کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
دوست منم که با همدیگه ریجیستر کردیم قبول نشده، قضیه مشکوکه دوستان ، البته خیلی ها هم هستند تو ایران خودمون که ثبت نام کردن ولی عضو اینجا نیستن دلیل نمیشه که چون اینجا کسی قبول نشده پس هیشکی قبول نشده، بهرحال بنظرم بازم امید داشته باشین شاید فرجی حاصل شد
تشکر کنندگان: elnaz.sh ، tabim4 ، shahryar_eng
دوستان من و ٢ تا از افراد خانوادمم قبول نشديم
من دلم رو به اين لاتاري خوش نكرده بودمو سپرده بودم به خدا الانم كه نشد راضي ام به حكم پروردگار.
ولي تفاوت من با خيلي از شما اين بود كه بنده ٢ ماه ٣ ماه پيش وقت سفارت براي دريافت ويزاي نامزدي داشتم و نرفتم يعني كنسلش كردم و ٢ ماه پيشم ايميل زدم و پرونده ام رو كنسل كردم ، راستش خيلي دوست داشتم برنده شم و از شرمندگي خانوادم در بيام ولي نشد ، چون قسمتم نبود و من به قسمت اعتقاد دارم ، خدا هنوز صلاح ندونسته مهر مهاجرت رو به پيشونيم بزنه حتي با اينكه تا دريافتش يه نيم قدم فاصله داشتم
تشکر کنندگان: elnaz.sh ، shahryar_eng
از بس دوستان اومدن گفتن قبول نشدن من جرات نمیکنم برم نتیجه رو ببینم..
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، jilibiliyaee
اقا دلیل نمیشه چیه؟ هیچ سایتی برنده نداشته !!!!
یه نفر برنده بود که اونم دیگه فرمشو نمیبینه
همه هم دارن میگن اقوامشون برنده نداشته
طرف کافی نت داره 150 نفر چک کرده یکی نبوده
خود من 40 نفرو میشناختم با همشون ارتباط گرفتم حتی 1 نفرم نبوده بیشترشونم اطلاعات غلط بهشون نشون داده
این کاملا طبیعیه؟
2013 نشد
2014 نشد
2015 نشد
2016 ...........
تشکر کنندگان: roadhog ، tabim4 ، shahryar_eng
برید بخوابید .احتمالا دیتا بیس ایرانیها رو یادشون رفته بزارن .فردا پا میشیم میبینیم یک ایمیل اومده دوباره سایت را چک کنید.
کیس نامبر:2015AS78xx>ارسال فرم اول: 29 MAY>تعداد افراد منظور در کیس:3 نفر>سفارت:انکارا ------- بازمانده لاتاری 2015

تشکر کنندگان: tabim4 ، shahryar_eng
به نظر من هم امسال ایرانی ها رو بازی دادن
تشکر کنندگان: shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 01:31)SamueL.p نوشته:  از بس دوستان اومدن گفتن قبول نشدن من جرات نمیکنم برم نتیجه رو ببینم..

چه دلی داری شما برو چک کن دیگه میخوای از HAS NOT BEEN SELECTED ت قاب بگیریCoolBig Grin
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

تشکر کنندگان: SamueL.p ، elnaz.sh ، sonnnna ، tabim4 ، shahryar_eng
باز هم نشد
اما واقعا عجیبه که حتی یک نفر هم در این فروم با این همه جمعیت برنده نشده ... توجه داشته باشید که هر عضو اینجا خودش حداقل 2 نفر به بالا رو از فامیل و دوست و... رو چک کرده

سر کاریم ظاهرا با این گرین کارت
(2015-05-06 ساعت 01:06)Richard نوشته:  حداقل اين متن كوفتي HAS NOT BEEN SELECTED رو يكم تغييرش نميدن تا انقدر ادم ناراحت نشهSad

مثلا بگن عزیز دلم قربونت برم تو خیلی خوبی ولی بمونه سال دیگه بیای باشه بوس بده برو بخواب
تشکر کنندگان: asher ، Paradox ، MEHR52 ، idn ، tabim4 ، shahryar_eng
تا صبح هم ما کامنت بزاریم و بخونیم فایده نداره
من که نظرم اینه یا یه بلایی سر سهمیه ایران آوردن یا کلا دیتا بیس سرور یه لیست خالی از اطلاعات هست
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
تشکر کنندگان: MEHR52 ، roadhog ، tabim4 ، shahryar_eng
شوبیز که میگفت اطلاعاتش خونده نمیشه ، الان میگه درست شد
دوستانی که میگفتن کاش واسه هر ثبت نام صد دلار بگیرن خوب بود الان صد دلار ها رو به جیب می زدن و اسم هیچکی رو در نمی اوردن ؟
تشکر کنندگان: tabim4 ، shahryar_eng
شرایط مشابهی هم در فیسبوک دیدم
[عکس: fd0519d1320d.jpg]
(2015-05-06 ساعت 01:33)2014families lottery winners نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 01:31)SamueL.p نوشته:  از بس دوستان اومدن گفتن قبول نشدن من جرات نمیکنم برم نتیجه رو ببینم..

چه دلی داری شما برو چک کن دیگه میخوای از HAS NOT BEEN SELECTED ت قاب بگیریCoolBig Grin

نمیتونم.. گذاشتم واسه فردا Big Grin
تشکر کنندگان: elnaz.sh ، tabim4 ، shahryar_eng
چراهمش میگید اشتباه شده...

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان