2015-08-20 ساعت 02:11
(2015-08-19 ساعت 01:22)Sam-90 نوشته:(2015-08-15 ساعت 10:46)mahsa_f نوشته:دوست عزيز اينها كل واكسنهايي است كه بايد تو كارت زرد وارد كرد؟(2015-08-15 ساعت 02:07)Joje mohajer نوشته:(2015-08-14 ساعت 01:03)mahsa_f نوشته:با سلام(2015-08-14 ساعت 00:29)kourosh8 نوشته: دوستانی که شیراز هستن چجوری تونستن فقط با نامه قبولی برن درمانگاه والفجر واکسن بزنن به ما میگن باید نامه دعوت به مصاحبه رو حتما داشته باشی بعد از منم یکی از دوستان دوباره تو مهاجر سرا همین مشکل رو داشته ولی از دوستان مهاجرسرایی اصرار از اقایون والفجری انکار والا بلا نمیزنن شماها چجوری زدین با کی صحبت کردین که گذاشتن واکسناتونو بزنید
سوال بعدیم اینکه این واکسن TD بالاخره چند نوبتیه تو عکس دوستان زده یک نوبت زیر 40 سال بعضیا دو نوبت بعضیا سه نوبت زدن
و اینکه کدوم از واکسنها ویروس زنده است که یکماه مونده به مصاحبه زده نشه و دلیلش چیه؟ و اینکه اگه حلال احمر بزنم ایا درمانگاه والفجر که کارت زرد قراره صادر کنه ایا واکسنهایی که حلال احمر زدمو قبول میکنه یا نه
پرينت قبولي و كپي پاسپورت و پاسپورت ببريد قبول ميكنن فقط قبل صدور كارت زرد ميپرسن تاريخ مصاحبتون كي هست من پيش كسي كه كارت صادر ميكنه رفتم ( از نگهباني بپرسيد ميگن كجا بايد بريد )
من از كسي كه واكسن ها رو واسم زد پرسيدم گفت TD و هپاتيت سه نوبت mmr دو نوبت
فكر ميكنم واكسن (mmr) ويروس زنده س چون به من گفتن بهتره كه بين هفت تا ده روز نزديك بچه ي زير يك سال نباشم
براي واكسن هاي td و mmr و هپاتيت نميدونم قبول كنن يا نه ولي براي واكسن مننژيت گفتن حلال احمر دروازه كازرون بايد بريم
مگر واکسن مننژیت نیز لازم است؟
سلام
من چندماه پيش مصاحبه خانم سارا گرو ديدم اسامي واكسن هاي مورد نياز براي برندگان كارت سبز رو اعلام كردن اين واكسن ها بود :
- مننژيت meningococcal
-اريون. Mumps
-سرخجه Pneumococcal
- ذات الريه pertussis
-سياه سرفه polio
-هپاتيت
-آنفلانزا influenza
-سرخك measles
- روتا ويروس rubella
-فلج اطفال rotavirus
-ابله مرغان varicella
- كزاز و ديفتري tetanus and diphtheria toxoids
سوال ديگه كسي اطلاع داره چرا يه واكسن فوق العاده غير ضروري مثل انفولانزا اجباري بايد زده بشه؟
آخه ما بهش الرژي داريم....
(2015-08-15 ساعت 10:46)mahsa_f نوشته:دوست عزيز اينها كل واكسنهايي است كه بايد تو كارت زرد وارد كرد؟(2015-08-15 ساعت 02:07)Joje mohajer نوشته:(2015-08-14 ساعت 01:03)mahsa_f نوشته:با سلام(2015-08-14 ساعت 00:29)kourosh8 نوشته: دوستانی که شیراز هستن چجوری تونستن فقط با نامه قبولی برن درمانگاه والفجر واکسن بزنن به ما میگن باید نامه دعوت به مصاحبه رو حتما داشته باشی بعد از منم یکی از دوستان دوباره تو مهاجر سرا همین مشکل رو داشته ولی از دوستان مهاجرسرایی اصرار از اقایون والفجری انکار والا بلا نمیزنن شماها چجوری زدین با کی صحبت کردین که گذاشتن واکسناتونو بزنید
سوال بعدیم اینکه این واکسن TD بالاخره چند نوبتیه تو عکس دوستان زده یک نوبت زیر 40 سال بعضیا دو نوبت بعضیا سه نوبت زدن
و اینکه کدوم از واکسنها ویروس زنده است که یکماه مونده به مصاحبه زده نشه و دلیلش چیه؟ و اینکه اگه حلال احمر بزنم ایا درمانگاه والفجر که کارت زرد قراره صادر کنه ایا واکسنهایی که حلال احمر زدمو قبول میکنه یا نه
پرينت قبولي و كپي پاسپورت و پاسپورت ببريد قبول ميكنن فقط قبل صدور كارت زرد ميپرسن تاريخ مصاحبتون كي هست من پيش كسي كه كارت صادر ميكنه رفتم ( از نگهباني بپرسيد ميگن كجا بايد بريد )
فكر ميكنم واكسن (mmr) ويروس زنده س چون به من گفتن بهتره كه بين هفت تا ده روز نزديك بچه ي زير يك سال نباشم
براي واكسن هاي td و mmr و هپاتيت نميدونم قبول كنن يا نه ولي براي واكسن مننژيت گفتن حلال احمر دروازه كازرون بايد بريم
سلام
من چندماه پيش مصاحبه خانم سارا گرو ديدم اسامي واكسن هاي مورد نياز براي برندگان كارت سبز رو اعلام كردن اين واكسن ها بود :
- مننژيت meningococcal
-اريون. Mumps
-سرخجه Pneumococcal
- ذات الريه pertussis
-سياه سرفه polio
-هپاتيت
-آنفلانزا influenza
-سرخك measles
- روتا ويروس rubella
-فلج اطفال rotavirus
-ابله مرغان varicella
سوال ديگه كسي اطلاع داره چرا يه واكسن فوق العاده غير ضروري مثل انفولانزا اجباري بايد زده بشه؟
(2015-08-15 ساعت 10:46)mahsa_f نوشته:دوست عزيز اينها كل واكسنهايي است كه بايد تو كارت زرد وارد كرد؟(2015-08-15 ساعت 02:07)Joje mohajer نوشته:(2015-08-14 ساعت 01:03)mahsa_f نوشته:با سلام(2015-08-14 ساعت 00:29)kourosh8 نوشته: دوستانی که شیراز هستن چجوری تونستن فقط با نامه قبولی برن درمانگاه والفجر واکسن بزنن به ما میگن باید نامه دعوت به مصاحبه رو حتما داشته باشی بعد از منم یکی از دوستان دوباره تو مهاجر سرا همین مشکل رو داشته ولی از دوستان مهاجرسرایی اصرار از اقایون والفجری انکار والا بلا نمیزنن شماها چجوری زدین با کی صحبت کردین که گذاشتن واکسناتونو بزنید
سلام
- مننژيت meningococcal
-اريون. Mumps
-سرخجه Pneumococcal
- ذات الريه pertussis
-سياه سرفه polio
-هپاتيت
-آنفلانزا influenza
-سرخك measles
- روتا ويروس rubella
-فلج اطفال rotavirus
-ابله مرغان varicella
فكر ميكنم نسبت به سن بعضي از واكسن ها حذف شه بهتر است كه با پاستور تماس بگيريد تا دقيق تر جوابتون بدهند ولي چيزي كه در شيراز تزريق ميكنن mmr و td و هپاتيت هست البته مننژيت هم تزريق ميكنن ولي از مسئول والفجر پرسيدم گفتن بيشتر دانشجوها اين واكسن ميزنن ولي اگر بخواهيد حلال احمر ميزنه . براي ابله مرغان هم اگر قبلاً گرفتيد بايد تست انتي بادي بديد و جواب تست با خودتون ببريد در مورد انفولانزا هم اطلاعي ندارم