2015-05-06 ساعت 11:37
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعهكشی ۲۰۱۶
|
بابا من که جرات نکردم هنوز نگاه کنم..
خخخخخ گمونم دیتا بیسشون خالیه.. واسه ایران پر نشده هنوز... اینایی هم که تو فیس بوک نوشتن برنده شدم همشون دروغ گفتن ... ما هر سال قبولی چندین نفرو میشنویم اما امسال دریغ از یک قبولی .... مگه میشه ؟؟؟ رفیق من کافی نت داره میگه هیچکی قبول نشد.. یا ایران و بخاطر مذاکرات و این مسغره بازیا حذف کردن ی هنوز دیتابیس ایران رو تکمیل نکردن.... تشکر کنندگان: بازگشت ، pooria_sn1
2015-05-06 ساعت 11:38
(2015-05-06 ساعت 11:37)hosein gold نوشته: http://travel.state.gov/content/visas/en...rants.html نگاه کنید این سایتو تشکر کنندگان: pooria_sn1
2015-05-06 ساعت 11:41
(2015-05-06 ساعت 11:36)Aghaman نوشته: سلام درسته دوست عزیز.ولی سوال اینجاست چرا هیچکس از اونایی که ما میشناسیم قبول نشدن؟ حتی یک نفر؟ اقلیت هم باشه باز یکی دو نفر باید اینجا پیام میدادن.مهاجر سرا همین الان چند صد تا کاربر داره که هر سال دارن ثبت نام میکنن و خیلی پیگیر هستن. از اونا هم یه نفر نبوده ! تشکر کنندگان: tabim4 ، pooria_sn1
اقا میگم اصلا بیاین هرکی برنده شد بگیریم بزنیمش دلمون خنک شه ( شوخی )
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED 2017 HAS NOT BEEN SELECTED 2018 کی مرده کی زنده ؟ دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکل
پارسال هم این اتفاق افتاده بود که روزای اول قبول نشدن و بعد یکی دو روز تو سایت جواب قبولی داده بودن..
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن ، tabim4 ، fairy ، roadhog
عزیزان 2016 و دیگر دوستانی که در این تاپیک اعلام قبولیها پست گذاشتید، متأسفانه انسان از یکسری نظرات که در این پستها گداشته شده دلش به درد می آید. فردی آمده پست گذاشته تمامی کسانی که سن بالاتر از پنجاه دارند با چرتکه خودش از رده خارج کرده. ملاک علمی گذاشته و کلی قانون و حد و حدود تعیین کرده. دوست عزیز لاتاری ویزای گوناگونی جمعیتی و نژادی آمریکاست و ربطی به سطح سواد هم ندارد (اگرچه سواد ضربدر ادعا مقدار ثابتی میشود و هرچه درخت بارش بیشتر باشد افتاده تر میشود) و سطح تحصیلاتش هم دیپلم یا سابقه سه سال کاره. بعد شما رده سنی بالای پنجاه که همه بزرگان ما هستند را از رده زندگی خارج کرده اید. من سوالم اینه که پروفسور شما میخواهید چه گلی به سر آمریکا بزنید؟
یکسری از دوستان هم میگویند چرا فلانی بیخودی شرکت کرده یا نباید بکند. عزیزان از این طرز فکر بیایید بیرون. شما میخواهید به سرزمین احترام به حقوق همه افراد میخواهید پا بگذارید. هر فردی حق دارد تا وقتیکه به حقوق دیگران ضرر نزند از حقوقش استفاده کند. هیچ فردی نمیتواند به کسی بگوید که شما در لاتاری شرکت بکن یا نکن. اصلا صلاحیت این مسئله در ما نیست که بخواهیم برای سایر انسانها چهارچوب تعیین کنیم و حد و حدود. عده دیگری هستند که سالهای قبل قبول شدند و می آیند و کاملا علیه آمریکا حرف میزنند. عزیزان اگر برای شما خوب نبوده دلیلی نیست برای بقیه نباشد. لطف کنید با تبلیغات منفی انرژی و انگیزه را از بقیه دوستان نگیرید. تازه همین شماها حاضر نیستید این موقعیت بد را از دست بدهید. در اینکه در آمریکا باید زحمت کشید شکی نیست چون کارها روی اصوله و هرکه را طاووس خواهد جور هندوستان کشد. و در ضمن شما هرمقدار که سرمایه داشته باشید وسیله لذت بردن از آن را دارید و امکانات در حد بسیار بالاست. در ضمن ممکنست شما شرایط مالیت خیلی خوب بوده و خیال کردی که آنجا هم بخور و بخوابه و پول را بگذار توی بانک و سودشو بگیر یا... خوب آمریکا اینگونه نیست. مالیات بالا، بهره پایین و.. ولی این مسائل را باید قبل از رفتن میدانستید. و باید گفت که بالای نود درصد افرادیکه میروند دیگر فکر اینکه آنجا را رها بکنند هم نمیکنند. در پستی هم دوستی گفته بود افراد خیال میکنند اینجا حوری و .. هست و به بیراهه میروند. دوست عزیز اولا در این سایت تعداد زیادی خانم است و این حرف توهین به آنها و حتی مردان است و مطمئن باشید افراد بسیار کمی برای این مسائل میخواهند به آمریکا بیایند و اصلا آزادی موردنظر اکثریت این نوع آزادیها نیست. مهم در آنجا رعایت حقوق، حق و حقوق برابر همه انسانها و احترام به انسانیت انسانها و محیط بی کینه تریست که آنجا موجود است. در انتها هم دوستان با این وضعیت که در اینهمه صفحه حتی یک نفر هم قبول نشده امکان مشکل در سرورهاشون قویه که بخاطر اورلود میباشد. تازه کسانی که وارد پروسه لاتاری میشوند بدانند لاتاری تازه اول راه هفت خان رستمه نه پایانش. انتظاری در انتظارتونه که حتی آرزو میکنید کاشکی قبول نشده بودم چون زندگیتون بطور کامل برای متوسط یکسال دچار توقف میشود. پرچانگی کردم ولی بیاییم درست فکر کنیم و به همدیگر هم احترام بگذاریم. همگی موفق باشید.
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
تشکر کنندگان: tenardie2bai ، حاجی واشنگتن ، Hadi_20 ، گلنسا ، tabim4 ، jalaye vatan ، pooria_sn1 ، Peyman123 ، vashahri ، parisa.tk ، fairy ، reza.h ، behjat ، amir2640 ، ipedram ، amin_j ، MEHR52 ، roadhog ، Ali_Hunter ، Alirezawee ، masoud_k ، amirrrrrrr ، m.memari ، khorsandi
(2015-05-06 ساعت 11:10)shayesteh نوشته: سلام .ما هم از بازمانده های لاتاری 2014 هستیم که خاطره بس تلخی رو پشت سر گذاشتیم.و البته ما هم چک کردیم خودمون با دو شانس و خواهرم و شوهر خواهرم هیچ کدوم قبولی نداشتیم...ماهم مثل شما با کیس نامبر 4799 تشکر کنندگان: asher ، tabim4 ، pooria_sn1 ، 2014families lottery winners ، exxedus
سلام به دوستان
ما هم با دو شانس برنده نشديم[emoji30] تشکر کنندگان: pooria_sn1
2015-05-06 ساعت 11:42
نه من ن خانومم ن خواهرم هیچکدوم قبول نشدیم
تشکر کنندگان: pooria_sn1
2015-05-06 ساعت 11:42
من نمیدونم واقعا ما 10 نفر تو خانواده ثبت نام کردیم هیش کی قبول نشده
امسال چرا اینجوریه ؟!!
هرچی خدا بخواد
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، sadafsetareh
2015-05-06 ساعت 11:43
(2015-05-06 ساعت 11:36)Aghaman نوشته: سلام یعنی کافی نتی ها هیچکدوم نباید قبولی بدن ؟ بچه های سایت اینجا ؟ بچه های سایت applyabroad/ ? نمیشه که .... تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، Mina1Mina ، asher
2015-05-06 ساعت 11:43
2015-05-06 ساعت 11:45
(2015-05-06 ساعت 11:38)hosein gold نوشته:(2015-05-06 ساعت 11:37)hosein gold نوشته: http://travel.state.gov/content/visas/en...rants.html جالبه ایران با این همه جمعیت اندازه نپال سهمیه داشته !!!!! پس با این آمار یعنی تموم شده تشکر کنندگان: gallow ، pooria_sn1
2015-05-06 ساعت 11:45
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان