کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
[
(2015-05-06 ساعت 20:20)امی نوشته:  این که یکی دو نفر از دوستان گفتن باید حداقل تا 10 روز دیگه نتایج رو چند باره چک کرد ممکنه برنده شده باشیم درسته یا شوخی بود؟! چون من همه صفحات رو نخوندم اگه جدیه بگید تا توی وبلاگم اعلام کنم تا دوستان منم بدونن، کسی چه می دونه شاید جون یکی دو نفر رو نجات دادیم D:

روالش همینه کلا
معمولا تا ده روز ممکنه طول بکشه برا همین توصیه میکنن چک کنید
[/quote]

مرسی که جواب دادید پس می شه هنوز امیدهایی داشت؟ من با ارجاع به این بخش این قضیه رو توی وبلاگم اعلام می کنم.
وبلاگ جدیدم:
من و همسرم در اروپا
http://weineurope.blogsky.com

تشکر کنندگان:
(2015-05-06 ساعت 20:04)majidhiro نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 20:01)ramy1000 نوشته:  تو رو جدتون دنبال برنده لاتاری نگردید والا همه دپرس میشیم ،بزارید چندساعتی دورهم باشیم تازه اگر هم کسی
پیدا شد گفت قبول شدم کی حرفشو باورمیکنه

اسکرین شات بگیره همه ببینند

تاکنون که کسی نیومده اعلام قبولی کنه ،واین قضیه مقداری جای تامل دارد ،فکر کنم
مدتی دیگه باید صبرکرد،
تشکر کنندگان:
(2015-05-06 ساعت 20:24)ebrahimi22 نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 20:20)امی نوشته:  این که یکی دو نفر از دوستان گفتن باید حداقل تا 10 روز دیگه نتایج رو چند باره چک کرد ممکنه برنده شده باشیم درسته یا شوخی بود؟! چون من همه صفحات رو نخوندم اگه جدیه بگید تا توی وبلاگم اعلام کنم تا دوستان منم بدونن، کسی چه می دونه شاید جون یکی دو نفر رو نجات دادیم D:

این جواب KCC بود در پاسخ به تلفن من و سوال در مورد نتایج DV2016

ممنون دوست عزیز اینکه خودتون تلفنی شنیدید پس خبر موثقه.
وبلاگ جدیدم:
من و همسرم در اروپا

تشکر کنندگان:
فکر کنم کل بچه های مهاجر سرا امسال طلسم کردن مگه میشه این همه شرکت کننده وتا الان هم کسی برنده نشده باشه .
تشکر کنندگان: pooria_sn1
(2015-05-06 ساعت 20:25)امی نوشته:  [

روالش همینه کلا
معمولا تا ده روز ممکنه طول بکشه برا همین توصیه میکنن چک کنید

مرسی که جواب دادید پس می شه هنوز امیدهایی داشت؟ من با ارجاع به این بخش این قضیه رو توی وبلاگم اعلام می کنم.
[/quote]

100% ادمی با امید زندس
ولی از پارسالم خیلیها هفته ی دوم قبولیشون اپدیت شد
یه مسئله طبیعیه
تشکر کنندگان: امی ، pooria_sn1
(2015-05-06 ساعت 20:27)امی نوشته:  

ممنون دوست عزیز اینکه خودتون تلفنی شنیدید پس خبر موثقه.

بله واقعا به نظرم مضحک بود که بعد از این همه شک و تردید هیچکس با خود KCC صحبت نکرده بود که تکلیف رو بدونه!
تشکر کنندگان: امی ، Maryam_ ، pooria_sn1

دوست عزیز می شه بگید KCC مخفف چیه؟ من سال اولی بود که توی لاتاری شرکت می کردم زیاد به این اصطلاحات وارد نیستم.
وبلاگ جدیدم:
من و همسرم در اروپا

تشکر کنندگان:
(2015-05-06 ساعت 20:31)امی نوشته:  

دوست عزیز می شه بگید KCC مخفف چیه؟ من سال اولی بود که توی لاتاری شرکت می کردم زیاد به این اصطلاحات وارد نیستم.

Kentucky Consular Center
تشکر کنندگان: امی ، پدی ، pooria_sn1 ، mrlzdh
دوستان و عزیزان
چند ماهی با حضور در کنار شما لحظات خوش و هدف مشخصی داشتم
ثانیه ثانیه اش را غنمیت میدانستم حتی مهمترین کارهایم در اولویت بعد از شما بود.
دیروز بعد از اعلام نتایج خیالات چند ماهه کنار رفت امروز و در این ساعت با خود عهد میکنم از باقیمانده عمرم بهتر بهره ببرم
اما به روش های مطمئن تر فکر خواهم کرد و گوشه چشمی به لاتاری
برایتان بهترین ها را آرزو دارم از مدیران محترم تشکر میکنم
امید به خدا را فراموش نکنید محتاج دعایتان هستم

باز هم دوستتون دارمShy]
تشکر کنندگان: ostokhan ، pooria_sn1 ، مسافر تنها ، vashahri ، HERMES7 ، lighter ، javadgorgani ، HR-Immi ، taherifar
امسال سالِ هفتم بود که شرکت کردم باز هم قبول نشدم...
تعداد شرکت کننده از ایران هر سال داره فوق العاده زیاد میشه... خیلی از اینها هم الکی ثبت نام میکنند... طرف برنده هم میشه ولی موقعیت مهاجرت رو نداره!
امسال بهترین موقعیت داشتم واسه مهاجرت واسه قبول شدن...
امیدوارم اوضاع بهتر بشه...
Sad
تشکر کنندگان: gallow ، maria200 ، ostokhan ، pooria_sn1 ، pari pariaaa
معلوم نیست چه خبره خلاصه ورژن صفحه تا حالا ۳ بار عوض شده واسه من اول ۱۱ بود بعد ۱۲ شد الان ۵ جالبه
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: ۲نفر | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ...
(2015-05-06 ساعت 20:37)امید به خدا نوشته:  دوستان و عزیزان
چند ماهی با حضور در کنار شما لحظات خوش و هدف مشخصی داشتم
ثانیه ثانیه اش را غنمیت میدانستم حتی مهمترین کارهایم در اولویت بعد از شما بود.
دیروز بعد از اعلام نتایج خیالات چند ماهه کنار رفت امروز و در این ساعت با خود عهد میکنم از باقیمانده عمرم بهتر بهره ببرم
اما به روش های مطمئن تر فکر خواهم کرد و گوشه چشمی به لاتاری
برایتان بهترین ها را آرزو دارم از مدیران محترم تشکر میکنم
امید به خدا را فراموش نکنید محتاج دعایتان هستم

باز هم دوستتون دارمShy]

بخوایم دقیق تر منظورشون و بگیم این بود
حیفه وقتی که اینجا تلف کردمBig GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، gallow ، Paradox ، mrlzdh
(2015-05-06 ساعت 08:49)siyavash-2 نوشته:  یک مشکل:
گرچه در زمان کوتاهی فرم کنترل قبولی شماره خانمم رو چک می کنم اما پیغام میده:Session timed out.
اینم بگم که 2013 برنده شده بود و در نهایت موفق به گرفتن ویزا نشدیم اینها ربطی بهم دارند ؟؟ کسی می دونه

تمام کسانی که جمله معروف رو دیدند مطمئنا برنده نشدند . ام session timed out ممکنه قبول شده باشه . لطفا بعدا چک کنید Smile
ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش***بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
از بس که دست می‌گزم و آه می‌کشم***آتش زدم چو گل به تن لخت لخت خویش
دوشم ز بلبلی چه خوش آمد که می‌سرود ***گل گوش پهن کرده ز شاخ درخت خویش
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، lighter ، faryas
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.

Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below.
چیکار کنم اینو نبینم خدااااااااااااااااااااااااااا
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، lighter ، بازگشت
بهترین کار اینه که تا 10 روز سایت چک کنید.

چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟
همه جا ارزانی است...
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر
انسان !!!
.::سیاتل::.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان