موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ،پیام من به مدیران محترم تایپک ها است،اظهار نظر دوستان در باره موضوعات مطروحه در تایپک های مختلف (که در جای خود با توجه به وقتی که میگذارند جای تشکر دارد) زمانیکه توسط مدیران در قسمت "تبریک و تشکر" مورد تائید قرار نمی گیرد ایجاد شبهه در خصوص صحت مفاد آن اظهار نظر مینماید، خواهش من از مدیران زحمتکش مهاجر سرا اینست که حتی المقدور در مورد سوالات تعیین کننده و حساس اظهار نظر نموده و یا در قسمت " تبریک وتشکر" ، مهر تائید به پاسخ آن توسط سایر دوستان بزنند.
باتشکر و آرزوی موفقیت
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام خدمت دوستان من دیپلم کا ردانش 15سال پیش رو دارم الان هم دانشجوی کاردانی مکانیک هستم اگر تا وقت مصاحبه هنوز فارغ التحصیل نباشم و باتوجه به دیپلم 11 ساله و گواهی اشتغال به تحصیل ایا مشکلی پیش نمیاد؟واگر درسم تمام بشه (چون ترم اخر هستم)مدرک موقت فوق دیپلم با دیپلم 11ساله رو ببرم مشکلی نیست؟چون همونطور که میدونید تا بخواد مدرک اصلی صادر بشه کلی زمان میبره ایا افیسر مدرک موقت قابل ترجمه رو قبول داره ممنونم از جوابتون با احترام . جوابهای شما واقعا استرس رو کم میکنه حداقل در مورد من که اینجوریه.
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی از پاسختون اگر تا اون زمان درسم تمام شد مدرک کاردانی موقت قابل تر جمه با مدارکی که ذکر فرمودید . فقط از مد رک کاردانی موقت مشکوک هستم مشکلی نداره؟
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من يه ايميل زدم به kcc در مورد اينكه با توجه به كيس نامبر من زمان مصاحبه پاسپورتاي ما زير يكسال اعتبار خواهد داشت ايا لازمه پاسپورت عوض كنيم اونا اين رو جواب دادند. نظرتون چيه؟
Thank you for your inquiry.
Your forms have been received and pending further embassy review for the continuation of your visa processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of January. Please refer to the visa bulletin at http://www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.
Complete instructions for diversity visa applicants, including a list of the documents needed at a consular interview, are available at http://www.dvselectee.state.gov. The list of required documents, as well as additional information about required translations and country-specific requirements, is available on the page entitled “Prepare Supporting Documents.” You will need to click on the plus sign (+) next to each type of document in order to view additional information.
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-15 ساعت 01:02)L_haam نوشته: (2014-11-14 ساعت 20:48)k1_m_1358 نوشته: سلام دوستان من يه ايميل زدم به kcc در مورد اينكه با توجه به كيس نامبر من زمان مصاحبه پاسپورتاي ما زير يكسال اعتبار خواهد داشت ايا لازمه پاسپورت عوض كنيم اونا اين رو جواب دادند. نظرتون چيه؟
Thank you for your inquiry.
Your forms have been received and pending further embassy review for the continuation of your visa processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of January. Please refer to the visa bulletin at http://www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.
Complete instructions for diversity visa applicants, including a list of the documents needed at a consular interview, are available at http://www.dvselectee.state.gov. The list of required documents, as well as additional information about required translations and country-specific requirements, is available on the page entitled “Prepare Supporting Documents.” You will need to click on the plus sign (+) next to each type of document in order to view additional information.
سلام. این یه جواب اتوماتیکه. می تونید یکبار دیگه ایمیل بزنید و سوالتون رو واضح تر بپرسید یا زنگ بزنید. به نظر من که تا زمان دارید پاسپورتتون رو عوض کنید و روزه ی شک دار نگیرید
اخه همون لحظه که این ایمیل رو فرستادم یه جواب اتوماتیک اومد. این جواب 3-4 روز بعدش اومد. اره فک کنم یه بار دیگه بفرستم.
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اگر کسی مشکلی در مدیکالش باشه چه اتفاقی میوفته؟ریجکت میشه؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
آیا در صورت ویزا یک ضرب ، فقط یک نفر از اعضا خانواده می تونه برای گرفتن پاسپورت ها و ویزا بقیه ، به سفارت مراجعه کنه ؟
تشکر از راهنمایی شما
کیس نامبر: 2015AS3XXX/سفارت:ابوظبی/ ارسال فرم ها: 24 می/دريافت نامه دوم : Oct 23 2014/ مصاحبه :نیمه دوم دسامبر/ کلیرنس:2 آوریل سفرنامه ابوظبی: قسمت اول قسمت دوم / آپدیت: 19 دسامبر2014، 1فوریه، 29مارس،2 آوریل/ورود Jun 6,2015/امدن سوشال July6/رسید گرین کارت July 15
آرزوی سلامتی و بهترینها برای ایرانیان عزیز
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
بله اما واسه هزینه کمتر شرکتهایی هستند که کار pick upپاسپورت رو انجام میدن.