2015-05-05 ساعت 13:25
(2015-05-05 ساعت 13:22)gallow نوشته:درود بر شما(2015-05-05 ساعت 12:42)sheldon نوشته: سلام. من هر سال این فروم رو چک میکنم گهگاهی ولی یه روز مونده به اعلام نتایج میشینم همه نظراتو میخونم اگه بشه چیزی هم مینویسم. من حالا یه چیز بگم.من ثبت نام کردم ولی اصلا دوست ندارم برنده بشم و واقعا میگم . مثل بعضیها نمیگم که نمیخوام, بعد برنده بشم.چون بخاطر سربازی اگه برنده بشم هم نمیتونم برم و بنظرم آدم برنده نشه خیلی بهتره تا اینکه برنده بشه و نره و اینکه جای یکی دیگه رو که میتونست برنده بشه رو بگیرم.شما با این کارت داری حق دیگران رو در قبولی ضایع میکنی میگن گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده خوب شرکت نکن یا مثل مرد برو سربازی خدا میدونه چقدر مثل شما هستند که این کار رو میکنند فکرشونم اینه دیگی که برای من نمیجوشه میخوام سر سگ توش بجوشه
همیشه حرصم در میومده از اینکه آدمایی برنده میشدن که اصلا عشق رفتن نداشتن و اتفاقی ثبتنام کرده بودن یاایوایدیگه واسشون ثبتنام کرده بود. آرزو میکنم حداقل اون کسایی برنده بشن که واقعا مثل ممد آمریکایی حداقل عشق آمریکا رو دارن.واسه خیلیا همین گرین کارت تنها شانس رفتنه واسه خیلی های دیگه هم گرین کارت تنها شانس رفتن به آمریکاس, واسه بعضی ها هم مثل همون دوست سوپرمنمون که تو سن بالا 6 ماهه از زیر دیپلم رسیدن به کارای فوق لیسانسشون و الان بین کشورا دعواس واسه اینکه کدوم بگیرنش(دوست عزیز بهتره پارکتو عوض کنی ) اصلا گرین کارت مهم نیست. پس خدا کنه اون کسایی ببرن که قدرشو میدونن.
موقع ثبتنام احتمال میدادم آزمون دکتری قبول بشم و بتونم خروج از کشور بگیرم ولی نشدم و نمیتونم خروج از کشور بگیرم.عزیزم این حرف چیه میزنی ؟ امیدوارم شما برنده بشی و به آرزوت برسی تا اینقدر حرص نخوری جیگر.