کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2015-08-19 ساعت 01:22)Sam-90 نوشته:  
(2015-08-15 ساعت 10:46)mahsa_f نوشته:  
(2015-08-15 ساعت 02:07)Joje mohajer نوشته:  
(2015-08-14 ساعت 01:03)mahsa_f نوشته:  
(2015-08-14 ساعت 00:29)kourosh8 نوشته:  دوستانی که شیراز هستن چجوری تونستن فقط با نامه قبولی برن درمانگاه والفجر واکسن بزنن به ما میگن باید نامه دعوت به مصاحبه رو حتما داشته باشی بعد از منم یکی از دوستان دوباره تو مهاجر سرا همین مشکل رو داشته ولی از دوستان مهاجرسرایی اصرار از اقایون والفجری انکار والا بلا نمیزنن شماها چجوری زدین با کی صحبت کردین که گذاشتن واکسناتونو بزنید
سوال بعدیم اینکه این واکسن TD بالاخره چند نوبتیه تو عکس دوستان زده یک نوبت زیر 40 سال بعضیا دو نوبت بعضیا سه نوبت زدن
و اینکه کدوم از واکسنها ویروس زنده است که یکماه مونده به مصاحبه زده نشه و دلیلش چیه؟ و اینکه اگه حلال احمر بزنم ایا درمانگاه والفجر که کارت زرد قراره صادر کنه ایا واکسنهایی که حلال احمر زدمو قبول میکنه یا نه

پرينت قبولي و كپي پاسپورت و پاسپورت ببريد قبول ميكنن فقط قبل صدور كارت زرد ميپرسن تاريخ مصاحبتون كي هست من پيش كسي كه كارت صادر ميكنه رفتم ( از نگهباني بپرسيد ميگن كجا بايد بريد )
من از كسي كه واكسن ها رو واسم زد پرسيدم گفت TD و هپاتيت سه نوبت mmr دو نوبت
فكر ميكنم واكسن (mmr) ويروس زنده س چون به من گفتن بهتره كه بين هفت تا ده روز نزديك بچه ي زير يك سال نباشم
براي واكسن هاي td و mmr و هپاتيت نميدونم قبول كنن يا نه ولي براي واكسن مننژيت گفتن حلال احمر دروازه كازرون بايد بريم
با سلام
مگر واکسن مننژیت نیز لازم است؟

سلام
من چندماه پيش مصاحبه خانم سارا گرو ديدم اسامي واكسن هاي مورد نياز براي برندگان كارت سبز رو اعلام كردن اين واكسن ها بود :
- مننژيت meningococcal
-اريون. Mumps
-سرخجه Pneumococcal
- ذات الريه pertussis
-سياه سرفه polio
-هپاتيت
-آنفلانزا influenza
-سرخك measles
- روتا ويروس rubella
-فلج اطفال rotavirus
-ابله مرغان varicella
- كزاز و ديفتري tetanus and diphtheria toxoids
دوست عزيز اينها كل واكسنهايي است كه بايد تو كارت زرد وارد كرد؟
سوال ديگه كسي اطلاع داره چرا يه واكسن فوق العاده غير ضروري مثل انفولانزا اجباري بايد زده بشه؟
آخه ما بهش الرژي داريم....

(2015-08-14 ساعت 00:29)kourosh8 نوشته:  دوستانی که شیراز هستن چجوری تونستن فقط با نامه قبولی برن درمانگاه والفجر واکسن بزنن به ما میگن باید نامه دعوت به مصاحبه رو حتما داشته باشی بعد از منم یکی از دوستان دوباره تو مهاجر سرا همین مشکل رو داشته ولی از دوستان مهاجرسرایی اصرار از اقایون والفجری انکار والا بلا نمیزنن شماها چجوری زدین با کی صحبت کردین که گذاشتن واکسناتونو بزنید
سوال بعدیم اینکه این واکسن TD بالاخره چند نوبتیه تو عکس دوستان زده یک نوبت زیر 40 سال بعضیا دو نوبت بعضیا سه نوبت زدن
و اینکه کدوم از واکسنها ویروس زنده است که یکماه مونده به مصاحبه زده نشه و دلیلش چیه؟ و اینکه اگه حلال احمر بزنم ایا درمانگاه والفجر که کارت زرد قراره صادر کنه ایا واکسنهایی که حلال احمر زدمو قبول میکنه یا نه

پرينت قبولي و كپي پاسپورت و پاسپورت ببريد قبول ميكنن فقط قبل صدور كارت زرد ميپرسن تاريخ مصاحبتون كي هست من پيش كسي كه كارت صادر ميكنه رفتم ( از نگهباني بپرسيد ميگن كجا بايد بريد )
فكر ميكنم واكسن (mmr) ويروس زنده س چون به من گفتن بهتره كه بين هفت تا ده روز نزديك بچه ي زير يك سال نباشم
براي واكسن هاي td و mmr و هپاتيت نميدونم قبول كنن يا نه ولي براي واكسن مننژيت گفتن حلال احمر دروازه كازرون بايد بريم
با سلام

سلام
من چندماه پيش مصاحبه خانم سارا گرو ديدم اسامي واكسن هاي مورد نياز براي برندگان كارت سبز رو اعلام كردن اين واكسن ها بود :
- مننژيت meningococcal
-اريون. Mumps
-سرخجه Pneumococcal
- ذات الريه pertussis
-سياه سرفه polio
-هپاتيت
-آنفلانزا influenza
-سرخك measles
- روتا ويروس rubella
-فلج اطفال rotavirus
-ابله مرغان varicella
سوال ديگه كسي اطلاع داره چرا يه واكسن فوق العاده غير ضروري مثل انفولانزا اجباري بايد زده بشه؟

با سلام

سلام
- مننژيت meningococcal
-اريون. Mumps
-سرخجه Pneumococcal
- ذات الريه pertussis
-سياه سرفه polio
-هپاتيت
-آنفلانزا influenza
-سرخك measles
- روتا ويروس rubella
-فلج اطفال rotavirus
-ابله مرغان varicella

فكر ميكنم نسبت به سن بعضي از واكسن ها حذف شه بهتر است كه با پاستور تماس بگيريد تا دقيق تر جوابتون بدهند ولي چيزي كه در شيراز تزريق ميكنن mmr و td و هپاتيت هست البته مننژيت هم تزريق ميكنن ولي از مسئول والفجر پرسيدم گفتن بيشتر دانشجوها اين واكسن ميزنن ولي اگر بخواهيد حلال احمر ميزنه . براي ابله مرغان هم اگر قبلاً گرفتيد بايد تست انتي بادي بديد و جواب تست با خودتون ببريد در مورد انفولانزا هم اطلاعي ندارم
تشکر کنندگان: Sam-90 ، Mehdi0065
با سلام

دوستان عزیز لطفا پست های طولانی رو نقل قول نکنید .
با کمی مطالعه در تاپیک مربوطه میتونید براحتی جواب سوالتون رو پیدا کنید و اگر مشکل داشتید از انجمنهای سالهای قبل استفاده کنید

موفق باشید
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: Amir.AA ، ho_tasha ، m.ghoreishi ، humsun ، lotfe.kh
سلام خدمت دوستان عزیز و مهربان
یه لطفی به دویتان بشه.
دوستانی که در ماه اکتبر کارنت شدن اگر کسی رفته و کارت زرد رو گرفته اطلاعات رو برای دیگر دوستان هم بزاره ببینیم به چه صورت بوده امسال البته دوستان قدیمی گذاشتن میخوام ببینم امسال چه تفاوتی کرده و اطلاعاتی به دیگر دوستان بده .
با تشکر از دوستان.
من خودم به شخصه منتظر واکسن آنفولانزا هستم و همچنین نامه دوم بیاد رفتم کارت زرد رو گرفتم و کامل مثل گذشته اطلاعات رو در اختیار دوستان میزارم.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: Siamak ، lotfe.kh
منم کارت زرد رو گرفتم, یک مرحله TD و یک مرحله MMR زدم. و از هرکدام یک مرحله هم تاریخ گذشته برام وارد کارت کردن. سه مرحله هپاتیت که ده سال پیش زدم رو وارد کارت کرد. همچنین تست آنتی بادی آبله و هپاتیت دادم که چندروز دیگه جوابشو میدن و اگر ok باشه وارد کارت میکنن. واکسن آنفلوآنزا هم باید از داروخانه بگیرم و ببرم برام تزریق کنن.
اگه چیز دیگه ای لازمه ممنون میشم راهنمایی کنید
كيس نامبر:**8 2016AS /ارسال فرم: May22 /مصاحبه: Oct 19 /آنکارا / ویزا یکضرب/ ورود به آمریکا: 24 Nov
دریافت گرین کارت:23 2015Dec
تشکر کنندگان: marysa
(2015-08-20 ساعت 12:36)sepideh1234 نوشته:  منم کارت زرد رو گرفتم, یک مرحله TD و یک مرحله MMR زدم. و از هرکدام یک مرحله هم تاریخ گذشته برام وارد کارت کردن. سه مرحله هپاتیت که ده سال پیش زدم رو وارد کارت کرد. همچنین تست آنتی بادی آبله و هپاتیت دادم که چندروز دیگه جوابشو میدن و اگر ok باشه وارد کارت میکنن. واکسن آنفلوآنزا هم باید از داروخانه بگیرم و ببرم برام تزریق کنن.

دوست عزیز ho-tasha
چون تعداد پست هام به25 نرسیده، جواب سوالتونو اینجا میدم.
برای صدور کارت زرد عکس و کپی شناسنامه نیازی نیست. ولی اصل پاسپورت ها همراهتون باشه.
مبلغ 50،000 تومان برای کارت زرد و 8،000 تومان برای ویزیت دکتر گرفتن.
(البته برای آنتی بادی ها هم 16،000 تومان پرداخت کردم)
كيس نامبر:**8 2016AS /ارسال فرم: May22 /مصاحبه: Oct 19 /آنکارا / ویزا یکضرب/ ورود به آمریکا: 24 Nov
دریافت گرین کارت:23 2015Dec
تشکر کنندگان: humsun ، ho_tasha
دوستان مي دونم سوالم تكراريه شرمنده...
براي گرفتن كارت زرد حتماً بايد نامه مصاحبه آمده باشه؟
تشکر کنندگان:
(2015-08-20 ساعت 20:59)Sam-90 نوشته:  دوستان مي دونم سوالم تكراريه شرمنده...
براي گرفتن كارت زرد حتماً بايد نامه مصاحبه آمده باشه؟

نه دوست عزيز ربطي به هم ندارن، شما با پاسپورتت ميتوني كارت زرد رو دريافت كني
Case Number: 2016AS20** => 4 Person =>DS260:23 May => interview:Yerevan, 27 October => AP
uptade: None                                    Cleared : 2 March

Live in Pullman, Washington
تشکر کنندگان:
...................................
تشکر کنندگان:
(2015-08-20 ساعت 23:58)مهتاب.م نوشته:  پدر من ٦٢ سالشه امروز رفتن پاستور براي كارت واكسن فقط يك نوبت TD رو براش زدن گفتن تست انتي بادي ابله مرغان بايد بده و واكسن انفولانزا رو بزنه فقط همين
ميخواستم ببينم واكسن ديگه اي با توجه به سنش لازم نداره؟ مثل مننژيت و MMR و هپاتيت B ؟
هپاتيت رو خيلي سال پيش زده ولي كارتشو گم كرده
لطفا راهنمايي كنيد
ممنون

درود
طبق اطلاعاتی که انستیتو پاستور اعلام کرده:
مننژیت و هپاتیت برای افراد زیر 18 سال
برای افراد بالای 50 سال، سه نوبت واکسن TD
برای افراد بالای 60 سال، یک نوبت واکسن پنوموکوک

اما برای کسب اطلاعات دقیق و جامع، حتما به پزشک مراجعه کنید. شرایط جسمی و سنی افراد با هم متفاوت هست و کسی جز پزشک نمیتونه راهنمایی دقیقی داشته باشه. توجه داشته باشید که برای تلقیح واکسن ها حتما باید آزمایش بدید تا میزان مصونیت بدن نسبت به هر بیماری مشخص بشه و تنها در صورت نیاز واکسنی تزریق بشه.
موید باشید
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
تشکر کنندگان: مهتاب.م ، Neda Gh
سلام دوستان عزیز
آقا یه سئوال واکسن آنفولانزا چند ماه مصونیت داره؟
اگر دوستان دقیقاً بگن متشکر می شم من خودم خوندم 6 ماه هست حالا اگر دوستان بتونن کمک کنن متشکرم.
به امید ویزای یکضرب
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان:
سلام دوستان،
کسی هست ساکن مالزی باشه بتونیم در مورد پروسه واکسن ها در مالزی با هم مشورت کنیم؟

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شماره کیس : 2016AS3XX | رویت قبولی : ۲۰۱۴/May/07 ساعت ۹ صبح | کنسولگری : Kuala Lumpur | تعداد افراد در کیس : ۲ | سابمیت فرمهای DS-260 : تاریخ ۲۰۱۴/May/14 | کارنت شدن کیس : 12 Aug | نامه دوم : ? | مدیکال : ? | مصاحبه : ? | نتیجه : ?
[font=Tahoma]شماره کیس : 2016AS3XX | رویت قبولی : 2015/May/07 ساعت ۹ صبح | کنسولگری : Kuala Lumpur | تعداد افراد در کیس : ۲ | DS-260 : 14 May | کارنت شدن کیس : 12 Aug | نامه دوم : 25 Aug | مدیکال : 22 Sep | مصاحبه : 6 Oct | دریافت کلیرنس: یک ضرب | ورود به آمریکا: 12 Dec
[/font]
تشکر کنندگان:
(2015-08-20 ساعت 18:38)sepideh1234 نوشته:  
(2015-08-20 ساعت 12:36)sepideh1234 نوشته:  منم کارت زرد رو گرفتم, یک مرحله TD و یک مرحله MMR زدم. و از هرکدام یک مرحله هم تاریخ گذشته برام وارد کارت کردن. سه مرحله هپاتیت که ده سال پیش زدم رو وارد کارت کرد. همچنین تست آنتی بادی آبله و هپاتیت دادم که چندروز دیگه جوابشو میدن و اگر ok باشه وارد کارت میکنن. واکسن آنفلوآنزا هم باید از داروخانه بگیرم و ببرم برام تزریق کنن.

دوست عزیز ho-tasha
چون تعداد پست هام به25 نرسیده، جواب سوالتونو اینجا میدم.
برای صدور کارت زرد عکس و کپی شناسنامه نیازی نیست. ولی اصل پاسپورت ها همراهتون باشه.
مبلغ 50،000 تومان برای کارت زرد و ۸،000 تومان برای ویزیت دکتر گرفتن.
(البته برای آنتی بادی ها هم 16،000 تومان پرداخت کردم)

با سلام خدمت خانوم سپیده
با تشکر فراوان و سپاس بسیار واقعاً متشکرم از راهنمایی و توضیح کامل هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2015-08-21 ساعت 12:26)ho_tasha نوشته:  سلام دوستان عزیز
آقا یه سئوال واکسن آنفولانزا چند ماه مصونیت داره؟
اگر دوستان دقیقاً بگن متشکر می شم من خودم خوندم ۶ ماه هست حالا اگر دوستان بتونن کمک کنن متشکرم.
به امید ویزای یکضرب

سلام،بله درسته ٦ماه ميباشد،
در صورتى كه واكسنهايى مانند هپاتيت ١٠ ساله هستند
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: Mehdi0065 ، ho_tasha
سپاس از دوست عزيز آقاي قريشي

سفرنامه
تشکر کنندگان: m.ghoreishi
با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی
به دوستان خوبی که هنوز واکسن آنفولانزا نزدن اعلام می کنم که بعضی داروخانه واکسن امسال رو آوردن و شروع به توزیع شده است.
خواستم دوستان در جریان باشن.
البته من خودم منتظر نامه دوم هستم بعد برم بزنم.
در مورد آنتی بادی آبله مرغان هم که ما امروز رفتیم آنتی بادی آزمایش دادیم ولی پوستمونو کندن اصلاً معلوم نیست قیمت هاش به چه صورتی هست.
به امید ویزای یکضرب برای همه دوستان البته منم جزو دوستان.
سفرنامه
تشکر کنندگان: marysa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان