کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-06 ساعت 21:00)DELPHI5 نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 19:22)ostokhan نوشته:  بعضی وقتها محکوم هستی به زندگی سگی!!!!!!!!

شانس که ندارم

پول که ندارم

امیدی هم ندارم

یه مدرک تحصیلی دارم. آره 18 سال از عمرمو گرفت. چی؟؟؟؟!!!!! خودم میدونم بابا باید بزارم در کوزه آبشو بخورم. آخه میدونی چیه پارتی ندارم. میزنمش به دیوار حالشو ببرم مثل اون نونوا که مدرکشو به دیوار زده بود. منم میرم مسافرکشی با مدرک اتچ شده به برف پاک کن
فرزاد جان
زندگی توی آمریکا شاید بهترین حالت باشه ، اما توی ایران خودمون 75 میلیون دارند زندگی میکنن و خیلی ها رو میبینی که دارند زندگی میکنن و از زندگیشون راضی اند .
در مورد کیس شما ، داداشم
من سنم از شما خیلی بیشتره . توی دوران جوانی شاید مثل شما فکر میکردم که اینجا جای زندگی نیست . اما حالا دیدم رو عوض کردم . اگه بشه که میرم . اما اگه نشه همینجا رو برای خودم میسازم
ایام به کام Smile

تو همین ایرانشم اگه پول فت و فراوون داشته باشی زندگیت رله هست. ولی خب اگرم ...... هیچکی دستتو نمیگیره و گوشه نشین میشی

منم اگه یه مازراتی با یه ویلای چندهزارمتری تو نیاورون داشته باشم مسلما فکر رفتن به سرم نمیزنه
تشکر کنندگان: khatarnak ، babak_m ، gallow ، faryas
یکی بخونه ما سینه بزنیم.......
ایشلا از شنبه...
تشکر کنندگان: khatarnak ، parsa yavari ، javadgorgani ، بازگشت ، farrokh33
(2015-05-06 ساعت 21:01)usa001 نوشته:  واقعیت ایناست که قبول نشده ایم من که مطمعن شدم
هچ چیز تغییر نکرده
چه امید ها که بر باد رفت
کانادا هم جای توپیه تازه اسلحه ممنوع هست در کانادا

کانادا به جز بریتیش کلمبیا زمستونای سرد و طولانی رو باید در نظر بگیرین باید به 25 درجه زیر صفر و این جور آب و هوا عادت کنین
هرکی دلشو داره یه قدم بیاد جلو
حالا همون یه قدمو برگرد عقب چرا ؟ چون : پروسه مهاجرت به کانادا از بس طولانیه شاید به عمر ما قد نده از بس که با حوصله هستن این اسکیموها
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
تشکر کنندگان: ostokhan ، Ali_Hunter ، farrokh33
کاربران در حال بازدید این موضوع: .crysis، adambarfi، aghamilad، alisarvareharchiabi، armanghiassi، aydin-j، babak_m، bagbagoo، crysis jojo، crysis2، crysis44، crysis88، DELPHI5، ebrahimi22، Ehsan171، himmlisch، javadtv، John Freeman، kamyar2، khatarnak، lilistar، madira، mahyar66، majid7، majidgbox، mamalino10، martin2016، masumeh22، meh2ran، mj_kh، mohsen7337، msheng، Paradox، pari pariaaa، pouriya2000، pouya007، ramy1000، reza1312، rsp7675، runioe، sadegh0007، satanicboy1، sed shafa، sherwean001، Un4given، usamohajer، امی، رضا٨٦، 5 کاربر مخفی، 27 مهمان
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب Smile / مقصد : فعلا اوکلاهاما
تشکر کنندگان:
(2015-05-06 ساعت 21:06)babak_m نوشته:  یکی بخونه ما سینه بزنیم.......
اوباما نبودی ببینی.........Big Grin
تشکر کنندگان: babak_m ، بازگشت ، faryas
(2015-05-06 ساعت 19:11)LORDAmiroo نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 19:10)ostokhan نوشته:  1 سال دیگر باز در جهنم........پس کی میشه از اینجا بگریزم!!!!!

نه دیگه دقت کن 2 سال دیگه در جهنم
چون اگه برای مثال سال دیگه هم در بیای باز یه سال پروسه ی ویزا گرفتن طول میکشه که تو اون زمانم همچنان تو جهنم تشریف داری Big Grin

توی امضات Big Grin چه رزومه ای داری
2001 نشد
2002 نشد
2003 نشد
2005 نشد
2006 نشد
2008 نشد
2009 نشد
2010 نشد
2012 نشد
2013 نشد
2014 نشد
2015 نشد
2016 فعلا که نشده مگه اینکه فرجی بشه
تشکر کنندگان: LORDAmiroo
بچه ها این آمریکاییها دارن یه کارایی میکنن تا فردا خبرایی میشه صبر کنین
تشکر کنندگان:
من هم با دو شانس برنده نشدم Smile
ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش***بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
از بس که دست می‌گزم و آه می‌کشم***آتش زدم چو گل به تن لخت لخت خویش
دوشم ز بلبلی چه خوش آمد که می‌سرود ***گل گوش پهن کرده ز شاخ درخت خویش
تشکر کنندگان: faryas
دوستان یک لیست 15-10 نفره از آشنایان ما هم نپذیرفته شدن.
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
تشکر کنندگان: feidom30
(2015-05-06 ساعت 21:01)usatravel نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 20:59)John Freeman نوشته:  اگر یکبار عبارتsession timed out رو مشاهده کردین احتیاط واجب نباید بهش اعتنایی کنید
اگر 2 بار عبارتsession timed out رو مشاهده کردین یحتمل قبول گردیده اید
اگر برای اطمینان 3 بار عبارت session timed out رو روئیت کردید مستحب است که یکبار دیگر هم تلاش کنید
اگر 4 بار عبارتsession timed out رو روئیت کردید قطعا با شکم سیر نتایج را کنترل میکنید
و اگر 5 بار عبارتsession timed out رو روئیت کردید من دیگر حرفی برای گفتن ندارم.... انشاء الله خوب میشوید

من بیشتر از 20 بار با کامپیوتر و موبایل دیدم. خوب میشم ؟Big Grin

برای شما نسخه جادویی برای بهبود دارم .ولی خوب این جا تاپیک عمومی میباشد. لطفا در پیغام گیر این بنده خدا یک PM در خفا بگذارید.من 1 شعاری دارم همیشه زمزمه میکنم اونم اینه :

دوا از ماس ؛ شفا دیگه از اوناس

پی نوشت: دلتون شاد باد.تشکر از مدیریت محترم. ولی فکر میکنم دوستان دیگه باید یاواش یاواش بریم تا سال دیگه.
تشکر کنندگان: elnaz.sh ، usatravel ، shahryar_eng ، Sky of NY
(2015-05-06 ساعت 21:13)Purple نوشته:  بچه ها این آمریکاییها دارن یه کارایی میکنن تا فردا خبرایی میشه صبر کنین

عجبا ای عجبا !! Winkاون وقت کی به شما گفت ؟Big Grin
تشکر کنندگان: shahryar_eng
یا حسین اوباما

یا حسین اوباما

ماشلاه سینه بزن

یا حسین اوباما

کردی مارا ناراحت

حالا که خودت می دونی مارا کن راحت

یا حسین اوباما

با حسین اوباما

فضل تو شد لاتاری

از همه بی بندو باری

یا حسین اوباما

یا حسین اوباما

خاک پاتیم اوباما
نوکرتیم اوباما

امشب به ما خالی بده

نمره ی قبولی رو بده

یا حسین اوباما

....

اینم روضه ی ما در شب اعصاب خورد کن
تشکر کنندگان: Purple ، babak_m ، shahryar_eng ، Sky of NY ، Ali_Hunter ، faryas
دریغ از یه نفر برنده؟
از مدیران محترم سایت خواهش می کنیم ما رو از این سردرگمی نجات بدند
آیا تا به حال این مورد سابقه داشته یا برای اولین باره که حتی یه برنده هم نداریم ( چه از مهاجرسرا چه از دوستان و آشنایان و .... )
مدیران محترم اگر خبر موثق از منابع قابل اعتماد دارند لطفا از ما دریغ نفرمایند
با سپاس
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
تشکر کنندگان: elnaz.sh ، khatarnak ، shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 20:01)ramy1000 نوشته:  تو رو جدتون دنبال برنده لاتاری نگردید والا همه دپرس میشیم ،بزارید چندساعتی دورهم باشیم تازه اگر هم کسی
پیدا شد گفت قبول شدم کی حرفشو باورمیکنه

اسکرین شات بگیره همه ببینند
تشکر کنندگان:
سال گذشته همون لحظه اول که نتایج اومد کلی برنده داشتیم ولی امسال نه اینجا بلکه هیچ جا کسی ندیده و نشنیده کسی برنده شده باشه به نظر شما منطقیه؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: usatravel

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان