موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
اميدوارم فردا شب همه خوشحال باشيم ، باور كنيد هيچ چيز در دنيا مثل سلامتي مهم نيست
امروز يكي از نزديكانم فهميد كه بيمار است ،خدا نصيب هيچ كس نكنه
اميدوارم لاتاري را با شادي و سلامتي و ارامش برنده شويد
رتبه:
2
1 تشکر در 0 ارسال
یعنی 1 دانشجوی پزشکی یا پزشک بینتون نیست!!!!!!!!
البته حق دارن کجا از ایران بهتر ...
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
جا داره همین جا یادی کنم از aminb عزیز همشهری خودم ک کلا خداحافظی کرد از تایپیک ...امیدوارم حداقل نتیجه رو اعلام کنه اینجا ....
این تایپیک سال دیگه برا ی عده خاطره میشه
وبرا ی عده ۲۰۱۶جهنم میشه
عایا شما جز کدوم دسته هستید ؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
لاتاری اگر پولی باشه افرادی که قصد مهاجرت ندارن ثبت نام نمی کنن و این شانس برنده شدن بین افرادی که قصد مهاجرت دارن تقسیم میشه نه بین افرادی که موندن وسط به چه کنم چه کنم افتادن .
[/quote]
اگه پولی بشه و بعد از قبولی اون پولی که بعدا باید بدی (هزینه سفارت و اینجور چیزا )رو نگیرن خیلی بهتره ولی یه مسئله اگه پولی بشه چه جور باید این پول بدی تو ایران
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
برايت يك بغل گندم
دلي خشنود از مردم
برايت يك بغل مريم
كه مست از مي شوي هر دم
برايت قدرت آرش
كه دشمن را كشي آتش
برايت سفره اي ساده
حلال و پاك و آماده
برايت يك غزل احساس
دوبيتي هاي عطر ياس
برايت هرچه خوبي هست
صميمانه دعا كردم
کاربران عزیز !من یک تازه وارد بودم و به لطف ومحبت دوستانی که به من رتبه دادند تبدیل به کاربر فعال شدم. شاید دیگه فرصتی نباشه پس دوست دارم به عنوان کسی که سن و سالی ازش گذشته توصیه ای نیم خطی اول به خودم و سپس به شما داشته باشم .لطفا همه چیز رو در قبولی در لاتاری و این چیزها نبینید. فردا این موقع یک عده خوشحال هستند و عده ای هم شاید کمی دلخور . امیدوارم اگه خوشحالی دوستان در قبولی هست همه فردا خوشحال باشند و اگه دست تقدیر و سرنوشت مقدر بود خوشحالی من هم از" جنس" خوشحالی شما باشه. از صمیم قلب اول برای دوستانی که فکر میکنند با قبولی در لاتاری گشایشی براشون اتفاق می افته دعا میکنم و دست آخر و بعد از همه برای خودم هم همین دعا رو دارم . تشکر میکنم از مدیران سایت و از کاربران این تاپیک که منو با کامنتهام تحمل کردند. هر چند شاید کامنتهام غالبا رنگ جدی به خودش میگرفت ولی امیدوارم در حد یک درصد مفید فایده بوده باشه و کسی به واسطه اونها رنجش خاطری پیدا نکرده باشه و اگه احیانا همچین موردی هم هست صمیمانه عذر خواهی میکنم.
باز هم دوستتون دارم و همچنان خواننده این سایت خوب باقی خواهم ماند.