کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
ظاهرا لاتاری رو از بیخ زدن
یعنی از هیچ کشوری هنوز یه نفر برنده اعلام نشده ؟
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
تشکر کنندگان:
توی ایمیلم داشتم دنبال شماره KCC میگشتم که یهو چشمم خورد به این ایمیل که پارسال اومده
تاریخش 6 می هست،بعد از 5 روز از گذشت اعلام نتایج اومده
پس عجله نکنید دوستان
یه چند روزی صبر کنید

[عکس: 0322ey3zje7l.png]
DV2017 ... DV2016 ... DV2015 ... DV2014 ... DV2013 ... DV2012 نشد ک بشه!
-----------------------------------------------------
بیا که همصدا شیم / یا پر بگیریم یا که ما فنا شیم
بیا من و تو ما شیم / یا بمیریم یا از غصه رها شیم ..... Rolleyes
تشکر کنندگان: lighter ، aydin-j ، ariyo 2014 ، faryas ، puryapurya ، khorsandi
دوستان من با kcc مكاتبه كردم و بهم جواب داد ميخوايد براي شما هم نتيجشو بذارم ؟
[font=Arial][font=Times New Roman]
«مَنْ تَوَكَّلَ عَلَى اللّهِ لايُغْلَبْ وَ مَنِ اعْتَصَم بِاللّهِ لا يُهْزَمْ»
كسى كه بر خدا توكّل كند مغلوب نمى‌گردد و هر كه به خدا پناه آورد، شكست نمى‌خورد.
[/font][/font]
Rolleyes
تشکر کنندگان:
يه برنده تو تاپيك فرم ٢٦٠ رويت شد كه كلي سوال پرسيده!!!
تشکر کنندگان: pani.sh
(2015-05-06 ساعت 23:56)Ali.ghz نوشته:  دوستان من با kcc مكاتبه كردم و بهم جواب داد ميخوايد براي شما هم نتيجشو بذارم ؟

یعنی الان انتظار دارید ما بگیم نتیجه ش رو نذار ؟!

(2015-05-06 ساعت 23:58)ziba62ka نوشته:  يه برنده تو تاپيك فرم ٢٦٠ رويت شد كه كلي سوال پرسيده!!!

جالب بود . انگار جن گرفتیم !
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، javadgorgani
یه نفر اومده در تاپیک برنده ها درباره ی چگونگی پر کردن فرم پرسیده !
تشکر کنندگان:
Thank you for your inquiry.

We appreciate your concern but we are not experiencing any technical difficulties. Several thousand individuals have already confirmed their selection for DV-2016 through the Entrant Status Check (ESC). As with any lottery, only a very small percentage of entries were selected for further processing. For DV-2016, we received over 11 million entries seeking one of 50,000 diversity visas available every program year. You must check your Diversity Visa entry status on the ESC site at dvlottery.state.gov and see a selection notice addressed to you by name as proof of selection to process further in the DV program. If you logged into the ESC and saw a notice stating that you were not selected, you have not been selected for further processing in this year’s DV lottery.

When inquiring about the status of your case, you must provide the Principal Applicant's full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY) as entered on the original entry. Please remember that the Kentucky Consular Center is a document processing facility, and cannot advise you on whether or not you will qualify for a visa. Only a consular officer can make that decision.

For additional information, please refer to the following websites:

Diversity Visa Website: http://travel.state.gov/content/visas/en....html.html

Diversity Visa Instructions: http://travel.state.gov/content/visas/en...tions.html

DS-260 instructions: http://travel.state.gov/content/visas/en...ation.html

To enter the Diversity Visa lottery or to check for a selection notice: https://www.dvlottery.state.gov/
[/font][/font]
Rolleyes
تشکر کنندگان: Paradox ، amin_j ، shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 23:02)tabim4 نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 23:00)BLACK_DAY نوشته:  [quote='tabim4' pid='606573' dateline='1430936920']
[quote='BLACK_DAY' pid='606568' dateline='1430936614']
خبر کاملا موثق

همین الان Consular Affairs رسما پاسخ داد

ما با هیچ گونه مشکلی مواجه نیستیم

11 میلیون شرکت کننده داشتیم که 50000 هزار نفر انتخاب شدند

اگر شما پیغام مبتنی بر عدم قبولی مشاهده کردید به طور قطع امسال برنده نشده ایدU.S Departments of State: Consular Affairs[/b]
[b]
[color=#FF0000][b]بفرض حرفهاش کاملا درست باشه ولی سیستم اعلام نتایج مشکل داشته این بابا یعنی Consular Affairs هنوز خبر نداره....
کسی نگفته50000برنده نداشته اتفاقا داشته ولی سیستمی که این50000نفر رو انتخاب کرده ایراد داشته چون اصلا از بعضی کشورها برنده نداشته و از خود ایران هم خودتون بیشتر اطلاع داریدوالله اعلم .من که مبنی را عدم قبولی زدم و خودم را راحت کردم
تشکر کنندگان: m.memari ، jayjay ، shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 23:39)مسافر تنها نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: .samira، abdol1987، ali9645، Alissa، amin4421، amirrrrrrr، Anahitaeb1، ariyo ۲۰۱۴، azadeh.mohamad، bagbagoo، bahram2014، behrad.sam، black_jay، borounka، crysis2، crysis666، ebrahimi22، golegandom، HASSANDA_2000، instant_trader، J.Mohammad، javadgorgani، javadtv، John Freeman، kamyar2، keivin، Masbafa، maskarian، mehdi23، milad_trip، mohad00، msheng، p00ya2001، Paradox، Peyman123، Pezhi، pouriya2000، Purple، Radwin، raha43، rbb، sadegh0007، saidoo، salii، sami2004، sasachi، soheil-m، sonnnna، sorour_sr، soroush_th، syrene1685، tenardie2bai، us345، مسافر تنها، امی، رضا۲۰۱۵، ۴ کاربر مخفی، 28 مهمان

ماشالله این همه کاربر ، اونوقت همه منتظرین تا فقط من بنویسم!!!

حق با شماست منم با دیدن این خیل عظیم که در سکوت کامل فقط خواننده هستند تصمیم گرفتم که سکوت اختیار کنم و به خیل کاربران فوق بپیوندم . زین پس من را هم 29 مین مهمان محسوب نمائید.
در پایان شما را به تماشای فیلمEdge of Tomorrow محصول 2014 شیطان بزرگ دعوت می نمایم.
تشکر کنندگان: m.memari ، shahryar_eng
دوستان به اعتقاد بنده پیغام session timeout دو معنی و مفهوم میتونه داشته باشه:
1- اور لود شدن وب پیج چون در آن واحد تعداد بیشماری به این صفحه مراجعه کرده اند
راهکار: بطور مرتب چک کنید تا بالاخره اون جمله رکیک HAS NOT BEEN SELECTED براتون بیاد Big Grin

2- اگر همچنان پیغام session timeout را می بینید امیدوار باشید چون اسمتان در دیتا بیس برندگان یا همان Winner Page قرار دارد منتهی
خطای Winner Page missed یا Winner Page Failur باعث میشه شما به صفحه معروف
......You are those randomely selected هدایت نشوید ... به همین سادگی ... تبریک میگم شما برنده شدید
تشکر کنندگان: hassan8ir ، usatravel ، shahryar_eng ، moxtar88 ، farrokh33
دوستان انقد خودتون اذیت نکنید و جنگ اعصاب راه نندازید، حتی به مکاتبه با kccccccهم استناد نکنید. اشکالی هم وجود داشته باشه ما ازشون زودتر می فهمیم. اونا تا بیان اشکال یابی کنن و بعد بخواد درست کنن 1ماه طول می کشه. برید راحت بخوابید و تو این هفته هر روز یکی دوبار چک بفرمایید. با نقل قول و فلانی فلان چیزو گفت چیزی حل نمیشه. آمار درستم بعد چند روز درمیاد که واقعا کسی برنده نشده یا نه.
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
تشکر کنندگان: lighter ، shahryar_eng ، farrokh33
به برنده ها نمیخورد. فک کنم کلا برای اطلاعات عمومی سوال پرسیده !
خلاصه بعید میدونم برده باشه
2014 :  Not Selected
2015 : کلا یادم رفت !
2016 : هر چی زور زدیم نشد لامصب
۲۰۱7 : Not Selected
تشکر کنندگان: shahryar_eng
دوستان همه به سمت تاپیک برنده ها . طبق ادعای شهود(!) ، ظاهرا یکی پیدا شده که برنده شده .

من به شخصه دارم میرم به تاپیک ببینم که این شخص چه شکلیه !
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، javadgorgani
شماره kcc رو کسی داره بده من الان زنگ بزنم؟؟؟؟؟
کیس برادر من از دیشب فقط session timed out میزنه. جریان چیه؟
تشکر کنندگان: shahryar_eng
(2015-05-07 ساعت 00:02)Papar_h نوشته:  شماره kcc رو کسی داره بده من الان زنگ بزنم؟؟؟؟؟
کیس برادر من از دیشب فقط session timed out میزنه. جریان چیه؟
برادرت به احتمال قوی برنده شده . دو پست بالایی بنده را لطفا بخوانید یعنی پست پایینی
http://www.mohajersara.com/Thread-گفتگو-...#pid606668
تشکر کنندگان: Papar_h ، shahryar_eng

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان