موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-11-02 ساعت 22:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-02 ساعت 22:19 توسط farshad_dg.)
سلام به همه دوستان
اگه یکی سال پیش برنده شده باشه ولی هنوز مصاحبه نرفته می تونه امسال هم ثبت نام کنه؟
مشکلی بوجود نمی یاد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. آیا اگر در فرم ثبت نام مدرک تحصیلی فوق لیسانس (یا فوق دیپلم یا کلا هر مدرکی بالاتر از دیپلم )را قید کرده ایم، بازم باید زمینه حرفه ای خودمون رو مشخص کنیم در جای از فرم؟
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-02 ساعت 22:10)ziba_a نوشته: سلام. آیا اگر در فرم ثبت نام مدرک تحصیلی فوق لیسانس (یا فوق دیپلم یا کلا هر مدرکی بالاتر از دیپلم )را قید کرده ایم، بازم باید زمینه حرفه ای خودمون رو مشخص کنیم در جای از فرم؟
در فرم ثبت نام خیر. قسمتی برای شغل وجود نداره.
we fight for a better life
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از پاسخی که دوستان سر صبر و حوصله دادند. منظورم اینه که من مدرک تحصیلی فوق لیسانس رو زدم و دیگه جایی ازم در مورد کار نپرسید. خواستم بدونم آیا قسمتی در مورد زمینه شغلی بوده و من ندیدم یا خیر.
ضمنا ایا فوق دیپلم معادل همان واژه Vocational Schoolاست؟ در صورت داشتن فوق دیپلم، بعد از دیپلم دوازده ساله منظورمه، چه کلمه ای صحیح است؟
سوال بعدی ای که دارم و با عرض پوزش در همین جا میپرسم که زیاد زحمتتون ندم، آیا طلاق رسمی همان divorced است یا legally separated؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عکس رو اگه برنامه خود سایت قبول کنه حله ؟ یا بازهم چک میشه ؟
لذتی که در فراغ هست در وصال نیست چون در فراق شوق وصال هست و در وصال بیم فراغ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-11-02 ساعت 23:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-02 ساعت 23:03 توسط Eileen.)
سلام دوستان، من هركاري ميكنم ثبت نام كنم به اون مرحله پاياني كه شماره پرونده ميده نميرسه!!!!! Help
آخرين صفحه اي كه مياد مشخصات خودم و همسرم هردو با هم هست و گزينه خاصي نداره كه ادامه بدم!!!!!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ديشب ثبت نام كردم ولي شانس عكاسي ها همه تعطيل بود وتا چند روز ديگه باز نميشن مجبورشدم خودم عكس بگيرم با دوربين و دادم برنامه خود سايت اندازش كرد ولي احتمال زياد قبول نميشه وحذف ميشم چون يكم نزديك كرد عكس رو فقط سر ويه مقدار پايينتر از گردن معلومه مجبوري همونو زدم ولي اعصابم خورده چون احتمال زياد رد ميشم [emoji23]
لذتی که در فراغ هست در وصال نیست چون در فراق شوق وصال هست و در وصال بیم فراغ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من آیا از یه کامپیوتر میشه برای دو نفر ثبت نام کرد ؟؟؟
مشکلی از لحاظ IP به وجود نمیاد