کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
من و همسرم
دوستم و همسرش
همکارم و همسرش
هیچ کدوم برنده نشدیم!
تشکر کنندگان: pouya007 ، pooria_sn1
(2015-05-06 ساعت 10:49)faryas نوشته:  آمریکایی که هنوز نمیتونه یک لاتاری درست درمون برگزار کنه ایا ارزش رفتن داره ؟
خدا وکیلی سوال خوبی پرسیدی امریکایی که یک لاتاری نمیتونه درست حسابی برگزار کنه (با اون سایت مزخرفش )مشخص شد که واقعا سیستم اداریشون یک چیزی تو مایه هایه هنده!!!!! احتمالا امسال جریان2014 تکرار میشه .
تشکر کنندگان: pouya007 ، puryapurya ، manheb1 ، mona_ir ، pooria_sn1 ، faryas
(2015-05-06 ساعت 11:22)Ali_Hunter نوشته:  دیگه شکم به یقین تبدیل شد.
حتی از افریقا هم انتخاب نشده کسی تو fb همه دنباله برنده میگردن.
دوستان منتظر خبرای خوب باشید.

ولی تو فیسبوک سفارت مجازی امریکا ، یه افغان گفته که برنده شده
نمیدونم راست یا دروغ ...
تشکر کنندگان: pouya007 ، pooria_sn1 ، Ali_Hunter
یه خبر بد...
الان صفحه فی*س بوکی امریکا در فارسی رو چک کردم.
توی کامنتها چند نفر نوشتن که قبول شدن.البته اسکرین شات و ... هم نزاشتن که مطمئن باشیم.ولی بهرحال اینم آپدیت جدید.
شاید دروغ گفته باشن...
تشکر کنندگان: arman_ghasr68 ، pooria_sn1
(2015-05-06 ساعت 11:26)aghamilad نوشته:  اقا منم واسه 6 نفر را چک کردم هیچایوایبرنده نشده بود
این داستان کمی بو داره
عجب سالی شد.امسال سال گوسفنده ،میخوان هممونو قربونی کنن.
10101110000010101001001100101001011101110       2018 010100111010010100101101000110110001010101  
تشکر کنندگان: mona_ir ، asher ، pooria_sn1 ، moxtar88 ، aghamilad ، roadhog
(2015-05-06 ساعت 11:25)alimomen نوشته:  الان چک کنید همون
Has not been selected
هم نمیاد
درسته؟

نه خير.باز ميشه راحت و كماكان Has not been selected
تشکر کنندگان: pooria_sn1
(2015-05-06 ساعت 11:29)HR-Immi نوشته:  یه خبر بد...
الان صفحه فی*س بوکی آمریکا در فارسی رو چک کردم.
توی کامنتها چند نفر نوشتن که قبول شدن.البته اسکرین شات و ... هم نزاشتن که مطمئن باشیم.ولی بهرحال اینم آپدیت جدید.
شاید دروغ گفته باشن...
اونا همه الکی نوشتن ، بیشترشون هم پروفایل فیک دارن
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، Ali_Hunter
(2015-05-06 ساعت 11:29)HR-Immi نوشته:  یه خبر بد...
الان صفحه فی*س بوکی آمریکا در فارسی رو چک کردم.
شاید دروغ گفته باشن...

دروغ میگن از یکیشون پرسیدم گفت الکی گفتم
تشکر کنندگان: arminqt88 ، asher ، pooria_sn1
سلام
من و خانومم
همکارم با خانومش
یه همکار دیگم
هیچ کدوم قبول نشدیمCoolCool
تشکر کنندگان: pooria_sn1
دوستانی که میگند این اتفاق فقط واسه ایرانیا افتاده کمی عجله کردند تو اظهار نظر کردن... اکثر قریب به یقیقن کاربران توییتر از کشورهای مختلف و اعضای فروم های مهاجرتی خارجی که ثبت نام کردند از عدم قبولیشون میگند و متفق القولند که سیستم مشکل فنی داره .. سفارت مجازی تو توییتر جزو فالورهام هست ، بهشون دایرکت مسیج دادم هنوز که جوابی ندادند ...

نوتیفیکیشن توییترمم تنظیم کردم رو آلارم روی کلمه #dvlottery که بصورت زنده هر اتفاقی راجع به دی وی لاتاری توییت بشه برام بیاد توییتش...خبری بشه بهتون میخبرم فوری..

شما رو نمیدونم ولی با این اوصاف من امیدوارتر شدم از دیشب ...به قول حاجی واشنگتن عزیز اوس کریم امید این جمع چشم انتظار رو ناامید نکن...

[عکس: 24vig3t.png]
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند

من الان دارم نگاه میکنم تو سایتش نوشته از ایران 4992 ویزا میگیره
تشکر کنندگان:
(2015-05-06 ساعت 11:26)asher نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 10:49)faryas نوشته:  آمریکایی که هنوز نمیتونه یک لاتاری درست درمون برگزار کنه ایا ارزش رفتن داره ؟
خدا وکیلی سوال خوبی پرسیدی آمریکایی که یک لاتاری نمیتونه درست حسابی برگزار کنه (با اون سایت مزخرفش )مشخص شد که واقعا سیستم اداریشون یک چیزی تو مایه هایه هنده!!!!! احتمالا امسال جریان2014 تکرار میشه .
دوستان لطفاً خویشتن داری بخرج دهید و قضاوت زود هنگام نکنید تا ساعت 12 امشب قطعاً یک اطلاعیه ای صادر خواهد شد اگر اشتباه یا اختلالی رخ داده باشد از کجا معلوم شاید این سیستم ثبت نام و اعلام نتایج , توسط .......!!؟؟ هک و مختل شده است.
تشکر کنندگان: mona_ir ، pouya007 ، asher ، بازگشت ، pooria_sn1 ، amirrrrrrr
مطمئنا اتفاقای خاصی افتاده، حتی بولتن ویزای جدید برخلاف ماه های گذشته، هنوز کامینگ سون نشده!!!!

http://travel.state.gov/content/visas/en...letin.html

تشکر کنندگان: tabim4 ، tenardie2bai ، mona_ir ، pouya007 ، بازگشت ، vashahri ، pooria_sn1 ، fairy ، amir2640 ، faryas ، MEHR52 ، roadhog ، ariyo 2014 ، khorsandi
سلام
اگر به تاریخ ثبت نام کاربرهای برنده 2015 نگاه کنید اکثر قریب به اتفاق آنها بعد از قبولی در مهاجرسرا عضو شدن بنابراین فعلا نباید عجله کرد احتمالا قبولی ها یواش یواش خودشان را نشان میدهند
یک نفر زن و شوهر از دوستان من قبول شدند و از صبح تا حالا کلی اطلاعات از من گرفتند البته من فقط به گفته خودشان اشاره میکنم
به این آدرس هم اگر توجه کنید ظاهرا 7 کیس برنده را میشناسد
ادمین این صفحه را میشناسم و به حرف هایش کاملا ایمان دارم ، تجربه ی خوبی از ایشان دارم
https://www.facebook.com/Lottery.iranian?fref=ts
البته من هم امیدوارم اشتباهی شده باشد و بقیه دوستان منتظر هم قبول شوند ولی احتمال آن را کم میدانم
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
تشکر کنندگان: pouya007 ، pooria_sn1 ، اشکان 3D
(2015-05-06 ساعت 11:26)mansky1a نوشته:  یک کم صبر کنید . این همه صبر کردیم این هم روش . من ده ساله منتظرم حالا بشه 10 سال و چند روز اتفاقی نمی افته . من فعلا بی خیال شدم ( البته هنوز چک نکردم ) تا جمعه یا شنبه Smile

داداش چی چی رو صبر کنیم

مو ها داره سفید میشه پیر شدیم نکنه تا اخر عمر صیر کنیم بعد 80 سالمون شد

جفتک بندازیمو بگیم هورررا برنده شدیم واااا والا
تشکر کنندگان: بازگشت ، pooria_sn1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان