موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
وای به خدا باورم نمیشه. خواهش میکنم همین الان با موبایلتون چک کنید. من با لب تاپ چک کردم دیشب اما امروز موبایل دستم بود با موبایل چک کردم. به خدا برنده شدم. چند بار امتحان کردم اما دیدم واقعیته. خواهش میکنم برین با موبایلاتون چک کنید. به جون عزیزترینم دروغ نمیگم. خدا بکشه منو اگه دروغ بگم. هر مدرکی بخواین بهتون میدم
همیشه سرم بالاست،چون بالای سرم خداست
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که تمایل به همسفری دارند به من پیام بدند بریم برای یه کشور اروپایی یا کانادا اقدام کنیم باهم همسفر باشیم بریم پیشرفت و کار کنیم
من 20سالمه
رتبه:
88
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-08 ساعت 00:39)hamidreza1393 نوشته: (2015-05-07 ساعت 17:51)lord_alone_dark نوشته: سلام می خوام دردو دل کنم .وقعا از دسته کسانی که الکی لاتاری رو پر میکنن ناراحتم جای منو میگیرین .ایا شما یک سفر خارجی دارین 100 میلیون پول دارین زبان بلدین ؟؟ بنظرم باید لاتاری شرایط داشته باشه نفری 1000 دلار بدن تافل 50یا 40 داشته باشن سفر خارجی یا شینگن یک بار حداقل .لیسانس یا فوق .ادم حسابی باشن .نه هر کسی قهر میکنه بیاد ثبت نام کنه .من 15 ساله دارم ثبت نام میکنم زمانی که کاغذی هم بود نوشتم الان 300 میلیون تو حسابم ۲ تا خونه دارم ماشین دارم ۵ تا شینگن لیسانس دارم زبانم خوبه اماده مهاجرت هستم هنر هم دارم .به این میگن شرایط لاتاری نه اینکه بری اونجا ظرف بشوری بگین من خارجم.یا فک میکنید شرایط دارین فرصت بقیه رو هم میسوزونین .تورو جون بچتون ننویسین .ترو خدا ننوسین .مرد باشین ننویسین .
سلام دوست عزیز. شما که این همه امکانات داری دیگه اصلا نباید به فکر لاتاری باشی خیلی راحت میتونی مهاجرت کنی به خیلی جاها مثل کانادا.تا حالا هم سیتیزن شده بودی و می تونستی بری آمریکا !!!
دوست عزیز به شرط سرمایه گذاری 200 هزار دلار کانادا ( 550 میلیون تومان ) واجد شرایط کانادا هستید
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
وای خدایا سومین برنده هم اومد از یه ربع پیش من صد بار چک کردم اما وقتی نخاد بشه نمیشه
برادر عزیز matting به شمام تبریک میگم
من برم خواب سیاتل ببینم
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
12
6 تشکر در 1 ارسال
(2015-05-08 ساعت 00:39)hamidreza1393 نوشته: (2015-05-07 ساعت 17:51)lord_alone_dark نوشته: سلام می خوام دردو دل کنم .وقعا از دسته کسانی که الکی لاتاری رو پر میکنن ناراحتم جای منو میگیرین .ایا شما یک سفر خارجی دارین 100 میلیون پول دارین زبان بلدین ؟؟ بنظرم باید لاتاری شرایط داشته باشه نفری 1000 دلار بدن تافل 50یا 40 داشته باشن سفر خارجی یا شینگن یک بار حداقل .لیسانس یا فوق .ادم حسابی باشن .نه هر کسی قهر میکنه بیاد ثبت نام کنه .من 15 ساله دارم ثبت نام میکنم زمانی که کاغذی هم بود نوشتم الان 300 میلیون تو حسابم ۲ تا خونه دارم ماشین دارم ۵ تا شینگن لیسانس دارم زبانم خوبه اماده مهاجرت هستم هنر هم دارم .به این میگن شرایط لاتاری نه اینکه بری اونجا ظرف بشوری بگین من خارجم.یا فک میکنید شرایط دارین فرصت بقیه رو هم میسوزونین .تورو جون بچتون ننویسین .ترو خدا ننوسین .مرد باشین ننویسین .
سلام دوست عزیز. شما که این همه امکانات داری دیگه اصلا نباید به فکر لاتاری باشی خیلی راحت میتونی مهاجرت کنی به خیلی جاها مثل کانادا.تا حالا هم سیتیزن شده بودی و می تونستی بری آمریکا !!!
پس از سال بعد هیچکس ثبت نام نکنه ه فقط ایشون اسمشون رو بنویسن و برنده بشن!!
چرا فکر میکنید که فقط شما حق ثبت نام رو دارید و بقیه ندارن ؟
این حق رو از کجا آوردید ؟
شما با این همه امکاناتی که شمردی داری حتما ایران هم مثل عمه ریکا میمونه برای شما
شما از فشاری که بقیه میکشن اصلا خبر داری؟ فکرنکنم خبر داشته باشی چون هر امکاناتی که خواستی در اختیارت بوده حالا موندی چیکار کنی گفتی برم لاتاری هم ثبت نام کنم هیجان داره میرم عمه ریکا عشق و حال و صفا سیتی و ...
واقعا برای افرادی با طرز تفکر شما متأسفم
شماره کیس: ????
تاریخ رویت قبولی: ????
کنسولگری: ????
تعداد افراد منظور در کیس : 3
ارسال فرمهای سری اول: ????
کارنت شدن کیس: ?????
مصاحبه: ????
دریافت کلیرنس: ????
دریافت ویزا: یک ضرب
ورود به آمریکا: ????
دریافت گرین کارت: ????
DV2014=> Has Not Been Selected
DV2015=> Has Not Been Selected
DV2016=> Has Not Been Selected
DV2017=> Has Not Been Selected
DV2018=> Has Not Been Selected
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-08 ساعت 00:43)usa001 نوشته: دوستانی که تمایل به همسفری دارند به من پیام بدند بریم برای یه کشور اروپایی یا کانادا اقدام کنیم باهم همسفر باشیم بریم پیشرفت و کار کنیم
من 20سالمه
دوست عزیز
فکر همسفر رو از سرت بیرون کن
فقط به فکر کیس مهاجرتی خودت باش که اگه گوش ندی ضرر میکنی
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
برا من می نویسه : Session Cancelled
با موبایل چک کنم آره؟
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من از روز سه شنبه تمام صفحات را میخواندم. ولی امروز عضو شدم. در صفحه اعلام نتایج که جمله not selected آمد.... یک لینک دیگری برای من آمد که در مورد مهاجرت به کانادا بود که بعد از وارد کردن یکسری اطلاعات فردی اعلام کرد که حدود 150 یورو با ویزاکارت و غیره پرداخت نمایید.... آیا برای کسی دیگر این لینک آمد؟؟ و اینکه همچین لینکی در صفحه پاسخ نتایج لاتاری چه میکند؟؟
البته من صفحه را بستم و دوباره که وارد شدم به صفحه نتایج این لینک و ندیدم.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
کسانی که اسکرین شات میذارن :
بار کد رو هم مخفی کنید چون از طریق نرم افزار میشه کیس نامبر رو در اورد