موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
حالا خواهشمندم به این سوالات من پاسخ بدید :
1- آیا همزمان با گرفتن گرین و یا قبل از دریافت گرین کارت میتوان درخواست پاس سفید نمود ؟
2- آیا تحصیل در یک کشور دیگر میتواند دلیل موجهی برای گرفتن پاس سفید باشد ؟
کیس نامبر :****2015AS مصاحبه : دسامبر و کلیر بعد از 4 ماه
چه خوش است حال مرغی که قفس ندیده باشد
چه نکوتر انکه مرغی زقفس پریده باشد
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-24 ساعت 22:28)reza.aa نوشته: خوب من اومدم اینجا
یه چیزایی میدونم و یه چیزایی رو نه
مثلا یه ثایت هست که میشه به صورت کلی قیمت پروازها به آمریکا رو یک جا دید واسه خرید پیشنهاد نمیکنم چون فقط نمیدونم پایینترین هست یا نه www.sahelabi.com شما میتونید یه شمای کلی از قیمت ها ،مسیرهای موجود و تفاوت قیمت کلاس ها رو ببینید
و یه سوال از دوستان با تجربه ، آیا میشه بلیت یکطرفه گرفت یا نه؟؟ چون من میرم که بمونم و حالا حالا ها قصد برگشتن به ایران رو ندارم
برای سوال آخرتون، بله میشه. ما بلیط یکطرفه گرفتیم.
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-25 ساعت 15:58)reza.aa نوشته: (2014-10-25 ساعت 04:35)peymanmohajer نوشته: (2014-10-24 ساعت 22:28)reza.aa نوشته: خوب من اومدم اینجا
یه چیزایی میدونم و یه چیزایی رو نه
مثلا یه ثایت هست که میشه به صورت کلی قیمت پروازها به آمریکا رو یک جا دید واسه خرید پیشنهاد نمیکنم چون فقط نمیدونم پایینترین هست یا نه www.sahelabi.com شما میتونید یه شمای کلی از قیمت ها ،مسیرهای موجود و تفاوت قیمت کلاس ها رو ببینید
و یه سوال از دوستان با تجربه ، آیا میشه بلیت یکطرفه گرفت یا نه؟؟ چون من میرم که بمونم و حالا حالا ها قصد برگشتن به ایران رو ندارم
برای سوال آخرتون، بله میشه. ما بلیط یکطرفه گرفتیم.
خیلی جالبه این آژانس های مسافرتی فقط به سود خودشون فکر میکنن
با این حرفی که شما شما زدید دیگه حساب کار دستم اومد
واسه من بهترهین حالت همین بلیت یکطرفه ست ، چون نیمخوام مداوم از آمریکا بیام ایران و برعکس دوستان که میخوان شش ماه ایران باشن و یک ماه آمریکا ،من میخوام شش ماه آمریکا باشم و یک ماه ایران ،
تو سایت ها بلیت یکطرفه رو تا قیمت دو ملیون و چهارصد هم دیدم که واسه افراد مثل من که دستمون کمی خالیه خیلی انتخاب خوبیه
درود بر شما دوست گرامی
در برخورد با آژانس های مسافرتی خیلی باید هوشیار و آگاه باشید . رسماً یک بازار مکاره هست . در ضمن اگر وقت کردید سری به تاپیک :
شرکتهای هواپیمایی و خدمات مسافرتی
بزنید و بحث های مربوط به "بهترين ايرلاين برای سفرهای خارجی " را مطالعه کنید خیلی به شما آگاهی میدهد .
موفق باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-24 ساعت 22:34)برنده 2015 نوشته: افرند عزیز سلام.
1. بله یکی از آشنایان من همین کارو کرد. از قبل میل زد بهشون که به دلیل عدم اتمام تحصیلاتم و فروش خونه زندگی باید خارج از آمریکا بمونم. تاریخ چند روزی که قرار بود بره آمریکا هم برای وقت انگشت نگاری و .... اعلام کرد. بعد رفت و ادرخواستشو داد اومد. هم گرین کارت هم بعدش پاس سفید بعدا به یه آدرسی که توی آمریکا داده بود فرستاده شدن. برای اینکه خیالتون راحت تر بشه با خودشون تماس بگیرید.
من یک بار به امریکا سفر کردم و متاسفانه درخواست پاس سفید ندادم بنطرتون برای دفعه دوم چکارکنم که هم کوتاه بمونم هم به تاریخ انگشت نگاری برسم؟ آیا واقعا میشه با ایمیل وقت گرفت بعد رفت امریکا؟ ممنون میشم دوستان مطلع راهنمایی کنند
و اینکه ایمیل اونجا که باید برای پاس سفید اقدام کرد چیه؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-25 ساعت 17:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-29 ساعت 12:11 توسط Sam2014.)
دوستان عزیز و گرامی
نمونه دو تا از فرم هایی که در اولین سفر باهاش مواجه می شوید را برایتان می گذارم .
اولی فرمی هست که در هواپیما به شما میدهند که مربوط به اظهار نامه گمرکی هست .آنرا پر می کنید و در فرودگاه به همراه سایر مدارک و پاسپورت تون تحویل مآمور CBP می دهید . (در همین فرم وجه نقد بالای 10000 دلار را اعلام می کنید )
فرم دوم فرمی است که اگر در مقصد چمدانتان را بازکردید و دیدیدش تعجب نکنید چون چمدان تان را باز کردند و بازرسی شده است .
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من یک سوال دارم
کسی که اولین بار است به امریکا میرود و هیچ کسی را هم در آنجا ندارد باید چه کار کند؟
آیا بنگاه یا افراد مطمئنی را سراق دارید که بتوانند در این زمینه کمکی کنند ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز ومدیران محترم من سال قبل ویزایکضرب گرفتم ولی به همسرم ویزا نرسید میخواهم برم در امریکاه اقدام کنم کسی میداند چه مدارکی باید ببرم وبعداز گرفتن گرین کارت میتوانم اقدام کنم لطفا مرا راهنمایی کنید ممنون