کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
کسی پست ما رو تحویل نمیگیرهSmile

اونایی که time out رو مداوم دیدن بیان اعلام کنند شیرینی ازشون بگیریم اینو من نمیگم سیمون میگه
تشکر کنندگان: msr839 ، ARSAMNEW
دوستان قبول نما . الکی برای مدیران و بقیه کار درست نکنید که هی دنبال درستی یا غلطی کارتون باشن اینجا فضاش با جاهای دیگه فرق داره یکم شخصیت داشته باشین ( مخاطب خاص )
[font=Arial]در انتظار یک روز خوب
شاید لاتاری ۲۰۱۷ [/font]

لاتاری ۲۰۱۴ = نه
لاتاری ۲۰۱۵ = نه
لاتاری ۲۰۱۶ = نه
لاتاری ۲۰۱۷ = ؟؟؟؟

Rolleyes
تشکر کنندگان: msr839 ، taherifar
سلام دوستان عزیز
صفحات قبل رو خوندم دو مورد به ذهنم رسید براتون بگم
در مورد احتمال سری دوم اعلام برنده ها موردشو سالهای قبل داشتیم البته نه چند روز دیگه یا حتی یکی دو ماه دیگه. تو لاتاری 2013 دو سری برنده اعلام شد که سری دوم تو اکتبر بود امسال هم اگه بخواد چنین چیزی اتفاق بیفته قطعا زمانی خواهد بود که KCC ببینه تعداد فرمهای ارسال شده کمه و احتمالا زودتر از اکتبر نمیشه.Wink
بعضی از دوستان از درصد زیادی از برنده ها که از قبولیشون مطلع نمیشن یا پیگیر کاراشون نمیشن شاکی هستن این مختص ایران نیست بخاطر همین KCC وقتی 50000 ویزا موجود داره 125000 نفر یعنی دو و نیم برابر اعلام میکنه که البته برای تمام دنیاس نه یه منطقه خاص پس فرهنگ مردم ما در این زمینه (صرفنظر از خوب یا بد بودنش) مثل مردم بقیه کشورهای آسیایی، اروپا و آفریقاست. در نهایت با این سیاستی که KCC داره اگه تمام برنده ها پیگیر کاراشون بشن تقریبا پنجاه درصد برنده های ایرانی هزینه و وقتشون (حدود 18 ماه) تلف میشه و آخرشم ویزا بهشون نمی رسه.Sad
موفق باشید.
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
تشکر کنندگان: mohammadm64 ، puryapurya ، javadtv ، armin021 ، ARSAMNEW ، jayjay ، Ali_Hunter
(2015-05-07 ساعت 12:47)khatarnak نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 12:44)abidar نوشته:  عزیزان قبول نشدید و نشدم،چرا اینقدر باید جهان سومی فکر کنیم.حساب صفر و یکه قبول نشدیم حالا هی خودتون رو الکی دلخوش کنید.سازمان سنجش ایران اشتباه نمیکنه تو دادن اسامی اونوقت سایت لاتاری اشتباه میکنه و اعلام هم نمیکنه برید دنبال زندگی ،لاتاری روشه اسمش در حد لاتاری ببینید.

دوست عزیز کی میگه قبول نشدید ؟؟؟

هنوز کسی نامه ی قبولی یا رد شو ندیده

فعلا در مهاجر سرا یا time out میده یا has not select

has not selected ببینیم یعنی مطمئنا قبول نشدیم؟ یا هنوز باید امید داشت؟
لاتاری 2016 نشد
2017؟؟
در حال انجام پروسه مهاجرت تحصیلی به آلمان
تشکر کنندگان: khatarnak
(2015-05-07 ساعت 12:50)Msns نوشته:  کسی پست ما رو تحویل نمیگیرهSmile

اونایی که time out رو مداوم دیدن بیان اعلام کنند شیرینی ازشون بگیریم اینو من نمیگم سیمون میگه

اونای که time out میده از کجا می فهمی که قبولن شاید برگه عوض شد Big Grin
تشکر کنندگان:
(2015-05-07 ساعت 12:41)faryas نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 10:58)Nazem نوشته:  از طرف شرکت پاریز تراول به اولین شخصی که بتواند برنده شدن خود را ثابت کند هدیه داده می شود :

انجام کلیه امور لاتاری از ابتدا تا انتها بصورت کاملاً رایگان (قرارداد رایگان با شرکت)
ناظم عزیز با این حرکتی که زدی هزار تا لایک داری ....عالی هستی
ناظم عزیز التماس میکنم ازت این قضیه جایزه رو بزن رو تیتر...قسمت اول بالای سایت هرکی دید عضو بشه اعلام کنه ....مارو از این نگرانی دربیاره...

بسیار سپازگذارم
تشکر کنندگان: fairy ، taherifar ، babisondes ، puryapurya ، azadeh.mohamad ، Ali Sepehr
(2015-05-07 ساعت 12:44)abidar نوشته:  عزیزان قبول نشدید و نشدم،چرا اینقدر باید جهان سومی فکر کنیم.حساب صفر و یکه قبول نشدیم حالا هی خودتون رو الکی دلخوش کنید.سازمان سنجش ایران اشتباه نمیکنه تو دادن اسامی اونوقت سایت لاتاری اشتباه میکنه و اعلام هم نمیکنه برید دنبال زندگی ،لاتاری روشه اسمش در حد لاتاری ببینید.

داداش HAS NOT BEEN SELECTED نامه ی رد هستش دیگه
معجزکی در کار نیست، ما کشتی شکستگانیم، ای باد شرطه برخیز
♥ش.ن.ل.ع♥
تشکر کنندگان: alm80
این پستی هست که من در سال 2011 نوشتم تو این سایت اون موقع کلا بعد از اعلام نتایج قرعه کشی رو کنسل کردند و سه ماه بعد دوباره قرعه کشی کردند ...
چه غوغایی شده بود !!!
چند نفر اعلام قبولی کرده بودند و بعد از کنسل شدن خیلی عصبی شده بودن ....
خدا نیاره ... خیلی وحشتناکه ... ادم قبول نشه بهتر از اینکه قبول بشه به همه اعلام کنه و بعد بگن قرعه کشی باطله !!!

http://www.mohajersara.com/Thread-%D8%A7...#pid108267
تشکر کنندگان: babak82 ، Abdorrezaa
(2015-05-07 ساعت 12:52)alm80 نوشته:  

has not selected ببینیم یعنی مطمئنا قبول نشدیم؟ یا هنوز باید امید داشت؟

فعلا برنده ای در کار نیست پس امید داشته باش
تشکر کنندگان: alm80 ، azadeh.mohamad ، فريميكا

من بیش از 200 بار چک کردم همش تایم اوت میزنه. البته خود سیمون هم میگه این فقط یک حدس "قوی" هست. تصور اینکه من تو لاتاری برنده بشم هم سخته!!!
تشکر کنندگان: alm80 ، Msns ، puryapurya
(2015-05-07 ساعت 12:51)aaraam نوشته:  سلام دوستان عزیز
صفحات قبل رو خوندم دو مورد به ذهنم رسید براتون بگم
در مورد احتمال سری دوم اعلام برنده ها موردشو سالهای قبل داشتیم البته نه چند روز دیگه یا حتی یکی دو ماه دیگه. تو لاتاری ۲۰۱۳ دو سری برنده اعلام شد که سری دوم تو اکتبر بود امسال هم اگه بخواد چنین چیزی اتفاق بیفته قطعا زمانی خواهد بود که KCC ببینه تعداد فرمهای ارسال شده کمه و احتمالا زودتر از اکتبر نمیشه.Wink
بعضی از دوستان از درصد زیادی از برنده ها که از قبولیشون مطلع نمیشن یا پیگیر کاراشون نمیشن شاکی هستن این مختص ایران نیست بخاطر همین KCC وقتی 50000 ویزا موجود داره 125000 نفر یعنی دو و نیم برابر اعلام میکنه که البته برای تمام دنیاس نه یه منطقه خاص پس فرهنگ مردم ما در این زمینه (صرفنظر از خوب یا بد بودنش) مثل مردم بقیه کشورهای آسیایی، اروپا و آفریقاست. در نهایت با این سیاستی که KCC داره اگه تمام برنده ها پیگیر کاراشون بشن تقریبا پنجاه درصد برنده های ایرانی هزینه و وقتشون (حدود 18 ماه) تلف میشه و آخرشم ویزا بهشون نمی رسه.Sad
موفق باشید.
جمله تویه امضاتون خیلی جای تامل و تاسف برام داشت
تشکر کنندگان: aaraam
درجواب این سوال که سازمان سنجش اشتباه نمیکنه اونوقت سایت لاتاری اشتباه میکنه باید بگم بله، نه فقط سایت لاتاری بلکه اشتباه و خطا اونم در حد فاجعه جزء لاینفک سیستم های الکترونیکی و اینترنی دولتی آمریکاست. نمونه که تو پروسه لاتاری از اعلام نتیج گرفته تا اخذ ویزا تا دلت بخواد هست. در مورد باقی مسائل هم خیلی راحت سفرنامه و زندگی نامه دوستان مهاجرسرایی رو بخون تا مثل من شاخ دربیاری از سوتی های آمریکایی.
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
تشکر کنندگان: jayjay
پس من و کل خانوادم قبولیم چون اولش time out داد..:دی
این حرفا چیه بابا..سیمون بزرگش کرده الکی
we fight for a better life
تشکر کنندگان: taherifar ، puryapurya
(2015-05-07 ساعت 12:49)moxtar88 نوشته:  

بژی کوردستان
RolleyesRolleyes

سلام و درود
چرا برادر کامپیوتر و برنامه نویس لاتاری آمریکا هم اشتباه میکنه. مثل سال 2012 من جزء برنده ها بودم بعد 14 روز گفتن . اشتباه شده و همه رو باطل اعلام کردن و دوباره قرعه کشی کردن که به اسم ما دیگه در نیومد.
تشکر کنندگان: jayjay
(2015-05-07 ساعت 12:55)hassan8ir نوشته:  

من بیش از 200 بار چک کردم همش تایم اوت میزنه. البته خود سیمون هم میگه این فقط یک حدس "قوی" هست. تصور اینکه من تو لاتاری برنده بشم هم سخته!!!

بله خود سیمون هم نوشته که" توی امید واهی دادن بسیار محتاطه اما این دیگه خیلی واضحه"

امیدوارم تحلیل سیمون درست باشه که در این صورت شما برنده شدید و مبارکه.
تشکر کنندگان: hassan8ir

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان