کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
(2015-04-21 ساعت 05:35)elnaz.sh نوشته:  گفتم بخواه........گفتی بخوان مرا به اسماء حسنی.........ای لایزان/ ای پروردگار/ ای همیشگی و ماندی/ ای عظیم و رحیم/ ای کریم و سعید........بخواه که خوانده ام تو را........ای امید دهنده نا امیدان.......بخواه. خداوندا دوستانم. برادرم و مرا یاری بفرما در لاتاری 2016 انتخاب گردیدم.
.................................
دوستان من که صد در صد قبولم. ارزو دارم در این راه تنها نباشم و درکنار هم مقدمات سفر بچینیم
...............................................................................​​​​​..........
Case Number: 2016AS000007##
##PRINCIPAL Applicant NAME: SH
PREFERENCE Category: DV DIVERSITY
Foreign Country Chargeability: IRAN

مرسی کیس نامبر Big Grin
تشکر کنندگان: pouya007 ، سوار ، elnaz.sh ، rezijon ، msr839 ، pichak333 ، tabim4 ، kuwait
این عکسو خودم 1 ماه پیش در چنین روزی گرفتم
ولی الان اینجا اینجوریم :|
[عکس: KSlVs.jpg]
B1 : no clearance , 04,11,2014
DV 2016 waiting
هرکی NY رفت اینجام بره [عکس: 1gy8S.jpg]

و در اینجا به عظمت خدا پی بردم [عکس: ltnwq.jpg]
DV 2016 waiting
[quote='سوار'
نگید من تو کار فاز منفی ام
ولی صرفا جهت اینکه ضد حال بهتون بزنم Big GrinBig GrinBig Grin (امیدوارم صحت پیدا نکنه حرفم)
شاید شاید شاید کلا از تو کل اعضای مهاجرسرا 2 یا 3 نفر (اونم شاید) قبول شن

............................................................................
من یکی از ان سه نفر هستم. اگر اولی نباشم دومی صد در صد..... با همین کیس نامبر Big Grin
...............................................................................​​​​​​..........
[
.........................................................................................
Case Number: 2018AS000007##
Big Grin
تشکر کنندگان: rezijon ، ziba62ka ، msr839 ، moxtar88 ، asher ، pouya007 ، pichak333 ، tabim4 ، DELPHI5
دوستانى كه لطف ميكنند و عكس ميذارنديه زحمتى هم بكشند حجم عكس ها رو بيارند پايين كه براى دوستانى كه ايران هستند و مشكل ترافيك اينترنت دارند مسئله ايى پيش نياد

موتوشكرم... در ضمن اين سايت براى آپلود عكس خيلى خوبه چون كه گزينه انتخاب حجم مورد دلخواه رو هم داره http://tinypic.com/
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند

تشکر کنندگان: rezijon ، taherifar ، msr839 ، nima2016 ، asher ، pouya007 ، pichak333 ، tabim4 ، puryapurya ، elnaz.sh ، roadhog
(2015-04-21 ساعت 10:16)elnaz.sh نوشته:  [quote='سوار'
نگید من تو کار فاز منفی ام
ولی صرفا جهت اینکه ضد حال بهتون بزنم Big GrinBig GrinBig Grin (امیدوارم صحت پیدا نکنه حرفم)

............................................................................
من یکی از ان سه نفر هستم. اگر اولی نباشم دومی صد در صد..... با همین کیس نامبر Big Grin
...............................................................................​​​​​​..........
[

پیشاپیش بهت تبریک میگم..امیدوارم که مهاجرت خوبی داشته باشیBig Grin
تشکر کنندگان: rezijon ، msr839 ، pouya007 ، pichak333 ، azadeh.mohamad ، tabim4 ، elnaz.sh ، کوهنورد
از دوستان جامونده پارسال کسی اینجا سر می زنه؟
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
تشکر کنندگان: msr839 ، nima2016 ، pouya007 ، pichak333 ، elnaz.sh ، rezijon ، کوهنورد
(2015-04-21 ساعت 08:34)سوار نوشته:  نگید من تو کار فاز منفی ام

Peace Out hombre

و حتی ممکنه مثل پارسال بشه که هیچکس برنده نشد از بین اعضا SadSadSad
می گذرد ...
تشکر کنندگان: asher ، pouya007 ، pichak333 ، سوار ، tabim4 ، puryapurya ، hamid32 ، redbull ، rezijon
(2015-04-21 ساعت 11:07)msr839 نوشته:  
(2015-04-21 ساعت 08:34)سوار نوشته:  نگید من تو کار فاز منفی ام

Peace Out hombre

و حتی ممکنه مثل پارسال بشه که هیچکس برنده نشد از بین اعضا SadSadSad

پارسال دو نفر برنده شد که
تشکر کنندگان: asher ، pouya007 ، aaraam ، pichak333 ، سوار ، tabim4 ، puryapurya ، redbull ، msr839 ، rezijon
(2015-04-21 ساعت 09:15)aliaz91 نوشته:  هرکی NY رفت اینجام بره [عکس: 1gy8S.jpg]

و در اینجا به عظمت خدا پی بردم [عکس: ltnwq.jpg]

آخ من میمیرم واسه وال استریت، آخه فدات بشم نمیگی اینجا مریض قلبی داریم میفتیم میمیریم Big Grin
دوستان من بهتون پیشنهاد میدم از اونجایی که شانسمون خیلی کمه برای برنده شدن بیاین مثل من دنبال ادامه تحصیل در دانشگاه های اروپایی باشین که تحصیلش رایگانه مثلا آلمان و نروژ ، مهم رفتن از این مملکته اونجا هم باشیم بد نیست بالاخره میتونیم از اونجا یه روزی برسیم به آمریکا، همه دغدغتون نشه لاتاری به گزینه های دیگه هم فکر کنید. یه لینکم میزارم برای دانشگاه های نروژ توشون بگردین ببینین اونایی که شهریه شون رایگانه رشته مورد علاقتون توش هست یانه. موفق باشین
http://www.abroadeducation.com.np/study-...-list.html
تشکر کنندگان: maria2000 ، pouya007 ، taherifar ، pichak333 ، amin_j ، rezijon ، fairy ، tabim4 ، puryapurya ، kuwait ، redbull ، elnaz.sh ، msr839 ، Hadi_20
منم به خدا ايرانم Smile)
راستش من تا ٤ سال پيش همه فكرو ذكرم لاتاري بود ، امسال كه رفتم يو اي ديدم تحصيلي موقعيت به شدت زياد هست ، مثلا واسه رشته ي من phd فول فاند هستش سالي ٤٥ تا ٥٠ هزار تام حقوق مي دن ، ولي من اگه بخوام كار دندونپزشكي رو ادامه بدم ٢٠٠ هزارتا مي خواد حداقل كه تنها راهش اينه لاتاري برنده شم گرين كارد بگيرم بعد همرو وام بگيرم Sad(
DV 2016 waiting
تشکر کنندگان: pouya007 ، pichak333 ، rezijon ، tabim4 ، puryapurya ، moxtar88 ، redbull ، msr839
**********************************از صمیم قلب آرزو میکنم که هیچ وقت آرزوهایتان آرزو نماند*******************************
تشکر کنندگان: aliaz91 ، pouya007 ، pichak333 ، nima2016 ، payamshad ، rezijon ، azadeh.mohamad ، tabim4 ، puryapurya ، kuwait ، elnaz.sh ، msr839
برادر من .. دوست منتظر من ... همقطاری عزیز لطفا ، خواهشن عکس ها رو از نقل قول در پاسخ حذف کنید ... بخدا صواب داره ... من یکی از دوستام این کارو نکرد چند ساله که هر چی ثبت نام می کنه تو لاتاری ولی برنده نمی شه.... نگین نگفتم Smile
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند

(2015-04-21 ساعت 08:13)pouya007 نوشته:  خودمونیم سیاتل جای خوشگلیه وا !
میگم این someonelikeyou عشق سیاتله!

داشتم فیلم میدیدم Big Grin چون تو سیاتل بود و هی شهرو نشون میداد گفتم یه اسکرین شات بگیرم بزارم. Smile

[img][/img]

کاکو اسم فیلمه چی هست???

چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟
همه جا ارزانی است...
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر
انسان !!!
.::سیاتل::.
تشکر کنندگان: tenardie2bai ، pichak333 ، rezijon ، pouya007 ، tabim4 ، msr839
من تو این فکرم اگه قبول نشدم برای سال آینده یه عکس خیلی بهتر و شیک بگیرم برای ثبت نام لاتاری
بنظر من اون آقا که اسمش علیرضا هست و همه خانوادش رفتن آمریکا و فقط خودش مونده در میاد امسال
انشاءالله که موفق باشی عزیزم
تشکر کنندگان: pichak333 ، nima2016 ، rezijon ، payamshad ، taherifar ، pouya007 ، tabim4 ، kuwait ، msr839 ، کوهنورد

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان