2015-05-23 ساعت 15:10
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2016
|
2015-05-23 ساعت 16:01
(2015-05-21 ساعت 21:10)آلیس-1980 نوشته:(2015-05-21 ساعت 12:38)dds.azimi@yahoo.com نوشته: با تشکر فراوان از اطلاعاتی که دادید.لطفا در رابطه با سفارتخانه هم راهنمایی بفرماییدسفارتخانه ها فرق چندانی باهم ندارن تا چند سال پیش که آنکارا از همه جا شلوغ تر بوده و یه سری ها ترجیح می دادن برن ایروان یا ابوظبی . ولی اینها در هزینه تفاوت نه چندان زیادی باهم دارن. که اون هم چون در قسمتهای مختلف فرق داره،در کل تغییر زیادی نمی کنه. من خودم با اینکه پدر و مادرم در استانبول هستند و در نامه ی اول آنکارا زده بود و خودم هم درخواست تغییر ندادم ولی در نامه ی دوم ابوظبی بود و به نظرم بد هم نشد . حالا با توجه به تاریخ احتمالی مصاحبه و گرما و سرمای هوا و سلیقه های شخصی میتونید انتخاب کنید.ولی شما کیستون مشکلی نداره و بیشترین چیزی که کمکتون میکنه آرامش و اطمینان از اتفاقی هست که براتون افتاده.پس حول نشید و بدون استرس برید.دکترای معتمد سفارت در ابوظبی و ایروان راحت تر کار رو انجام می دن تا آنکارا . اگر مصاحبتون تو زمستون باشه آنکارا خیلی سرده و اگر تابستون باشه آنکارا عالیه.ابوظبی هم تو تابستون جهنمه.ظمنا سفرنامه ها رو بخونید خیلی کمکتون می کنه.اگر سفارتی رو در نظر دارید سفرنامه ها مربوطش رو بخونید زیاد وقتتون رو نمی گیره. راستش برای من شرایط محیطی اصلا مهم نیس..فقط و فقط گرفتن ویزا اهمیت داره..تغییر سفارتخونه اصلا امتیاز منفی حساب میشه؟ شما اگه جای من بودین الان انکارا رو به ایروان یا ابوظبی تغییر میدادین؟
2015-05-23 ساعت 21:25
(2015-05-23 ساعت 16:01)dds.azimi@yahoo.com نوشته:تغییر سفارتخونه اصلا امتیاز منفی نیست.راستش من اونموقع انقدر نگران بودم که همه چی برام معنی داشت.فکر می کردم یه کسره و فتحه ی اضافی تو پر کردن فرم،تو نامه ها،حتی وقتی ایمیل می فرستادم اگه دیر جواب می دادن، همه ی اینا برام معنی داشت که ویزا می دن یا نه،اون موقع که فرمهامو(اونموقع آنلاین نبود)فرستادم و تقریبا ۳ ماه طول کشید که تو جواب ایمیل بگن که فرمهام رسیده.کلا نا امید بودم و فکر می کردم من یه اشتباهی تو ثبت نام کردم و کلا رد شدیم.خیلی می ترسیدم.همینطور برای سفارت اینکه کجا باشیم.آخرش به خودم گفتم تا اینجاش تو هیج کاره بودی از اینجا به بعدشم بسپار به خدا که تو نامه ی دوم خودشون تغییر سفارت به ابوظبی داده بودن.این حرفا دلی بود.ولی منطقی شم بخواین دوستانی بودن که خودشون درخواست تغییر سفارت رو داده بودن و کوچکترین مشکلی هم نبوده.فقط اگر می خواین تغییر سفارت بدید همین ابتدا مشخص کنید که قبل از اینکه kcc مدارکتون رو بفرسته سفارتتون تعیین شده باشه و نخواید بعدا از این سفارت به سفارت دیگه جابجا بشه،اینطوری بهتره.به امید خدا ویزاتون رو هم می گیرین.باور کنین اونایی که راحت می گیرن راحت تر هم،هم مسیر رو طی می کنن هم به ویزا می رسن.تو سفارت که بودم یه خانمه بود باور کنین با لباس خونه و روسری کج و کوله اومده بود و ویزای یکضرب هم گرفت و حالا ما خودمون رو کشتیم که چی بپوشیم.البته اون ظاهر سر و وضعش نبود که باعث شد ویزای یه ضرب بگیره،بلکه شرایط کیسش و قلب آروم و اطمینانش بود .چون برعکسش هم میشه اتفاق بیافته .پس آروم باشین و مطمئن باشین هر اتفاقی که بیافته بهترین اتفاقیه که می تونه براتون بیافته.امیدوارم ویزای مهاجرتی آمریکا رو بگیرید.اینجا هم اعلام کنید.(2015-05-21 ساعت 21:10)آلیس-1980 نوشته:(2015-05-21 ساعت 12:38)dds.azimi@yahoo.com نوشته: با تشکر فراوان از اطلاعاتی که دادید.لطفا در رابطه با سفارتخانه هم راهنمایی بفرماییدسفارتخانه ها فرق چندانی باهم ندارن تا چند سال پیش که آنکارا از همه جا شلوغ تر بوده و یه سری ها ترجیح می دادن برن ایروان یا ابوظبی . ولی اینها در هزینه تفاوت نه چندان زیادی باهم دارن. که اون هم چون در قسمتهای مختلف فرق داره،در کل تغییر زیادی نمی کنه. من خودم با اینکه پدر و مادرم در استانبول هستند و در نامه ی اول آنکارا زده بود و خودم هم درخواست تغییر ندادم ولی در نامه ی دوم ابوظبی بود و به نظرم بد هم نشد . حالا با توجه به تاریخ احتمالی مصاحبه و گرما و سرمای هوا و سلیقه های شخصی میتونید انتخاب کنید.ولی شما کیستون مشکلی نداره و بیشترین چیزی که کمکتون میکنه آرامش و اطمینان از اتفاقی هست که براتون افتاده.پس حول نشید و بدون استرس برید.دکترای معتمد سفارت در ابوظبی و ایروان راحت تر کار رو انجام می دن تا آنکارا . اگر مصاحبتون تو زمستون باشه آنکارا خیلی سرده و اگر تابستون باشه آنکارا عالیه.ابوظبی هم تو تابستون جهنمه.ظمنا سفرنامه ها رو بخونید خیلی کمکتون می کنه.اگر سفارتی رو در نظر دارید سفرنامه ها مربوطش رو بخونید زیاد وقتتون رو نمی گیره.
کیس نامبر:**2014AS58،ابوظبی، 2نفر،سفرنامه ی مصاحبه ی ما، دیدگاههای آرش در مورد آمریکا، چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شوم؟،سفرنامه: ارواین ،کالیفرنیا
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، Rira_1982 ، dds.azimi@yahoo.com ، nazi56 ، ben123 ، sadaf44
2015-05-23 ساعت 22:32
سلام دوستان
قبولی dv2016 هستم کیس 5xxx الان من که به همراه خانومم داریم اقدام میکنیم ( یعنی دو نفریم و بچه نداریم ) چند دلار باید توو حساب داشته باشیم؟ 19920؟ معادلشو به ریال بخوام حساب کنم با ارز مرجع دولتی مبنای اوناست یا دلار آزاد؟
شماره کیس: 2016AS52xx■ تاریخ رویت قبولی: 9 May ■ کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی ■ تعداد افراد: 2 نفر
ارسال فرمهای260: 15 May ■ کارنت شدن: 9 Feb ■ نامۀ دوم: 22 Feb ■ مصاحبه: 5 April ■ نتیجه: AP خدمت س پ ا ه ، شغل خصوصی ، ازدواج بعد از قبولی و قبل از ارسال فرم 260 آپدیتها: 17 آپریل، 19 آپریل، 21 آپریل، 3 آگوست آپدیت طلایی و دوخطی از آمریکا، 4 آگوست ساعت 12 ظهر آپدیت از سفارت و or 4 آگوست ساعت 6 عصر به لطف خدا دریافت ایمیل کلیری بعد از 4 ماه.
2015-05-23 ساعت 23:19
(2015-05-23 ساعت 22:32)ben123 نوشته: سلام دوستانسلام،مرجع اونها خط فقر آمریکاست و البته یه سری فاکتورهای نانوشته،مثل اینکه این آدمها جوونن،تحصیلات دارن،حرفه و توانایی انجام کار دارن،چون به بعضی ها با مبلغ بالای تمکن مالی گفتن اسپانسر هم معرفی کنند و به بعضی ها با مبلغ پایین تمکن مالی مثلا ۲ نفری ۴۰ میلیون،ویزای یکضرب هم دادن.ولی با تمام این اوصاف منبع مورد اطمینان همون خط فقر است.که با هر واحد پولی وقتی به دلار تبدیل می کنید مهم نیست آزاد یا دولتی، باید بالاتر از خط فقر بشه که برای ۲ نفر فکر می کنم می شه همون مبلغی که خودتون نوشتین اینم لینکش،روی کلمه لینکش کلیک کنید تا سایتی که برای خط فقر باز بشه.
کیس نامبر:**2014AS58،ابوظبی، 2نفر،سفرنامه ی مصاحبه ی ما، دیدگاههای آرش در مورد آمریکا، چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شوم؟،سفرنامه: ارواین ،کالیفرنیا
تشکر کنندگان: Rira_1982 ، m.ghoreishi ، sadaf44
2015-05-24 ساعت 02:16
(2015-05-23 ساعت 21:25)آلیس-1980 نوشته:(2015-05-23 ساعت 16:01)dds.azimi@yahoo.com نوشته:تغییر سفارتخونه اصلا امتیاز منفی نیست.راستش من اونموقع انقدر نگران بودم که همه چی برام معنی داشت.فکر می کردم یه کسره و فتحه ی اضافی تو پر کردن فرم،تو نامه ها،حتی وقتی ایمیل می فرستادم اگه دیر جواب می دادن، همه ی اینا برام معنی داشت که ویزا می دن یا نه،اون موقع که فرمهامو(اونموقع آنلاین نبود)فرستادم و تقریبا ۳ ماه طول کشید که تو جواب ایمیل بگن که فرمهام رسیده.کلا نا امید بودم و فکر می کردم من یه اشتباهی تو ثبت نام کردم و کلا رد شدیم.خیلی می ترسیدم.همینطور برای سفارت اینکه کجا باشیم.آخرش به خودم گفتم تا اینجاش تو هیج کاره بودی از اینجا به بعدشم بسپار به خدا که تو نامه ی دوم خودشون تغییر سفارت به ابوظبی داده بودن.این حرفا دلی بود.ولی منطقی شم بخواین دوستانی بودن که خودشون درخواست تغییر سفارت رو داده بودن و کوچکترین مشکلی هم نبوده.فقط اگر می خواین تغییر سفارت بدید همین ابتدا مشخص کنید که قبل از اینکه kcc مدارکتون رو بفرسته سفارتتون تعیین شده باشه و نخواید بعدا از این سفارت به سفارت دیگه جابجا بشه،اینطوری بهتره.به امید خدا ویزاتون رو هم می گیرین.باور کنین اونایی که راحت می گیرن راحت تر هم،هم مسیر رو طی می کنن هم به ویزا می رسن.تو سفارت که بودم یه خانمه بود باور کنین با لباس خونه و روسری کج و کوله اومده بود و ویزای یکضرب هم گرفت و حالا ما خودمون رو کشتیم که چی بپوشیم.البته اون ظاهر سر و وضعش نبود که باعث شد ویزای یه ضرب بگیره،بلکه شرایط کیسش و قلب آروم و اطمینانش بود .چون برعکسش هم میشه اتفاق بیافته .پس آروم باشین و مطمئن باشین هر اتفاقی که بیافته بهترین اتفاقیه که می تونه براتون بیافته.امیدوارم ویزای مهاجرتی آمریکا رو بگیرید.اینجا هم اعلام کنید.(2015-05-21 ساعت 21:10)آلیس-1980 نوشته:(2015-05-21 ساعت 12:38)dds.azimi@yahoo.com نوشته: با تشکر فراوان از اطلاعاتی که دادید.لطفا در رابطه با سفارتخانه هم راهنمایی بفرماییدسفارتخانه ها فرق چندانی باهم ندارن تا چند سال پیش که آنکارا از همه جا شلوغ تر بوده و یه سری ها ترجیح می دادن برن ایروان یا ابوظبی . ولی اینها در هزینه تفاوت نه چندان زیادی باهم دارن. که اون هم چون در قسمتهای مختلف فرق داره،در کل تغییر زیادی نمی کنه. من خودم با اینکه پدر و مادرم در استانبول هستند و در نامه ی اول آنکارا زده بود و خودم هم درخواست تغییر ندادم ولی در نامه ی دوم ابوظبی بود و به نظرم بد هم نشد . حالا با توجه به تاریخ احتمالی مصاحبه و گرما و سرمای هوا و سلیقه های شخصی میتونید انتخاب کنید.ولی شما کیستون مشکلی نداره و بیشترین چیزی که کمکتون میکنه آرامش و اطمینان از اتفاقی هست که براتون افتاده.پس حول نشید و بدون استرس برید.دکترای معتمد سفارت در ابوظبی و ایروان راحت تر کار رو انجام می دن تا آنکارا . اگر مصاحبتون تو زمستون باشه آنکارا خیلی سرده و اگر تابستون باشه آنکارا عالیه.ابوظبی هم تو تابستون جهنمه.ظمنا سفرنامه ها رو بخونید خیلی کمکتون می کنه.اگر سفارتی رو در نظر دارید سفرنامه ها مربوطش رو بخونید زیاد وقتتون رو نمی گیره. بسیار ممنون که اینقدر خوب و زیبا حال الان مارو فهمیدین و ارامش دادین
2015-05-24 ساعت 11:13
(2015-05-23 ساعت 23:19)آلیس-1980 نوشته:(2015-05-23 ساعت 22:32)ben123 نوشته: سلام دوستانسلام،مرجع اونها خط فقر آمریکاست و البته یه سری فاکتورهای نانوشته،مثل اینکه این آدمها جوونن،تحصیلات دارن،حرفه و توانایی انجام کار دارن،چون به بعضی ها با مبلغ بالای تمکن مالی گفتن اسپانسر هم معرفی کنند و به بعضی ها با مبلغ پایین تمکن مالی مثلا ۲ نفری ۴۰ میلیون،ویزای یکضرب هم دادن.ولی با تمام این اوصاف منبع مورد اطمینان همون خط فقر است.که با هر واحد پولی وقتی به دلار تبدیل می کنید مهم نیست آزاد یا دولتی، باید بالاتر از خط فقر بشه که برای ۲ نفر فکر می کنم می شه همون مبلغی که خودتون نوشتین اینم لینکش،روی کلمه لینکش کلیک کنید تا سایتی که برای خط فقر باز بشه. من شنیدم نفری 50 میلیون تومن...درسته؟
2015-05-25 ساعت 18:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-25 ساعت 18:09 توسط sherwean001.)
سلام
payment of the Diversity Visa fee رو چه موقع باید پرداخت کرد؟ از لاتری 2006 تا الان هستیم
2015-05-25 ساعت 18:20
در زمان مصاحبه در سفارت نفری 330 $
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، sherwean001 ، آلیس-1980
2015-05-25 ساعت 18:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-25 ساعت 18:32 توسط sherwean001.)
پس اونی که باید آنلاین پرداخت کنیم چی؟
همون که نوشتی نحوه پرداخت 165 دلار سایت ELIS از لاتری 2006 تا الان هستیم
2015-05-25 ساعت 22:05
(2015-05-25 ساعت 18:24)sherwean001 نوشته: پس اونی که باید آنلاین پرداخت کنیم چی؟ 165 دلار هزینه صدور گرین کارت است که بعد از گرفتن ویزا پرداخت میشود فعلا شما احتیاجی به پرداخت ندارید
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه ---- خودم 13 جولای کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز نکته ی کنکوری سربازی : س پ ا ه تشکر کنندگان: ed2008 ، m.ghoreishi ، sherwean001 ، آلیس-1980
2015-05-26 ساعت 22:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-26 ساعت 22:30 توسط Cactus1365.)
سلام دوستان
من مجرد هستم و امسال برنده لاتاری شدم شماره کیس من 2016AS14XX هستش و فرم 260 را سابمیت کرده ام. لیسانس هستم و 5 سال سابقه کار دارم خانم هستم و در شرکت خصوصی کار میکنم. به نظر شما نامه دوم و کارنت شدن حدودا کی میشه ؟ و هزینه ای که باید به سفارت بدیم چه قدر میشه ؟ با سپاس از همگی سلام دوستان من مجرد هستم و امسال برنده لاتاری شدم شماره کیس من 2016AS14XX هستش و فرم 260 را سابمیت کرده ام. لیسانس هستم و ۵ سال سابقه کار دارم خانم هستم و در شرکت خصوصی کار میکنم. به نظر شما نامه دوم و کارنت شدن حدودا کی میشه ؟ و هزینه ای که باید به سفارت بدیم چه قدر میشه ؟ با سپاس از همگی ببخشید شماره کیس 2016AS14XX صحیح است تشکر کنندگان: jilibiliyaee
2015-05-26 ساعت 23:08
(2015-05-26 ساعت 22:29)Cactus1365 نوشته: سلام دوستان به احتمال بسيار زیاد شما جزو اولین سری مصاحبه ها خواهید بود (اکتبر ) نامه دوم حدودا 45 روز تا دو ماه قبل از مصاحبه به دستتان میرسد هزینه مصاحبه برای هر نفر 330 دلار میباشد
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه ---- خودم 13 جولای کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز نکته ی کنکوری سربازی : س پ ا ه تشکر کنندگان: آلیس-1980
2015-05-27 ساعت 00:23
سلام، ببخشید من بازنشسته آموزش پرورش هستم و همسرم پزشک متخصص و استاد دانشگاه هستن یک سوال این که آیا حکم بازنشستگی و حکم کارگزینی همسرم باید ترجمه بشه؟ و مدارک شغلی ما جزو سابقه کار حساب میشه؟ و دیگر این که کیس نامبرده من شمارش ۴۴۵۹ هستش مصاحبه کی میشه حدودا؟ ممنونم
2015-05-28 ساعت 19:50
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان