کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
(2015-04-21 ساعت 11:35)aliaz91 نوشته:  منم به خدا ايرانم Smile)
راستش من تا ٤ سال پيش همه فكرو ذكرم لاتاري بود ، امسال كه رفتم يو اي ديدم تحصيلي موقعيت به شدت زياد هست ، مثلا واسه رشته ي من phd فول فاند هستش سالي ٤٥ تا ٥٠ هزار تام حقوق مي دن ، ولي من اگه بخوام كار دندونپزشكي رو ادامه بدم ٢٠٠ هزارتا مي خواد حداقل كه تنها راهش اينه لاتاري برنده شم گرين كارد بگيرم بعد همرو وام بگيرم Sad(

رشتتون چیه؟
تشکر کنندگان: rezijon ، pouya007 ، tabim4 ، puryapurya ، msr839
دندونپزشكي مي خونم ،سال اخر
B1 : no clearance , 04,11,2014
DV 2016 waiting
تشکر کنندگان: rezijon ، pichak333 ، pouya007 ، tabim4 ، puryapurya ، msr839
سلام به همه دوستان خوش اقبالم که امسال قراره برنده بشن
تا روز واقعه زمان زیادی نمونده
براتون بهترین آرزو ها رو دارم 2 هفته دیگه در چنین روزی هممون خبر خوب میشنویم .. اگر نشنیدیم زندگی که تموم نشده تلاشمون رو میکنیم برای راه های دیگه
زندگی به هر حال ادامه داره
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
(2015-04-20 ساعت 23:04)redbull نوشته:  
(2015-04-20 ساعت 22:54)بازگشت نوشته:  میون ما 2 الی 3 فرد خوشناس وجود داره که تا 15 روزه دیگه خوشبخت می شن.به نظرتون این دو سه نفر کی هستن؟
چیه شاکی شدی که دوسه نفر کم هست! داداش تجربه نشون داده لاتاری همینه.
ب نظر من امسال اسم azade.Mohammad و pichak 33 از خانوما و pouyapouya و‌delphi از اقایون در میاد ...البته نظر من هست ...شما چی کیو برنده میدونید.؟؟؟ ....
البته ناراحت نشیدا من فقط نظرمو گفتم ببخشید ....چون ۲ نفر بیشتر قبول نمیشه ....
خدایی اگه درست گفتم ۱۵ اریبهشت ۲۰۰ تومن برام کارت ب کارت کنید Big Grin
اگه اسم من در بیاد اسم تو هم در میاد ردبول جان......مطمئن باش.....Big Grin
تشکر کنندگان: pouya007 ، tabim4 ، pichak333 ، redbull ، msr839 ، nora62 ، ostokhan ، rezijon
[عکس: Untitled.png]
(2015-04-21 ساعت 11:57)Ali_Hunter نوشته:  
(2015-04-21 ساعت 08:13)pouya007 نوشته:  خودمونیم سیاتل جای خوشگلیه وا !
میگم این someonelikeyou عشق سیاتله!

داشتم فیلم میدیدم Big Grin چون تو سیاتل بود و هی شهرو نشون میداد گفتم یه اسکرین شات بگیرم بزارم. Smile

[img][/img]

کاکو اسم فیلمه چی هست???

اسمش
Two Night Stand هست دادا Big GrinBig GrinBig GrinTongueShyRolleyes
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: taherifar ، tabim4 ، Ali_Hunter ، pichak333 ، redbull ، nima2016 ، msr839 ، rezijon
یه پستی بود پارسال بعد اعلام نتایج گذاشته بودم که:
"هی صبر و هی تحمل کلاغ میخوند میگفتیم یه روز میخونه بلبل"
پارسال و سالهای گذشته واسه ما که کلاغ خوند. امیدوارم امسال واسه همه مهاجرسراییها بلبل بخونه.
به امید خوندن بلبل واسه همتون
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
(2015-04-20 ساعت 23:04)redbull نوشته:  
(2015-04-20 ساعت 22:54)بازگشت نوشته:  میون ما 2 الی 3 فرد خوشناس وجود داره که تا 15 روزه دیگه خوشبخت می شن.به نظرتون این دو سه نفر کی هستن؟
چیه شاکی شدی که دوسه نفر کم هست! داداش تجربه نشون داده لاتاری همینه.
ب نظر من امسال اسم azade.Mohammad و pichak 33 از خانوما و pouyapouya و‌delphi از اقایون در میاد ...البته نظر من هست ...شما چی کیو برنده میدونید.؟؟؟ ....
البته ناراحت نشیدا من فقط نظرمو گفتم ببخشید ....چون ۲ نفر بیشتر قبول نمیشه ....
خدایی اگه درست گفتم ۱۵ اریبهشت ۲۰۰ تومن برام کارت ب کارت کنید Big Grin

واقعاااااااااا همچین حسی داشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه اسمم در بیاد مطمئن باش برات کارت به کارت میکنمWink جدی میگمااااا...
بدون شوخی....چون یه آن حس خوبی گرفتم...اینم یه عنوان شیرینی Wink
یعنی میشههه؟
تشکر کنندگان: tabim4 ، pouya007 ، puryapurya ، pichak333 ، asher ، we are one ، redbull ، nima2016 ، msr839 ، ostokhan ، rezijon ، DELPHI5
نمیدونم چه دردیه وقتی اومدم اینجا دوست دارم از همه پست ها تشکر کنم الان که اومدم سر بزنم دیدم تعداد تشکرها رسیده به 1997 یعنی تاریخ تولدم!Big Grin

فریاس جان حالا یه تخفیفی بده و ما رو هم تو لیستت بزارCool
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: puryapurya ، tenardie2bai ، pichak333 ، asher ، nima2016 ، msr839 ، someonelikeyou ، .samira ، rezijon
الان تو تاپیک شمارش معکوس لاتاری ۲۰۱۵ بودم ... چرا سال به سال بر و بکس انرژیشون تحلیل می ره ؟! حالا میگیم سال بالاییا دل و دماغشو ندارن .. سال اولیامون چرا بی رمقن .... بابا شانسه دیگه ... می زنه و قبول می شین اونوقت حسرت به دل می مونین که چرا آدرنالین موجود در بدنو استفاده نکردیم

هر سال من این حکایتو تعریف می کنم واسه دوستان : یه روز یه بابایی لب دریا نشسته بود یه کاسه ماست هم دستش بود و هی از اون ماست می ریخت تو آب دریا و هم می زد یه بنده خدایی داشت رد می شد از همون حوالی و این قضیه رو زیر نظر گرفت ... آخرش کنجکاوانه اومد سمت طرف مورد نظر و پرسید : من خیلی وقته حواسم به شما هست ، میشه بپرسم دقیقا چیکار دارید می کنید ؟ طرف جواب داد که میخوام آب دریا رو دوغ درست کنم ... بنده خدا هم با تعجب و با نیش خندی گفت مگه میشه با یه کاسه ماست کل دریا رو دوغ درست کنی!!! طرف در جواب گفت میدونم نمیشه ولی اگه بشه خیلی میشه

حکایت ما لاتاری بازاست میدونیم نمیشه ولی اگه بشه خیلی میشه ... پس سخت نگیرید و این ۲ هفته باقی مونده رو خوش باشید که اگه برنده هم شدید دیگه تا یک سال و اندی وقت این چنینی نصیبتون نخواهد شد Smile
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند

دوستان از رتبه ها و همچنین آرزوهای قشنگتون ممنونWink
تشکر کنندگان: tenardie2bai ، puryapurya ، we are one ، pichak333 ، pouya007 ، redbull ، msr839 ، someonelikeyou ، elnaz.sh ، rezijon
کوتاه اما پر معنا :

باران باش
و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست

???

خورشید باش
که اگر خواستی بر کسی نتابی نتوانی

???

به درخت نگاه کن...
قبل از اینکه شاخه هایش زیبایی نور را لمس کند
ریشه هایش تاریکی را لمس کرده...
گاه برای رسیدن به نور،باید از تاریکی ها گذر کرد...
(2015-04-21 ساعت 11:35)aliaz91 نوشته:  منم به خدا ايرانم Smile)
راستش من تا ٤ سال پيش همه فكرو ذكرم لاتاري بود ، امسال كه رفتم يو اي ديدم تحصيلي موقعيت به شدت زياد هست ، مثلا واسه رشته ي من phd فول فاند هستش سالي ٤٥ تا ٥٠ هزار تام حقوق مي دن ، ولي من اگه بخوام كار دندونپزشكي رو ادامه بدم ٢٠٠ هزارتا مي خواد حداقل كه تنها راهش اينه لاتاري برنده شم گرين كارد بگيرم بعد همرو وام بگيرم Sad(

دوست عزیز من منظورتون از یو ای دقیقا کجا هست؟؟ امارت منظورتونه یا همون آمریکایه خودمون؟Big Grin بنده هم کارشناسی پرستاری دارم بنظرتون به من هم فاند میدن؟ کجا برم بخونم خوبه ؟ مرسی داداش
تشکر کنندگان: pichak333 ، pouya007 ، msr839 ، rezijon
يو اس ، با موبايل بودم تن تن زدم اينجوري شد
پرستاري رو نمي دونم واقعا ولي تو applyabroad چك كنين حتما
B1 : no clearance , 04,11,2014
DV 2016 waiting
تشکر کنندگان: pichak333 ، pouya007 ، moxtar88 ، msr839 ، rezijon
مهاجرسرا : we are one؟
من : حاضر Big Grin
مهاجرسرا : شما چند وقتیه نیستی! کجا بودی؟ این همه غیبت غیر موجه داری!
بفرمایید بیرون آقا! بفرمایید تشریف ببرید فردا با ولی تون بیاید.
من : آقا اجازه بخدا کار داشتم.بعدشم رفتم مسافرت Tongue ولی از راه دور دعاگوی شما و دوستان بودیم آقا بخدا راست میگیم.
مهاجرسرا : باشه چون پسر خوبی هستی،کوتاه میام.
Big Grin Cool Big Grin
خداوند پشتیبان مهاجرین است.
تشکر کنندگان: pichak333 ، puryapurya ، pouya007 ، hamid32 ، redbull ، nima2016 ، msr839 ، Mansour92 ، Ali_Hunter ، elnaz.sh ، rezijon ، DELPHI5

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان