2015-05-04 ساعت 01:34
نگاهت گر به آن بالاست و در رقص دعا قلبت مثال بید میلرزد , دعایم کن, دعایم کن که من محتاج محتاجم
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
|
2015-05-04 ساعت 01:34
نگاهت گر به آن بالاست و در رقص دعا قلبت مثال بید میلرزد , دعایم کن, دعایم کن که من محتاج محتاجم
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند
تشکر کنندگان: 2014families lottery winners ،
2015-05-04 ساعت 01:35
یعنی اینقدری که اینجا استرس هست کاندیدای ریاست جمهوری سر اینکه رای بیارن یا نیارن استرس ندارن !!!
تشکر کنندگان: mohamad3893 ، tenardie2bai ، alirezanz ، pouya007 ، tabim4
2015-05-04 ساعت 01:37
دوستان من هچنان استرس دارم و منتظرم.به امیدقبولی همه دوستان
تشکر کنندگان: tenardie2bai ، alirezanz ، tabim4
2015-05-04 ساعت 01:38
من که اصلا استرس ندارم قبولی من رو صدا می زنه
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo) تشکر کنندگان: tenardie2bai ، alirezanz ، majid7 ، someonelikeyou ، pouya007 ، tabim4
2015-05-04 ساعت 01:48
پارسال خلی امید داشتم کلی واس خودم خوش بودم که قبولم
امسال دیگه بی خیال ترم
Its not who I am underneath, but what I do that defines me
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня تاریخ آن سرزمین با "میلاد" و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...! 2015 = GOD DAMN IT 2016 = GOD DAMN IT 2017 = GOD DAMN IT 2018 = GOD DAMN IT 2019 = ?GOD ?What تشکر کنندگان: majid7 ، azadeh.mohamad ، pouya007 ، tabim4
2015-05-04 ساعت 01:52
(2015-05-04 ساعت 01:25)nima2016 نوشته:(2015-05-04 ساعت 01:11)Msns نوشته: خیلی سوپرشانس یعنی قبولی با کیس نامبر 1!ادم دوست داره همچین کیس هایی رو از نزدیک ببینه باهاشون عکس بندازه.اصلا اینجور ادم هایی چه شکلی اند؟کسی تا حالا برخورد داشته؟شانس با اینا یاره یا یار با اینا شانس؟؟ همچین ادم مهم دولتیی باید هم 2 باشه! بعد میگم این لاتری هم پارتی بازیه میگید نه.اصلا مسئول لاتری تو جیبشونه اینا خب حالا نوبت میرسه به اون شخصی که دکمه لاتری رو تو کامپیوتر فشار میده و نتایج به صورت رندم() انتخاب میکنه. دوست دارم بدونم این ادم چه شکلیه.اصلا میدونه سرنوشت 55 هزار ادم دستشه؟ میدونه داره با سرنوشت مردم بازی میکنه؟؟ و مهم تر از همه چند میگیره تا چند بار دکمه رو فشار بده تا اسم ما هم درآد؟؟ مظنه یا همون فی ش چنه؟؟
2015-05-04 ساعت 01:53
دوستان...
من...
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید) بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس تشکر کنندگان: tenardie2bai ، alirezanz ، pichak333 ،
2015-05-04 ساعت 01:53
سفرنامه......
الان که این پست رو مینویسم دوروزه که تعطیلات تموم شده و ما برگشتیم سرکار حدود یه هفته قبل از کریسمس یه دختر ایرونی با خط at&t بهم زنگ زد که بهترین اتفاق این مدت بود بعلهههه پیچک بود که از میامی زنگ میزد خیلی تلاش کردم که مخشو بزنم بیاد سیاتل زندگی کنه ولی عشق میامی داشت مام گفتیم ایشالا خوشبخت بشی خواهر راستش خجالت کشیدم که اون زنگ زد چون تو کل این هف هشت ماه دو بار با هم حرف زده بودیم ولی خداروشکر صداش خیلی خوشحال و پولدار بود و در کمال ناباوری من و استخان و سر جهازیامونو دعوت کرد که تعطیلات بریم خونش و خب کور از خدا چی میخاد ؟؟؟ منم زیاد تعرف نکردم که نکنه نظرش برگرده و دعوتشو پس بگیره و این شد به استخان گفتم برو روغن و آب رادیات ماشینو چک کن میخایم بریم فلوریدا و خودم خواستم برم زنگ بزنم به دخترا که ساکشونو ببندن که یهو دیدم استخان داره گچ دیوارو با دندوناش میکنه اولش فکر کردم از خوشحالیه که میخایم بریم مسافرت ولی بعدش که موهای سرشو کند فهمیدم عصبانیه خب من چه بدونم از سیاتل تا میامی چقد راهه با ماشین واقعن این طرز برخورد استخان در شان یه آدم گرین کارتی نیس و این شد که نفری ۸۲۶ دلار بابت بلیط دو سره از سیاتل به میامی دادیم و با هواپیمر رفتیم ولی بازم به نظرم میشد با ماشین بریم چون چهار نفر بودیم شیفتی رانندگی میکردم نهایتش سی و هفت ساعت تو راه بودیم ولی خب اون سه نفر جور دیگه فکر میکردن میامی..... خدایی قشنگ بود آب و هواش مث کیش بود ولی خیلی سر سبز تر و پر از نخل های بلند و چقد کوبایی داشت و چقد مرداش پیرهنای گل گلی تنشون بود مث بامشاد آقا خلاصه ما از فرودگاه رفتیم به آدرسی که پیچک اس ام س کرده بود و اینم بگم دروغه که میگن امریکاییا غیرت ندارن چون توی فرودگاه سیاتل سارا دور از چشم استخان و پنی باهام دعوا کرد که این دختره چرا اینقد با تو صمیمیه که به گوشی تو زنگ زده .. تو ایران چی بین شما بوده منم هرچی فکر کردم که چطور توضیح بدم جریان مهاجرسرا چیه و ما چه له له اس واسه کشور اینا زدیم تا اومدیم غرور ملیم اجازه نداد بگم فقط گفتم همکلاسیم بوده بگذریم آقا ما به آدرس که رسیدیم فکمون افتاد..... تا اینجا باشه بقیش واسه فردا شب خوش
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه تشکر کنندگان: alirezanz ، tenardie2bai ، pichak333 ،
2015-05-04 ساعت 01:54
(2015-05-04 ساعت 01:50)2014families lottery winners نوشته:(2015-05-04 ساعت 01:48)alirezanz نوشته: پارسال خلی امید داشتم کلی واس خودم خوش بودم که قبولم همه با هم نقل مکان میکنیم به تاپیک برنده ها
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня تاریخ آن سرزمین با "میلاد" و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...! 2015 = GOD DAMN IT 2016 = GOD DAMN IT 2017 = GOD DAMN IT 2018 = GOD DAMN IT 2019 = ?GOD ?What تشکر کنندگان: minanew ، 2014families lottery winners ، pichak333 ، lottory2015 ، pouya007 ، mehdi_449 ، tabim4
2015-05-04 ساعت 02:00
(2015-05-04 ساعت 01:53)someonelikeyou نوشته: سفرنامه...... سرشار از غلط املایی ..........................
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo) تشکر کنندگان: alirezanz ، pichak333 ، tabim4 ، someonelikeyou
2015-05-04 ساعت 02:10
استرس لاتاری کم بود!!! استرس امتجان پس فردا را هم دارم!!!
20 صفحه از تاپیک جا موندم عذاب وجدان دارم ... حالا باز خدا را شکر سفرنامه صفحه آخر بود D: تشکر کنندگان: alirezanz ، tenardie2bai ، lottory2015 ، pouya007 ، Ali_Hunter ، tabim4
2015-05-04 ساعت 02:12
شب همگی بخیر ؛ من خوابم میاد دیگه نمیتونم چشمامو باز بذارم
شبتون خوش و خوابهای خوب ببینید
--میکلانژ (Michelangelo) تشکر کنندگان: alirezanz ، tenardie2bai ، pichak333 ، tabim4
2015-05-04 ساعت 02:13
(2015-05-04 ساعت 02:10)pichak333 نوشته: استرس لاتاری کم بود!!! استرس امتجان پس فردا را هم دارم!!! منم پس فردا امتحان دارم
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня تاریخ آن سرزمین با "میلاد" و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...! 2015 = GOD DAMN IT 2016 = GOD DAMN IT 2017 = GOD DAMN IT 2018 = GOD DAMN IT 2019 = ?GOD ?What تشکر کنندگان: pichak333 ، lottory2015 ، pouya007 ، tabim4
2015-05-04 ساعت 02:15
روزگاريست که ما را نگران مي داري
مخلصان را نه به وضع دگران مي داري گوشه چشم رضايي به منت باز نشد اين چنين عزت صاحب نظران مي داري ساعد آن به که بپوشي تو چو از بهر نگار دست در خون دل پرهنران مي داري نه گل از دست غمت رست و نه بلبل در باغ همه را نعره زنان جامه دران مي داري اي که در دلق ملمع طلبي نقد حضور چشم سري عجب از بي خبران مي داري چون تويي نرگس باغ نظر اي چشم و چراغ سر چرا بر من دلخسته گران مي داري گوهر جام جم از کان جهاني دگر است تو تمنا ز گل کوزه گران مي داري پدر تجربه اي دل تويي آخر ز چه روي طمع مهر و وفا زين پسران مي داري کيسه سيم و زرت پاک ببايد پرداخت اين طمع ها که تو از سيمبران مي داري گر چه رندي و خرابي گنه ماست ولي عاشقي گفت که تو بنده بر آن مي داري مگذران روز سلامت به ملامت حافظ چه توقع ز جهان گذران مي داري |