کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
گویند کسان بهشت با حور خوش است.
من می گویم که آب انگور خوش است.
این نقد بگیر رو دست از ان نسیه بدار.
که آواز دهل شنیدن از دور خوش است.
تشکر کنندگان: puryapurya ، moxtar88
(2015-05-06 ساعت 23:09)gallow نوشته:  U.S. Department of State: Consular Affairs Hello, everyone. We appreciate your concern but we not are experiencing any technical difficulties. Several thousand individuals have already confirmed their selection for DV-۲۰۱۶ through the Entrant Status Check (ESC) site at dvlottery.state.gov.

As with any lottery, only a very small percentage of entries were selected for further processing. For DV-۲۰۱۶, we received over 11 million entries seeking one of 50,000 diversity visas available every program year.

You must check your ESC site and see a selection notice addressed to you by name as proof of selection to process further in the DV program. If you logged into the ESC and saw a notice stating that you were not selected, you have not been selected for further processing in this year’s DV lottery.

باور کنین دیگه برین بخوابین یا کل قبولی های ایران همون هایی هستند که هیچوقت نمیفهمند بردن یا کم کم سرو کلشون پیدا میشه Big Grin

https://www.facebook.com/travelgov?fref=ts

چرا نوشتن we not are به جای we are not ؟ تا حالا این ساختار رو ندیده بودم.

پس هیچی دیگه تموم شد رفت پی کارش .
تشکر کنندگان:
(2015-05-06 ساعت 22:53)BLACK_DAY نوشته:  خبر کاملا موثق

همین الان Consular Affairs رسما پاسخ داد

ما با هیچ گونه مشکلی مواجه نیستیم

11 میلیون شرکت کننده داشتیم که 50000 هزار نفر انتخاب شدند

اگر شما پیغام مبتنی بر عدم قبولی مشاهده کردید به طور قطع امسال برنده نشده ایدU.S Departments of State: Consular Affairs[/b]
[b]
سلام دوست عزیز راجع به اینکه نوشته اید پاسخ دادندکه :50000نفر قبول شده اند که این خبر نادرستی است چون سال گذشته ۱۲۵هزار کیس برنده اعلام شد (که میانگین هر کیس را ۲نفر درنظر بگیریم میشود ۲۵۰هزار نفر) پس نمیشود به درستی این خبر اطمینان کرد .شاد باشید
تشکر کنندگان:
[/size]
(2015-05-06 ساعت 21:13)Purple نوشته:  بچه ها این آمریکاییها دارن یه کارایی میکنن تا فردا خبرایی میشه صبر کنین

آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند
(2015-05-06 ساعت 23:08)behrad.sam نوشته:  @TravelGov: @pierre_vannier No glitch! Several thousand have confirmed selection thru the site. As w/ any lottery, only small % of entries are selected.

این جوابیه که حساب توEتر رسمی travel-statedept در جواب یکی از کاربرا فرستاده! Sad

اونوقت این several thousand کجا تشریف دارن؟ تا چند ساعت پیش هیشکی نبود الان یهویی شد چندین هزار؟!!!
Praise the Lord, my soul; all my inmost being, praise his holy name
Praise the Lord, my soul, and forget not all his benefits—
who forgives all your sins, and heals all your diseases -Psalm 103
تشکر کنندگان: jayjay
دوستان سلام
من و دوستم هم قبول نشدیم
خودم از ۲۰۱۲ شرکت میکنم و نشده هنوز
تشکر کنندگان:
(2015-05-06 ساعت 23:16)farrokh33 نوشته:  

اگر شما پیغام مبتنی بر عدم قبولی مشاهده کردید به طور قطع امسال برنده نشده ایدU.S Departments of State: Consular Affairs[/b]
سلام دوست عزیز راجع به اینکه نوشته اید پاسخ دادندکه :50000نفر قبول شده اند که این خبر نادرستی است چون سال گذشته ۱۲۵هزار کیس برنده اعلام شد (که میانگین هر کیس را ۲نفر درنظر بگیریم میشود ۲۵۰هزار نفر) پس نمیشود به درستی این خبر اطمینان کرد .شاد باشید

پس شما همچنان امیدوار باش
اگه لازمه بگیم پرزیدنت شخصا بیاد پشت تریبون اعلام کنه
و اسامی تک تک برندگان رو هم بخونه
[b]
تشکر کنندگان: gallow ، milade
(2015-05-06 ساعت 23:20)BLACK_DAY نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 23:16)farrokh33 نوشته:  

پس شما همچنان امیدوار باش
اگه لازمه بگیم پرزیدنت شخصا بیاد پشت تریبون اعلام کنه
و اسامی تک تک برندگان رو هم بخونه
[b]
عزيز حالا ناراحت نكن خودتوCool ولي به هر حال منم ديگه اميدي ندارم به نظرم الان ديگه اميدواري مساوي با از كارا افتادن بيهوده وقت تلف كردن و خودمونو كول زدن
بايد برم از اينجا
چاره نمونده جز كوچ...
تشکر کنندگان:
(2015-05-06 ساعت 23:16)gallow نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 23:09)BLACK_DAY نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 23:06)Peyman123 نوشته:  

ببخشید
۱ تعداد ویزا 55000 تا هست

۲ طبق نامه قبولی من در سال گذشته 125000 نفر قبول شده بودند که به 55000 نفر ویزا میدن
این مطلب با خبر شما منافات داره

دوست عزیز من سخنگوی کنسولگری ایلات متحده نیستم که
چیزی که خودشون گفتن رو من دقیقا منعکس کردم بدون قطره ای تغییر
[b]

داداش خودت برو چک کن تو کانت ها ببین جواب چیه
https://www.facebook.com/travelgov?fref=ts

من که بیخیال شدم حالا هی خودتون رو اذیت کنید منم اول فکر میکردم اشتباه شده ولی اینو دیدم خیالم راحت شد بیخیال دیگه
دوست عزیز مشکل همه عزیزان اینجا اینه که هیچکس صبر و تحمل براش نمونده مگر خطای رخ داده در dv2012 بعد از دو هفته گندش در نیومد؟زود نتیجه نگیر به این زودی kcc تقصیر را به گردن نمی گیره چون گند کاریه و صحبت آبرو اعتبار یک عده است که زیر سوال خواهند رفت بنابراین طبیعیه که فعلا سکوت کنند و هر شخص مسئولی خودش را از مهلکه دور کنه و پاسخگو نباشه.
تشکر کنندگان: farrokh33 ، crysis jojo ، crysis44 ، crysis88 ، .crysis ، BLACK_DAY ، adamak ، abshar_wf ، jayjay ، Ali_Hunter
همچنان ممکنه اسامی برندگان طی هفته های بعد اپدیت شه
ولی تیر خلاص در مورد اشتباه در نتایج زده شده
کش دادن موضوع بی فایدست
تشکر کنندگان:
این داستان ادامه دارد

من رفتم بخوابم

شب بخیر
تشکر کنندگان: babak_m ، azadeh.mohamad
عزیزان GAME OVER بریم لالا
ناظم جان ساعتو درست نکردیا باشه
تشکر کنندگان: faryas ، babak_m ، milade ، puryapurya ، gallow
فقط یک روز گذشته باید دید در روز های آینده چه اتفاقی میوفته پس عجله نکنید و کامپیوترو خاموش کنید برید استراحت کنید.
شب همگی خوش.خدانگهدار.
10101110000010101001001100101001011101110       2018 010100111010010100101101000110110001010101  
تشکر کنندگان: babak_m ، BLACK_DAY ، azadeh.mohamad
(2015-05-06 ساعت 23:26)بازگشت نوشته:  فقط یک روز گذشته باید دید در روز های آینده چه اتفاقی میوفته پس عجله نکنید و کامپیوترو خاموش کنید برید استراحت کنید.
شب همگی خوش.خدانگهدار.

بهترين كار...
بايد برم از اينجا
چاره نمونده جز كوچ...
تشکر کنندگان:
[font=Tahoma]عجب!![/font]
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان