کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
و باز هم طعم تلخ شکست بعد از ۱۶ بار .. تبریک به برنده ها ... امیدوارم در مابقی مراحل هم برنده باشید

ممنون از مهاجرسرا و مدیران عزیزش که این مدت پذیرای پست ها و درددل های خوب و بد ما منتظران نتایج بودند ..

همقطاران خدا قوت ...زندگی در جریانه ... نا امید نشید ...ایشالا یا راهی پیدا می کنیم یا هم اگه نشد ما که از رو نمیریم باز سال دیگه خراب میشیم سرشون
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند

(2015-05-08 ساعت 01:51)Rira_1982 نوشته:  سلام به همه دوستان
من خوشبختانه يكي از برنده ها هستم .
امسال، سومين سالي بود كه شركت كردم.
ولي در واقع هيچي از مراحل كار رو نميدونم، ممنون ميشم راهنمايي كنين
براي همگي آرزوي قبولي دارم

2016AS0000X
سلام بجنب که جزو سری اول مصاحبه در زمستان امسالی
SadRolleyesRolleyesRolleyes:rolleyes
[font=Tahoma]خدایا آسمونت چه مزه ایه؟ما که همش زمین خوردیم ![/font]
تشکر کنندگان: Rira_1982 ، saeed_gh ، puryapurya ، shahryar_eng ، khorsandi
از تمامی دوستانی که مارو در این ایام یاری کردند و از مدیران محترم که مارو تحمل کردند تشکر ویژه دارم ... انشالله سال 2017 با لاتاری بعدی و دوباره در حضور جمع گرم دوستان ... در این خیل حتماً به سایت سر خواهم زد ... آرزوی موفقیت برای تمامی برندگان خوش شانس امسال را دارم و همچنین کلیر شدن دوستان 2015 خوبمون ... ایام بکام
(2015-05-08 ساعت 02:45)online27H نوشته:  از تمامی دوستانی که مارو در این ایام یاری کردند و از مدیران محترم که مارو تحمل کردند تشکر ویژه دارم ... انشالله سال 2017 با لاتاری بعدی و دوباره در حضور جمع گرم دوستان ... در این خیل حتماً به سایت سر خواهم زد ... آرزوی موفقیت برای تمامی برندگان خوش شانس امسال را دارم و همچنین کلیر شدن دوستان ۲۰۱۵ خوبمون ... ایام بکام

خدمت مدیر محترم سایت عرض کنم که ایمیل verify کردن اکانت ارسال نمیشه. (نه هنگام ثبت نام و نه در هنگام درخواست مجدد ارسال کد و لینک فعالسازی.)
لطف کنید اکانت من را activate کنید.
سپاسگزارم.
تشکر کنندگان: shahryar_eng
بلاخره ما هم از بایکوت خارج شدیم ... هی رفرش میکردیم که ببینم خارج شدم یا نه بلاخره دیدم خارج شدم ...

از دیشب تا حالا فقط داشتم پست ها رو دنبال میکردم اما نمیتونم جوابی بدم Sad

به همه ی دوستانی که برنده شدن تبریک میگم

لاتاری یعنی قرعه کشی اما ناراحتی من و خیلی از دوستان واسه اینه که یکسال صبر کردیم(اگه پارسال اسمت در نیومده باشه تا لاتاری امسال میشه یه سال) اما بازم اسممون در نیومده بیشترین ناراحتی واسه اینه وگرنه قرعه کشی که اسمش روشه ! شانسیه

امیدوارم همه ی کسانی که اسمشون در اومده اولاً ویزا بهشون برسه و ان شالله اگر رفتن هم قدر این فرصت رو بدونن
تشکر کنندگان: eexaminee ، elnaz.sh ، mohammadm64 ، shahryar_eng ، Memolk
(2015-05-07 ساعت 09:49)رضا2015 نوشته:  خوب من هم یه نیم نگاهی به فوروم های خارجی شبیه اینجا انداختم و افرادی میان و اعلام قبولی میکنن و بعضی ها هم که قبول نشدن با ارزوی موفقیت برای دیگران اماده میشن برای سال بعد.
ولی یه نگاه به فوروم خودمون که میکنم احساس میکنم حق ما خورده شده و الان باید زنگ بزنم KCC و اعلام برائت کنم .

دوستان ببینید شما در یک برنامه لاتاری ثبت نام کردین! یک سیستم قرعه کشی رایگان ! نه کسی مجبورتون کرده و نه هزینه خاصی دادین.
خوب حالا به هر روشی اونها انتخاب میکنند چه کسی قبول بشود یا نشود! ما دیگه حق توهین و افترا و زیاده خواهی نداریم.
قرار هست حداکثر 50000 هزار نفر ویزا بگیرد و به گفته خودشون از حدود 11 م نفر 125000 نفر حدودا قبول میشن( چون احتمال اینکه بعضی از قبول شده ها پیگیری نکنن هست)
حالا هر فردی که قبول شده کور بوده کچل بی سواد یا PDH داره شانسش زده و قبول شده!
حالا کسی چک میکنه و قبول نشده و دور و بری هاش هم قبول نشده دچار توهم توطئه میشه!! ای وای چرا کسی قبول نمیشه! :دی
ببینید سیستم هست میتونه از ایران ۱ دونه برنده اعلام کنه یا 50000 هزار تا! اگر سایت رسمی لاتاری رو مطالعه کرده باشید (که مشکل ما هم همین عدم مطالعه هست در 90 درصد موارد) از کلمه حداکثر استفاده شده ، نه قطعی.

من به خدا دوست دارم هر عزیزی که ارزویی داره براورده بشه .
شادکامی ارزو مندم Smile
رضا
با سلام خدمت مدیر محترم با ارادتی که نسبت به شما دارم وبرای شما احترام زیادی قایلم باید عرض کنم بااین قسمت از فرمایش شما موافق نیستم که نوشته ایدSadببینید سیستم هست میتونه از ایران ۱دونه برنده اعلام کنه یا۵۰۰۰۰تا)واما دلیل مخالفت بنده:
همانطور که میدانید سهمیه ایران برای گرفتن ویزا ازطریق لاتاری حداکثر ۳۵۰۰نفر است یعنی ۷درصد از ۵۰هزار نفر.که سال های گذشته کمی کمتر ویا همین حدود ویزا صادر شده (سال ۲۰۱۴را درنظر نمیگیریم چون سال استثنایی بود ولی بااین وجود حدود ۲۴۰۰ویزا صادر شد وچون تعدادویزاهای صادر شده درآسیا به حد نصاب رسیدبرای بقیه ایرانی هاویزا نرسید) با توجه به اینکه سال گذشته حدود ۵۰۰۰کیس از ایران برنده داشتیم وسال قبلش ۶۰۰۰کیس .پس نتیجه میشود که هر سال از بین ایرانیان همین تعداد را با قرعه اعلام میکنندیعنی بین ایرانیان شرکت کننده در لاتاری قرعه کشی میشود ۵۰۰۰ویا۶۰۰۰کیس برنده اعلام میشه وهمین قاعده رو برای سایر کشورها انجام میدهند این طور نیست که گردنه رو بچرخونن و۵۰هزا رویا ۱۲۵هزار کیس برنده اعلام کنند .حالا میتواند همگی از ایران باشند ویا ازکشور دیگری این با منطق جور درنمی آیدسال ۲۰۱۴ که دیدند ویزا به تعدادی از ایرانیان نرسیده واعتراض زیادی شد سال۲۰۱۵ را هزار کیس کمتر برنده اعلام کردندتا به اکثرایرانیانی که واجد شرایط هستند ویزا برسد (مراجعه به تاپیک کلیرنس برندگان ۲۰۱۵وتحلیل های ارزشمند دوستان از جمله جنابعالی)
برای طولانی نشدن این نوشتار باید عرض کنم بنده سه نظریه دارم:
۱-سهمیه ایران امسال خیلی کم شده یعنی ۳۵۰۰ نفرنیست بنابراین تعدادقبولی ها خیلی کم اعلام شده .که به نظر من این نمیتواند درست باشد چون باید از قبل خبر رسانی میکردند
۲- تعداد ثبت نامی ها بسیار زیاد بوده بر اثر تبلیغات ماهواره ها وکافی نت ها بطوری که برخی فقط ثبت نام کرده اندبدون آنکه شرایطش رو داشته باشند والان که نتایج منتشر شده حتی نمیدانند که قبول شده اند وبه احتمال زیاد سایت مهاجر سرا را هم نمی شناسند چه برسد که عضو باشند.بنابراین احتمال اینکه بعدا تعدادی دیگه ای بعدا به مصاحبه دعوت بشن هست
۳-شاید هم مانند سال ۲۰۱۲ مشکلی در سیستم قرعه کشی اتفاق افتاده که یکی دو هفته اینده معلوم میشود مانند ۲۰۱۲ که بعد از گذشت چند روز دوباره قرعه کشی شد.
در خاتمه ارادت قلبی ام رو صادقانه تقدیمت میکنم واز اینکه جسارت کردم ونقدی برنوشتار شما نوشتم پوزش میطلبم(کاربر قبلی با نامfarrokh1675) همیشه شاد باشید
تشکر کنندگان: saeed_gh ، HERMES7 ، jayjay ، shahryar_eng ، khorsandi
تبریک به دوستان برنده(با مقدار قابل توجهی حسودی! )ایشالا که سرنوشت بهترینها رو توی آمریکا براتون رقم بزنه.
بچه ها من الان مجددا واسه خودم و همسرم رو چک کردم و با همون جمله کذایی مشمیزکننده روبرو شدم. احتمالش هست که تغییر کنه؟ میدونم جوالم منفیه ولی لطفا بهم روحیه بدین
تشکر کنندگان: elnaz.sh ، saeed_gh ، hameddjj ، shahryar_eng
(2015-05-08 ساعت 03:09)syrene1685 نوشته:  تبریک به دوستان برنده(با مقدار قابل توجهی حسودی! )ایشالا که سرنوشت بهترینها رو توی آمریکا براتون رقم بزنه.
بچه ها من الان مجددا واسه خودم و همسرم رو چک کردم و با همون جمله کذایی مشمیزکننده روبرو شدم. احتمالش هست که تغییر کنه؟ میدونم جوالم منفیه ولی لطفا بهم روحیه بدین

