کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
دوستانی که شیراز هستن چجوری تونستن فقط با نامه قبولی برن درمانگاه والفجر واکسن بزنن به ما میگن باید نامه دعوت به مصاحبه رو حتما داشته باشی بعد از منم یکی از دوستان دوباره تو مهاجر سرا همین مشکل رو داشته ولی از دوستان مهاجرسرایی اصرار از اقایون والفجری انکار والا بلا نمیزنن شماها چجوری زدین با کی صحبت کردین که گذاشتن واکسناتونو بزنید
سوال بعدیم اینکه این واکسن TD بالاخره چند نوبتیه تو عکس دوستان زده یک نوبت زیر 40 سال بعضیا دو نوبت بعضیا سه نوبت زدن
و اینکه کدوم از واکسنها ویروس زنده است که یکماه مونده به مصاحبه زده نشه و دلیلش چیه؟ و اینکه اگه حلال احمر بزنم ایا درمانگاه والفجر که کارت زرد قراره صادر کنه ایا واکسنهایی که حلال احمر زدمو قبول میکنه یا نه
تشکر کنندگان:
(2015-08-14 ساعت 00:29)kourosh8 نوشته:  دوستانی که شیراز هستن چجوری تونستن فقط با نامه قبولی برن درمانگاه والفجر واکسن بزنن به ما میگن باید نامه دعوت به مصاحبه رو حتما داشته باشی بعد از منم یکی از دوستان دوباره تو مهاجر سرا همین مشکل رو داشته ولی از دوستان مهاجرسرایی اصرار از اقایون والفجری انکار والا بلا نمیزنن شماها چجوری زدین با کی صحبت کردین که گذاشتن واکسناتونو بزنید
سوال بعدیم اینکه این واکسن TD بالاخره چند نوبتیه تو عکس دوستان زده یک نوبت زیر 40 سال بعضیا دو نوبت بعضیا سه نوبت زدن
و اینکه کدوم از واکسنها ویروس زنده است که یکماه مونده به مصاحبه زده نشه و دلیلش چیه؟ و اینکه اگه حلال احمر بزنم ایا درمانگاه والفجر که کارت زرد قراره صادر کنه ایا واکسنهایی که حلال احمر زدمو قبول میکنه یا نه

پرينت قبولي و كپي پاسپورت و پاسپورت ببريد قبول ميكنن فقط قبل صدور كارت زرد ميپرسن تاريخ مصاحبتون كي هست من پيش كسي كه كارت صادر ميكنه رفتم ( از نگهباني بپرسيد ميگن كجا بايد بريد )
من از كسي كه واكسن ها رو واسم زد پرسيدم گفت TD و هپاتيت سه نوبت mmr دو نوبت
فكر ميكنم واكسن (mmr) ويروس زنده س چون به من گفتن بهتره كه بين هفت تا ده روز نزديك بچه ي زير يك سال نباشم
براي واكسن هاي td و mmr و هپاتيت نميدونم قبول كنن يا نه ولي براي واكسن مننژيت گفتن حلال احمر دروازه كازرون بايد بريم
تشکر کنندگان: kourosh8
(2015-08-14 ساعت 01:03)mahsa_f نوشته:  
(2015-08-14 ساعت 00:29)kourosh8 نوشته:  دوستانی که شیراز هستن چجوری تونستن فقط با نامه قبولی برن درمانگاه والفجر واکسن بزنن به ما میگن باید نامه دعوت به مصاحبه رو حتما داشته باشی بعد از منم یکی از دوستان دوباره تو مهاجر سرا همین مشکل رو داشته ولی از دوستان مهاجرسرایی اصرار از اقایون والفجری انکار والا بلا نمیزنن شماها چجوری زدین با کی صحبت کردین که گذاشتن واکسناتونو بزنید

پرينت قبولي و كپي پاسپورت و پاسپورت ببريد قبول ميكنن فقط قبل صدور كارت زرد ميپرسن تاريخ مصاحبتون كي هست من پيش كسي كه كارت صادر ميكنه رفتم ( از نگهباني بپرسيد ميگن كجا بايد بريد )
من از كسي كه واكسن ها رو واسم زد پرسيدم گفت TD و هپاتيت سه نوبت mmr دو نوبت
فكر ميكنم واكسن (mmr) ويروس زنده س چون به من گفتن بهتره كه بين هفت تا ده روز نزديك بچه ي زير يك سال نباشم
براي واكسن هاي td و mmr و هپاتيت نميدونم قبول كنن يا نه ولي براي واكسن مننژيت گفتن حلال احمر دروازه كازرون بايد بريم
با سلام
مگر واکسن مننژیت نیز لازم است؟
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد Big Grin
تشکر کنندگان:
(2015-08-12 ساعت 11:43)Khosrow_53 نوشته:  قابل توجه دوستان ساکن مشهد
بهترین گزینه برای گرفتن کارت بین المللی واکسیناسیون مراجعه به مطب آقای دکتر دهقان نیری است. ایشون متخصص بیماریهای عفونیه و با موضوع واکسیناسیون کاملا علمی و حرفه ای برخورد می کنه. روال کار به این صورته که بعد از گرفتن وقت ویزیت به همراه پاسپورت (و اگر بیمه هستید، دفترچه بیمه) تشریف می برید مطب ایشون. به ازاء هر نفر صدهزار تومن میپردازید و دکتر بعد از یادداشت کردن مشخصات فردی شما از روی پاسپورت و گرفتن شرح حال کامل (که برای من و همسرم حدود 30 دقیقه طول کشید) در صورت نیاز براتون یه سری آزمایش تجویز میکنه که بعد از مطالعه نتیجه آزمایش در صورت نیاز اقدام به تزریق واکسن خواهد کرد. بد نیست بدونید بعضی از واکسنها را توی مطب خودش میزنه و برای بعضی دیگه شما را به مراکز بهداشتی مجاز معرفی می کنه.
ما هنوز منتظر جواب آزمایشها هستیم که سه شنبه هفته آینده آماده میشه.
شاید 100000 تومن پول ویزیت و هزینه های آزمایش (که برای من و همسرم 117000 تومن شد) و هزینه تزریق واکسن یه مقدار گزون به نظر برسه، اما من معتقدم پرداختش ارزش داره. اول به این خاطر که واکسن اضافه دریافت نخواهم کرد. دوم به این خاطر که برای دریافت واکسن در به در این مرکز و اون مرکز نخواهم شد و وقتم بیهوده تلف نخواهد شد. سوم اینکه کارت واکسنم به تایید یه پزشک متخصص بیماریهای عفونی میرسه که طی بیشت از ۱۰ سال گذشته هیچ کدوم از کارتهای واکسنی که تایید کرده از طرف سفارتهای آمریکا ریجکت نشده.
اگر مایل باشید برای انجام واکسیناسیون به دکتر دهقان نیری مراجعه کنید آدرسش اینه: خیابان ابن سینا (حد فاصل چهار راه دکترا و میدان بیمارستان امام رضا)- نرسیده به میدان بیمارستان امام رضا، سمت چپ- ساختمان ابن سینا.
تلفن: 38597999 (از ساعت 17:30 به بعد تماس بگیرید).
سلام..نمیدونم درباره بعضیاحالا ایندفعه یه پزشک که اینقدرکارشون رو بیخودی مهم جلوه میدن چی بایدگفت.راستش مارفتیم هلال احمراهواز.یه خانم واقعا دلسوزودقیق بدون هیچ هزینه اضافی واکسنامونو زد.البته طبق فرمایش دوستمون برای واکسن هپاتیت وابله مرغان قبلش ازمایش انتی بادی بدین که اگه نیازنبود واکسن نزنین.
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه  ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی ( Shy
تشکر کنندگان: srmir
من فقط واکسن هپاتیت رو دو نوبت زدم بقیه واکسن هارو شروع به زدن نکردم با توجه به کیس نامبر من فرصت میکنم بقیه واکسن هارو بزنم؟فرصت زدنچه واکسن هایی رو دارم و اگر بصورت ناقص واکسنهارو بزنم، در مدیکال دبی تقریبا چند باید بابت واکسنها حدودی پیاده بشم؟به فرض اینکه چند مرحله ایی هارو نتونم بزنم
ادم ده کوره زندگی کنه شیراز زندگی نکنه یعنی امکانات در حد سومالی
تشکر کنندگان:
(2015-08-14 ساعت 10:54)kourosh8 نوشته:  من فقط واکسن هپاتیت رو دو نوبت زدم بقیه واکسن هارو شروع به زدن نکردم با توجه به کیس نامبر من فرصت میکنم بقیه واکسن هارو بزنم؟فرصت زدنچه واکسن هایی رو دارم و اگر بصورت ناقص واکسنهارو بزنم، در مدیکال دبی تقریبا چند باید بابت واکسنها حدودی پیاده بشم؟به فرض اینکه چند مرحله ایی هارو نتونم بزنم

سلام
دوست عزیز اگر شما کیس نامبرت 600 هست و کارنت شده اید باید سریعتر نسبت به زدن واکسن ها اقدام کنید.
من دو نوبت هپاتیت و یک نوبت MMR رو زدم و تا ماه آینده نوبت دوم MMR و واکسن TD رو هم میزنم .البته جایی که واکسن MMR رو زدم درباره واکسن آبله پرسیدم که گفتن واکسن گرونی هست و ما نمیاریم حالا بیشتر در موردش تحقیق میکنم.با توجه به اینکه سفارت من آنکارا هست واکسن آبله رو احتمالا اونجا باید یزنم.
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
سلام
دوستاني كه براي ماه اكتبر كارنت شديد، ظاهراً از يك ماه قبل مصاحبه نبايد هيچ ويروس زنده اي از طريق واكسن وارد بدن بشه
در مورد اين هم تحقيق كنيد
كيس لاتري ٢٠١٦/ ورود به امريكا: ٨ جون ٢٠١٦
لينك سفرنامه من:
http://www.mohajersara.com/forum/thread-...#pid693160
تشکر کنندگان: Siamak ، ed2008 ، ho_tasha
دوستان انستیتو پاستور حرفی از Td به من نزد فقط گفت برو ام ام ار رو بزن هپاتیت رو پارسال زده بودم این td حتما باید زده بشه?
CN:2016AS48XX
ارسال فرم اولیه: 25 MAY
کارنت:ژاتویه
مصاحبه:هفته اخر مارچ ایروان
نتیجه : ای پی
اپ دیت: روز مصاحبه و 5 اپریل
تشکر کنندگان:
(2015-08-14 ساعت 10:54)kourosh8 نوشته:  من فقط واکسن هپاتیت رو دو نوبت زدم بقیه واکسن هارو شروع به زدن نکردم با توجه به کیس نامبر من فرصت میکنم بقیه واکسن هارو بزنم؟فرصت زدنچه واکسن هایی رو دارم و اگر بصورت ناقص واکسنهارو بزنم، در مدیکال دبی تقریبا چند باید بابت واکسنها حدودی پیاده بشم؟به فرض اینکه چند مرحله ایی هارو نتونم بزنم
دوست عزیز به اعصابت مسلط باش نگران نباش فوقش برو شخصی بزن یا بیا تهران به سهولت در کلینیک 16 آذر برات میزنن با احترام
ببین بهتر هست که یکی رو نسبت به کیس نامبرت حتماً بزنی که اگر رفتی مدیکال اون یکی رو برات بزنن ویا بگن چون شروع کردی مشکلی نداری.
به امید موفقیت و ویزای یکضرب
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
(2015-08-14 ساعت 14:01)Rira_1982 نوشته:  سلام
دوستاني كه براي ماه اكتبر كارنت شديد، ظاهراً از يك ماه قبل مصاحبه نبايد هيچ ويروس زنده اي از طريق واكسن وارد بدن بشه

با سلام خدمت Rira ممنون از اینکه یادآوری کردین
کاملاً حرف درستی زدین یک ماه قبل نباید ویروس زنده زد حالا من موندم که برای آنفولانزا چیکار کنم چون اون هم ویروس زندس؟
ولی اگر هم چنین مشکلی پیش بیاد اونجا مدیکال باید اعلام کنید. اینو از دوستان خوندم ولی بهتر هست که تزریق نشود.

(2015-08-14 ساعت 16:57)hadir نوشته:  دوستان انستیتو پاستور حرفی از Td به من نزد فقط گفت برو ام ام ار رو بزن هپاتیت رو پارسال زده بودم این td حتما باید زده بشه?

سلام دوست عزیز TD حتماً باید زده بشه و از شما میخوام ولی اینو میدونم که کلینیک 16 آذر TD boaster میزنه و یک مرحله تمام میشه البته توصیه من این هست که حتما بزنید چون می خوان از شما و سریعتر
همچنین اونجا می تونی mmr رو بزنی
موفق باشی
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: Rira_1982
(2015-08-14 ساعت 17:15)ho_tasha نوشته:  
(2015-08-14 ساعت 14:01)Rira_1982 نوشته:  سلام

با سلام خدمت Rira ممنون از اینکه یادآوری کردین
کاملاً حرف درستی زدین یک ماه قبل نباید ویروس زنده زد حالا من موندم که برای آنفولانزا چیکار کنم چون اون هم ویروس زندس؟
ولی اگر هم چنین مشکلی پیش بیاد اونجا مدیکال باید اعلام کنید. اینو از دوستان خوندم ولی بهتر هست که تزریق نشود.

(2015-08-14 ساعت 16:57)hadir نوشته:  دوستان انستیتو پاستور حرفی از Td به من نزد فقط گفت برو ام ام ار رو بزن هپاتیت رو پارسال زده بودم این td حتما باید زده بشه?

سلام دوست عزیز TD حتماً باید زده بشه و از شما میخوام ولی اینو میدونم که کلینیک 16 آذر TD boaster میزنه و یک مرحله تمام میشه البته توصیه من این هست که حتما بزنید چون می خوان از شما و سریعتر
همچنین اونجا می تونی mmr رو بزنی
موفق باشی

ممنون اگه یک مرحله ای باشه حتما خود پاستور میزنه که نگفته...دوباره باهاشون تماس میگیرم
CN:2016AS48XX
ارسال فرم اولیه: 25 MAY
کارنت:ژاتویه
مصاحبه:هفته اخر مارچ ایروان
نتیجه : ای پی
اپ دیت: روز مصاحبه و 5 اپریل
تشکر کنندگان:
دوستانی که تهران هستند در جریان باشید من کلینیک 16 آذر مراجعه کردم گفتن فعلا MMR رو نداریم .
به درمانگاههای دیگه که پاستور آدرس داده مراجعه کنید .حتما قبلش تماس بگیرید ببینید موجود دارن یا نه.
من درمانگاه فرشته زدم...
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: ho_tasha
برای دوستانی که اکتبر میرن لازم هست واکسن سرماحوردگی هم بزنند ؟ مشکلی با این موضوع عدم تزریق تا یک ماه قبل از مدیکال نداره ؟ چون این واکسن تو مهر به بعد میزنند...
کیس نامبر :  2016AS10XX
رویت نامه اول  :   9 می
ارسال فرم 260 : 24 می
سفارت : آنکارا درخواست تغییر به ابوظبی
نعداد: 3 نفر
کارنت : 12 آگوست
نامه دوم :25 آگوست
تاریخ مصاحبه :نیمه دوم اکتبر
وضعیت ویزا : یک ضرب
زمان ورود :11 مارچ
دریافت سشوال نامبر : 18 مارچ
دریافت گرین کارت: 13 آپریل
جمع هزینه ها:---
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز و مهربان
دوستان واکسن آنفولانزا به دوصورت هست ویروس ضعیف شده که CDC امریکا م یگه که اسپری است و اگر تزریق باشه ویروس زنده نیست.
این متن رو از اونجا آوردم
این واکسن ها فاقد هر گونه ویروس زنده
آنفولانزا هستند. این واکسن ها از طریق آمپول تزریق می شوند که
“آمپول آنفولانزا” نامیده می شوند.
فکر می کنم اگر نزدیک مصاحبه هم تزریق بشه مشکلی نداشته باشه؟
موفق باشید
البته این 100 پیام من بود بزن اون دست قشنگرو و یه امتیاز خوشگل رو نثارش کنید با تشکر.
سفرنامه
تشکر کنندگان: srmir ، Siamak ، behjan ، lighthouse
(2015-08-14 ساعت 21:43)ho_tasha نوشته:  سلام دوستان عزیز و مهربان
دوستان واکسن آنفولانزا به دوصورت هست ویروس ضعیف شده که CDC آمریکا م یگه که اسپری است و اگر تزریق باشه ویروس زنده نیست.
این متن رو از اونجا آوردم
این واکسن ها فاقد هر گونه ویروس زنده
آنفولانزا هستند. این واکسن ها از طریق آمپول تزریق می شوند که
“آمپول آنفولانزا” نامیده می شوند.
فکر می کنم اگر نزدیک مصاحبه هم تزریق بشه مشکلی نداشته باشه؟
موفق باشید
البته این 100 پیام من بود بزن اون دست قشنگرو و یه امتیاز خوشگل رو نثارش کنید با تشکر.
سپاس از اطلاعات
کیس نامبر :  2016AS10XX
رویت نامه اول  :   9 می
ارسال فرم 260 : 24 می
سفارت : آنکارا درخواست تغییر به ابوظبی
نعداد: 3 نفر
کارنت : 12 آگوست
نامه دوم :25 آگوست
تاریخ مصاحبه :نیمه دوم اکتبر
وضعیت ویزا : یک ضرب
زمان ورود :11 مارچ
دریافت سشوال نامبر : 18 مارچ