم هست! داداش تجربه نشون داده لاتاری همینه.
ب نظر من امسال اسم azade.Mohammad و pichak 33 از خانوما و pouyapouya و‌delphi از اقایون در میاد ...البته نظر من هست ...شما چی کیو برنده میدونید.؟؟؟ ....
البته ناراحت نشیدا من فقط نظرمو گفتم ببخشید ....چون ۲ نفر بیشتر قبول نمیشه ....
خدایی اگه درست گفتم ۱۵ اریبهشت ۲۰۰ تومن برام کارت ب کارت کنید Big Grin

تجربه سالهای پیش نشون داده که بچه های فعال مهاجرسرا قبول نمیشن. حالا علتش چیه فقط خدا و من میدونیم Big Grin
بنظرم کسی که اسمش کمتر تو فروم دیده میشه سلکت میشه
تشکر کنندگان: satin ، someonelikeyou ، redbull ، Memolk ، saidoo ، pichak333 ، nima2016 ، ProEngineer ، .samira ، S@R@V ، pouya007 ، msr839 ، ziba62ka ، puryapurya
فکر کن امسال برنده بشیم بعد بگن نیایین آب قطعه Smile)

والا بخدا ... استرس بالاس .. لاتاری هم پدیده اییه واسه خودش ... چه با تجربه باشی چه نباشی ... چه بار اولت باشه چه چندم باز همون استرس و آدرنالینو داری که داری

خدا به داد هممون برسه
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند

تشکر کنندگان: satin ، someonelikeyou ، redbull ، pichak333 ، nima2016 ، .samira ، S@R@V ، pouya007 ، msr839 ، taherifar ، fatima96
(2015-04-20 ساعت 22:54)بازگشت نوشته:  میون ما 2 الی 3 فرد خوشناس وجود داره که تا 15 روزه دیگه خوشبخت می شن.به نظرتون این دو سه نفر کی هستن؟
ب نظر من امسال اسم azade.Mohammad و pichak 33 از خانوما و pouyapouya و‌delphi از اقایون در میاد ...البته نظر من هست ...شما چی کیو برنده میدونید.؟؟؟ ....

خداوکیلی من یه میلیون واست کارت به کارت میکنم قول میدم از سیاتل واست کادو هم بفرستم فقط اسم منم بذار تو‌قبولیا

استخان آی میس یو
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
تشکر کنندگان: redbull ، pichak333 ، S@R@V ، kuwait ، pouya007 ، msr839 ، taherifar ، rezijon ، puryapurya
ممنون فریاس جان .
اسم خودم رو که دیدم دیگه مطمئن شدم که برنده نمیشم . Big Grin
البته من فکر میکنم که امسال توی لیست منتظران مهاجر سرا غوغایی به پا بشه .
امروز روز اول رجب است و به یمن این روز خوب برای همه دوستان آرزوی قبولی در لاتاری رو دارم . البته میدونید که خدا صلاح تمام بندگانش رو در نظر میگیره .

ایام به کام
ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش***بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
از بس که دست می‌گزم و آه می‌کشم***آتش زدم چو گل به تن لخت لخت خویش
دوشم ز بلبلی چه خوش آمد که می‌سرود ***گل گوش پهن کرده ز شاخ درخت خویش
(2015-04-20 ساعت 23:19)someonelikeyou نوشته:  
د Big Grin

خداوکیلی من یه میلیون واست کارت به کارت میکنم قول میدم از سیاتل واست کادو هم بفرستم فقط اسم منم بذار تو‌قبولیا

کاش زودتر گفته بودی Big Grin دیگه لیستم پر شد ...Big Grin
تشکر کنندگان: someonelikeyou ، pichak333 ، S@R@V ، alireza_guitar ، pouya007 ، msr839 ، rezijon ، puryapurya
سلام من جا مونده از 2014 هستم خیلی سخته بعد از یک سال برگشم اینجا ،با این حال دو باره ثبت نام کردم فک میکنید بازم قبول بشم
(2015-04-20 ساعت 23:31)k98k نوشته:  سلام من جا مونده از 2014 هستم خیلی سخته بعد از یک سال برگشم اینجا ،با این حال دو باره ثبت نام کردم فک میکنید بازم قبول بشم

چرا که نه ما همه قبولیم یکم مهربون تر میشینیم شمام جا میشین
برنده خوش شانس
تشکر کنندگان: redbull ، DELPHI5 ، tenardie2bai ، shahin2737 ، S@R@V ، pichak333 ، pouya007 ، msr839 ، rezijon ، puryapurya ، azadeh.mohamad ، kuwait

وااييي ، جدي همچين حسي داريييي؟؟؟
مرسييييييي
ولي خداييش تخفيف بده ، همين جوريش توي خرج و مخارج موندم. Sad
ايشالا اسم خودتم توي ليست قبوليها هست.
تشکر کنندگان: someonelikeyou ، redbull ، .samira ، S@R@V ، alireza_guitar ، pouya007 ، msr839 ، rezijon ، puryapurya ، azadeh.mohamad
(2015-04-20 ساعت 12:12)online27H نوشته:  
(2015-04-20 ساعت 10:24)Reza20002 نوشته:  سلام
کسی از قدیمیا نیست اینجا

قدیمیا تو قدیما موندن ... یا نمیان یا کم میان ... یا رفتن اونور که اینقده مشغله دارن کم میان ؛ یا هنوز نرفتن و به هر دلیلی دلسرد شدن و سایت نمیان یه عده ای هم این وسط هستن که دیگه شور و دماغ پست گذاشتن ندارن...

مشکلات یکی دوتا نیست Smile)

دوست گرامی مهاجر سرا، من چهارمین سال شرکت در لاتاری رو تجربه کردم ، پارسال خیلی امیدوار بودم خیلی زیاد بطوریکه قبل اعلام نتایج ،توی سایت اجاره خونه ها درباره قیمت اجاره ها تحقیق میکردم ولی نشد که بشه، ببینیم امسال چی میشه ،تا قسمت چی باشه
تا خدا چی بخواد
تشکر کنندگان: nima2016 ، tenardie2bai ، someonelikeyou ، S@R@V ، online27H ، pichak333 ، alireza_guitar ، pouya007 ، msr839 ، rezijon
(2015-04-20 ساعت 01:37)redbull نوشته:  ایا کسی از شما میدونه رویا چه زمانی تبدیل به واقعیت میشه ؟
? Can you tell me when the dream become reality
فقط تنها راهش خویشتن داری یه اونم به معنای واقعی....والسلام.....
اگر خویشتن داری کنید به هدفتون میرسید اگر نکنید ممکنه خودتونو عذاب بدید.....
فعلا هیچ کاری نمیشه کرد....ورود به امریکا مشابه ته قیفه، اینطور که سیاست مدارانشون قطره چکانی مهاجر وارد خاکشون میکنند.....
دیشب اتفاقا یک ساعت با دوستانی که اونور ن صحبت کردم....
نتایجی دستگیرم شد.....
تشکر کنندگان: nima2016 ، someonelikeyou ، redbull ، S@R@V ، pichak333 ، aaraam ، pouya007 ، msr839 ، rezijon
پشت این صحفه واسه خیلیا مثله من یه زندگی جدید هست...

[عکس: 0ac8795bb7c8.jpg]

چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟
همه جا ارزانی است...
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر
انسان !!!
.::سیاتل::.
درد بی عشقی ز جانم برده طاقت
ورنه من داشتم آرام‌ تا آرام جانی داشتم ..... حضرت حافظ

همینجوری، یهویی
برنده خوش شانس
تشکر کنندگان: Ali_Hunter ، S@R@V ، redbull ، pichak333 ، aaraam ، pouya007 ، msr839 ، rezijon ، nima2016 ، puryapurya ، azadeh.mohamad
(2015-04-20 ساعت 12:15)redbull نوشته:  مشکل ما مهاجرین به آمریکا سوا از مشکلات زبان و ...
دو چالش اصلی مهاجرت : ۱- غم قربت ۲- تفاوت فرهنگی ...

من با اولی کنار میام ولی دومی رو‌نمیدونم ...ممکنه ماها ناخواسته ی کارایی بکنیم‌که موجب ناراحتی و نارضایتی اونها شود ..
غربت با غ یه نقطه است!!!!!!Sad
تشکر کنندگان: redbull ، shahin2737 ، S@R@V ، Ali_Hunter ، pichak333 ، pouya007 ، msr839 ، rezijon
وارد اردیبهشت شدیم و طبق معمول یاد لاتاری و نتایجش تو ذهن آلارم میده.
من هم سال سوم یا چهارم هست که ثبت نام کردم. این سال هم سال آخری بود که ثبت نام کردم و دیگر هیچ ....
اگر می خواهید اقیانوس های جدید را کشف کنید اول باید شهامت ترک ساحل را داشته باشید.

انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
تشکر کنندگان: shahin2737 ، S@R@V ، pichak333 ، alireza_guitar ، pouya007 ، msr839 ، nima2016 ، puryapurya
چقدر خوب ميشه همه اين بچه هاا بعد 15 ارديبهشت تو تايپيک برندگان لاتارى 2016 باشن... اونجا باهم بگيمو بخنديم و از خاطرات اين تايپيک بگيمو و بقيه کارامونو با کمک هم دنبال کنيم... ارزوى قشنگيه ولى حيف ک فقط ى ارزويه... الان برندگان معلوم شدن يعنى اين ادماى خوشبخت.کيا هستن و الان کجان و اصلا مثل ما اينقدر لحظه شمارى ميکنن...[/size]
تشکر کنندگان: S@R@V ، redbull ، kuwait ، pichak333 ، alireza_guitar ، pouya007 ، msr839 ، rezijon ، nima2016 ، puryapurya ، azadeh.mohamad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان