موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اینقد تند تند پست میزارن که بعضی وقتا سایت از دسترس خارج میشه ... بزن کف قشنگه رو
من یجور حسی دارم نمیدونم چجوری وصفش کنم!!! هی دارم خودمو تو سفارت آنکار میبینم که دارم مصاحبه میدم، چیزیم مصرف نکردم ها. این توهمه یا تصویر آینده ؟؟
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
برای دوستانی که در لاتاری 2016 ثبت نام کردن آرزوی موفقیت دارم.
نمیشه که همه برنده بشن ولی امیدوارم کسی که تقدیر و سرنوشتش توی آمریکا رقم خورده، هر چه زودتر و بی دردسر به آرزوش برسه.
- یادتون باشه دوستان، برنده شدن در لاتاری تازه اول راهه. توصیه من اینه که به هیچ کس نگید اگه برنده شدید. خیلی از دوستانی که سال قبل متاسفانه ویزاشون رو نتونستند بگیرن خیلی ضربه خوردن.
- یادتون باشه اصلاً روال عادی زندگیتون رو به هم نریزید. برنده شدن در لاتاری 50% رفتن شما به آمریکاست ( یه کم بیشتر و کمترش مهم نیست ولی شما 50-50 بگیرید )
- یادتون باشه که بحث زبان رو جدی بگیرید. در هر سطحی که هستید باز هم تقویت کنید زبانتون رو. اگر در سطح مبتدی هستید که خیلی خیلی باید روی زبان کار کنید، حدود 1 سال وقت دارید، از دستش ندید. اینجا بدون زبان بهترین پزشک یا مهندس دنیا هم باشید هیچ کاری نمیتونید بکنید ( حتـــــــــی کارگری !! )
- برای زندگی توی آمریکا قبل اومدنتون تحقیق مفصل کنید. به جای وقت گذاشتن روی تاپیک های انتظار ( مثل بولتن ویزا و خصوصاً کلیرنس ) برید تو تاپیکای کار و مسائل مربوط به زندگی تحقیق کنید.
- تا میتونید پول جمع کنید، یه 6 ماهی اینجا باید از جیب بخورید و سختی های خاص خودش رو داره اینجا.
پیروز باشید
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير
Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
رتبه:
88
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من 8:30 شب موقع اعلام نایج خونه نیستم احتمالا 10 برسم خونه بعدش اول میام توی مهاجرسرا ببینم چه خبره ؟
به نظرتون چه خبره؟
بعدش به نظرتون من خودم کی چک کنم؟
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)
رتبه:
81
0 تشکر در 0 ارسال
10101110000010101001001100101001011101110 2018 010100111010010100101101000110110001010101
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA
رتبه:
54
0 تشکر در 0 ارسال
71 مهمان؟؟؟؟؟؟؟؟کاربران در حال بازدید این موضوع: aa_8788، afthab، alireza.nayyeri، Alissa، american star، armanrn، arya_m2، fgh747، gallow، gholamrezaei، GreenRoad، hamhi، hassantajdari، ibehnam، kamyar2، karkiaa، LORDAmiroo، madira، manheb1، mohammad 741، mona_usa، moxtar88، nima2016، pani.sh، ParvinA، payamshad، pichak333، puryapurya، rbb، reyhaneh_h، S@R@V، sara mohajer، sattar1981، sa_krb، shahram LA، taherifar، Un4given، vahid.vp، Watch me، امیرسلامی، بازگشت، 2 کاربر مخفی، 71 مهمان
رتبه:
54
2 تشکر در 1 ارسال
در حال بازدید این موضوع: aa_8788، aliman210، Ali_Hunter، amin_j، AMIR57K، amirrrrrrr، amiruuu، amir_epa، baha90، esmail_babadi_0611، gallow، hassantajdari، hmahmoudi، k1_m_1358، kamyar2، karkiaa، k_nastaran، majidhiro، mdarling1991، mehrezand، MMFR، mortezafox، moxtar88، nazanin fatemi، nima2016، pani.sh، ParvinA، payamshad، Pezhi، puryapurya، reyhaneh_h، sasan67، shahram LA، sheldon، shilan، tenardie2bai، tohid5180، Un4given، vampire897، vashahri، ریاحی، 5 کاربر مخفی، 67 مهمان
کار از پذیرایی گذشته باید فکر شام باشیم برا مهمونا.... :d
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر انسان !!!
♧.::سیاتل::.♧
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من هی نمیخوام بهش فکر کنم اما نمیشه....
باز یکی کِرمی منو به زور میکشه تو انجمن....
خداااااااا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA
من شک ندارم قبولم
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
استرسو ببین اون 53 مهمانو میبینین دوستان اینا همون .. شانسایی هستن که قرار ببرن ما همه ول معطلیم
بخدا...
کاربران در حال بازدید این موضوع: 2014families lottery winners، aaa1990، admiral.arash، alirezanz، amirrrrrrr، amiruuu، arman_ghasr68، azadeh.mohamad، BLACK_DAY، buttinho، gholamrezaei، Hadi_20، k1_m_1358، kamyar2، LORDAmiroo، lossi، madira، mohammad 741، mortezafox، ParvinA، payamshad، puryapurya، rahbari، reyhaneh_h، saidoo، sami2004، sattar1981، shahram LA، Shahram_m، tenardie2bai، Un4given، بازگشت، 53 مهمان
Its not who I am underneath, but what I do that defines me
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What