کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2016
(2015-05-10 ساعت 13:11)rosarad نوشته:  سلام دوستان

آیا اینکه کجا بری مصاحبه در گرفتن ویزا تاثیر داره ؟ منظورم اینه که کجا بهتره برای مصاحبه رفت؟ تو فرم برادر من آنکارا, به نظرتون همین رو نگه داریم یا عوض کنیم ؟

سلام قبولشدی
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
تشکر کنندگان: ed2008
سلام
دوستان من از برندگان لاتاری 2016 هستم یک پرداختی 1248 دلاری به نام خودم در سایتی دارم که میشه با ویزا کارت یا مسترکارت یا پی پال با سورس مطمئن بانکی فقط در امریکا پرداخت بشه و پرداخت هم باید هفته اینده صورت بگیره خواستم بیینم کسی نمیخواهد پول بفرسته ایران من اینجا برای خانواده اش کارت به کارت ملت همان لحظه از طریق اینترنت بانکی ملت کنم که دیگه کسی پول و هزینه صرافی نده (مدارکی هم جهت اعتماد سازی ارایه میشه )
قیمت دلار هم قیمت همان روز که هر دو هماهنگی میکنیم که پرداخت انجام بشه
اگر کسی هست لطفا پیام خصوصی بدهد 1/7/2015
10 تیر 1394
CN: 2016AS26XX ●●● YEREVAN ●●● DS-260: ۸ June ۲۰۱۵ ●●● ۱ PERSON ●●● CURRENT: 12 Agu 2015 ●●● INTERVIEW: N/A
تشکر کنندگان:
(2015-06-29 ساعت 01:49)alitab نوشته:  
(2015-05-10 ساعت 13:11)rosarad نوشته:  سلام دوستان
آیا اینکه کجا بری مصاحبه در گرفتن ویزا تاثیر داره ؟ منظورم اینه که کجا بهتره برای مصاحبه رفت؟ تو فرم برادر من آنکارا, به نظرتون همین رو نگه داریم یا عوض کنیم ؟
سلام قبولشدی
دوست من، شما میتونید راجع به سفارت های مختلف تحقیق کنید و بعد تصمیم بگیرید. برای 2015 ها سفارت انکارا به صورت پیش فرض بود که بعضی ها خودشون تغییر دادن و بعضی ها رو هم KCC قبل از مصاحبه خودش تغییر داد به سفارت های دیگه.
ولی به صورت کلی قوانین در هر سه سفارت یکی ه و عملکرد اونا یجور موج سینوسی داره. گاهی فلان سفارت سرعت مییره و گاهی دیگری.
به نظرم سفرنامه های سال گذشته رو بخونید و کیس خودتون رو مقایسه کنید.
موفق باشید.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
تشکر کنندگان: Aghaman ، ho_tasha ، ofrfar ، USIMMIGRANT ، ed2008 ، hamed shayan
سلام دوستان
در مورد گواهي عدم سوءپيشينه براي كساني كه بيشتر از ٦ ماه خارج از ايران بودن، در سايت مربوطه اون كشور دو مورد گواهي عدم سوءپيشينه هست.
يكي گواهي عدم سوءپيشينه قضايي و يكي مالي هست.
حالا كدوم مورد مدّ نظر سفارت هست؟
ممنون از توجه تون
تشکر کنندگان:
(2015-07-04 ساعت 10:00)Rira_1982 نوشته:  سلام دوستان
در مورد گواهي عدم سوءپيشينه براي كساني كه بيشتر از ٦ ماه خارج از ايران بودن، در سايت مربوطه اون كشور دو مورد گواهي عدم سوءپيشينه هست.
يكي گواهي عدم سوءپيشينه قضايي و يكي مالي هست.
حالا كدوم مورد مدّ نظر سفارت هست؟
ممنون از توجه تون

سلام
چون من خارج بودم همیشه عدم سوءپيشينه قضايي مد نظر هست
باز بیشتر تحقیق کنید
CN: 2016AS26XX ●●● YEREVAN ●●● DS-260: ۸ June ۲۰۱۵ ●●● ۱ PERSON ●●● CURRENT: 12 Agu 2015 ●●● INTERVIEW: N/A
تشکر کنندگان: Rira_1982 ، ho_tasha ، m.ghoreishi
سلام
دوستان شما صرافی مطمئن مطمئن و کار درست میشناسد که وب سایت داشته باشه و بشه انلاین با هاش کار کرد
یا حداقل مطمئن باشه فرق نمیکنه تو چه شهری از ایران فقط سابقه خوب و سریع داشته باشه و باهاش واقعا کار کرده باشد
ممنون میشوم تو پیام خصوص نام و ادرس اینترنتیش را ذکر کنید
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
بابا یه سری به قسمتاصطلاحات و ضرب المثل های انگلیسی بزنین و از پست هایی که در صفحات آخر گذاشتم دیدن کنیدBig Grin. من هروز چندتایی اصطلاح میزارم ولی مثل اینکه اونجا قو هم پر نمیزنه. ناسلامتی فردا میخواین برید اون طرف و اولین شوکی که بهتون وارد میشه زبانه مخصوصا اصطاحاتش که واسه خودش یه دنیاییه. البته من کوچیکتر از اونیم که سفارش و راهنمایی کنم ولی به عنوان یه مدرس زبان میدونم که این اصطلاحات عامیانه از نون شب هم واجبتره و اگه تا یه حدی بلد نباشید خدایی نکرده ممکن باعث سوء تفاهم بشه. ما را از تشکر و امتیازات بی دریغتان بی نصیب نذارین.Big Grin
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22  
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان: AliReza.Sh ، m.ghoreishi ، ALIREZA_DEN ، matin86 ، f.shafeei ، lighthouse
(2015-07-07 ساعت 01:42)davouddavoud نوشته:  سلام دوستان
بابا یه سری به قسمت آموزشی فرهنگی بخش اصطلاحات و ضرب المثل های انگلیسی بزنین. من هروز چندتایی اصطلاح میزارم ولی مثل اینکه اونجا قو هم پر نمیزنه. ناسلامتی فردا میخواین برید اون طرف و اولین شوکی که بهتون وارد میشه زبانه مخصوصا اصطاحاتش که واسه خودش یه دنیاییه. البته من کوچیکتر از اونیم که سفارش و راهنمایی کنم ولی به عنوان یه مدرس زبان میدونم که این اصطلاحات عامیانه از نون شب هم واجبتره و اگه تا یه حدی بلد نباشید خدایی نکرده ممکن باعث سوء تفاهم بشه. ما را از تشکر و امتیازات بی دریغتان بی نصیب نذارین.Big Grin

دوست عزيز اين قسمت كه فرموديد كجاست؟ لينكي چيزي بدين ازش ممنونBig Grin
تشکر کنندگان: USIMMIGRANT
(2015-07-07 ساعت 09:41)alirezasadrearhami نوشته:  
بابا یه سری به قسمت آموزشی فرهنگی بخش اصطلاحات و ضرب المثل های انگلیسی بزنین. من هروز چندتایی اصطلاح میزارم ولی مثل اینکه اونجا قو هم پر نمیزنه. ناسلامتی فردا میخواین برید اون طرف و اولین شوکی که بهتون وارد میشه زبانه مخصوصا اصطاحاتش که واسه خودش یه دنیاییه. البته من کوچیکتر از اونیم که سفارش و راهنمایی کنم ولی به عنوان یه مدرس زبان میدونم که این اصطلاحات عامیانه از نون شب هم واجبتره و اگه تا یه حدی بلد نباشید خدایی نکرده ممکن باعث سوء تفاهم بشه. ما را از تشکر و امتیازات بی دریغتان بی نصیب نذارین.Big Grin

با ارادت به آقا داوود عزیز: اصطلاحات و ضرب المثل های انگلیسی
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
تشکر کنندگان: USIMMIGRANT ، ALIREZA_DEN
(2015-07-07 ساعت 10:02)AliReza.Sh نوشته:  
(2015-07-07 ساعت 09:41)alirezasadrearhami نوشته:  

با ارادت به آقا داوود عزیز: اصطلاحات و ضرب المثل های انگلیسی
با تشكر از عليرضا جان، خيلي ارادت داريم
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان: AliReza.Sh
سلام.
الان کارنت کیس نامبر برنده های 2016 را زدند یا نه؟
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
(2015-07-07 ساعت 13:56)امیررضا.س نوشته:  سلام.
الان کارنت کیس نامبر برنده های ۲۰۱۶ را زدند یا نه؟

خیر از سپتامبر به بعد سایت ویزا بولتن کارنتیهای 2016 رو اعلام خواهد کرد
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: لطف اله
(2015-07-07 ساعت 13:56)امیررضا.س نوشته:  سلام.
الان کارنت کیس نامبر برنده های ۲۰۱۶ را زدند یا نه؟
سلام
دوست عزیز شما بهتره تاپیک های مربوط به 2015 و 2016 را مطالعه کنید و جواب این سوالتون هم در این تاپیکها موجوده. با این وجود اولین سری کارنتی های 2016 در مرداد ماه مشخص میشه و پروسه کارنت کردن تا اواخر تابستان سال دیگه ادامه داره. ای کاش حدود تقریبی شماره کیستون را اعلام میکردید تا همه دوستان بتونن کمکتون کنن و اینکار را میتونین با ساختن یه امضا در کنترل پنل خود انجام دهید. موفق باشید
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان:
سلام ببخشید من سوالم اینکه کیس نامبر من 7000 به بالاست ، از چه زمانی کارنت میشم ؟
و اینکه نامه اشتغال به کارم باید حقوقم ذکر بشه یا خیر ؟
کیس نامبر : 7XXX / کنسولگری: ANKARA / تعداد افراد منظور در کیس : ۱ / ارسال فرمهای سری اول: 30 june / کارنت شدن کیس:  20 April / مصاحبه:  6 June
تشکر کنندگان: USIMMIGRANT
درود بچه ها.....دوستان کسی میدونه برنده لاتاری 2016 آخرین کیس نامبرش چند هست .....امیدوارم سوالم سخت نباشه و بی محتوا
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان