موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. نزدیک 15000 نفر ready هستن. کسی میدونه چند نفر از اینها به مصاحبه نمیرن؟
AS2015008xxx رویت قبولی : چندروز بعد اعلام نتایج پر کردن فرم : march مصاحبه :---- ویزا : کی داده کی گرفته مقصد : ایرواین کالیفرنیا یا دالاس یا شیکاگو یا سالت لیک سیتی یوتا یا به احتمال زیاد کند خودمون .
اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده...!!!
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-30 ساعت 15:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-30 ساعت 15:43 توسط ariana80.)
(2015-05-30 ساعت 11:42)houshym نوشته: دوستان
طبق اخرین فایل سیمون قبل از شماره 5950 حدود 32% هنوز at nvc هستند که به نظرم میرسد به معنای این باشد که حدود 32% کیسها در اسیا دنبال نمیکنند. با توجه به این موضوع بنابراین با فرض اینکه انشالله امسال تا حداقل 8500 ویزا داده شود یعنی حدود بالای 4250 کیس در اسیا ویزا میگیرند( هر کیس در اسیا دو نفر است) بنابراین به نظر میرسد که کیسهای تا کمتر از 6000 باید امید بسیار زیادی داشته باشند( نزدیک به 100%) و کیس های بالاتر به ترتیب احتمال کمتری خواهند داشت
به امید ویزای یک ضرب برای همگی و در صورت نشدن یک ضرب حتما دو ضرب
با تشکر
دوستان
البته شاید برای یک انالیز دقیقتر اینطوری میشود بررسی کرد که در مجموع تا کیس 5950 که قابل بررسی است حدود 40% یا در حالت at nvc هستند یا در حالت ready و به هر حال به معنی این است که این شماره ها شماره های معتبری نیستند( یا حفره اند یا اقدامی نکرده اند) لذا شاید اگر بخواهیم خوشبینانه تر فکر کنیم تا کیس نامبر 7000 فقط 4250 کیس نامبر معتبر وجود دارد که حدود 8500 تای اسیا را پر میکنند
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-30 ساعت 15:37)َalikh نوشته: (2015-05-30 ساعت 15:33)houshym نوشته: (2015-05-30 ساعت 11:42)houshym نوشته: دوستان
طبق اخرین فایل سیمون قبل از شماره 5950 حدود 32% هنوز at nvc هستند که به نظرم میرسد به معنای این باشد که حدود 32% کیسها در اسیا دنبال نمیکنند. با توجه به این موضوع بنابراین با فرض اینکه انشالله امسال تا حداقل 8500 ویزا داده شود یعنی حدود بالای 4250 کیس در اسیا ویزا میگیرند( هر کیس در اسیا دو نفر است) بنابراین به نظر میرسد که کیسهای تا کمتر از 6000 باید امید بسیار زیادی داشته باشند( نزدیک به 100%) و کیس های بالاتر به ترتیب احتمال کمتری خواهند داشت
به امید ویزای یک ضرب برای همگی و در صورت نشدن یک ضرب حتما دو ضرب
با تشکر
دوستان
برای قوت قلب بیشتر و با توجه به اینکه درصد کیسهایی که ready شدن و به مصاحبه نرفتن نیز درصدی میشود برای خودش یعنی حدود ۵ تا ۶ درصد بنابراین در کل حدود 35% اعداد تا بازه 9000 را باید حذف کنیم که بنابراین اصلاح میکنم که تا کیسهای 6500 میشود اصلاح کرد 500 عدد اضافه میشود
30 تا ٣٥ ٪ فقط at nvc داريم كه اگه حفره ها ريجكتيها و انصرافيها رو اضافه كنيم نزديك ٤٥٪ ميشه
در بالا اصلاح کردم حفره ها و انصرافیها در حقیقت همان موارد هستند و من مجددا چک کردم همان 40% درست است
البته شاید برای یک انالیز دقیقتر اینطوری میشود بررسی کرد که در مجموع تا کیس 5950 که قابل بررسی است حدود 40% یا در حالت at nvc هستند یا در حالت ready و به هر حال به معنی این است که این شماره ها شماره های معتبری نیستند( یا حفره اند یا اقدامی نکرده اند) لذا شاید اگر بخواهیم خوشبینانه تر فکر کنیم تا کیس نامبر 7000 فقط 4250 کیس نامبر معتبر وجود دارد که حدود 8500 تای اسیا را پر میکنند
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
تا این لحظه که نگرانی ای بابت تمام شدن سهمیه ایران و آسیا به هیچ وجه وجود نداره. البته که 2 تا بولتن دیگه هم هست و ایشوی هر کدومشون اطلاعات دقیق تری به ما میده. البته که بولتن فعلی حساسیت بیشتری داره چون تکلیف همه رو تا ماه یکی مانده به آخر مشخص میکنه. تصور بنده اینه که پرشی که این ماه بولتن داره بیشتر از ماه آخر خواهد بود که به نفع تمام ایرانی ها با کیس نامبر بالا و کلیرنسی هاست که باعث میشه سهمیه اشون در ماه آخر خرج نشه. قاعدتا عدد بولتن نهایی به شرط تسریع کلیرنس ایران و نرمال شدن کامل وضعیت نپال عددی در حدود حداکثر 9500 یا 10000 خواهد بود. هرچند من در محاسباتم قبلا به عدد 9000 یا حتی 8600 در شرایط ایده آل رسیده بودم.
همه چیز بسته به روند کلیر شدن ایرانی ها داره. امیدوارم روند شدت بگیره چون در اینصورت بولتن دیگه از 9500 فراتر نخواهد رفت و ویزا برای کلیرنسی ها و مصاحبه نرفته ها قطعا باقی میمونه.
سال سال عجیبی است. این فرم 260 هم حسابی گل کاشته!
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
بهداد جان من يه سوال داشتم. آيا از روي تعدا كارنتي هاي اعلامي ماه آينده و خصوصا دو ماه آينده، ميشه حدس زد كه اينها چقدر به كلير شدن ماها در ماهاي آخر اميد دارند. به اين معني كه اگر جهشي رو در تعداد كارنتي هاي اعلامي ببينيم، به اين نتيجه برسيم كه ، اينها به اين نتيجه رسيدن كه نمي تونن به سرعت ما ها رو كلير كنن و تصميم گرفتن كه با دعوت افراد بيشتر به مصاحبه، ظرفيتهاي خالي ويزا رو پر كنن. و البته برعكسش هم درسته كه اگه به همين روال فعلي ادامه بدن، به اين نتيجه برسيم كه به احتمال زياد ما ها در ماه هاي آينده كلير خواهيم شد؟
◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
رتبه:
112
2 تشکر در 1 ارسال
كسي اطلاع داره ٢٠١٥ تا اخر مي وضعيت چطوري بوده يا اگه فايلشو داره لطفا شر كنه
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی می دونه چرا سایت سیس بالا نمی آید
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-30 ساعت 15:57)behdadK نوشته: تا این لحظه که نگرانی ای بابت تمام شدن سهمیه ایران و آسیا به هیچ وجه وجود نداره. البته که ۲ تا بولتن دیگه هم هست و ایشوی هر کدومشون اطلاعات دقیق تری به ما میده. البته که بولتن فعلی حساسیت بیشتری داره چون تکلیف همه رو تا ماه یکی مانده به آخر مشخص میکنه. تصور بنده اینه که پرشی که این ماه بولتن داره بیشتر از ماه آخر خواهد بود که به نفع تمام ایرانی ها با کیس نامبر بالا و کلیرنسی هاست که باعث میشه سهمیه اشون در ماه آخر خرج نشه. قاعدتا عدد بولتن نهایی به شرط تسریع کلیرنس ایران و نرمال شدن کامل وضعیت نپال عددی در حدود حداکثر 9500 یا 10000 خواهد بود. هرچند من در محاسباتم قبلا به عدد 9000 یا حتی 8600 در شرایط ایده آل رسیده بودم.
همه چیز بسته به روند کلیر شدن ایرانی ها داره. امیدوارم روند شدت بگیره چون در اینصورت بولتن دیگه از 9500 فراتر نخواهد رفت و ویزا برای کلیرنسی ها و مصاحبه نرفته ها قطعا باقی میمونه.
سال سال عجیبی است. این فرم 260 هم حسابی گل کاشته!
من هم به نظر خیلی بعید است بیشتر از 9000 کارنت کنند چون واقعا روال امسالشان منطقی است بنابراین دعا میکنم که همه ایرانی ها کارنت بشن و وقت برای کلیر شدن داشته باشن چون ظاهرا بالا 9000 ایرانی نداریم