موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
ماشاالله چه فعالیت عجیبی دارینا!!! به سرعت دارین پیج اضافه میکنین ، فتبارک الله احسن المسجین ، خخخخخخخ
کیس نامبر : ___________، سفارت : ___________، تاریخ مصاحبه :___________، تاریخ صدور ویزا :_____________، تاریخ اولین ورود به آمریکا :___________
بزرگترین آرزوم مهاجرت به یه کشور پیشرفته است ،واسه رسیدن به آرزوم تمام تلاشمو میکنم. حالا آمریکا ، کانادا ، استرالیا ، اروپا یا نیوزیلند
---------------------------------------------------------------------------------
2014 نشد، 2015 نشد، 2016 نشد، 2017 نشد ، 2018 امیدوارم بشه
رتبه:
11
2 تشکر در 0 ارسال
یک پیشنهاد
مجرد های که هنوز مقصدشون معلوم نیست کیا هستند ؟ که اگر خدا خواست و برنده شدیم با هم یک جلسه بذاریم یک مقصد رو انتخاب کنیم.
فکر کنم فکر بدی نباشه هر کی از دوستان موافقه تایید کنه
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
آقا یه سوال ، من به یک کشفی در مورد برندگان لاتاری رسیدم ، واسه اطمینان از این کشف اگه ممکنه تعداد اعداد کانفرمیشن نامبرتون رو بگین ، خیلی مهمه ، اگه کشفم درست باشه احتمالا بتونم برنده ها رو تشخیص بدم
کیس نامبر : ___________، سفارت : ___________، تاریخ مصاحبه :___________، تاریخ صدور ویزا :_____________، تاریخ اولین ورود به آمریکا :___________
بزرگترین آرزوم مهاجرت به یه کشور پیشرفته است ،واسه رسیدن به آرزوم تمام تلاشمو میکنم. حالا آمریکا ، کانادا ، استرالیا ، اروپا یا نیوزیلند
---------------------------------------------------------------------------------
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
عباس خان شدى عباس سالهاى قبل، پر انرژى و فعال اميدوارم بقيه دوستان قديمى مثل بازگشت و كينگ ايگل و بقيه عزيزانى كه آيدياشون رو به خاطر ندارم هم به جمععون اضافه بشند و به همراه دوستان جديد همه با هم كوچ كنيم به تاپيك دوست داشتنى برندگان لاتارى ٢٠١٦
فقط دوستان خواهشى كه دارم اين سه روز باقيمانده رو مراعات كنند پست جنجالى نذارند قوانين مهاجرسرا رو رعايت كنند و به همديگه احترام بگذارند ميدونم فشار روحى و روانى سنگينه ولى منافع جمعى نسبت به همه چى ارجحيت داره نذاريم چراغ اين تاپيك و در كل مهاجرسرا بخاطر پست هاى نامربوط و خارج از چارچوب قوانين خاموش بشه ، يادمون نره مهاجرسرا بر اساس قوانين حكومتى اداره ميشه و دليل فيلتر نبودنش هم همينه
مچكرم
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
آقا یه سوال ، من به یک کشفی در مورد برندگان لاتاری رسیدم ، واسه اطمینان از این کشف اگه ممکنه تعداد اعداد کانفرمیشن نامبرتون رو بگین ، خیلی مهمه ، اگه کشفم درست باشه احتمالا بتونم برنده ها رو تشخیص بدم، فقط تعداد اعداد رو بگین نه چیز دیگه
رتبه:
11
2 تشکر در 0 ارسال
آقا من امسال کانفرمیشن نامبرم با سال تولدم میخونه
من ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رتبه:
147
63 تشکر در 29 ارسال
دوستان یادتون باشه برای چیزهایی که تو زندگی واقعی هیچ ارزشی حساب نمیشه و فقط معیاریه واسه دنیای مجازی، دل کسی رو نشکونید.
ممکنه همین دل شکستن های مجازی باعث بشه نتیجه ش تو زندگی واقعی سراغتون بیاد.
خوش باشید
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023