موضوعها: 0
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-13 ساعت 07:00)hamid66 نوشته: (2015-05-12 ساعت 13:41)kourosh8 نوشته: با سلام خدمت دوستان من میخوام گواهی سابقه کار بگیرم کارم کابینت سازی هست هنوزم مشغول هستم بیمه نیستم البته تو کار قبلیم بودم (راننده ماشین باری)
گواهی سابقه کار رو میتونم بگیرم فقط نمیدونم چه متنی رو باید بنویسم که صاحبکارم مهر و امضا کنه ممنون میشم یه متنی رو اماده با شرایط کاری من بنویسید و یا اگه لینکی در این مورد هست بگذارید و اینکه ایا ترجمه کافیه یا دادگستری هم باید حتما تایید کنه؟ چون اکثر دوستان گفتن لزومی نداره هیچ یک از مدارک ترجمه شده مهر دادگستری بخوره بازم ممنون میشم اگه اطلاعات دقیقی در این مورد دارید ذکر کنید
با تشکر
شما اگه ديپلم ١٢ ساله داري احتياجي به سابقه كار نيست همون ديپلم كافيه
سلام
سابقه كار را به سختي قبول ميكنند اگر ديپلم دوا زده ساله نداريد سريع تر يك فكري بكنيد سفر نامه ها را بخوانيد بسيار مفيد هستند سالي كه ما مصاحبه داشتيم جلوي چشم خودم يك نفر را ريجكت كردند اصلا هم تعارف ندارند
به هر حال موفق باشيد
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
امسال لاتاری دو مرحله است؟ باید منتظر اکتبر باشیم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر شما. اگر کسی در اداره مهاجرت آمریکا پرونده ای برای مهاجرت خویشاوندی داشته باشد، باعث میشود که در لاتاری برنده نشود؟ به عبارت دیگر آیا بطور اتوماتیک از قرعه کشی کنار گذاشته می شود؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان كسي ميدونه اگه موقع ثبت نام اوليه عكس تكراري آپلود كرده باشيم مشكلي پيش مياد يا الان كه مرحله اول برنده شديم ديگه مشكلي نيست؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
الان آمار سایت DV LOTTERY GREENCARD INSTRUCTION رو خوندم که از کلا 91،563نفر برنده شدن از مجموع11،391،134نفر. از ایران 4،501 نفر برنده شدن که بالاترین میزان توی آسیابودش. رتبه بفد هم نپال با 3801 نفر.پس بعید نیست که ایران سالهای آخر عمرش رو توی لاتری طی کنه البته بنظر کاملل شخصی و غیرکارشناسانه بنده. با آرزوی موفقیت برای دوستان برنده و منتظران سالهای بعد مثل خودم
رتبه:
88
0 تشکر در 0 ارسال
توی فرمهای قبولی که نوشته 84000 نفر پس این 91 هزار و خورده ای چی هست؟
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)
موضوعها: 13
رتبه:
95
3 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان عزیز 2016
اینشالا همتون ویزا را بگیرید و با خوشحالی و سلامت کشور را ترک کنید .
دوستان عزیز ببینید این فرم 260 فرم مهمی است بار ها و بار ها گفته شده که حواستون باشه اشتباه نکنید .
دوستان عزیز تهرانی و شهرستانی 100 % پیشنهاد میکنم همایش کاملا رایــــگان برای دوستان 2016 حتما حتما شرکت کنید .
نکات مهمی اونجا گفته میشه که بد نیست بدونید ( از ابتدا تا انتهای لاتاری را برای شما توضیح میدن ) .
زمان برگزاری هم روز مبعث رسول هست ... همین چند روز دیگه . پیشهاد میکنم برید هم مدیر های انجمن و شرکت پاریز تراول را از نزدیک میبینید هم کلی دوست اونجا پیدا میکنید
شماره تماس جهت رزور 02144622214 الی 16
به امید موفقیت تک تک شما عزیزان
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر . مقصد سیاتل
سفرنامه از سیر تا پیاز من
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
برای ما ها که خارج از کشور هستیم و امکان حضور توی این همایش رو نداریم هم یک فکری بکنید هواهشا.
پیشنهاد میکنم فایل صوتی همایش رو بزارید تا دانلود کنیم. ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
آیا نیازی به گرفتن گواهی عدم سو سابقه هست؟
متشکرم