موضوعها: 0
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوران حاملگی انسان ۹ ماهه، دوران انتظار لاتاری ۶ ماه
این روزا در حد درد زایمان سخت میگذره
ایشالا که قدم نورسیده باشه واسه همتون و اسمشو بزارین لاکی لوک اگه دختر بود لاکی لوکه
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اگه قبول شیم بریم امریکا عجقو حال
رتبه:
27
1 تشکر در 0 ارسال
دوستی پرسید که دقیقا این همه اینجا چه میکنن؟ والا با این سرعتی که صفحات میره اگه بتونی همشو بخونی باید تبریک گفت چه برسه که فعالیت دیگه غیر از خوندن هم داشته باشی. آفرین بر ان همه اشتیاق. به امید خبرهای خوب واسه همتونننننننننن.
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها یه سوال مهم
الان که یه سرچ کامل توی فامیلمون کردم دیدم یه آشنای قدیمی توی لی آنجلس داریم ولی ازونجا که من تصمیمم برا سیاتل قطعیه ولی خب کسی روندارم توی سیاتل
میشه ورود اولمو بزنم لس آنجلس و دو هفته اونحا بمونم تا گرین کارتم بیاد بعد برم سیاتل ؟ یا بهتره از اول برم سیاتل واز خدمات ایمگرنجل استفاده کنم
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام... من يه پست شمارش معكوس گذاشتم الان ولى نميبينمش شما هم نميبينيدش آيا؟ من خيالتى شدم يا مورد داشت پاك شد ؟!
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال دیگه ، یکی از برنامه های من اینه که در بدو ورود اسممو عوض کنم چون عربیه و میخام بزارم سام آیا امکانش هست یا نه ؟ یعنی قبل از سیتیزن شدن میشه این کاروکرد
برنده خوش شانس
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-02 ساعت 13:16)tenardie2bai نوشته: دوستان سلام... من يه پست شمارش معكوس گذاشتم الان ولى نميبينمش شما هم نميبينيدش آيا؟ من خيالتى شدم يا مورد داشت پاك شد ؟!
همونی که سیاتل بود؟ من دیدمش
برنده خوش شانس
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-02 ساعت 13:13)someonelikeyou نوشته: بچه ها یه سوال مهم
الان که یه سرچ کامل توی فامیلمون کردم دیدم یه آشنای قدیمی توی لی آنجلس داریم ولی ازونجا که من تصمیمم برا سیاتل قطعیه ولی خب کسی روندارم توی سیاتل
میشه ورود اولمو بزنم لس آنجلس و دو هفته اونحا بمونم تا گرین کارتم بیاد بعد برم سیاتل ؟ یا بهتره از اول برم سیاتل واز خدمات ایمگرنجل استفاده کنم
اصلا ً منطقيش اينه كه ورود اول لس آنجلس باشه ...البته با تحقيقاتى كه من كردم ...از لحاظ آشنايى بيشتر پليس لس آنجلس با ايرانيا خيلى سخت نميگيرند هم تو كارهاى ادارى هم گمركى تازه مهاجرم زياد ميره پاكت زرده رو دستت ببينن سه سوته رات ميندازن ... من يكى از دوستام ورود اولش هيوستون بود تو گمرك خيلى اذيت شده بود ولى دوست دخترم لس آنجلس بود ميگفت خيلى راحت بوده همه چى تازه يه پليس ايرانيم بوده كه كمكش كرده تو كاراى ادارى
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند