کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
سلام از منبع بسیار موثقی شنیدم که ایرانیها نیاز نیست سایت رو چک کنن ،بی‌ سرو صدا هر کی‌ قبول شده خودمون میاییم از در خونش سوارش می‌کنیم و می‌بریمش لاس وگاس Big Grin
[font=Tahoma]خدایا آسمونت چه مزه ایه؟ما که همش زمین خوردیم ![/font]
تشکر کنندگان: گلنسا ، hmf_4919 ، amin_j ، elnaz.sh ، tabim4 ، hamedrouhi ، بازگشت ، shahryar_eng
من که قبول نشدم اما برای تمام دوستانی که برنده شدن ارزوی موفقیت دارم .
تشکر کنندگان: piroouz ، shahryar_eng
دوستان عزیز به نظر من هم باید فردا یا روزهای دیگه چک کنیم.چاره ی دیگری فعلا نیست وامیدوارباشیم که اختلال سایت باشه
تشکر کنندگان: shahryar_eng
بالاخره 1 مورد قبولی پیدا کردم . آشنایی از آلمان که اونم از سهمیه المان استفاده کرده مقیم اونجا بوده.
2013 نشد
2014 نشد
2015 نشد
2016 ...........
تشکر کنندگان: گلنسا ، nima_no ، minanew ، اشکان 3D ، lighter ، tabim4 ، shahryar_eng
چرا هیچکی قبول نشده ؟!!!!!!!!!!!!ما هم نشدیم Sad
Like the sun we will live to rise
Like the sun we will live and die
And then ignite again
سلام این سابت چشه آخه رو HAS NOT BEEN SELECTED گیر کرده من با دو تا از دوستام هممون هم درنیومدیم ،
واقعا حالم گرفته شد باز باید تو این خراب شده بمونم
خدا اون پیالتو به سمت ما ایرانیا بزار ، کانال های مارو هم ببین بلکه دلت یوخت به حالمون ،
خدا واقعا ؟
تشکر کنندگان: moxtar88 ، shahryar_eng
یکی بیاد جلوی منو بگیره از ناراحتی هر چی پسته و بادام و آجیل و شیرینی هست گذاشتم جلوی خودم و هی می خورممممممممممممممم
و حرص می خورم و پیغامهاتونو میخونمSad
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

تشکر کنندگان: minanew ، گلنسا ، اشکان 3D ، abas_kashan ، lighter ، tabim4 ، shahryar_eng
http://forums.immigration.com/threads/dv...28/page-21

دوستان این اعلام نتایج مشکل داشته منتظر فردا شب باشید که میشه فردا ظهر واشنگتون
تشکر کنندگان: idn ، tabim4 ، shahryar_eng
با سلام به همه
من و بقیه دوستانمون هم نشدیم
حدود 9-10 نفر
امید وارم اشتباهی شده باشه هرچند 1% احتمالش هست نه بیشتر
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
من که تا الان هیچ برنده ای از ایران ندیدم داخل فروم انگلیسی زبان هم رفتم کسی هنوز اعلام نکرده بود که قبول شده انجا هم معتقدند مشکلی پیش امده
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
lets see how many people can even understand what I wrote here.
don't get me wrong , I'm not picking on you guys but as long as you guys are excited to move to US, you are not ready .
all I want to say is ; don't bother yourself by complaining about people who are from small city and want to take their chance and apply for this big event.
lets learn to respect every other people doesn't matter what they came from and what they dream about
wish you all the best
از امروز ۲۶ آگوست ۲۰۱۷، در خدمت شما دوستان مهاجرسرا نخواهم بود .

امیدوارم سر بلند و موفق باشید
تشکر کنندگان: گلنسا ، minanew ، jayjay ، amin_j ، elnaz.sh ، moxtar88 ، tabim4 ، بازگشت ، shahryar_eng ، khorsandi
(2015-05-06 ساعت 02:05)majidhiro نوشته:  http://forums.immigration.com/threads/dv...28/page-21

دوستان این اعلام نتایج مشکل داشته منتظر فردا شب باشید که میشه فردا ظهر واشنگتون
به یه فروم نمیشه استناد کرد
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
تشکر کنندگان: tabim4 ، shahryar_eng
به هر حال در فروم immigration .com هم تا حالا هیچ برنده ای اعلام حضور نکرده امیدوارم اشتباه شده باشد
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: lighter ، tabim4 ، shahryar_eng ، nazanin fatemi
يعني هيچكس از مهاجرسرا برنده نشده !!!؟ داريم مگه ؟

تشکر کنندگان: online27H ، shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 01:41)amir_T_2008 نوشته:  سلام
رفقا امسال که گذشت اما خدایی بیاید همگی روی این داستان تمرکز کنیم که چرا باید برای تک تک افرادی که میشناسیم این ثبت نام انجام بدیم ؟؟؟واقعا چند لحظه فکر کنید آیا فقط به دلیل هیجان اسم آمریکا و مجانی بودن باید اسم تمامی افرادی که در ایران 60% و یا کمتر و بیشتر زندگیشونو گذروندن و واقعا حتی در صورت قبولی نمیتونن این مهاجرت انجام بدن کار درستیه ؟؟؟آیا بخاطر مبالغ 20000 تومان تمامی کافی نت ها بیان چنان تبلیغی انجام بدن که هر کسی که حتی از کمترین اطلاعات در خصوص لاتاری داره بیاد این ثبت نام انجام بده ؟؟واقعا چرا این حجم تبلیغات در زمان ثبت نام صورت میگیره ؟؟؟مگر میشه کسی که رویای آمریکا و پیش نیاز های این موضوع داشته باشه و از ثبت نام غافل بمونه ؟خواهشن بیاید یکم به همدیگه کمک کنیم و به خاطر مجانی بودن 40 نفر از اقوام و آشنایان ثبت نام نکنیم ، بذاریم یک چیز در این مملکت روی اصول پیش بره و حق به حق دار برسه.ببخشید دلم پر بود.

موفق باشید

با صحبتهای شما کاملا موافقم ، من خودم به شخصه تو فامیل و دوستان خیلی ها بودن که میتونستم براشون ثبت نام کنم ولی این کارو نکردم حتی بهشون اطلاع هم ندادم و بدتر از اون چرا ما باید به زور و اصرار ، کسی دیگه رو ثبت نام کنیم خیلی مطالب درباره این قضیه خوندم که طرف هیچ علاقه ای به نام نویسی نداره ولی با التماس ازش میخوایم که اجازه بده ثبت نامش کنیم .
تشکر کنندگان: abshar_wf ، lighter ، kamymajaz ، asher ، amir_T_2008 ، sunnyday ، tabim4 ، siyavash-2 ، shahryar_eng ، khorsandi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان