کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2016
(2015-06-07 ساعت 16:43)ثمیین نوشته:  سلام
case number 2016as0000007* d
و تاریخ ارسا فرم ۳ june
میخواستم بپرسم زمان تقریبی مصاحبه کی هس؟

احتمالش هست که نوامبر باشه چون فرمو یکم دیر ارسال کردین
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان:
(2015-06-10 ساعت 08:45)آلیس-1980 نوشته:  
(2015-06-10 ساعت 04:43)آنیسا91 نوشته:  سلام..دوستان..من برنده ۲۰۱۶ هستم..و حدود ۱۰ ماه در کویت زندگی کردم..و شوهرم متولد کویت ولی ایرانی و از سال 2000 تا ۲۰۱۱ رو اونجا زندگی کرده..میخوام بدون باید سوء پیشینه بگیری واسه سفارت؟؟اگه بله از کجا و چگونه..با توجه به اینکه کشور کویت مثل امارات به راحتی ویزا نمیده و ما هر دو ویزاهایمان بدلیل نرفتن به کویت باطل شده..
می دونم که باید سوپیشینه ببرید چون بیشتر از ۱۰ سال اونجا زندگی کردن ولی نمی دونم از کجا باید اقدام کنید.

شما میتوانید به سفارت کویت در تهران مراجعه کنید و در خواست پلیس رکورد بدید. برا خودتونم اگر بیشتراز یکسال اقامت نداشتی لازم نیست
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: آنیسا91
من هم باید بگیرم سوء پیشینه؟؟چون من حدود ۱۰ ماه بودم

بهترین مرجع سایت سفارت و travel.state.gov هست دوست عزیز.به صراحت میگه اگه تو کشوری بالای ۶ماه بودی سو پیشینه میخواد.بازم هر جور صلاحه
تشکر کنندگان: آنیسا91
با سلام
یه سوال داشتم من برای لاتاری 2016 قبول شدم و الان برای استخدام رسمی نیروگاه باید امتحان بدم . میخواستم بدونم استخدام رسمی مزیت است یا ممکن است به خاطر این موضوع تو مصابه رد بشم.
لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم
تشکر کنندگان:
(2015-06-11 ساعت 12:24)behroozb62 نوشته:  با سلام
یه سوال داشتم من برای لاتاری ۲۰۱۶ قبول شدم و الان برای استخدام رسمی نیروگاه باید امتحان بدم . میخواستم بدونم استخدام رسمی مزیت است یا ممکن است به خاطر این موضوع تو مصابه رد بشم.

مزیت که قطعا نیست
حالا شما امتحان ورودی رو بدهید بعد از اینکه قبول شدید با دادن شماره کیس و بقیه اطلاعات بهتر میشه راهنماییتون کرد
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
تشکر کنندگان:
(2015-06-11 ساعت 12:35)Aghaman نوشته:  
یه سوال داشتم من برای لاتاری ۲۰۱۶ قبول شدم و الان برای استخدام رسمی نیروگاه باید امتحان بدم . میخواستم بدونم استخدام رسمی مزیت است یا ممکن است به خاطر این موضوع تو مصابه رد بشم.

مزیت که قطعا نیست
حالا شما امتحان ورودی رو بدهید بعد از اینکه قبول شدید با دادن شماره کیس و بقیه اطلاعات بهتر میشه راهنماییتون کرد

ممنون از راهنماییتون
شماره کیس 2016AS00001xxx هست و با توجه به قانون نیروگاه 3 سال سابقه کار دارم و این امتحان داخلی است احتمال قبولی زیاده میخوام اگه باعث میشه تو روند پروندم مشکل ایجاد میکنه تو امتحان شرکت نکنم
تشکر کنندگان:
(2015-06-11 ساعت 13:08)behroozb62 نوشته:  

مزیت که قطعا نیست

ممنون از راهنماییتون
شماره کیس 2016AS00001xxx هست و با توجه به قانون نیروگاه ۳ سال سابقه کار دارم و این امتحان داخلی است احتمال قبولی زیاده میخوام اگه باعث میشه تو روند پروندم مشکل ایجاد میکنه تو امتحان شرکت نکنم

شماره كيستون خوبه
تا الان هم كه سابقه دارید تو نیروگاه پس دیگه نگران نباشید
اگر قرارباشه مشمول چک امنیتی بشید الان هم میشید
پس امتحانتان را بدهید
احتمالا شما تو اولین بولتن ویزا کارنت میشید و تقریبا یکسال فرصت دارید که کلیر شوید
نگران نباشید و در امتخان شرکت کنید
تشکر کنندگان: m.ghoreishi
(2015-06-11 ساعت 13:36)Aghaman نوشته:  
(2015-06-11 ساعت 13:08)behroozb62 نوشته:  

مزیت که قطعا نیست

ممنون از راهنماییتون
شماره کیس 2016AS00001xxx هست و با توجه به قانون نیروگاه ۳ سال سابقه کار دارم و این امتحان داخلی است احتمال قبولی زیاده میخوام اگه باعث میشه تو روند پروندم مشکل ایجاد میکنه تو امتحان شرکت نکنم

شماره كيستون خوبه
تا الان هم كه سابقه دارید تو نیروگاه پس دیگه نگران نباشید
اگر قرارباشه مشمول چک امنیتی بشید الان هم میشید
پس امتحانتان را بدهید
احتمالا شما تو اولین بولتن ویزا کارنت میشید و تقریبا یکسال فرصت دارید که کلیر شوید
نگران نباشید و در امتخان شرکت کنید

منظورتون از کلیر چیه؟من چون تازه واردم اصطلاات را درست نمیدونم
و یه سوال دیگه میزان تسلط به زبان هم مهم است؟
تشکر کنندگان:
با سلام
یه سوال داشتم
در لاتری 2016 تعداد برنده ها به این صورت است(دنیا: 105716 و آسیا: 15002). این تعداد کاهش چشمگیری را نسبت به لاتری های 2015 ( دنیا:125514 و آسیا: 20002) و لاتری 2014( دنیا: 140435 و آسیا: 23270) که عملکرد کندتری داشتند را نشان میدهد. از طرف دیگر تعداد برنده های 2016 بسیار شبیه لاتری 2013 (دنیا: 105628 و آسیا: 16045) و 2012 ( دنبا: 100021 و اسیا: 15002) میباشد. به عبارت دیگر تعداد برندکان 2016 یه چیزی مابین سالهای 2012 و 2013 میباشد که تعداد برندکان آسیا در سال 2016دقیقا همانند برندگان آسیا در سال 2012 میباشد. همانطور که میدانیم در سال 2012 در ماه اکتبر یا همان ماه اول تا کیس نامبر 8000 کارنت شدند و بعد 10000و 15000و 18500و....... و در سال 2013 تا ماه جولای تا کیس نامبر 9850 کارنت شدند. با توجه به اعداد و ارقام و شباهتی بسیار زیادی که 2016 با 2013 و 2012 از لحاظ تعداد دارد آیا فکر نمیکنید که تعداد کارنتی های 2016 مانند 2013 و 2012 زیاد و نسبت به سال 2015 افزایش چشمگیری داشته باشد؟
تشکر کنندگان: K.ONE ، farrokh33
سوال جالبی بود داوود خان. کاش دوستای باتجربه یه جواب با دلیل بدن.
تشکر کنندگان:
(2015-06-11 ساعت 19:10)davouddavoud نوشته:  با سلام
یه سوال داشتم
در لاتری ۲۰۱۶ تعداد برنده ها به این صورت است(دنیا: 105716 و آسیا: 15002). این تعداد کاهش چشمگیری را نسبت به لاتری های ۲۰۱۵ ( دنیا:125514 و آسیا: 20002) و لاتری ۲۰۱۴( دنیا: 140435 و آسیا: 23270) که عملکرد کندتری داشتند را نشان میدهد. از طرف دیگر تعداد برنده های ۲۰۱۶ بسیار شبیه لاتری ۲۰۱۳ (دنیا: 105628 و آسیا: 16045) و ۲۰۱۲ ( دنبا: 100021 و اسیا: 15002) میباشد. به عبارت دیگر تعداد برندکان ۲۰۱۶ یه چیزی مابین سالهای ۲۰۱۲ و ۲۰۱۳ میباشد که تعداد برندکان آسیا در سال ۲۰۱۶دقیقا همانند برندگان آسیا در سال ۲۰۱۲ میباشد. همانطور که میدانیم در سال ۲۰۱۲ در ماه اکتبر یا همان ماه اول تا کیس نامبر 8000 کارنت شدند و بعد 10000و 15000و 18500و....... و در سال ۲۰۱۳ تا ماه جولای تا کیس نامبر 9850 کارنت شدند. با توجه به اعداد و ارقام و شباهتی بسیار زیادی که ۲۰۱۶ با ۲۰۱۳ و ۲۰۱۲ از لحاظ تعداد دارد آیا فکر نمیکنید که تعداد کارنتی های ۲۰۱۶ مانند ۲۰۱۳ و ۲۰۱۲ زیاد و نسبت به سال ۲۰۱۵ افزایش چشمگیری داشته باشد؟
نه احتمالش تقريبا منتفيه
اين رو از شماره كيس هاي ايرانيان ميتونيد متوجه بشوید
شما دقت کنید تمام ایرانیانی که میشناسید یا در مهاجر سرا ثبت نام کرده اند به عنوان یک جامعه ی آماری ، شماره کیسی مابین 1 تا 8000 دارند ( حالا چند تا بالاتر هم مهم نیست ) بنابراین اگر مثلا در ماه اول تا 8000 کارنت کنند باید از کل ایرانیان مصاحبه به عمل آورند که این عملا با ظرفیت سفارت ها منافات دارد .
بیشترین احتمال این است که با توجه به استفاده از فرم های 260 در سال 2015 و 2016 ، شباهت 2016 به 2015 بیشتر از سایر سالها باشد
تشکر کنندگان: farrokh33
(2015-06-12 ساعت 08:49)Aghaman نوشته:  
یه سوال داشتم
در لاتری ۲۰۱۶ تعداد برنده ها به این صورت است(دنیا: 105716 و آسیا: 15002). این تعداد کاهش چشمگیری را نسبت به لاتری های ۲۰۱۵ ( دنیا:125514 و آسیا: 20002) و لاتری ۲۰۱۴( دنیا: 140435 و آسیا: 23270) که عملکرد کندتری داشتند را نشان میدهد. از طرف دیگر تعداد برنده های ۲۰۱۶ بسیار شبیه لاتری ۲۰۱۳ (دنیا: 105628 و آسیا: 16045) و ۲۰۱۲ ( دنبا: 100021 و اسیا: 15002) میباشد. به عبارت دیگر تعداد برندکان ۲۰۱۶ یه چیزی مابین سالهای ۲۰۱۲ و ۲۰۱۳ میباشد که تعداد برندکان آسیا در سال ۲۰۱۶دقیقا همانند برندگان آسیا در سال ۲۰۱۲ میباشد. همانطور که میدانیم در سال ۲۰۱۲ در ماه اکتبر یا همان ماه اول تا کیس نامبر 8000 کارنت شدند و بعد 10000و 15000و 18500و....... و در سال ۲۰۱۳ تا ماه جولای تا کیس نامبر 9850 کارنت شدند. با توجه به اعداد و ارقام و شباهتی بسیار زیادی که ۲۰۱۶ با ۲۰۱۳ و ۲۰۱۲ از لحاظ تعداد دارد آیا فکر نمیکنید که تعداد کارنتی های ۲۰۱۶ مانند ۲۰۱۳ و ۲۰۱۲ زیاد و نسبت به سال ۲۰۱۵ افزایش چشمگیری داشته باشد؟
نه احتمالش تقريبا منتفيه
شما دقت کنید تمام ایرانیانی که میشناسید یا در مهاجر سرا ثبت نام کرده اند به عنوان یک جامعه ی آماری ، شماره کیسی مابین ۱ تا 8000 دارند ( حالا چند تا بالاتر هم مهم نیست ) بنابراین اگر مثلا در ماه اول تا 8000 کارنت کنند باید از کل ایرانیان مصاحبه به عمل آورند که این عملا با ظرفیت سفارت ها منافات دارد .
بیشترین احتمال این است که با توجه به استفاده از فرم های 260 در سال ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ ، شباهت ۲۰۱۶ به ۲۰۱۵ بیشتر از سایر سالها باشد

یعنی این شباهت با سالهای 2012 و مهمتر از اون با 2013 هیچ تاثیری نداره؟؟؟؟ و اگر فرم 260 که به صورت اینترنتی میباشد را در نظر بگیریم امسال سال دوم استفاده از فرمها میباشد. یعنی سفارت در سال دوم نواقص استفاده از فرمهارا رفع نکرده تا روند کارشان سریعتر شود؟ این مسعله را من از چند نفر که که تخصصشون مهاجرت بود هم شنیدم. هر کاری اول کار یه سری نواقص داره که برای دفعات بعدی تا حد امکان برطرف میشود و باعث تسریع فرایند میشود و با توجه به شباهت زیاد امسال با 2013 ما کارنتی هایی شبیه 2013 خواهیم داشت و حتی سریعتر؟ نظر شما چیست؟ بر اساس چیزهایی که شنیدم لاتری 2014 کندتر از 2013 بود چون تعداد برنده ها در اون سال چه در دنیا و چه در آسیا بیشتر از 2013 بود پس سفارت ها کار سنگین تری داشتند و روند کارشون کندتر شد. در لاتری 2015 تعداد برندها خیلی بیشتر از 2013 و کمی کمتر از 2014 بود خب این مسعله یاعث شد که سرعتش از 2013 بسیار کندتر بشه و چون اولین سالی بود که فرم اینترنتی اراعه شد و متقاضیان آشنایی نداشتند باعث مشکلاتی شد و در نتیجه با وجود اینکه تعداد برنده ها2015 از 2014 یکم کمتر بود به خاطر استفاده از فرم اینترنتی سرعت 2015 از 2014 نیز کمتر شد. ولی 2016 همه برنده ها با فرم آشنایی کامل داشته و بر اساس گفته بعضی از دوستان نواقص استفاده از فرم برای سال دوم تا حد امکان رفع میشود چون سفارت تجربه ای سال گذشته به دست آورده و اجازه نمیدهد تا عواملی که باعث کند شدن میشود دوباره تکرار شود. در نتیجه با کنار گذاشتن سال 2012 و در نظر گرفتن سال 2013 و شباهت بسیار زیادی که به 2016 دارد احتمال میرود که این دو سال همانند هم باشد. نکته قابل توجه دیگر این است که تعداد برنده های 2016 در آسیا (15002) کمی کمتر از تعداد برنده ها در سال 2013 میباشد (16045) و این بدین معنا است که سفارت ها نسبت به 2013 کمی خلوت تر میباشد که خود میتواند گویای سرعت بیشتر نسبت به 2013 باشد وحتی تعداد کارنتی یک ماه از 2013 جلوتر بیوفتد. ایا این عوامل هیییییچ تاثیری ندارد؟؟؟؟؟؟ من این اطلاعات را از چند فرد با تجربه و برداشتی از خواندن سایت های انگلیسی زبان به دست آوردم. Cool
تشکر کنندگان: farrokh33 ، jilibiliyaee
آقا داوود میشه منابعتو به ما هم معرفی کنی ؟ اینجور که شما میگی سال 2016 خیلی سال باحالی میشه .
تشکر کنندگان: jilibiliyaee
(2015-06-12 ساعت 11:39)davouddavoud نوشته:  
یه سوال داشتم
نه احتمالش تقريبا منتفيه
شما دقت کنید تمام ایرانیانی که میشناسید یا در مهاجر سرا ثبت نام کرده اند به عنوان یک جامعه ی آماری ، شماره کیسی مابین ۱ تا 8000 دارند ( حالا چند تا بالاتر هم مهم نیست ) بنابراین اگر مثلا در ماه اول تا 8000 کارنت کنند باید از کل ایرانیان مصاحبه به عمل آورند که این عملا با ظرفیت سفارت ها منافات دارد .
بیشترین احتمال این است که با توجه به استفاده از فرم های 260 در سال ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ ، شباهت ۲۰۱۶ به ۲۰۱۵ بیشتر از سایر سالها باشد

یعنی این شباهت با سالهای ۲۰۱۲ و مهمتر از اون با ۲۰۱۳ هیچ تاثیری نداره؟؟؟؟ و اگر فرم 260 که به صورت اینترنتی میباشد را در نظر بگیریم امسال سال دوم استفاده از فرمها میباشد. یعنی سفارت در سال دوم نواقص استفاده از فرمهارا رفع نکرده تا روند کارشان سریعتر شود؟ این مسعله را من از چند نفر که که تخصصشون مهاجرت بود هم شنیدم. هر کاری اول کار یه سری نواقص داره که برای دفعات بعدی تا حد امکان برطرف میشود و باعث تسریع فرایند میشود و با توجه به شباهت زیاد امسال با ۲۰۱۳ ما کارنتی هایی شبیه ۲۰۱۳ خواهیم داشت و حتی سریعتر؟ نظر شما چیست؟ بر اساس چیزهایی که شنیدم لاتری ۲۰۱۴ کندتر از ۲۰۱۳ بود چون تعداد برنده ها در اون سال چه در دنیا و چه در آسیا بیشتر از ۲۰۱۳ بود پس سفارت ها کار سنگین تری داشتند و روند کارشون کندتر شد. در لاتری ۲۰۱۵ تعداد برندها خیلی بیشتر از ۲۰۱۳ و کمی کمتر از ۲۰۱۴ بود خب این مسعله یاعث شد که سرعتش از ۲۰۱۳ بسیار کندتر بشه و چون اولین سالی بود که فرم اینترنتی اراعه شد و متقاضیان آشنایی نداشتند باعث مشکلاتی شد و در نتیجه با وجود اینکه تعداد برنده ها۲۰۱۵ از ۲۰۱۴ یکم کمتر بود به خاطر استفاده از فرم اینترنتی سرعت ۲۰۱۵ از ۲۰۱۴ نیز کمتر شد. ولی ۲۰۱۶ همه برنده ها با فرم آشنایی کامل داشته و بر اساس گفته بعضی از دوستان نواقص استفاده از فرم برای سال دوم تا حد امکان رفع میشود چون سفارت تجربه ای سال گذشته به دست آورده و اجازه نمیدهد تا عواملی که باعث کند شدن میشود دوباره تکرار شود. در نتیجه با کنار گذاشتن سال ۲۰۱۲ و در نظر گرفتن سال ۲۰۱۳ و شباهت بسیار زیادی که به ۲۰۱۶ دارد احتمال میرود که این دو سال همانند هم باشد. نکته قابل توجه دیگر این است که تعداد برنده های ۲۰۱۶ در آسیا (15002) کمی کمتر از تعداد برنده ها در سال ۲۰۱۳ میباشد (16045) و این بدین معنا است که سفارت ها نسبت به ۲۰۱۳ کمی خلوت تر میباشد که خود میتواند گویای سرعت بیشتر نسبت به ۲۰۱۳ باشد وحتی تعداد کارنتی یک ماه از ۲۰۱۳ جلوتر بیوفتد. ایا این عوامل هیییییچ تاثیری ندارد؟؟؟؟؟؟ من این اطلاعات را از چند فرد با تجربه و برداشتی از خواندن سایت های انگلیسی زبان به دست آوردم. Cool

نه عزیز من اصلا به اینها ربطی ندارد
یکبار دیگه پاسخ قبلی من را بخوان
ظرفیت مصاحبه در هر سفارت مشخص است
به عنوان مثال امسال مصاحبه شوندگان آنکارا که از یک حدی بیشتر شد خودشان آنها را تقسیم کردند بین دو سفارت دیگر بنا بر این سر خودشان را خیلی شلوغ نمیکنند
با توجه به اینکه سیستمشان اکنون بعد از سعی و خطا به نتایج مطلوب رسیده قطعا اشتباهات گذشته تکرار نمیشه ، حتی فکر میکنم مثل 2015 در ماه اول 2500 نفر هم کارنت نکنند چون کارنت های زیاد به شدت به ضرر ایرانی هاست و با توجه به اینکه سال 2015 از هر لحاظ روال کار متین و منطقی بوده به احتمال فراوان همین روال را با اندکی اصلاحات انجام میدهند
موفق باشید
تشکر کنندگان: farrokh33
(2015-06-12 ساعت 15:11)Aghaman نوشته:  
(2015-06-12 ساعت 11:39)davouddavoud نوشته:  
یه سوال داشتم
نه احتمالش تقريبا منتفيه

یعنی این شباهت با سالهای ۲۰۱۲ و مهمتر از اون با ۲۰۱۳ هیچ تاثیری نداره؟؟؟؟ و اگر فرم 260 که به صورت اینترنتی میباشد را در نظر بگیریم امسال سال دوم استفاده از فرمها میباشد. یعنی سفارت در سال دوم نواقص استفاده از فرمهارا رفع نکرده تا روند کارشان سریعتر شود؟ این مسعله را من از چند نفر که که تخصصشون مهاجرت بود هم شنیدم. هر کاری اول کار یه سری نواقص داره که برای دفعات بعدی تا حد امکان برطرف میشود و باعث تسریع فرایند میشود و با توجه به شباهت زیاد امسال با ۲۰۱۳ ما کارنتی هایی شبیه ۲۰۱۳ خواهیم داشت و حتی سریعتر؟ نظر شما چیست؟ بر اساس چیزهایی که شنیدم لاتری ۲۰۱۴ کندتر از ۲۰۱۳ بود چون تعداد برنده ها در اون سال چه در دنیا و چه در آسیا بیشتر از ۲۰۱۳ بود پس سفارت ها کار سنگین تری داشتند و روند کارشون کندتر شد. در لاتری ۲۰۱۵ تعداد برندها خیلی بیشتر از ۲۰۱۳ و کمی کمتر از ۲۰۱۴ بود خب این مسعله یاعث شد که سرعتش از ۲۰۱۳ بسیار کندتر بشه و چون اولین سالی بود که فرم اینترنتی اراعه شد و متقاضیان آشنایی نداشتند باعث مشکلاتی شد و در نتیجه با وجود اینکه تعداد برنده ها۲۰۱۵ از ۲۰۱۴ یکم کمتر بود به خاطر استفاده از فرم اینترنتی سرعت ۲۰۱۵ از ۲۰۱۴ نیز کمتر شد. ولی ۲۰۱۶ همه برنده ها با فرم آشنایی کامل داشته و بر اساس گفته بعضی از دوستان نواقص استفاده از فرم برای سال دوم تا حد امکان رفع میشود چون سفارت تجربه ای سال گذشته به دست آورده و اجازه نمیدهد تا عواملی که باعث کند شدن میشود دوباره تکرار شود. در نتیجه با کنار گذاشتن سال ۲۰۱۲ و در نظر گرفتن سال ۲۰۱۳ و شباهت بسیار زیادی که به ۲۰۱۶ دارد احتمال میرود که این دو سال همانند هم باشد. نکته قابل توجه دیگر این است که تعداد برنده های ۲۰۱۶ در آسیا (15002) کمی کمتر از تعداد برنده ها در سال ۲۰۱۳ میباشد (16045) و این بدین معنا است که سفارت ها نسبت به ۲۰۱۳ کمی خلوت تر میباشد که خود میتواند گویای سرعت بیشتر نسبت به ۲۰۱۳ باشد وحتی تعداد کارنتی یک ماه از ۲۰۱۳ جلوتر بیوفتد. ایا این عوامل هیییییچ تاثیری ندارد؟؟؟؟؟؟ من این اطلاعات را از چند فرد با تجربه و برداشتی از خواندن سایت های انگلیسی زبان به دست آوردم. Cool

نه عزیز من اصلا به اینها ربطی ندارد
یکبار دیگه پاسخ قبلی من را بخوان
ظرفیت مصاحبه در هر سفارت مشخص است
به عنوان مثال امسال مصاحبه شوندگان آنکارا که از یک حدی بیشتر شد خودشان آنها را تقسیم کردند بین دو سفارت دیگر بنا بر این سر خودشان را خیلی شلوغ نمیکنند
با توجه به اینکه سیستمشان اکنون بعد از سعی و خطا به نتایج مطلوب رسیده قطعا اشتباهات گذشته تکرار نمیشه ، حتی فکر میکنم مثل ۲۰۱۵ در ماه اول 2500 نفر هم کارنت نکنند چون کارنت های زیاد به شدت به ضرر ایرانی هاست و با توجه به اینکه سال ۲۰۱۵ از هر لحاظ روال کار متین و منطقی بوده به احتمال فراوان همین روال را با اندکی اصلاحات انجام میدهند
موفق باشید
با سلام و تشکر از جوابای ارزشمندتون

من به هیچ وجه نمیگم مثل لاتری 2012 میشه ومن هم با شما هم عقیده هستم. ولی احتمالش هست که 2016 مثل لاتری 2013 بشه چون شرایط خیلی یکسان است و لاتری 2016 حتی خلوت تر از 2013 است. پس به سه دلیل 1. نزدیک بودن تعداد برندکان 2013 و 2016. 2. به دلیل کسب تجربه و رفع نواقص در اراعه فرم اینترنتی. و 3. حتی کمتر بودن تعداد برندگان لاتری 2016 در جهان و آسیا نسبت به لاتری های 2015و 2014 و مخصوصا 2013 که شباهت بسیار زیادی به 2016 دارد به احتمال زیاد 2016 شبیه 2013 دارد. من با دلیل دارم میگم میشه شما هم با دلیل بگید که چرا 2016 مثل 2013 نمیشه؟ ممنون. راستی چطور در سال 2012 تونستند تا کیس نامبر 8000 را در ماه اول کارنت کنند؟؟؟
تشکر کنندگان: ostokhan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان