2015-05-05 ساعت 08:22
(2015-05-05 ساعت 07:57)amirrrrrrr نوشته:اولا دوستان متنی رو میخواید نقد کنید (برا بار چندم ) شایسته است بگید فلان قسمت مطلبتون درست ، فلان جاش غلط ...(2015-05-05 ساعت 02:43)DELPHI5 نوشته: [quote='سوار' pid='603557' dateline='1430682116']دوست عزیز ؛ 6 ماهه شما نمیتونی اقامت علی آباد رو بگیری ، استرالیا و کانادا پیشکش . بهتره یه خورده بیشتر تحقیق بفرمائید .
سر جدتون اینقدر پست نزارید (میخوام شیفت صبحیا بتونن بخونن )
سال دومه که دارم شرکت میکنم
سال پیش که شرکت کردم ، بعد از اینکه فهمیدم قبول نشدم تازه فهمیدم که اصلا واجد الشرایط هم نبودم
یعنی اگه قبول هم میشدم نمیتونستم برم (به این خاطر که نه دیپلم داشتم نه سابقه کار)
گفته باشم سنم زیاده ولی ترک تحصیل کردم
سال پیش همه زندگی مو گذاشتم رو لاتاری، مثل خیلی از الانی ها ، حتی قیمت آب معدنی و سیگار و سلمونی رو درآورده بودم
تازه گرفتم که ای بابا اینا همه اش یه شانس مسخره اس
مثل اینکه شما به زیــــــــدت بگی آخر این ماه با اسپرتیج میام بریم فرحزاد ،چون آخر این ماه قرعه کشی بانکی که توش حساب داری انجام میشه (شرح حال خیلی از الان شماها که شهر محل اقامتتون رو انتخاب کردید == میشه همون فرحزاد)
مخلص سوار (عمو ضدحال )
بنده اقوام درجه یکم توی یک کشور اروپایی هستند . ویزای ملاقات هم نتونستم بگیرم
دیگه به هر حال باید یه فرقی بین امثال ما با کسایی که پستاشون خلاصه میشه به میزان بازدیدکننده و OMg یه فرقی داشته باشه
بابت اقامت ، من منظورم اخذ ویزا برای اقامت بود (باید شفاف میکردم ولی نمیطلبید تا الان که شما عزیز بحث رو رو کردید)
بد یا خوب چیزیه که میتونم رفیق
شاید در ظاهر درست بگی شما ، ولی کاریه که از دستمون برمیاد ... من پایین هم گفتم ، نه قراره اینجا شبکه راه بندازم از کسی پول بگیریم ، نه نیاز دارم خودمو به افراد بالغ این فروم ثابت کنم و نه هیچ انگیزه ی منفعت طلبانه .... به هر حال خوش باشی
نقل قول:یه سوال... ایشون میگه که سال دومه که شرکت کرده و دیپلمم نداشته. حالاخخخخخخ عزیز دل منظورم فوق دیپلم بود، من که به تو دروغ بگم چیزی بارم نمیشه که (همه مثل شما نیستن اهل درس باشن) عزیزی
چجوریه که تو این مدت لیسانس رو گرفته و تا 4-5 ماه دیگه "فوق" رو میگیره؟