موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ، میخواستم بدونم آیا امکان دارد بدون کردیت کارد در امریکا هتل بگیریم یا خانه ای اجاره کنیم؟ ممنون
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
میدونم اینجا جای این سوال نیست
ولی هر قدر گشتم جای خاصی تو مهاجر سرا نتونستم پیدا کنم
دوستان عزیز قسمتی تو مهاجر سرا هستش ، اعضای مختلف شغل و یا مهارت خودشون رو نوشته باشن تا بدونیم کیا قبول میشن کیا نمیشن ؟
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-11 ساعت 09:32)sad_sad نوشته: (2014-10-25 ساعت 15:58)reza.aa نوشته: (2014-10-25 ساعت 04:35)peymanmohajer نوشته: (2014-10-24 ساعت 22:28)reza.aa نوشته: خوب من اومدم اینجا
یه چیزایی میدونم و یه چیزایی رو نه
مثلا یه ثایت هست که میشه به صورت کلی قیمت پروازها به آمریکا رو یک جا دید واسه خرید پیشنهاد نمیکنم چون فقط نمیدونم پایینترین هست یا نه www.sahelabi.com شما میتونید یه شمای کلی از قیمت ها ،مسیرهای موجود و تفاوت قیمت کلاس ها رو ببینید
و یه سوال از دوستان با تجربه ، آیا میشه بلیت یکطرفه گرفت یا نه؟؟ چون من میرم که بمونم و حالا حالا ها قصد برگشتن به ایران رو ندارم
برای سوال آخرتون، بله میشه. ما بلیط یکطرفه گرفتیم.
خیلی جالبه این آژانس های مسافرتی فقط به سود خودشون فکر میکنن
با این حرفی که شما شما زدید دیگه حساب کار دستم اومد
واسه من بهترهین حالت همین بلیت یکطرفه ست ، چون نیمخوام مداوم از آمریکا بیام ایران و برعکس دوستان که میخوان شش ماه ایران باشن و یک ماه آمریکا ،من میخوام شش ماه آمریکا باشم و یک ماه ایران ،
تو سایت ها بلیت یکطرفه رو تا قیمت دو ملیون و چهارصد هم دیدم که واسه افراد مثل من که دستمون کمی خالیه خیلی انتخاب خوبیه
من از یک فرد مطلع پرسیدم این سوال رو و جواب داد که فقط بعد از داشتن گرین کارت میشه بلیط یک طرفه گرفت و برای اولین ورود حتما باید بلیط دوطرفه تهیه کنیم پیشنهاد من اینه که بیشتر تحقیق کنید که بابت اینکه صرفه جویی کنید تو هزینه ها خدایی نکرده متحمل ضرر زیاد نشید،باز هم دوستمون که بلیط یکطرفه گرفتن اگر بگن که واسه اولین ورودشون بوده یا نه مسئله خیلی روشن تر میشه
نه اصلا اینطور نیست من بدون گرین کارت سپتامبر بهمراه همسر و فرزندم رفتیم امریکا
برای خودم بلیط دوسره وبرای همسر و فرزندم بلیط یک سره گرفتم و هیچ محدودیتی در این زمینه نبود
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
18
1 تشکر در 0 ارسال
2014-11-11 ساعت 15:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-11 ساعت 15:24 توسط elchin_f.)
راستی دوستان لطفا خیلی برنامه ریزی کنید چون پروسه ای که دارید وارد اون میشین خیلی آسونه ولی 100% بدون برنامه ریزی سخترین کار دنیا ممکنه باشه و مشکلات ممکنه کمی اذیتتون بکنه . در بردن وسایل خیلی وسواس داشته باشید هر وسیله ای رو که دوست دارین رو نبرین و فقط اونایی که لازم دارین رو ببرین من الان 3 یا 4 باره چمدون هام رو چک کردم و خیلی چیزها رو حذف کردم چون تو مطالعات و سوالاتیکه از دوستان کردم دیدم خیلی چیزا خیلی ضروری نیست و در بعضی مواقع دستو پا گیر و شاید موجب اضافه بار بشه .
من زندگیم رو فعلا توی 2 تا چمدون 23 کیلویی و یک کری آن 8 کیلویی جمع کردم و یک کوله پشتی هم میخوام ببرم که فقط توش مدارکم رو بزارم .
موفق باشید دوستان
شماره کیس:2015ASx17 > کنسولگری:آنکارا > ارسال فرم: 2014 MAY 21 > کارنت شدن کیس: AUG 12 2014 > مصاحبه: 2 اکتبر 2014 > دریافت ویزا یکضرب > ورود به آمریکا 25 نوامبر
سفرنامه من به ترکیه
سفرنامه من به آمریکا