موضوعها: 0
رتبه:
62
1 تشکر در 0 ارسال
با درود فراوان به همگی کاربران محترم و مدیران و سرپرستان بزرگوار این انجمن ؛ دوستان بنده یک پیشنهاد داشتم اگر موافق هستید اعلام کنید تا مدیریت محترم مد نظر قرار بدند:
1- پیشنهاد قفل شدن این تاپیک در همان ثانیه اول شروع اعلام نتایج تا با گفتمان خوشایند یا احیاناً ناخوشایند بعد از اعلام نتایج در هم نیامیزد و بدین ترتیب یکی از پر خاطره ترین لحظات زندگیمان جاودانه بماند .
2- پیشنهاد باز شدن تاپیک سوالات و موضوعات مرتبط با اعلام نتایج لاتاری 2016 در همان ثانیه اول شروع اعلام نتایج تا عزیزان بتوانند به تبادل نظر و احساس همدردی با رد شدگان و تبریک به قبول شدگان در این تاپیک به مدت محدود تا آغاز اعلام اسامی اولین سری کارنت شدگان بپردازند.
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-02 ساعت 13:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-02 ساعت 14:03 توسط hameddjj.)
من که دوستان اصلا دقدقه بعضی از دوستانو ندارم ...سال اول که برنده نشدم خیلی ناراحت شدم اما الان خیلی ارومم مخصوصا الان که نزدیک نتایجه .....قبول شدیم که شدیم ...نشدیم هم مهم نیست زندگی ادامه داره ....خدمتو تموم میکنیم
بعد میریم سراغ راه های دیگه مهاجرت ........حالا اینم بگم که انرژی +++++++ بگیرید من رفیقم سال پیش برنده شد برابار اول ...تازه خودش هم ثبت نام نکرده بود و حتی کسی دیگه بهش خبر قبولی رو داد ......اما رفیق ام واقعا لیاقتشو داشت
چون انسان با لیاقت سخت کوشی بود هم اینجا و هم اونجا که رفت ......از کاینات بخواهید که هر کسی که لیاقت داره خبر خوش بشنوه ......امید وارم ما هم در زمره ادم های با لیاقت باشیم
وقتی که غورباقه ها هفتیرکشن بهم حق انقدر زود پیر بشم......امان از روزی که دو زاریم پیش خودش فک کنه تراوله /////// سایه ها همیشه دروغ میگن! //////
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
یادش به خیر....پارسال این موقع همه تو شوک بودن...... از کل بچه های فعال این بخش مهاجرسرا یه نفرم قبول نشده بود.... همه دپرس و ناراحت بودن... تو اطاق(!) بقلی که مربوط به سوالای برندگان 2015 بود یه عده خوشحال بودن ازینکه خدا بهشون نظر کرده و لاتاری رو برنده شدن و تو پوست خودشون نمیگنجیدن و هی به هم تبریک میگفتن....
اینو گفتم که بدونید زیاد به قبولی دل نبندید و اگر جمله ی کزایی you have not been....... رو دیدید نخوره تو پرتون و دپرس بشید...شانس قبولی 1درصد وشاید کمتره...
امیدوارم همه تون با جمله ی you are among those people...... مواجه بشید و از خوشحالی جیغ بزنید
با آرزوی موفقیت برای همه تون...
2014: نخاست که بشه، راضیم به رضاش
2015: امریکا از دیدنم محروم شد
2016: بازم سعادت نصیبشون نشد
2017: کم انرژی + دادم
2018: خدایا شکرت که سال پنجم بالاخره برنده شدم
شما هم ناامید نباشید، انرژی مثبت بدید مثل من قطعا برنده میشید
برنده شدنمو مدیون انرژی مثبتم هستم
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2014 : Not Selected
2015 : کلا یادم رفت !
2016 : هر چی زور زدیم نشد لامصب
۲۰۱7 : Not Selected
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-02 ساعت 13:46)milade نوشته: (2015-05-02 ساعت 13:40)someonelikeyou نوشته: (2015-05-02 ساعت 13:39)milade نوشته: (2015-05-02 ساعت 13:16)someonelikeyou نوشته: یه سوال دیگه ، یکی از برنامه های من اینه که در بدو ورود اسممو عوض کنم چون عربیه و میخام بزارم سام آیا امکانش هست یا نه ؟ یعنی قبل از سیتیزن شدن میشه این کاروکرد
خیر تا قبل از سیتیزن شدن نمیتوانید اسمتون رو تغییر بدید و اگر هم بخواد تغییری داشته باشد باید در ایران انجام شود
میترسم چون اسمم عربیه توی پیدا کردن کار مشکل پیدا کنم
دوست عزیز به همین خاطر اسمتون رو عوض نکنید .
چون اگر اسمتون رو عوض کنید ، در مراحل بعدی میخوان اسم های قبلتون رو هم ارائه بدید ، و ممکنه سوء زن پیدا کنند که چرا این کار رو کردی .
پس اجازه بدید اداره اف بی ای کار خودش رو انجام بده و اگر مشکلی نداشته باشید کلیر میشید .
ضمناً دولت ایران اسم های عربی مثل محمد و علی و اینها رو تغییر نمیده به اسم دیگه . اعدامتون نکنن به جرم ارتداد خوبه :|
آره واقعن
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سوی دیار عاشقان،سوی دیار عاشقان، من به LA میروم،من به LA میروم
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
اميدوارم كه امسال از بچه هاي مهاجر سرا برنده زياد داشته باشيم براي همه آرزوي برنده شدن و موقيت دارم.
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید.
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
آقا من فکر میکردم استرس نمیگیرم ولی گرفتم چقد جالببببب
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-02 ساعت 14:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-02 ساعت 14:39 توسط amir_cool_2001.)
خدا قسمت كنه
قرارمون ميدان تايمز نيويورك جلوي مك دونالدز
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید.