موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
من دوباره ثبت نام نمي كنم. شايد اگه ويزا بهم نرسه اين كارو كنم ولي امسال كه هنوز اوضام معلوم نيست نمي كنم. صرفا به اين دليل كه فك ميكنم شانس قبولي بقيه ي آدما رو كم ميكنم. من امسال سال دومم بود كه ثبت نام كردم و خدا رو شكر شانسم بود كه انتخاب شم. فك ميكنم بلافاصله سال بعد ثبت نام كردن ضايع كردن شانس يكي مث برادرمه كه شايد ٨، ٩ بار ثبت نام كرده باشه. يه كم نامرديه به نظرم
شماره کیس: 2015AS28xx/ارسال فرمهای سری اول:21may/کارنت شدن کیس: سپتامبر/مصاحبه:هفته آخر نوامبرANKARA/جمع تقریبی هزینهها: ٢٠٤ ترجمه بدون تاييد+٦٥ پست+٤٥ ميليون وثيقه مدرك+١٤٠ واكسن و كارت زرد
همه چيز درباره مصاحبه- فوكوس بر آنكارا
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، سفر کاری به کردستان عراق در شرایط فعلی ممکنه باعث خلل در پروسه کلیرنس لاتاری در آینده بشه؟ از دوستان کسی تجربه مشابه این داستان رو داشته؟
شماره کیس: 2015AS000004xxx / تاریخ روئت قبولی در سایت:2May / ارسال فرم ها: 31 May / سفارت: آنکارا ____ تغییر به ____ ابوظبی / کارنت: 9 Jan / تاریخ مصاحبه: March / همسر و فرزند یکضرب / خودم: AP آپدیت 20 مارچ، 24 جولای / کلییر: 26 جولای / مقصد: هیوستون
«خوشبختی و عشق را به بها دهند و نه بهانه!»
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام يه سوْال دارم اكه كانفرميشن نامبرمونو وارد كرديم و برنده شده بوديم ولي بدون اينكه شماره كيس و ياداشت كنيم يا ازش برينت كنيم خارج بشيم ايا اكر دوباره وارد بشيم نامه قبولي رو دوباره نشونمون ميده ؟لطفا دوستان راهنمايي كنيد مرسي
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من مدرک موقت فوق دیپلم رو واسه ترجمه میتونم اراعه بدم کنسول اینو قبول داره یا باید دیپلم کاردانشم رو معادل سازی کنم ؟اگه جواب بدین ممنون میشم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
يعني بعد از اينكه كيس نامبر به ما داده شد بعدا با همون كانفرميشن نامبر لاتاري روي سايت بريم نامه ديكه اي براي ما مياد ؟
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
سابقه کار هم در حدود 15سال دارم ایا میتونه جایگزین مدرک دیپلم بشه در تاسیسات یه شرکت خصوصی کار میکنم.لطفا راهنماییم کنید.
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
بله برنده 20015هستم ممنونم از انرژیهای مثبتتون حالا نامه سابقه رو هم باخودم میبرم اما مطمعن نیستم که اموزش و پرورش با مدرک موقت فوق دیپلم معادل سازی میکنه یا اصل رو میخواد.