موضوعها: 0
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-08 ساعت 14:51)saharbb نوشته: (2016-04-14 ساعت 20:14)kyakourosh نوشته: (2016-04-14 ساعت 07:31)Aamed نوشته: سلام دوستان
من بعد از گذشت دو ماه زندگی در ماه های مهر و آبان درآمریکا به ایران برگشتم برای کمتر از شش ماه، در این فاصله که آمریکا نبودم گرین کارتم دست دوستم رسیده، برای ورود مجدد نیاز هست اصل کارت گرین کارت همراهم باشه یا از بار اول ورود که شهریور ۹۴ باشه ویزای من یک سال اعتبار داره و به حضور فیزیکی گرین کارت نیازی نیست؟
این متن رو بعدا ویرایش کردم:
در صفحه ۲۸۵ خوندم که باید گرین کارت باشه، میشه ازش پرینت رنگی بگیرم یا بر فرض روز رسیدنم بگم دوستم بیاره فرودگاه!
چون مدرک صادر شده، فقط حضور فیزیکی نداره!
سلام دوست عزيز
اصولاً وقتي كه گرين كارت صادر ميشه و به ادرس شما پست ميشه اون ويزا كه داريد فاقد اعتبار ميشه مگر اينكه گرين كارت شما گم بشه و يا اينكه به دستتون نرسه پس شما نميتوانيد با ويزا وارد شويد
دوماً اينكه گرين كارت حاوي يك تراشه إلكترونيكي هست مثل كارهاي بانكي و اطلاعات در داخل ان نگهداري ميشود و كپي گرفتن از ان هيچ كمكي به شما نميكند بنابراين بهترين راهنمايي براي شما اين است كه به دنبال شخص مورد اعتماد باشيد تا گرين كارت را به دست شما برسانيد تا دچار مشكل نشويد
موفق باشيد
دوست عزیز من دقیقا مورد مشابه شما بودم. ویزای شما تا یکسال اعتبار داره و با ان بدون هیچ مشکلی می توانید به آمریکا برگردید.نیازی به همراه داشتن گرین کارت در صورتی که قبل از یکسال وارد آمریکا شوید نیست.
دوست عزیز ایا شما دقیقا پس از یکسال برگشتید .ایا شما رو سوال پیچ کردن که این مدت بیرون بودید.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستاني كه تجربه دارن ممنون ميشم جواب بدن.
پيشنهاد تغيير نام خانوادگي خانم به فاميلي همسر در زمان گرين كارت هم پيشنهاد ميشه؟ يا در زمان سيتي زن شدن انجام ميشه؟
چون تجربه خواهرم در اروپارو دارم كه به خاطر نگه داشتن فاميلي خودش دچار مشكل شده بود، ميخواستم اينو از قبل پيش بيني كنم.
ممنون
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-11 ساعت 17:09)Rira_1982 نوشته: سلام
دوستاني كه تجربه دارن ممنون ميشم جواب بدن.
پيشنهاد تغيير نام خانوادگي خانم به فاميلي همسر در زمان گرين كارت هم پيشنهاد ميشه؟ يا در زمان سيتي زن شدن انجام ميشه؟
چون تجربه خواهرم در اروپارو دارم كه به خاطر نگه داشتن فاميلي خودش دچار مشكل شده بود، ميخواستم اينو از قبل پيش بيني كنم.
ممنون
در زمان اخذ گرین کارت مطمئنا پیشنهاد نمیشود.
موفق باشید
کیس نامبر : **2015AS57**مصاحبه : JUNE 25 ابوظبی
دو نفر یکضرب - خودم کلیرنس**اپدیتها : 4 جولای و 22 جولایمقصد : ایالت DELAWARE - نیوآرک** آپ کلیر: 22 جولای شبدریافت ایمیل ویزا : 23 جولای تحویل پاس به سفارت: 27 جولای**دریافت ویزا : 30جولای.ورود به امریکا : 9 دسامبر 2015**فرودگاه : واشنگتن دی سی.افتتاح حساب بانکی : 11 دسامبر** درخواست پاس سفید :12دسامبر** انگشت نگاری : 6 ژانویه 2016.دریافت سوشیال نامبر : 17 دسامبر**دریافت گرین کارتها : 4 فوریه 2016 دریافت پاس سفید : 2016/April/1 ....ورود مجدد March /19/2018 دالاس تگزاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من در جایی نتونستم پیدا کنم. میشه دوستان شماره ترانسفرهای از دبی تا ابوظبی را برای من بفرستد. ممنون میشم.
کیس: 2016as6411 ، رویت قبولی : 7 may ،ارسال فرمها: 20 may، سربازی: معاف . سفارت خونه: ابوظبی , نامه دوم: 26 march ،مصاحبه:18 may ویزا: یکضرب , ورود به آمریکا: 7 june
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
بالاخره گرین کارت من هم رسید ... :-)
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من قول داده بودم بيام بگم بعد يك سالي كه با در دست داشتن گرين كارت و بدون گرفتن پاس سفيد برگشتيم چي شد و افيسر چي گفت!
البته من هم كاملا موافق با اين جمله هستم كه شرايط هر كيس متفاوته و اصلا نميشه از روي يك تجربه به بقيه افراد هم توصيه اي داشت.
فقط در مورد ما ، آفيسر ازمون سوالي نپرسيد و با سلام صلوات و ولكام گويان ردمون كرد ؛)
فقط پاسپورت رو يك نگاهي كرد و سريع مهر ورود رو زد.
اميدوارم موفق باشيد
كيس نامبر:29xx-رويت قبولي:نيمه مي-نامه دوم: نيمه اكتبر-مصاحبه:نيمه نوامبر-تعداد افراد:٣نفر-وضعيت كليرنس:همسر فرد قبول با شغل دولتي و معافيت خاص سربازي- اپديت :حدودا ٦بار، دقيقشو يادم نيس دو تاي اخر ٢٣اوريل شب و ٢٧اوريل روز. ايميل كلير شدن همسر:٢٩اوريل
"من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک / چرخ بر هم زنم ار غير مرادم گردد"
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
سلام حداکثر چقدر میشه نقدی وارد خاک آمریکا کرد؟ ما که روابط بانکی نداریم باید با خودمون نقدی ببریم . چقدر میشه برد حداکثر؟؟
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!