موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. من تا حالا 4 بار ثبت نام کردم ولی برنده نشدم. خواهش میکنم برای منم دعا کنید.
رتبه:
54
2 تشکر در 1 ارسال
(2015-05-01 ساعت 21:14)crysis نوشته: (2015-05-01 ساعت 21:08)Ali_Hunter نوشته: (2015-05-01 ساعت 21:03)crysis نوشته: (2015-05-01 ساعت 20:56)Ali_Hunter نوشته: (2015-05-01 ساعت 20:31)crysis نوشته: خارج خارج بریم خارج
شاکی زیاد داریااااااا... :d
من crysis 1,2,3 بازی کردم
فتوشاپه ، کرایسیس چاهار خوبه
هنوز که نیومده.
اومده الان دیدم تو گوگول ، نازی
نازی خودت :d
اشتباه نکن نیومده
لینک اون چیزی که دیدی برام پ.خ. کن
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر انسان !!!
♧.::سیاتل::.♧
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
مجسمه آزادی یا تندیس آزادی (به انگلیسی: Statue of Liberty) که نام رسمی آن «آزادی روشنگر جهان» است (به انگلیسی: Liberty Enlightening the World - به فرانسه: La liberté éclairant le monde)، مجسمهٔ بزرگی است که در سال ۱۸۸۶ (میلادی) توسط فرانسه به ایالات متحده آمریکا هدیه داده شدهاست.
این مجسمه در جزیره آزادی در بندر نیویورک نصب شده (منطقهٔ منهتن) و به صورت نمادی برای خوشآمدگویی به مسافرانی که راه دریا به نیویورک میآیند درآمدهاست. این مجسمه که با رویهای از مس پوشش یافته، در سال ۱۸۸۶ به مناسبت یکصدمین سال استقلال آمریکا از بریتانیا و به عنوان نمادی از دوستی فرانسه و آمریکا به این کشور اهدا شدهاست.
طرح مجسمه را فردریک بارتولدی مجسمهساز فرانسوی، و سازه درونی آن را گوستاو ایفل، مهندس فرانسوی برج ایفل، طراحی کردهاند. اوژن ویوله لودوک نوع مسی را که برای پوشش مجسمه بکار رفته انتخاب کردهاست.
مجسمه به شکل شخصیت لیبرتاس، زنی است ایستاده در حال گام برداشتن، که دور سرش را هفت اشعه نورانی فراگرفتهاست. او با دست چپ خود یک لوح سنگی را نگه داشته و با دست راست خود مشعلی فروزان را بالای سر خود نگه داشتهاست. روی لوح سنگی با شمارههای رومی نوشته شده JULY IV MDCCLXXVI که نشانگر ۴ ژوئیه ۱۷۷۶ (میلادی) و تاریخ استقلال آمریکا است.
امروزه مجسمه آزادی یکی از نمادهای مشهور کشور آمریکا است. قبل از همگانی شدن سفرهای هوایی، مجسمه آزادی اولین نشانی از آمریکا بود که مسافران کشتیها هنگام نزدیک شدن به سواحل آمریکا مشاهده میکردند.
این تندیس در بندرگاه نیویورک قرار دارد و در سال ۱۹۲۴ به صورت یک بنای یادبود ملی درآمد.[۱] اداره خدمات پارکهای ملی در وزارت کشور آمریکا نیز مسئول نگهداری از این بنای یادبود است.
از نظر شمایل ظاهری، طراحی این مجسمه به مجسمه باستانی غول رودس و مجسمه کارلو بوروموئه کشیش ایتالیایی شباهتهایی دارد. این مکان یک میراث جهانی یونسکو در آمریکا میباشد.
در سال ۱۹۰۳ شعری از اما لازاروس به نام «غول جدید» بر روی پلاکی برنزی حک شده و داخل طبقه همکف پایه مجسمه آزادی نصب شد.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
امسال مگه جواب 1 می اعلام نمیشه
رتبه:
54
2 تشکر در 1 ارسال
(2015-05-01 ساعت 21:21)medicaldoctor91 نوشته: (2015-05-01 ساعت 21:10)Ali_Hunter نوشته: (2015-05-01 ساعت 21:05)medicaldoctor91 نوشته: سلام دوستان... من حدود ٣-٤ ساله عضو اين گروهم اما اولين مطلب عمرم تو اين گروه رو الان دارم ميزارم
چون شديدا احساس ميكنم امسال برنده هستم...
اين مطلب هم نوشتم كه بعدا سند داشته باشم كه بگم قبل از برنده شدن بهم الهام شده بود كه برنده ميشم
بلاخره روزه سکوت رو شکوندی بعد از 4 سال :d
امیدوارم قبول شی.
توهمون علي خودموني؟!
نمیدونم کاکو :d فقط میدونم علی هستم :d
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر انسان !!!
♧.::سیاتل::.♧
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. یه سوال دارم، خواهشا اگه کسی میدونه جواب بده. من متاهل هستم البته فقط تو شناسنامه!!! همسرم با من زندگی نمیکنه و در حال حاضر دارم ماهانه نقه و مهریه میدم. تا حالا 2 بار حکم الزام به تمکین علیه همسرم گرفتم ولی حاضر به زندگی نیست. با این حال موقع ثبت نام لاتاری میخواستم گزینه متاهل رو انتخاب کنم ولی عکس همسرمو میخواست و با توجه به اینکه امکان زندگی مشترک برای ما وجود نداره و نیز عدم دسترسی به عکس ایشون نهایتا تصمیم گرفتم از گزینه جدایی قانونی استفاده کنم. به نظر شما در صورت قبولی مشکلی پیش نمیاد؟؟؟