موضوعها: 10
رتبه:
96
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز توصیه می کنم
حتما قبل از تغییر سفارت سفرنامه های امسال و سالهای پیش مطالعه بفرمایید تا بهتر سفارت از لحاظ شرایط خودتون انتخاب کنید
ضمنا تمام سفارتها به یک شکل عمل می کنن
2015/Abu Dhabi
کلیر
مقصد: کالیفرنیا
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان.
یک سوال دارم. آیا می توان گواهی موقت مدرک تحصیلی را به جای اصل آن ارائه داد؟ یا اصل آن نیاز است؟
مدرک من دکتری است و نزدیک 15 میلیون برای آزادسازی آن باید پول بدهم.
ممنونم
رتبه:
-1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان من میخوام گواهی سابقه کار بگیرم کارم کابینت سازی هست هنوزم مشغول هستم بیمه نیستم البته تو کار قبلیم بودم (راننده ماشین باری)
گواهی سابقه کار رو میتونم بگیرم فقط نمیدونم چه متنی رو باید بنویسم که صاحبکارم مهر و امضا کنه ممنون میشم یه متنی رو اماده با شرایط کاری من بنویسید و یا اگه لینکی در این مورد هست بگذارید و اینکه ایا ترجمه کافیه یا دادگستری هم باید حتما تایید کنه؟ چون اکثر دوستان گفتن لزومی نداره هیچ یک از مدارک ترجمه شده مهر دادگستری بخوره بازم ممنون میشم اگه اطلاعات دقیقی در این مورد دارید ذکر کنید
با تشکر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
یکی از 1700 زخمی لاتاری 2014
قرص برنج نخوردم شکر خدا زنده ام
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من از ۲۰۰۴ شرکت کردم ولی هرگز قبول نشدم..هر سال هم شرکت کردم..تحصیلاتمم فوق دیپلم..فکر کنم مدرک تحصیلی بالا رو قبول میکنن..چرته که میگن با دیپلم قبول میکنن
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-12 ساعت 13:41)kourosh8 نوشته: با سلام خدمت دوستان من میخوام گواهی سابقه کار بگیرم کارم کابینت سازی هست هنوزم مشغول هستم بیمه نیستم البته تو کار قبلیم بودم (راننده ماشین باری)
گواهی سابقه کار رو میتونم بگیرم فقط نمیدونم چه متنی رو باید بنویسم که صاحبکارم مهر و امضا کنه ممنون میشم یه متنی رو اماده با شرایط کاری من بنویسید و یا اگه لینکی در این مورد هست بگذارید و اینکه ایا ترجمه کافیه یا دادگستری هم باید حتما تایید کنه؟ چون اکثر دوستان گفتن لزومی نداره هیچ یک از مدارک ترجمه شده مهر دادگستری بخوره بازم ممنون میشم اگه اطلاعات دقیقی در این مورد دارید ذکر کنید
با تشکر
دوست عزیز درسته که میگن بجای مدرک تحصیلی میتونید 2 سال سابقه کار در 5 سال اخیر داشته باشی و اوکی هست ولی توجه داشته باش که اون 2 سال سابقه باید در لیست مشاغل تعریف شده توسط سایت رسمی وزارت امور خارجه امریکا وجود داشته باشه و امتیاز لازم رو کسب کنه.با این اوصاف و نوع شغلی که فرمودین همون دیپلم 12 ساله ارائه کنی خیلی راحتره(نظام قدیم یا نظام جدید همراه با پیش دانشگاهی) موفق باشی
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه