موضوعها: 0
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
سلاااااام به اعضا محترم گروه
بعد از حدودا 7-8 ماه برگشتم به اين سايت ... اسم دو سه تا از كاربرا برام آشنا بود ولي مابقي رو نميشناسم ..ما هم تقريبا يه 16 روزي رفتيم امريكا و برگشتيم ...و قبل از اتمام ويزامون برميگرديم...تا اونجايي كه قبلا اين سايتو مطالعه كرده بودم و با مدير سايت هم صحبت كرده بودم چيزي درباره ي اين موضوع كه به محض صدور گيرين كارت ويزا باطل ميشه نشنيدم...خوشحال ميشم اگر دوستان اطلاعات جديد و موثقي در اين مورد دارن بگن...
ممنونم
شماره كيس: ***2015AS00002
تاريخ رويت قبولي: 15سپتامبر
تعداد افراد كيس: ۲ نفر
سفارت: آنكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 10 نوامبر
دريافت نامه دوم: 24 مارچ
تاريخ مصاحبه: ۴ مي
دريافت ويزا : ۶ مي
همسرم :AP
آپديت ها: ...19 مي، همسرم، 2جون همسرم، 4 جون خودم.... به ميمنت و مباركي
همسر م 9 جون كلير شد.24 جون Issue شد، 25 جون ويزارو دريافت كرديم.
اگر ميخوام خوشبخت باشم،زندگي رو به يه هدف گره ميزنم، نه به آدما و اشياء....
رتبه:
35
6 تشکر در 4 ارسال
شما اگر گرین کارت گرفتید دیگه اون ویزا اصلا مهم نیست. توی فرودگاه همون گرین کارت رو نشون میدید از گیت native ها وارد میشد. یه موقع تو صف خارجی ها نایستید
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی! یکی دیروز و یکی فردا . . .
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-02 ساعت 05:36)Memolk نوشته: (2016-05-01 ساعت 23:39)Daneshjo نوشته: سلاااااام به اعضا محترم گروه
بعد از حدودا 7-8 ماه برگشتم به اين سايت ... اسم دو سه تا از كاربرا برام آشنا بود ولي مابقي رو نميشناسم ..ما هم تقريبا يه 16 روزي رفتيم امريكا و برگشتيم ...و قبل از اتمام ويزامون برميگرديم...تا اونجايي كه قبلا اين سايتو مطالعه كرده بودم و با مدير سايت هم صحبت كرده بودم چيزي درباره ي اين موضوع كه به محض صدور گيرين كارت ويزا باطل ميشه نشنيدم...خوشحال ميشم اگر دوستان اطلاعات جديد و موثقي در اين مورد دارن بگن...
ممنونم
شما پاس سفید نگرفتید؟!؟کارهای سوشال و گرین کارت رو انجام دادید؟!؟
دوست عزیز پس به نظر شما بدون گرفتن پاس سفید تا یکسال وقت داریم برگردیم؟
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-04 ساعت 08:59)a4542 نوشته: (2016-05-02 ساعت 05:36)Memolk نوشته: (2016-05-01 ساعت 23:39)Daneshjo نوشته: سلاااااام به اعضا محترم گروه
ممنونم
شما پاس سفید نگرفتید؟!؟کارهای سوشال و گرین کارت رو انجام دادید؟!؟
دوست عزیز پس به نظر شما بدون گرفتن پاس سفید تا یکسال وقت داریم برگردیم؟
سلام
ما قرار هس اخراي مي بدون داشتن پاس سفيدو تقريبا حدود يكسال از اخرين خروجمون برگرديم امريكا. حالا بهتون خبر ميدم كه چه خواهد شد. البته ما واقعا مجبور بوديم بهخاطر كار همسرم و انجام كارهاي مرخصي و اينا.
كيس نامبر:29xx-رويت قبولي:نيمه مي-نامه دوم: نيمه اكتبر-مصاحبه:نيمه نوامبر-تعداد افراد:٣نفر-وضعيت كليرنس:همسر فرد قبول با شغل دولتي و معافيت خاص سربازي- اپديت :حدودا ٦بار، دقيقشو يادم نيس دو تاي اخر ٢٣اوريل شب و ٢٧اوريل روز. ايميل كلير شدن همسر:٢٩اوريل
"من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک / چرخ بر هم زنم ار غير مرادم گردد"