خیر. متأسفانه.
اگر تغییری باشه از طریق ایمیل برای همه شرکت کننده ها اطلاع رسانی عمومی میشه که بعید میدونم چون خودشون مکرراً گفتند سیستم اشکال فنی نداشته.
دیگه چک نکنید. فقط تو تقویم تاریخ 10 مهر 94 رو علامت بزنید تا برای سال آینده شرکت کنید.
تشکر کنندگان: syrene1685 ، roadhog ، saeed_gh ، hameddjj ، shahryar_eng ، javadgorgani
فقط یک نکته: روالی که امسال دیدید احتمالاً ادامه خواهد داشت چون دسترسی عمومی به اینترنت در ایران هر روز در حال افزایش هست. شما میتونید حساب کنید اگر در سراسر ایران از 75 میلیون نفر فقط 4.5 میلیون ثبت نام کنند و سهمیه حداکثر 4000 نفر باشد شانس قبولی هر فرد 0.08 میشود به عبارت دیگر هر فردی که ثبت نام میکند به احتمال 99.92 درصد رد خواهد شد. این هم از طریق علمی... حالا بعضی از دوستان میخواهند مشاعره کنند یا دست به دعا بردارند مسئله جداگانه ای هست.
تشکر کنندگان: ammar ، syrene1685 ، blue honey ، Shahram914 ، tabim4 ، roadhog ، saeed_gh ، jayjay ، shahryar_eng ، aaraam ، victor2016 ، copol
لاتاری هم واسه ما شانس نیورد. بهتره منم با همسرم به یوگاندا برم شاید فاصله آفریقا به آمریکا نزدیکتر باشه از اینجایی که ما هستیم
تشکر کنندگان: hameddjj ، shahryar_eng
لاتاری هم واسه ما شانس نیورد. بهتره منم با همسرم به یوگاندا برم شاید فاصله آفریقا به آمریکا نزدیکتر باشه از اینجایی که ما هستیم
لاتاری هم واسه ما شانس نیورد. بهتره منم با همسرم به یوگاندا برم شاید فاصله آفریقا به آمریکا نزدیکتر باشه از اینجایی که ما هستیمSad
لاتاری هم واسه ما شانس نیورد. بهتره منم با همسرم به یوگاندا برم شاید فاصله آفریقا به آمریکا نزدیکتر باشه از اینجایی که ما هستیمSad
خواهر خانمم قبول شد . هورااا
شماره کیس : 2012AS00036000
کسی پیدا میشه ما رو هم ببره با خودش؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: avast ، shahryar_eng

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان