کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
دوباره چک کردم باز هم قبول نشده بودم اگه قسمت بود سال دیگه هر کی برنده شده مبارکش و هر کی هم نشده بازم ناامید نشه
تشکر کنندگان: shahryar_eng
سلام دوستان. من برای عضویت مشکل داشتم و هر کاری میکردم نمیتونستم پیام بنویسم ولی چند نکته هست که خلاصه میگم:

1- من حدود 12 سال هست که لاتاری شرکت میکنم ولی هیچ وقت برنده نشدم حتی امسال و اصلاً جای تعجب نداره چون برای خیلی ها همین اتفاق افتاده (بیش از 99% افرادی که بیشتر از 10 بار شرکت کردند).

2- چون من بعد از 1هفته امشب تونستم تازه موفق به عضویت کامل در مهاجرسرا و نوشتن متن بشم مطمئنم افراد زیادی همین مشکل من رو داشتند و نتونستند عضو بشن... پس به زودی سرو کلشون پیدا میشه. به عبارت دیگه میشد عضو شد ولی ایمیل تأیید اکانت ارسال نمیشد در نتیجه نمیشد پست گذاشت.

3- با توجه به اینکه سهمیه شده 84000 که کاهش چشمگیری نسبت به سالیان گذشته داشته راه های دیگر مهاجرت و همینطور سایر کشورها (کانادا - دانمارک - سوئد - استرالیا و...) رو هم مد نظر قرار بدهید ولی هر سال لاتاری هم ثبت نام کنید تا شانستون محک بخوره. (توصیه دوستانه)

4- اون دسته از دوستانی که میگن دلتنگ خانواده میشیم و نمیدونم وطن چنین و وطن چنان... ازتون خواهش میکنم رک و راست همین الان برای همیشه فکر مهاجرت رو از سرتون بیرون کنید و این مشکل رو تا حل نکنید مهاجرتتون با شکست حتمی و قطعی مواجه خواهد شد.

5- من با وجود اینکه امکان نوشتن نداشتم ولی خیلی چیزارو خوندم هم در این تاپیک و هم در تاپیک شمارش معکوس... دوستان ما نمیتونیم طلبکار باشیم از هیچکس چونکه هیچ کشوری به جز ایالات متحده حتی حاضر نیست ریسک پذیرش مهاجر از طریق لاتاری رو بپذیره. خودتون تا تهش رو بخونید.

سپاسگزارم
به امید موفقیت همه جوانان تحصیلکرده ایرانی
(2015-05-08 ساعت 01:58)غلام دلخوش نوشته:  دوباره چک کردم باز هم قبول نشده بودم اگه قسمت بود سال دیگه هر کی برنده شده مبارکش و هر کی هم نشده بازم ناامید نشه
تنها چیزی که یه ایرانی هیچوقت ازش نا امید نمیشه...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ژیلت یک بار مصرفه !
تشکر کنندگان: jayjay ، shahryar_eng ، alirezanz
خداحافظ تا سال آینده اگر عمری باقی بود
تشکر کنندگان: lighter ، گلنسا ، shahryar_eng ، alirezanz ، MEHR52
(2015-05-08 ساعت 00:59)someonelikeyou نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 00:57)matinng نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 00:46)someonelikeyou نوشته:  وای خدایا سومین برنده هم اومد از یه ربع پیش من صد بار چک کردم اما وقتی نخاد بشه نمیشه

برادر عزیز matting به شمام تبریک میگم
من برم خواب سیاتل ببینم

من خانم هستم دوست عزیز. واقعا خوشحالم و برای تک تکتون این آرزو رو دارم. من پیشنهاد میکنم یه بار هم با موبایلتون چک کنید.
ضمنا دوست عزیزی که پیام خصوصی دادین واقعا برنده شدم. من جون عزیزترینم رو قسم خوردم. و از خدا خواستم اگه دروغ میگم منو بکشه. برای چی باید دروغ بگم. منم مثل همه شما ها وقتی اول دیدم قبول نشدم زخم خوردم.
اگر کسی باور نداره بگین اسکرین شات بدم دوستان

من خانم هستم دوست عزیز. واقعا خوشحالم و برای تک تکتون این آرزو رو دارم. من پیشنهاد میکنم یه بار هم با موبایلتون چک کنید.
ضمنا دوست عزیزی که پیام خصوصی دادین واقعا برنده شدم. من جون عزیزترینم رو قسم خوردم. و از خدا خواستم اگه دروغ میگم منو بکشه. برای چی باید دروغ بگم. منم مثل همه شما ها وقتی اول دیدم قبول نشدم زخم خوردم.
اگر کسی باور نداره بگین اسکرین شات بدم دوستان

مبارکتون باشه دست راستتدرو سر ما

واقعا برنده شدن چه کیفی داره ،مبارکتون باشه
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، alirezanz
(2015-05-08 ساعت 01:51)Rira_1982 نوشته:  سلام به همه دوستان
من خوشبختانه يكي از برنده ها هستم .
امسال، سومين سالي بود كه شركت كردم.
ولي در واقع هيچي از مراحل كار رو نميدونم، ممنون ميشم راهنمايي كنين
براي همگي آرزوي قبولي دارم

تبریک میگم دوست عزیز

لطفا اسکرین شات صفحه قبولیتون را بذارید توی تاپیک
تشکر کنندگان: m.a.masoud ، shahryar_eng
جناب مدیر اگر ممکنه جواب بدین من باید چکار کنم. چه مدارکی باید بیارم. کی باید مزاحمتون بشم. تو رو خدا چک کنید اونی رو که فرستادم. من از استرس تمام بدنم داره میلرزه
همیشه سرم بالاست،چون بالای سرم خداست
تشکر کنندگان: m.a.masoud ، Hezha ، shahryar_eng ، khorsandi

به تاپیک برنده های سال گذشته مراجعه کنید و سعی کنید همه چیز رو بخونید .
شماره کیس:2015ASxxx
دریافت کلیر بعد از 120 روز از ایروان
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن ، shahryar_eng
چطور ميتونم بذارم كه اطلاعات شخصيم ديده نشه؟
به تمام برندگان لاتاری 2016 تبریک میگم
موفق و پیروز باشید
خدایا تو که برایمان انتخاب واحد کردی ،لااقل سیستم حذف و اضافه ای میگذاشتی ،من نیاز دارم چند واحد را حذف کنم.
تشکر کنندگان: Reza-2015 ، shahryar_eng
(2015-05-08 ساعت 01:48)matinng نوشته:  Http://s6.uplod.ir/i/00594/hudyjrc4iz7f.png

مدیر جان حیف که امشب دیدم وگرنه هدیه رو من میگرفتم. الان هم اینو ببینین تایید کنید یه تخفیفی به من بدین که بیام دفترتون برای تکمیل فرم ها. چون راستیتش بلد نیستم پر کنم

خوشا به سعادتت متین خانم
برات ارزوی موفقیت دارم
همیشه به یاد خدا باش و انسان خوبی باش
با خداباش پادشاهای کن بی خدا باش هرچه خواهی کن
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، mrlzdh ، javadgorgani
بازم نشد
یکی بیاد حداقل کاربری مارو تایید کنه
(2015-05-08 ساعت 02:00)pichak333 نوشته:  

تبریک میگم دوست عزیز

لطفا اسکرین شات صفحه قبولیتون را بذارید توی این تاپیک

برای ادامه کار هیچ نگران نباش به اندازه کافی اطلاعات درسایت هست، درضمن سایر دوستان پیش کسوت ومدیران عزیز مساعدت خواهند گرد. موفق باشی
تشکر کنندگان: elnaz.sh ، shahryar_eng
(2015-05-08 ساعت 02:04)matinng نوشته:  جناب مدیر اگر ممکنه جواب بدین من باید چکار کنم. چه مدارکی باید بیارم. کی باید مزاحمتون بشم. تو رو خدا چک کنید اونی رو که فرستادم. من از استرس تمام بدنم داره میلرزه

استرس بخودی نداشته باشین
هیچ کس کاری نمیتونه بکنه .
اون بار کد برای سیستم امریکاست نه اینجا در ضمن کیو ار کد نیست که هر کس با موبایل چک کنه
شماره کیس:2015ASxxx
دریافت کلیر بعد از 120 روز از ایروان
(2015-05-08 ساعت 02:04)Rira_1982 نوشته:  چطور ميتونم بذارم كه اطلاعات شخصيم ديده نشه؟

فامیل و شماره کیستون را با ابزار بلور فتوشاپ محو کنید
و اگر فتوشاپ ندارید با برنامه paint ویندوز پاک کنید.
تشکر کنندگان: hameddjj ، shahryar_eng

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان