کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2016
دوستان يه سوال:
كسى كه تو امريكا داره كار ميكنه لطفن پاسخ بده. آيا نماز خواندن در break time ديد منفى ايجاد ميكنه واسه همكارا؟ با توجه به بد نمود پيدا كردن اين قضيه ميپرسم

❶کيس نامبر : 2015AS5### ❷تعداد افراد :۱ نفر ❸کنسولگری : Abudhabi❹تاریخ مصاحبه : May 03 ❺آپدیت ها: 4-5-6 می (+7 جون آپدیت ایمیل پیگیری)، 5 می (سایت سفارت)
تشکر کنندگان: Iaccept ، sosol
(2015-06-20 ساعت 04:06)amj7 نوشته:  دوستان يه سوال:
كسى كه تو امريكا داره كار ميكنه لطفن پاسخ بده. آيا نماز خواندن در break time ديد منفى ايجاد ميكنه واسه همكارا؟ با توجه به بد نمود پيدا كردن اين قضيه ميپرسم

سلام دوست عزیز،اینجا هیشکی به هیشکی هیچ کاری نداره یعنی من یه موقع هایی دلم میخواد التماس آدما کنم که ازم بپرسن برای چی فلان کار رو میکنی!اینجا همه به عقاید هم احترام میذارن.
تشکر کنندگان: Aghaman ، AliReza.Sh ، m.ghoreishi ، Iaccept ، sosol
سلام دوستان وقت بخیر

من در مورد ptt سوال دارم

در فرم نوشته شده بعد از پایانه مرحلهٔ fbi check مجددا برای اداره پست اقدام شود

وقتی‌ وارد سایت میشم همه اطلاعات قدیمی‌ میاد با همون رفرنس آیدی های قدیمی‌ و تمام اطلاعات کامل‌ هست

آیا باید همین اطلاعات رو دوباره پرینت گرفت یا اینکه باید همه رو حذف کرد و دوباره وارد کرد ؟

اگر حذف کنم و باز ایجاد کنم رفرنس ایدی کیس های خانواده تغییر میکند اما شخص اصلی نه

چیکار باید بکنم ؟

مرسی
تشکر کنندگان:
سلام
آیا دانشگاه آزاد بخش خصوصی به حساب میاد یا دولتی؟ واسه کسی که دانشگاه آزاد تدریس میکنه اگه ازش پرسیدن تو بخش خصوصی کار میکنی یا دولتی باید چی بگه؟
تشکر کنندگان:
(2015-06-20 ساعت 18:16)qazwsxedcrfv نوشته:  سلام دوستان وقت بخیر

من در مورد ptt سوال دارم

در فرم نوشته شده بعد از پایانه مرحلهٔ fbi check مجددا برای اداره پست اقدام شود

وقتی‌ وارد سایت میشم همه اطلاعات قدیمی‌ میاد با همون رفرنس آیدی های قدیمی‌ و تمام اطلاعات کامل‌ هست

آیا باید همین اطلاعات رو دوباره پرینت گرفت یا اینکه باید همه رو حذف کرد و دوباره وارد کرد ؟

اگر حذف کنم و باز ایجاد کنم رفرنس ایدی کیس های خانواده تغییر میکند اما شخص اصلی نه

چیکار باید بکنم ؟

مرسی

دوستان اگر کسی جواب من رو بده ممنون میشم
تشکر کنندگان:
با سلام
دوستان اگر از یک خانواده ۳ نفری پس از مراجعه به آمریکا و دریافت گرین کارت ۱ نفر پاس سفید بگیره و برگرده به جهت کار و تامین مخارج ۲ نفر دیگه و با این فرض که پس از دو سال هم هر ۶ ماه سفری به اونجا بکنه تا گرین کارتش باطل نشه ایا پس از ۵ سال و درست شدن رزیدنت خانوادش خودش هم رزیدنت میشه ؟و یا می تونن براش درخواست کنن ؟ یا حتما اون هم باید ۳ سال اقامت رو پرکنه؟
پیشاپیش از لطفتون ممنونم
2016as36XX
برنده اصلی همسرم / کل کیس 3 نفر
آنکارا سپس تغییر به  ابوظبی توسط خودشان
مصاحبه 7 ژانویه   = >   دوران شیرین کلیرنس ( گفت یک تا دو ماه) Big Grin
اپدیتها ی سیس => 7 و 11 و 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه ، 20 اوریل فقط نفر اصلی ( بگمونم بدلیل ای میل )
17 می فقط نفر اصلی ، 19 می کل کیس آپ دیت و نفراصلی or شد!!
٥ جون پاس ها رو تحويل دادم و همون روز همه مون اپ ديت شديم
٦ جون دوباره اپ ديت شديم و نفر اصلي دوباره / شد
٧ جون نَفَر اصلي و پسرم ايشيو شدند  ولي بنده ظاهرا گيرم (اما اپ ديت شدم)؟؟؟
١٢ جون ويزاي منم ايشيو شد!!!

ورود به امريكا ١٩ جون
درخواست پاس سفيد ٢٠ جون

راه در جهان یکی است و آن راه راستی است
تشکر کنندگان:
(2015-06-21 ساعت 14:40)Aliakbarasghari نوشته:  با سلام
دوستان اگر از یک خانواده ۳ نفری پس از مراجعه به آمریکا و دریافت گرین کارت ۱ نفر پاس سفید بگیره و برگرده به جهت کار و تامین مخارج ۲ نفر دیگه و با این فرض که پس از دو سال هم هر ۶ ماه سفری به اونجا بکنه تا گرین کارتش باطل نشه ایا پس از ۵ سال و درست شدن رزیدنت خانوادش خودش هم رزیدنت میشه ؟و یا می تونن براش درخواست کنن ؟ یا حتما اون هم باید ۳ سال اقامت رو پرکنه؟
پیشاپیش از لطفتون ممنونم

هر فرد باید در مجموع 5 سال و در این 5 سال 912 روز آمریکا باشد و این به شرط اینکه هر سال بیشتر از نصف سال آمریکا باشید یعنی بیشتر از 6 ماه در سال و قانون رو دقیق نمیدونم اما شنیدم بعد از پاس سفید این میزان روز (912 روز) کمی بیشتر میشود

5 سال شما بعد از اتمام تاریخ پاس سفید آغاز میشود
تشکر کنندگان: ho_tasha ، lighthouse
كسي تاپيكي كه مقايسه شهرهاي مختلف هست رو ميدونه چي بود و كجا؟!
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: amin_j
(2015-06-21 ساعت 15:34)qazwsxedcrfv نوشته:  
پیشاپیش از لطفتون ممنونم

هر فرد باید در مجموع ۵ سال و در این ۵ سال 912 روز آمریکا باشد و این به شرط اینکه هر سال بیشتر از نصف سال آمریکا باشید یعنی بیشتر از ۶ ماه در سال و قانون رو دقیق نمیدونم اما شنیدم بعد از پاس سفید این میزان روز (912 روز) کمی بیشتر میشود

۵ سال شما بعد از اتمام تاریخ پاس سفید آغاز میشود
سلام
خیلی ممنونم از پاسختون
من فرم M 480 رو به دقت مطالعه کردم اشاره کرده به اینکه بیش از یک سال به صورت مستمر خارج از امریکا نباشید اما در مورد 6 ماه چیزی عنوان نشده ممکنه لطفا منبع رو اعلام بفرمایید
با تشکر
2016as36XX
برنده اصلی همسرم / کل کیس 3 نفر
آنکارا سپس تغییر به  ابوظبی توسط خودشان
مصاحبه 7 ژانویه   = >   دوران شیرین کلیرنس ( گفت یک تا دو ماه) Big Grin
اپدیتها ی سیس => 7 و 11 و 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه ، 20 اوریل فقط نفر اصلی ( بگمونم بدلیل ای میل )
17 می فقط نفر اصلی ، 19 می کل کیس آپ دیت و نفراصلی or شد!!
٥ جون پاس ها رو تحويل دادم و همون روز همه مون اپ ديت شديم
٦ جون دوباره اپ ديت شديم و نفر اصلي دوباره / شد
٧ جون نَفَر اصلي و پسرم ايشيو شدند  ولي بنده ظاهرا گيرم (اما اپ ديت شدم)؟؟؟
١٢ جون ويزاي منم ايشيو شد!!!

ورود به امريكا ١٩ جون
درخواست پاس سفيد ٢٠ جون

راه در جهان یکی است و آن راه راستی است
تشکر کنندگان:
(2015-06-23 ساعت 09:21)Aliakbarasghari نوشته:  
(2015-06-21 ساعت 15:34)qazwsxedcrfv نوشته:  
پیشاپیش از لطفتون ممنونم

هر فرد باید در مجموع ۵ سال و در این ۵ سال 912 روز آمریکا باشد و این به شرط اینکه هر سال بیشتر از نصف سال آمریکا باشید یعنی بیشتر از ۶ ماه در سال و قانون رو دقیق نمیدونم اما شنیدم بعد از پاس سفید این میزان روز (912 روز) کمی بیشتر میشود

۵ سال شما بعد از اتمام تاریخ پاس سفید آغاز میشود
سلام
خیلی ممنونم از پاسختون
من فرم M 480 رو به دقت مطالعه کردم اشاره کرده به اینکه بیش از یک سال به صورت مستمر خارج از آمریکا نباشید اما در مورد ۶ ماه چیزی عنوان نشده ممکنه لطفا منبع رو اعلام بفرمایید
با تشکر

دوست من یک محاسبه ساده نشون میده اگر بخواهید در 5 سال 912 روز اونجا باشید باید بیشتر از 6 ماه در هر سال آمریکا باشید ، در غیر این صورت زمانی که برای سیتیزن شیپ اقدام کردید مابقی کسری را مجبورید یک ضرب آنجا بمانید ، یا پروسه را خیلی بیشتر طولانی کنید ، این به شما بستگی دارد
تشکر کنندگان: Aliakbarasghari
(2015-06-23 ساعت 00:35)humsun نوشته:  كسي تاپيكي كه مقايسه شهرهاي مختلف هست رو ميدونه چي بود و كجا؟!

درود بر شما.

نمیدونم منظورتون دقیقاً کدوم تاپیک هست. ولی من یه لینکی توی سیستمم پیدا کردم که شاید به دردتون بخوره:
مقـــایسه شهــــرهای مخـــتلف آمریکا

موفق و شاد باشید.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
تشکر کنندگان: amin_j ، humsun ، matin86
[quote='avg123' pid='609101' dateline='1431194968']
سلام بچه ها برادرم را ثبت نام کردم و confirmation number گرفتم ولی وقتی چک میکنم میگه invalid date وبرادرم ۹ تیر میشه 16 ساله .ممکنش هست تیر ماه چک کنم اون اخطار نده؟
[/quo
سلام میشه منم راهنمایی کنید چجوری سوالام و مطرح کنم؟
تشکر کنندگان:
(2015-06-26 ساعت 21:25)katoozi64 نوشته:  [quote='avg123' pid='609101' dateline='1431194968']
سلام بچه ها برادرم را ثبت نام کردم و confirmation number گرفتم ولی وقتی چک میکنم میگه invalid date وبرادرم ۹ تیر میشه 16 ساله .ممکنش هست تیر ماه چک کنم اون اخطار نده؟
[/quo
سلام میشه منم راهنمایی کنید چجوری سوالام و مطرح کنم؟

درود. سوالتون چی هست دوست عزیز؟؟
تاپیک مربوط به سوالتون رو پیدا کنید همه دوستان پاسخگو هستن به تناسب آگاهی و اطلاعاتی که دارن. موفق باشید.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
تشکر کنندگان:
(2015-06-20 ساعت 18:30)davouddavoud نوشته:  سلام
آیا دانشگاه آزاد بخش خصوصی به حساب میاد یا دولتی؟ واسه کسی که دانشگاه آزاد تدریس میکنه اگه ازش پرسیدن تو بخش خصوصی کار میکنی یا دولتی باید چی بگه؟
؟؟؟
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22  
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان:
سلام
منظور از اينكه بايد مدارك را ١٥ روز قبل از مصاحبه بفرستيم يعني اينكه ١٥ روز قبل از مصاحبه رسيده باشه سفارت؟ يعني اگه ٢٠ روز قبل از مصاحبه مدارك رسيده باشه سفارت مشكلي پيش مياد؟ تا چقدر قبل تر از مصاحبه ميشه مدارك را فرستاد سفارت؟ آيا ميشه وقتي كه نامه دوم را ديديم همان روز مدارك را بفرستيم؟
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22  
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان: