موضوعها: 0
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-12 ساعت 17:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-12 ساعت 17:24 توسط Aghaman.)
(2015-06-12 ساعت 17:11)davouddavoud نوشته: (2015-06-12 ساعت 15:11)Aghaman نوشته: (2015-06-12 ساعت 11:39)davouddavoud نوشته: (2015-06-12 ساعت 08:49)Aghaman نوشته: (2015-06-11 ساعت 19:10)davouddavoud نوشته: با سلام
یه سوال داشتم
در لاتری ۲۰۱۶ تعداد برنده ها به این صورت است(دنیا: 105716 و آسیا: 15002). این تعداد کاهش چشمگیری را نسبت به لاتری های ۲۰۱۵ ( دنیا:125514 و آسیا: 20002) و لاتری ۲۰۱۴( دنیا: 140435 و آسیا: 23270) که عملکرد کندتری داشتند را نشان میدهد. از طرف دیگر تعداد برنده های ۲۰۱۶ بسیار شبیه لاتری ۲۰۱۳ (دنیا: 105628 و آسیا: 16045) و ۲۰۱۲ ( دنبا: 100021 و اسیا: 15002) میباشد. به عبارت دیگر تعداد برندکان ۲۰۱۶ یه چیزی مابین سالهای ۲۰۱۲ و ۲۰۱۳ میباشد که تعداد برندکان آسیا در سال ۲۰۱۶دقیقا همانند برندگان آسیا در سال ۲۰۱۲ میباشد. همانطور که میدانیم در سال ۲۰۱۲ در ماه اکتبر یا همان ماه اول تا کیس نامبر 8000 کارنت شدند و بعد 10000و 15000و 18500و....... و در سال ۲۰۱۳ تا ماه جولای تا کیس نامبر 9850 کارنت شدند. با توجه به اعداد و ارقام و شباهتی بسیار زیادی که ۲۰۱۶ با ۲۰۱۳ و ۲۰۱۲ از لحاظ تعداد دارد آیا فکر نمیکنید که تعداد کارنتی های ۲۰۱۶ مانند ۲۰۱۳ و ۲۰۱۲ زیاد و نسبت به سال ۲۰۱۵ افزایش چشمگیری داشته باشد؟
نه احتمالش تقريبا منتفيه
اين رو از شماره كيس هاي ايرانيان ميتونيد متوجه بشوید
شما دقت کنید تمام ایرانیانی که میشناسید یا در مهاجر سرا ثبت نام کرده اند به عنوان یک جامعه ی آماری ، شماره کیسی مابین ۱ تا 8000 دارند ( حالا چند تا بالاتر هم مهم نیست ) بنابراین اگر مثلا در ماه اول تا 8000 کارنت کنند باید از کل ایرانیان مصاحبه به عمل آورند که این عملا با ظرفیت سفارت ها منافات دارد .
بیشترین احتمال این است که با توجه به استفاده از فرم های 260 در سال ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ ، شباهت ۲۰۱۶ به ۲۰۱۵ بیشتر از سایر سالها باشد
یعنی این شباهت با سالهای ۲۰۱۲ و مهمتر از اون با ۲۰۱۳ هیچ تاثیری نداره؟؟؟؟ و اگر فرم 260 که به صورت اینترنتی میباشد را در نظر بگیریم امسال سال دوم استفاده از فرمها میباشد. یعنی سفارت در سال دوم نواقص استفاده از فرمهارا رفع نکرده تا روند کارشان سریعتر شود؟ این مسعله را من از چند نفر که که تخصصشون مهاجرت بود هم شنیدم. هر کاری اول کار یه سری نواقص داره که برای دفعات بعدی تا حد امکان برطرف میشود و باعث تسریع فرایند میشود و با توجه به شباهت زیاد امسال با ۲۰۱۳ ما کارنتی هایی شبیه ۲۰۱۳ خواهیم داشت و حتی سریعتر؟ نظر شما چیست؟ بر اساس چیزهایی که شنیدم لاتری ۲۰۱۴ کندتر از ۲۰۱۳ بود چون تعداد برنده ها در اون سال چه در دنیا و چه در آسیا بیشتر از ۲۰۱۳ بود پس سفارت ها کار سنگین تری داشتند و روند کارشون کندتر شد. در لاتری ۲۰۱۵ تعداد برندها خیلی بیشتر از ۲۰۱۳ و کمی کمتر از ۲۰۱۴ بود خب این مسعله یاعث شد که سرعتش از ۲۰۱۳ بسیار کندتر بشه و چون اولین سالی بود که فرم اینترنتی اراعه شد و متقاضیان آشنایی نداشتند باعث مشکلاتی شد و در نتیجه با وجود اینکه تعداد برنده ها۲۰۱۵ از ۲۰۱۴ یکم کمتر بود به خاطر استفاده از فرم اینترنتی سرعت ۲۰۱۵ از ۲۰۱۴ نیز کمتر شد. ولی ۲۰۱۶ همه برنده ها با فرم آشنایی کامل داشته و بر اساس گفته بعضی از دوستان نواقص استفاده از فرم برای سال دوم تا حد امکان رفع میشود چون سفارت تجربه ای سال گذشته به دست آورده و اجازه نمیدهد تا عواملی که باعث کند شدن میشود دوباره تکرار شود. در نتیجه با کنار گذاشتن سال ۲۰۱۲ و در نظر گرفتن سال ۲۰۱۳ و شباهت بسیار زیادی که به ۲۰۱۶ دارد احتمال میرود که این دو سال همانند هم باشد. نکته قابل توجه دیگر این است که تعداد برنده های ۲۰۱۶ در آسیا (15002) کمی کمتر از تعداد برنده ها در سال ۲۰۱۳ میباشد (16045) و این بدین معنا است که سفارت ها نسبت به ۲۰۱۳ کمی خلوت تر میباشد که خود میتواند گویای سرعت بیشتر نسبت به ۲۰۱۳ باشد وحتی تعداد کارنتی یک ماه از ۲۰۱۳ جلوتر بیوفتد. ایا این عوامل هیییییچ تاثیری ندارد؟؟؟؟؟؟ من این اطلاعات را از چند فرد با تجربه و برداشتی از خواندن سایت های انگلیسی زبان به دست آوردم.
نه عزیز من اصلا به اینها ربطی ندارد
یکبار دیگه پاسخ قبلی من را بخوان
ظرفیت مصاحبه در هر سفارت مشخص است
به عنوان مثال امسال مصاحبه شوندگان آنکارا که از یک حدی بیشتر شد خودشان آنها را تقسیم کردند بین دو سفارت دیگر بنا بر این سر خودشان را خیلی شلوغ نمیکنند
با توجه به اینکه سیستمشان اکنون بعد از سعی و خطا به نتایج مطلوب رسیده قطعا اشتباهات گذشته تکرار نمیشه ، حتی فکر میکنم مثل ۲۰۱۵ در ماه اول 2500 نفر هم کارنت نکنند چون کارنت های زیاد به شدت به ضرر ایرانی هاست و با توجه به اینکه سال ۲۰۱۵ از هر لحاظ روال کار متین و منطقی بوده به احتمال فراوان همین روال را با اندکی اصلاحات انجام میدهند
موفق باشید
با سلام و تشکر از جوابای ارزشمندتون
من به هیچ وجه نمیگم مثل لاتری ۲۰۱۲ میشه ومن هم با شما هم عقیده هستم. ولی احتمالش هست که ۲۰۱۶ مثل لاتری ۲۰۱۳ بشه چون شرایط خیلی یکسان است و لاتری ۲۰۱۶ حتی خلوت تر از ۲۰۱۳ است. پس به سه دلیل ۱. نزدیک بودن تعداد برندکان ۲۰۱۳ و ۲۰۱۶. ۲. به دلیل کسب تجربه و رفع نواقص در اراعه فرم اینترنتی. و ۳. حتی کمتر بودن تعداد برندگان لاتری ۲۰۱۶ در جهان و آسیا نسبت به لاتری های ۲۰۱۵و ۲۰۱۴ و مخصوصا ۲۰۱۳ که شباهت بسیار زیادی به ۲۰۱۶ دارد به احتمال زیاد ۲۰۱۶ شبیه ۲۰۱۳ دارد. من با دلیل دارم میگم میشه شما هم با دلیل بگید که چرا ۲۰۱۶ مثل ۲۰۱۳ نمیشه؟ ممنون. راستی چطور در سال ۲۰۱۲ تونستند تا کیس نامبر 8000 را در ماه اول کارنت کنند؟؟؟
فکر میکنم من به اندازه کافی توضیح دادم دوست من
خوشحالم که دوست دارید فکر کنید حتما 8000 نفر در ماه اول کارنت میشوند
به هر حال اگر آمار سفارت ها را نگاه بکنید متوجه ظرفیت آنها خواهید شد و حالا چطور خواهند توانست تا کیس نامبر 8000 را در ماه اول مصاحبه کنند هم حتما معجزه ای رخ خواهد داد
ضمنا شما هیچ دلیلی ارائه نکردید جز اینکه میگویید این سال شبیه آن سال است ، من هم جدا دعا میکنم این اتفاق بیفتد و شما و سایر دوستان موفق تر از گذشته در همان ماه اول ویزایتان را بگیرید
فکر میکنم بهترین دلیلی که من آوردم این بود که خدمتتان گفتم تمام کیس نامبرهای ایرانی تقریبا در همان رنج تا 8000 هستند و اگر شما فکر میکنی که این سه سفارت میتوانند در یک ماه تمام ایرانی ها را مصاحبه کنند ، خوب حتما میتوانند دیگر !!!!!!
در سال 2012 روند شماره ها در کیس نامبرها و حفره های خالی در مابین آنها زمین تا آسمان فرق میکرد اگر وقت داری و میتوانی جدول مربوط به تعداد مصاحبه های 2012 رو دانلود کن تا مشخص شود در آن سال هم تعداد مصاحبه شوندگان تقریبا در همین تعدادی بوده که در سالهای بعدش بوده فقط نحوه ی شماره گذاری کیس نامبرها تفاوت داشته است ضمنا میدانید که در سال 2012 لاتاری در دو مرحله انجام شد
برایت بهترین ها را آرزومندم دوست من
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه ---- خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری سربازی : س پ ا ه
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-12 ساعت 19:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-12 ساعت 19:52 توسط Aghaman.)
سلام
خوب خیلی خوشحال شدم که شما انسان منطقی و واقع بینی هستی ، یواش یواش داشتم نگران میشدم
اولا من تمام پستهای قبلی رو تو این پست پاک کردم که مباحثه ی ما با حجم زیاد باعث دلخوری دوستان نشود
دوما نمیدانم این شباهت به چه دردی میخورد که شما دنبالش هستید ولی صادقانه برای من که عنقریب باید بروم به آن طرف طبعا هرچه دوستان بیشتر ویزا بگیرند و بیشتر مهاجرت کنند جذابیت بیشتری دارد بنابراین من هم آرزو میکنم روال اینگونه ویزا، بهتر و منطقی تر شود.
در خصوص 2013 امیدوارم دعا کنید که 2016 شبیه آن نشود که البته دلیل آن را خدمتتان حواهم گفت .
همانطور که میدانید در 2013 حتی تا دسامبر آمار کارنتی ها کمتر از 2015 بود و در آن اواخر رشد بیشتری داشت که این رشد بیشتر همیشه بلای جان ایرانی هاست
برعکس امسال که به تایید اکثر کارشناسان روال کارنتی ها منطقی تر بوده میبینیم که با هر تحلیلی امکان اتمام ویزا بسیار کم است و هنوز تمام ایرانیان امیدوار.
همانطور که قطعا میدانید در هر سری کارنتی که اعلام میشود کیسهای اعلام شده فقط مربوط به ایران نیستند و از کشورهای دیگر هم ( به خصوص نپال در سالهای اخیر ) متقاضیانی در همین رنج کیس نامبر وجود دارند و از آنجا که آنها به دلایل س ی ا س ی شامل پروژه ی چک های امنیتی نمیشوند اکثرا ویزای خود را یکضرب میگیرند و حجم بالای کارنتی باعث میشود که تمام آنها به مصاحبه دعوت شده و ویزای خود را بگیرند و بندگان خدا ایرانیان که باید چک های امنیتی را بگذرانند در اواخر سال دچار کمبود ویزا خواهند شد
البته امسال به همین دلیل کارنتی ها کاملا منطقی و با اصول جلو رفته و امید است یکی از بهترین سالها برای ایرانیان باشد .
و اما در خصوص 2013 واقعا شاید الان خود کارمندان کی سی سی هم ندانند روال کارنت شدن چگونه خواهد بود طبیعی است که من هم با این سواد و اطلاعات ناچیز نتوانم چیزی اعلام کنم ولیکن حدسم این است که با توجه به اینکه روال 2015 برای همه خوب بوده شاید همین روال را ادامه دهند حالا با توجه به ترافیک سفارتها هر ماه با 100 تا پایین و بالا
امیدوارم پاسخم بدردتان بخورد ولی اگر خواستی دعا کنی دنبال کارنتی های بالا نباش که بدترین شرایط است برای ایرانیان
برای شما روزگار خوبی را آرزومندم همراه با گرفتن یک ویزای خوب و عالی
موفق باشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان می خواستم بدونم که 1- منظور از ارسال فرم های اولیه همون فرم دی اس 260 هست یا خیر ؟
2- دی اس 261 چی هست چون من چنین فرمی نداشتم و فقط 260 بود .
3- دوستانی که محل کنسولگری رو نوشتن مثلا آنکارا منظورشون دقیقا چی هست ؟ یعنی قصد دارن برن اونجا یا جایی چنین چیزی رو ثبت کردن ؟ چون من از درون خاک امریکا و با پروسه ی AOS دارم جلو میرم که یکم با CP فرق می کنه .
مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان واسه 2016 تا چند کارنت شده؟نامبر من 1000هست و فرم رو تازه تکمیل کردم
مرسی
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-13 ساعت 13:07)mk5800 نوشته: دوستان واسه ۲۰۱۶ تا چند کارنت شده؟نامبر من 1000هست و فرم رو تازه تکمیل کردم
مرسی
فعلا کارنت نشد کسی از 2016 دوست گرامی
شماره کیس: 14xx
تاریخ رویت قبولی: 9 may
کنسولگری: انکارا>>>>ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس : 1
ارسال فرمها: 30 may
کارنت شدن کیس:12 August
تاریخ دریافت نامه دوم :29 September
تاريخ مصاحبه:هفته دوم نوامبر
دریافت ویزا:یک ضرب
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوالی داشتم اگر کسی ازدواج قبلی داشته برای مصاحبه مدارک طلاق لازمه؟؟ در صورتی که الان متاهل هستش و خانومش برنده اصلی هست؟؟؟؟؟؟
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
بله لازم هست باید مدارک طلاق ترجمه بشه و اگر افیسر خواستن بهشون بدین
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام
میخواستم بدونم بانک ملی نامه تمکن مالی به زبان انگلیسی میده یا نه؟ اگه نمیده کدوم بانکها این نامه را به انگلیسی میدن. میشه یه چندتا نام ببرید؟ آیا اطلاع دارید تاریخ افتتاح حساب باید چقدر قبلتر از مصاحبه باشه؟ واسه یه فرد مجرد چقدر باید تو حسابش باشه که منطقی به نظر بیاد و جای سوال باقی نمونه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من سند خونه ب نامم هست ایا ترجمه اون تاثیری داره؟
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-15 ساعت 01:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-15 ساعت 01:12 توسط m.ghoreishi.)
(2015-06-14 ساعت 23:48)davouddavoud نوشته: باسلام
میخواستم بدونم بانک ملی نامه تمکن مالی به زبان انگلیسی میده یا نه؟ اگه نمیده کدوم بانکها این نامه را به انگلیسی میدن. میشه یه چندتا نام ببرید؟ آیا اطلاع دارید تاریخ افتتاح حساب باید چقدر قبلتر از مصاحبه باشه؟ واسه یه فرد مجرد چقدر باید تو حسابش باشه که منطقی به نظر بیاد و جای سوال باقی نمونه؟
سلام جواب تمام سوالاتت تو تاپیک مربوطه هست ولی معلومه نخوندی.
بانک ملی نامه لاتین میده. تاریخ افتتاح هرچی قدیمی تر بهتر ولی خیلی هم مهم نیست. تمکن برا یکنفر 15000 دلار کافیه
(2015-06-15 ساعت 01:05)mk5800 نوشته: دوستان من سند خونه ب نامم هست ایا ترجمه اون تاثیری داره؟
خیر تاثیر انچنانی نداره. نامه تمکن کافیه
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
با تشكر از جوابتون. من يه سوال ديگه هم بپرسم اگه اجازه بديد. نامه تمكن مالي بايد دو نسخه بگيريم؟ آيا فقط اين نامه كافيه يا بايد پرينت حساب تا يكسال قبل هم به لاتين بگيريم؟
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-15 ساعت 12:24)davouddavoud نوشته: با تشكر از جوابتون. من يه سوال ديگه هم بپرسم اگه اجازه بديد. نامه تمكن مالي بايد دو نسخه بگيريم؟ آيا فقط اين نامه كافيه يا بايد پرينت حساب تا يكسال قبل هم به لاتين بگيريم؟
برای سفارت یک نسخه کافیه ولی اگر بخواهید بانک دو نسخه هم میدهد
فقط همین نامه کافیست و پرینت حساب لازم نیست