کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
کاربران در حال بازدید این موضوع: 2014families lottery winners، abshar_wf، aliaz91، aydin-j، bahram2014، barca0110، black_jay، borounka، CYB3R، danial74، ehsan_mohajer1، elham_ces، elnaz.sh، farbar، farzad021، foosher، hmf_4919، J.Mohammad، javadtv، John Freeman، khatarnak، lighter، lord_alone_dark، lossi، magoori، Mahboy، mahtaji، mahya1201، majidgbox، Malmal60، mars1980، martin2016، masoud_k، matinng، meysampana، mohsen7337، mortezajn، mrlzdh، Mshelman، nouveau، Paradox، parichehr1010، puryapurya، rainbow21، saboteur، salii، sanazdst، sarax2013x، sayeh677، shahram1363، shayan2، shubiz، someonelikeyou، tandis_n_m، tenardie2bai، usa001، مسافر تنها، َalikh، پسرک مهاجر، vistac، wushu kung fu، اشکان 3D، برنده لاتاری 2016، رضا٨٦، 15 کاربر مخفی، 32 مهمان
ماشالله به این حضور
مهمانان گرامی فقط چند دقیقه وقت میخواد که ثبت نام کنید و از تمام امکانات سایت بهره مند شوید.
شماره کیس:  ????
تاریخ رویت قبولی: ????
کنسولگری: ????
تعداد افراد منظور در کیس : 3
ارسال فرمهای سری اول: ????
کارنت شدن کیس: ?????
مصاحبه: ????
دریافت کلیرنس: ????
دریافت ویزا:  یک ضرب
ورود به آمریکا: ????
دریافت گرین کارت: ????
DV2014=> Has Not Been Selected
DV2015=> Has Not Been Selected
DV2016=> Has Not Been Selected
DV2017=> Has Not Been Selected
DV2018=> Has Not Been Selected
تشکر کنندگان: َalikh ، shahryar_eng ، alirezanz
کم کم دارم به رکورد گینس در مورد شرکت در لاتاری نزدیک میشم
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
تشکر کنندگان: Mahboy ، lighter ، shahryar_eng
(2015-05-08 ساعت 00:27)abshar_wf نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 00:23)princeworld نوشته:  کسی که هنوز فرهنگ توهین نکردن رو یاد نگرفته حقشه که آمریکا نره!

تو میدونی ما چی کشیدیم و چقدر خرج کردیم؟توی اون راه طولانی لاتاری نیوفتادی خبر نداری چجوریه .که آخرشم بگن ویزا تموم شد برید پی کارتون

اره میدونم ، اما خودتون هم می دونید که صد بار بهتون گفتن برنده شدن در لاتاری به معنای گرفتن قطعی گیرن کارت نیست و هر کاری که کردید با خواست خودتون بوده ، هیچ کلکی هم در کار نبوده. من شخصا هیچ مشکلی از جانب اونا نمیدونم چون قرار نبوده که حتما گرین کارت بگیرید وقتی که لاتاری برنده میشید... توهین کردن فقط شخصیت خودتون رو نشون میده..
تشکر کنندگان: shahryar_eng
بریم دیگه .. قضه به پایان رسید اما حکایت هم چنان باقیست
اه
من که رفتم برای گرین کارد دانمارک تحصلی و یا اروپا یه کشور اقدام کنه
هر کی پاست همسفر بشه پیام بده خصوصی من 20 سالمه
منتظرم
یاعلی
تشکر کنندگان: faryas ، puryapurya ، shahryar_eng ، alirezanz
دوستان
برای من همش error میده
صد دفعه هم چک کردم
چیکار کنم؟
میگه Confirmation number اشتباهه
در صورتی که اینجور نیست چیکار کنم؟
خیلی خوشحالم از بچه های قدیمی مهاجرسرا برنده شدن
اما یکمم حسودی میکنم ..
[font=Times New Roman]بهبود زبان انگلیسی و سایر علوم
وب سایت "برنج مجانی" تحت نظارت سازمان جهانی غذا.
با هر جواب درست، ۱۰ دانه برنج به نیازمندان جهان کمک کنیم.
http://freerice.com[/font]
تشکر کنندگان: Mahboy ، javadtv ، jayjay ، puryapurya ، shahryar_eng ، alirezanz ، javadgorgani
(2015-05-08 ساعت 00:30)َalikh نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 00:28)َalikh نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 00:19)behrad.sam نوشته:  آقا من از این ۲ سال آخر یه درسی گرفتم:
این که به هیچ عنوان اون روزی که اعلام نتایج هست نرم چک کنم!!!! والا!
قشنگ میذارم ۱ هفته بعدش، هیچم دیر نمیشه
بازم تبریک به همه اونایی که برنده شدن

مرسی اقا بهراد کارت قشنگ و قابل تحسینه اولین نفر خبر دادی
من الان نمیتونم رتبتو بدم طلبت تا شنبه میدم

دم شما گرم Smile
تبریک به برندگان خوش شانس لاتاری 2016
دست راستتون تو سر ما
انشاا... سال دیگه ما هم مثل شما خوشحالی کنیم، موفق باشید
تشریف ببرید تو سایت dvlottery.state.gov تا رسما ببینید
ای پیر زنده دل، از گذشت عمر افسرده مشو؛ هر چند زمانه نیز موی تو را سپید کرده، اما هنوز نیروی عشق که زاینده ی جوانی است از دلت بیرون نرفته است.

GOOD NIGHT
(2015-05-08 ساعت 00:34)alhagh نوشته:  دوستان
برای من همش error میده
صد دفعه هم چک کردم
چیکار کنم؟

حتما اشتباه وارد میکنی ، error که میگه رو بنویس
تبریک و شادباش به همه برندگان عزیز و ارزوی قبولی بقیه دوستان در سال های بعد و همچنین اخذ ویزا بصورت یکضرب برای همه.
اینکه تعداد برندگان از ۱۲۵۰۰۰ به ۸۴۰۰۰ کاهش پیدا کرده شاید روزنه امیدی باشه برای اعلام مجدد برندگان در تاریخی دبگر
تشکر کنندگان: r.bazargan ، lighter ، abshar_wf ، puryapurya ، shahryar_eng
دوستان برنده مشخصاتشون رو اینجا بگذارند.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، alirezanz
(2015-05-07 ساعت 17:51)lord_alone_dark نوشته:  سلام می خوام دردو دل کنم .وقعا از دسته کسانی که الکی لاتاری رو پر میکنن ناراحتم جای منو میگیرین .ایا شما یک سفر خارجی دارین 100 میلیون پول دارین زبان بلدین ؟؟ بنظرم باید لاتاری شرایط داشته باشه نفری 1000 دلار بدن تافل 50یا 40 داشته باشن سفر خارجی یا شینگن یک بار حداقل .لیسانس یا فوق .ادم حسابی باشن .نه هر کسی قهر میکنه بیاد ثبت نام کنه .من 15 ساله دارم ثبت نام میکنم زمانی که کاغذی هم بود نوشتم الان 300 میلیون تو حسابم ۲ تا خونه دارم ماشین دارم ۵ تا شینگن لیسانس دارم زبانم خوبه اماده مهاجرت هستم هنر هم دارم .به این میگن شرایط لاتاری نه اینکه بری اونجا ظرف بشوری بگین من خارجم.یا فک میکنید شرایط دارین فرصت بقیه رو هم میسوزونین .تورو جون بچتون ننویسین .ترو خدا ننوسین .مرد باشین ننویسین .
سلام دوست عزیز. شما که این همه امکانات داری دیگه اصلا نباید به فکر لاتاری باشی خیلی راحت میتونی مهاجرت کنی به خیلی جاها مثل کانادا.تا حالا هم سیتیزن شده بودی و می تونستی بری امریکا !!!
تشکر کنندگان: اشکان 3D ، Hezha ، shahryar_eng
(2015-05-08 ساعت 00:36)princeworld نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 00:34)alhagh نوشته:  دوستان
برای من همش error میده
صد دفعه هم چک کردم
چیکار کنم؟

حتما اشتباه وارد میکنی ، error که میگه رو بنویس

The information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth
to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page.

Several characters are often confused:
0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B'
اینه، منتها من کامپیوتر بلدم کلی هم دنبال کردم میدونم اشتباه وارد نمی کنم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان