کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
روان هم چیز خوبیه واقعا. دوستان خواهشا بگذارید اوضاع حالت طبیعی خودشو طی کنه ببینیم بالاخره برنده ای از ایران ظاهر میشه یا نه
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: ۲نفر | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ...
تشکر کنندگان:
سلام
یک نفر از مدیران محترم صحت قبولی غزل رو تایید کنه لطفا . هر چند بعیده !!
قدیمی ها یادشونه چند سال پیش قرعه کشی را کان لم یکن و باطل کردند و در سپتامبر ( شهریور) دوباره قرعه کشی کردند . یادم نمیاد چه سالی بود .
ولی امسال فکر نکنم همچین کاری کنند چون هیچ اطلاعیه ای تاحالا صادر نشده .
به هر حال من نزدیک 16 ساله که منتظرم و قبول شدن یا نشدن دیگه برام مهم نیست !
Wink
تشکر کنندگان: storagemeter ، ostokhan
(2015-05-07 ساعت 10:58)Nazem نوشته:  از طرف شرکت پاریز تراول به اولین شخصی که بتواند برنده شدن خود را ثابت کند هدیه داده می شود :

انجام کلیه امور لاتاری از ابتدا تا انتها بصورت کاملاً رایگان (قرارداد رایگان با شرکت)
ناظم عزیز با این حرکتی که زدی هزار تا لایک داری ....عالی هستی
دوستانی یعنی من که دوتا کیس دارم و has not میزنه شانسی ندارم؟؟؟؟؟
کاشکی تایم اوت میدادااا
تشکر کنندگان: ostokhan
غزل خانم محروم شدند!
بابا جون فتو شاپ میکنید یه بار نامه اول رو ببینید بعد انجام بدین! ایشون نامه دوم فرد قبولشده که باید بره سفارت رو گذاشتن!!!
اسم خودش رو هم گذاشته غزل !
I am solomon northupSad for 25years
تشکر کنندگان:
عزیزان قبول نشدید و نشدم،چرا اینقدر باید جهان سومی فکر کنیم.حساب صفر و یکه قبول نشدیم حالا هی خودتون رو الکی دلخوش کنید.سازمان سنجش ایران اشتباه نمیکنه تو دادن اسامی اونوقت سایت لاتاری اشتباه میکنه و اعلام هم نمیکنه برید دنبال زندگی ،لاتاری روشه اسمش در حد لاتاری ببینید.
تشکر کنندگان:
(2015-05-07 ساعت 12:37)Nazem نوشته:  مشخصا Fake

کاربر خاطی محروم شد.

(2015-05-07 ساعت 12:40)Ali agha نوشته:  سلام
یک نفر از مدیران محترم صحت قبولی غزل رو تایید کنه لطفا . هر چند بعیده !!
قدیمی ها یادشونه چند سال پیش قرعه کشی را کان لم یکن و باطل کردند و در سپتامبر ( شهریور) دوباره قرعه کشی کردند . یادم نمیاد چه سالی بود .
ولی امسال فکر نکنم همچین کاری کنند چون هیچ اطلاعیه ای تاحالا صادر نشده .
به هر حال من نزدیک 16 ساله که منتظرم و قبول شدن یا نشدن دیگه برام مهم نیست !
Wink

علی اقا اقا ناظم به عرض شما و دوستان رساندند
تشکر کنندگان: Ali agha
ارسالهای مربوط به قبولی دروغین عدم تایید شد.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
برای بهراد سام میل کردمش
تشکر کنندگان:
دوستان نا امید نشید کماکان هیشکی قبول نشده .... هوووووووووووووورا ........... من نمیدونم چرا یکی میاد میگه قبول شدم اولشم دلم میگیره بعد خوشحال میشم؟؟؟ شما هم اینجوری هستین ؟؟
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، کوهنورد
کماکان هیشکی اسمش درنیومده؟!!!!!!!!
معجزکی در کار نیست، ما کشتی شکستگانیم، ای باد شرطه برخیز
♥ش.ن.ل.ع♥
تشکر کنندگان:
(2015-05-07 ساعت 12:44)abidar نوشته:  عزیزان قبول نشدید و نشدم،چرا اینقدر باید جهان سومی فکر کنیم.حساب صفر و یکه قبول نشدیم حالا هی خودتون رو الکی دلخوش کنید.سازمان سنجش ایران اشتباه نمیکنه تو دادن اسامی اونوقت سایت لاتاری اشتباه میکنه و اعلام هم نمیکنه برید دنبال زندگی ،لاتاری روشه اسمش در حد لاتاری ببینید.

دوست عزیز کی میگه قبول نشدید ؟؟؟

هنوز کسی نامه ی قبولی یا رد شو ندیده

فعلا در مهاجر سرا یا time out میده یا has not select
تشکر کنندگان: puryapurya
(2015-05-07 ساعت 12:44)abidar نوشته:  عزیزان قبول نشدید و نشدم،چرا اینقدر باید جهان سومی فکر کنیم.حساب صفر و یکه قبول نشدیم حالا هی خودتون رو الکی دلخوش کنید.سازمان سنجش ایران اشتباه نمیکنه تو دادن اسامی اونوقت سایت لاتاری اشتباه میکنه و اعلام هم نمیکنه برید دنبال زندگی ،لاتاری روشه اسمش در حد لاتاری ببینید.

بژی کوردستان
RolleyesRolleyes
تشکر کنندگان: khatarnak
(2015-05-07 ساعت 12:47)khatarnak نوشته:  

دوست عزیز کی میگه قبول نشدید ؟؟؟

هنوز کسی نامه ی قبولی یا رد شو ندیده

فعلا در مهاجر سرا یا time out میده یا has not select

درضمن یادم رفت بگم بله ما هممون جهان سومی هستیم

ولی واقعیت اینه که یا سهم ما را خورده اند یا سهم ایرانو کم
کرده اند یا مشکلی هست

یا ... ما نمی توانیم قبول کنیم
تشکر کنندگان: payamshad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان