موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوستان من فرم 260 را ارسال کردم و برام ایمیل ثبت شدن هم اومده و شماره ثبت هم داده همون برگه که زیرش نوشته این ویزا نیس ولی دوباره با کیس نامبرم فرم 260 را برام باز میکنه اخه خوندم که بعد ثبت دیگه نباید باز کنه لطفا کمک کنید چکار باید بکنم؟؟ آیا ثبت شده یا نه؟ جایی نیس که بشه چک کرد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من برنده لاتاری 2016 هستم. هم تمکن مالی دارم و هم می تونم اسپانسر معرفی کنم. ولی شنیدم اگر اسپانسر معرفی کنم حتما FBI CHECK می خورم. برای همین در معرفی اسپانسر دو دل هستم. آیا این موضوع درسته؟
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
نميشه به طور قطعى گفت كه با معرفى اسپانسر كليرنس ميخوريد ولى از اونجايى كه به احتمال زياد اسپانسر شما بايد مورد برسى قرار بگيره(از نظر پرداخت به موقع ماليات و مسائل ديگه) و خود پر كردن فرمهاى مخصوص و ارسال و ارائه به سفارت مراحل مختلف و زمانبرى رو ميطلبه پس ترجيحأ با گرفتن يك نامه تمكن خيلى ساده و راحت از تمام اين استرسها رها ميشيد
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
در صورت fbi check خوردن، بايد بعد از مدتي دوباره به شهر محل سفارت سفر كرد؟
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-22 ساعت 12:50)alirezasadrearhami نوشته: با سلام دوستان من فرم 260 را ارسال کردم و برام ایمیل ثبت شدن هم اومده و شماره ثبت هم داده همون برگه که زیرش نوشته این ویزا نیس ولی دوباره با کیس نامبرم فرم 260 را برام باز میکنه اخه خوندم که بعد ثبت دیگه نباید باز کنه لطفا کمک کنید چکار باید بکنم؟؟ آیا ثبت شده یا نه؟ جایی نیس که بشه چک کرد؟
سلام
دوست عزیز درسته باز میشه ولی هیچ تغییری نمیتونید در اطلاعات فرم بدین. نگران نباشید
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-21 ساعت 21:19)آلیس-1980 نوشته: (2015-05-21 ساعت 16:16)Rira_1982 نوشته: سلام
دوستان يه سوال داشتم در مورد آپ ديت ها؟
منظور از آپ ديت در اينجا چي هست؟ كه تاريخ هاي مختلفي رو دوستان برنده لاتاري ٢٠١٥ در امضاي خودشون دارن؟
ممنون ميشم اگر كسي ميدونه توضيح بده
بعد از مصاحبه هر زمان که پرونده ی شما بررسی شود در سایت http://ceac.state.gov/ceac/ کیس شما آپدیت می شود. حتی وقتی که فقط پرونده ی شما را نگاه کنند و یا گاهی ایمیلی که فرستاده می شود یا دریافت می شود .بعضی وقتها چند هفته قبل مصاحبه هم آپدیت می شود.یعنی اگر شماره ی کیس خود رو در قسمت مربوطه وارد کنید. می بینید که چه تاریخی را نشان می دهد و اگر دفعه ی بعد رفتید و دیدید تاریخش عوض شده یعنی کیس شما به اون تاریخ آپدیت شده.
میشه بگین تاریخ دقیقا کجای صفحه میخوره؟
من شماره کیسمو که وارد میکنم ازم تاریخ تولدو میخوتد وارد میکنم صفحه ای میاد که جدول پایینشه و من و خانومم توو جدولیم. تاریخ کجای این صفحات میخوره و عوض میشه؟
شماره کیس: 2016AS52xx■ تاریخ رویت قبولی: 9 May ■ کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی ■ تعداد افراد: 2 نفر
ارسال فرمهای260: 15 May ■ کارنت شدن: 9 Feb ■ نامۀ دوم: 22 Feb ■ مصاحبه: 5 April ■ نتیجه: AP
خدمت س پ ا ه ، شغل خصوصی ، ازدواج بعد از قبولی و قبل از ارسال فرم 260
آپدیتها: 17 آپریل، 19 آپریل، 21 آپریل، 3 آگوست آپدیت طلایی و دوخطی از آمریکا، 4 آگوست ساعت 12 ظهر آپدیت از سفارت و or
4 آگوست ساعت 6 عصر به لطف خدا دریافت ایمیل کلیری بعد از 4 ماه.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام...من الان تو دبیرستانم...اگه یه وقت ایشالا همه چی اوکی شد و ویزا رو گرفتیم من باید دوباره مقطع تحصیلی خاصی رو بخونم؟